Dodaj do ulubionych

Rokita bierze cale MSWiA....

26.10.05, 14:23
jak wyzej.
Obserwuj wątek
    • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:14
      No, chyba w sferze żartów lub marzeń. Tusk już oznajmił, że to koniec.
      • marianna.rokita Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:15
        O ile zaklad?
        • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:16
          marianna.rokita napisała:

> O ile zaklad?

Rzekłbym o fotkę smile)))) ale nie zakładam się o rzeczy, co do których nie mam
          pewności. Mówię o znanych mi wypowiedziach.
          • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:22
            wiadomosci.onet.pl/1185586,11,item.html
          • marianna.rokita Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:32
            Dobra to o fotke.Ale wysylasz mi swoja naga ok?
            • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:34

> Dobra to o fotke.Ale wysylasz mi swoja naga ok?

Ech, uparta jesteś. Jak mi się uda zeskanować prześlę Ci bez zakładu smile)))))))))
        • maretina Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:16

> O ile zaklad?

a po co sie zakladac? albo dadza PO to co PO chce albo koalicji nie bedzie. tym
          bardziej, jak kaczor przyznal, ze albo koalicja z PO albo rzad
          mniejszosciowy.... sami sobie dlugo nie porzadza, potrzebuja platformy.
          • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:18
            maretina napisała:

> marianna.rokita napisała:
            >
            > > O ile zaklad?
            >
            > a po co sie zakladac? albo dadza PO to co PO chce albo koalicji nie bedzie.
            tym
            >
            > bardziej, jak kaczor przyznal, ze albo koalicja z PO albo rzad
            > mniejszosciowy.... sami sobie dlugo nie porzadza, potrzebuja platformy

Nie prawda, nie potrzebują platfusów, tylko uważają, że tak byłoby lepiej.
            • maretina Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:22
              potrzebuja w sensie utrzymania sie u wladzy.... bez platformy skopia budzet na
              2007r ( pod dyktando giertycha i zlodzieja leppera.... bo sami nic nie
              przeglosuja. potrzebuja kogos na przyczepke) i wspomnicie moje slowa:
              gospodarka upadnie na pysk.wywala balcerowicza i kazda madra i korzystajaca z
              rozumu istote.beda drukowac pieniazki na potege itd...sad
              • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:23
                maretina napisała:

> potrzebuja w sensie utrzymania sie u wladzy.... bez platformy skopia budzet
                na
                >
                > 2007r ( pod dyktando giertycha i zlodzieja leppera.... bo sami nic nie
                > przeglosuja. potrzebuja kogos na przyczepke) i wspomnicie moje slowa:
                > gospodarka upadnie na pysk.wywala balcerowicza i kazda madra i korzystajaca z
                > rozumu istote.beda drukowac pieniazki na potege itd...sad

Masz talent w kreowaniu czarnych wizji smile). Jedyna rzecz jaka raczej pewna jest
                z tej wyliczanki to próba wywalenia Balcerowicza.
                • maretina Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:25
                  a co ja poradze na to, ze wybor kaczek mnie tak zdolowal i czarno nastawil?sad
                  umiesz sie cieszyc z tego, ze dwa debile dorwaly sie do wladzy?
                  • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:29
                    Po pierwsze doktorat kaczora ma jedna większą wagę niż magisterium Tuska. Po
                    drugie całą swoją wizję oparłaś na przeświadczeniu o przewadze mądrości ludzi z
                    PO nad PiS. Powtarzasz w ten sposób ten sam błąd jaki popełniła UW. ONi też
                    chcieli być mądrzy i przekonali o tym całkiem sporo ludzi. Po jakimś czasie ta
                    mądrość gdzieś prysła. Debil to mało znacząca inwektywa w tym przypadku.
                    • maretina Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:33
                      nie pisalam nic o po. to nie "moja" partia. kiedys sympatyzowalam z nimi, ale
                      po przedstawieniach pana miodowicza w komisji sledczej i braku reakcji
                      platformy na te popisy.... mam ich w d....uzym powazaniuwink
                      nie chce tez wazyc tytulow, bo zycie mnie juz dawno nauczylo, ze mania
                      tytulomanii w polsce jest chora. doktorat mozna z byle jakiej dzialki zrobic i
                      ludziom z mozgu wode tytulem robic...
                      dla mnie licza sie fakty. fakty w moijej opinii sa takie, ze dwa debile ( mozna
                      miec super wyksztalcenie a debilem byc!)wygraly wybory.
                      populisci, klamcy( czekam na 3 mln mieszkan, na zmiane konstytucji.... kaktus
                      mi wyrosnie na czole jesli zmienia), swoj kapital wyborczy zbudowali dzielac
                      polakow, dzielac polske. a hak im w smak.
                      • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:38
                        I teraz już dużo lepiej. Platfusy są im do niczego nie potrzebne. Nie zgadzam
                        się jedynie z zarzutem, że wygrali dzieląc Polaków. Podziały istniały bez nich.
                        • maretina Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:39
                          hymen napisał:

> I teraz już dużo lepiej. Platfusy są im do niczego nie potrzebne. Nie zgadzam
                          > się jedynie z zarzutem, że wygrali dzieląc Polaków. Podziały istniały bez
                          nich.
                          >
                          masz racje... istnialy. szkoda, ze nie chcieli nas laczyc, tylko woleli
                          podzialy utrwalicuncertain
                          • hymen Re: Rokita bierze cale MSWiA.... 26.10.05, 15:44
                            maretina napisała:

> hymen napisał:
                            >
                            > > I teraz już dużo lepiej. Platfusy są im do niczego nie potrzebne. Nie zga
                            > dzam
                            > > się jedynie z zarzutem, że wygrali dzieląc Polaków. Podziały istniały bez
                            >
                            > nich.
                            > >
                            > masz racje... istnialy. szkoda, ze nie chcieli nas laczyc, tylko woleli
                            > podzialy utrwalicuncertain

Też nie jest to prawdą. Jest dużo więcej taki, którzy niby to chcieli zasypywać
                            różnice. Onie zwyczajnie nie odwoływali się do różnic, przynajmniej na razie.
                            Poza tym szans na realizację tych wszystkich obietnic wyborczych mają
                            rzeczywiście niewiele ale oprócz tej brakującej mądrości mają w sobie jeszcze
                            tyle rozsądku, że istnieje pewna szansa na to, że sobie porządzą.
    • hymen A tu wypowiedź Rokity co o tym sądzi. 26.10.05, 16:39
      wiadomosci.onet.pl/1185662,11,item.html
      Dopóki Kaczki się nie wypowiedzą wszystko jest jeszcze możliwe, nawet Rokita w
      roli głównego policjanta.
      • marianna.rokita Re: A tu wypowiedź Rokity co o tym sądzi. 26.10.05, 16:41
        Spokojnie.PO zalezy na tym by PIS prosil o powrotsmile
        A PO wroci....by "ratowac kraj".
        • hymen Re: A tu wypowiedź Rokity co o tym sądzi. 26.10.05, 20:12
          Jasiu nie jest jeszcze policjantem. Teraz nawet jeśli coś powstanie, to ma
          niewielkie szanse na przetrwanie. Rozsądek nakazuje zaniechanie koalicji.
          Zobaczymy jak bedzie. O fotkę siem nie martw.
          • marianna.rokita Re: A tu wypowiedź Rokity co o tym sądzi. 26.10.05, 20:18
            hymen napisał:

> Jasiu nie jest jeszcze policjantem. Teraz nawet jeśli coś powstanie, to ma
            > niewielkie szanse na przetrwanie. Rozsądek nakazuje zaniechanie koalicji.
            > Zobaczymy jak bedzie. O fotkę siem nie martw.

Zalozylismy sie o to czy powstanie a nie ile bedzie trwalo.PO wykaze dobra wole
            wchodzac do koalicji. Na troche. Bo potem powiedza.... nie dalo.... sie... a
            mysmy przeciez tak do tego dazyli..do wspolpracy itd.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka