sala.hamil 09.09.02, 08:43 Za GW Wiaczeslaw Tichonow odtworca roli Stirlitza dostal zawalu. Jego stan lekarze okeslaja jako stabilny. Brakuje mi kawałów o Stirlitzu. Bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sala.hamil Re: Stirlitz mial zawal 09.09.02, 08:55 No wrde Stirlitz ten od 50 zelazek i znaku wpadki mial zawal czy was to nie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Akt 3 12.09.02, 07:48 Iz krohotnyh emalii sotkan dożd Tiecziot z niebies voda obykonoviennaja I ty poroj poczti poł żizni żdiosz Kogda ona pridiot tvoja emalia... Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Akt 4 13.09.02, 08:10 Pridiot Sztirlic, bolszoj on kak głotok Głotok vody vo vremia znoja letnevo A v obszcze nado prosto pomnit dołg Ot pervovo Sztirlica do poslednievo (Amen) Odpowiedz Link Zgłoś
rapana najlepszy kawał !!!!! 09.09.02, 09:03 galba=cysorzyk bokasa=imperator kura=kretyn5041. Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Stirlitz mial zawal 09.09.02, 10:15 sala.hamil napisała: > Za GW > > Wiaczeslaw Tichonow odtworca roli Stirlitza dostal zawalu. Jego stan lekarze > okeslaja jako stabilny. > Brakuje mi kawałów o Stirlitzu. > Bardzo > Prawda z tym zawałem? Czy 18 mgnienie wiosny...? Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Stirlitz mial zawal 10.09.02, 11:32 Nie dumaj ty o szutkax cvysoka Nastupit Schtirlitz, sam pojmesz, na vernoje Svistiat' oni kak puli u viska Mgnovienija, mgnovienija, mgnovienija... Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Stirlitz mial zawal 10.09.02, 12:04 finneznam napisał: > Nie dumaj ty o szutkax cvysoka > Nastupit Schtirlitz, sam pojmesz, na vernoje > Svistiat' oni kak puli u viska > Mgnovienija, mgnovienija, mgnovienija... czysta poezja... Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Stirlitz mial zawal IP: *.toya.net.pl 10.09.02, 17:22 Zawsze sie moze wykrecic ze on tylko przyniosl pomarancze... Czy was to nie obchodzi? Cos jednak zdradzalo ze z nim cos nie tak moze... czapka uszanka a moze ciagnacy sie za nim sloneczny spadochron? Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Stirlitz, Kloss i Brunner... 10.09.02, 17:36 Pamietasz dowcip: - przychodzi (pijana) baba do lekarza... A lekarz (tez pijany): - prosze wchodzi pojedynczo, a nie po dwoje ! A na to baba: - Ale ja nie do Pana, tylko do tego drugiego Pana... Podstaw sobie za babe Brunnera, za lekarza Klossa, a Stirlitzowi kaz ich obu zamknac za pijanstwo w czasie sluzby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salowa Re: Stirlitz, Kloss i Brunner... IP: *.toya.net.pl 10.09.02, 19:11 Pier.... wymiana studentow - znasz ten dowcip - nie? to na qulture psze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rypski wiersz nie o sztilicu IP: *.nyc.rr.com 11.09.02, 05:43 Walentyna Tiereszkowa Za poljot kosmiczeskij Poluczyla od Chruszczowa Huj awtomaticzeskij. Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Wiersz o Bondzie 11.09.02, 05:48 Band na Bondzie Kant na ladzie Nie mowie tu o filozofie Immanuelu ale o Tobie "haroszyj" "prijatjelu" A jesli zadnego Bonda wcale nie bylo I Tobie sie to wszystko po prostu przysnilo ? W tym Nowym Yorku duzo sie dzieje idz moze sobie na te aleje I zajmij sie normalna uczciwa praca bo za to oficjalnie przeciez Tobie placą. Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: Stirlitz mial zawal 11.09.02, 06:00 A o Tichonowie pisala gazeta to byla w gazecie ma glowna podnieta Okropnie mi brakuje gazetowego osiolka no coz pewnie kazali i odwieili na kolka... Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: Stirlitz mial zawal 11.09.02, 06:06 Wiersz za wierszem mi do glowy nawala wiec bardzo bym chiala zapchac portala Czy o Bondzie czy o Herculesie portal wyborczej przeciez wszystko zniesie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Akt 2 11.09.02, 10:44 U kazdovo Sztirlica svoi rezon, Svoi kolokola, svoja otmietina, Sztirlice razdajut komu pozor, Szutkom bezsłavije, Tichonov bezsmiertije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majakowski Statuja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.09.02, 10:52 Majakowski miał napisać wiersz n/t nowo odsłąniętego pomnika: Stoit statuja z wielikom gujom ruka podniata dzierżyt granata Cenzura: "zmienić, ma nie być tego wielkiego guja" Stoit statuja z maleńkim gujom ruka podniata dzierżyt granata Cenzura: "nieporozumienie, chodzi o to, żeby tego guja tam nie było" Stoit statuja sowsiem bez guja ruka podniata dzierżyt granata Cenzura: "kompletne niezrozumienie, guja nie należy w ogóle używać, statuje, ruka, granat - OK" Stoit statuja ruka podniata a w miesto guja wisit granata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voroshiloff Re: Statuja IP: *.nyc.rr.com 14.09.02, 02:24 to idzie tak: Stoit statuja ruka padniata lewoj dierzytsia za huja w prawoj granata Odpowiedz Link Zgłoś