Dodaj do ulubionych

BOJKOTUJMY MK Cafe

18.09.02, 15:30
Znowu miałem "przyjemność" oglądać przez ok 2 minut reklamę MK Cafe przy
wejściu na stronę "GW". Zapowiadam, że produktu tej firmy NIGDY nie kupię i
że do samego tego będę zachęcał swoich znajomych. Jeżeli tak samo postąpi
większość internautów i firma zauważy, że jej sprzedaż SPADŁA, to sama się
wycofa.
Obserwuj wątek
    • kretenczyk Re: BOJKOTUJMY MK Cafe 18.09.02, 15:37
      indris napisał:

> Znowu miałem "przyjemność" oglądać przez ok 2 minut reklamę MK Cafe przy
      > wejściu na stronę "GW". Zapowiadam, że produktu tej firmy NIGDY nie kupię i
      > że do samego tego będę zachęcał swoich znajomych. Jeżeli tak samo postąpi
      > większość internautów i firma zauważy, że jej sprzedaż SPADŁA, to sama się
      > wycofa.

Z prawej strony pojawia sie (po 10 sek.)znaczek X i mozesz zamknac reklame
      "clikajac" na nim.
      Kreteńczyk
    • Gość: iwona Re: BOJKOTUJCIE IE IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.02, 16:11
      indris napisał:

> wycofa.

Mam Operę, więc:
      [1] Żadne pop-upy mi nie wyskakują
      [2] Podręczna funkcja wyłączania obrazków jest b. wygodna, więc nawet nie wiem co jest na banerach reklamowych.

Proste, nieprawdaż ???

pzdr

iwona
    • bimi Re: BOJKOTUJMY MK Cafe 18.09.02, 16:23
      indris napisał:

> wycofa.

Jest to niewątpliwie niezła akcja jeśli chodzi o cel w postaci wyeliminowania
      tego typu reklam. Jednak obawiam się, że jednym z jej (niezamierzonych) skutków
      mogło by być też wyeliminowanie portalu gazeta.pl smile
      • hawk_ Popierajmy portale! 18.09.02, 16:52
        bimi napisał:

> indris napisał:
        >
        > > Znowu miałem "przyjemność" oglądać przez ok 2 minut reklamę MK Cafe przy
        > > wejściu na stronę "GW". Zapowiadam, że produktu tej firmy NIGDY nie kupię
        > i
        > > że do samego tego będę zachęcał swoich znajomych. Jeżeli tak samo postąpi
        > > większość internautów i firma zauważy, że jej sprzedaż SPADŁA, to sama się
        >
        > > wycofa.
        >

Indris! co Ty?
        > Jest to niewątpliwie niezła akcja jeśli chodzi o cel w postaci wyeliminowania
        > tego typu reklam. Jednak obawiam się, że jednym z jej (niezamierzonych)
        skutków
        >
        > mogło by być też wyeliminowanie portalu gazeta.pl smile
    • Gość: wikul Re: BOJKOTUJMY MK Cafe IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 21:18
      indris napisał:

> wycofa.

Nienawidzę namolnych reklam .
    • Gość: orange Re: BOJKOTUJMY MK Cafe IP: *.localdomain / 10.0.10.* 18.09.02, 21:22

Poniektóre firewalle umieją blokować takie chamskie
      niespodzianki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka