marianna.rokita 26.10.05, 23:02 Ech Dorn...Platformy to on sie boi jak ognia. Czy woli Instytut Schillera i Andrew Leppera....?Czy tak sie boi? Zaiste...Ide cosik pogrzebac o tym instytucie w archiwum..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenisiej Dorn... Co to za nazwisko? 27.10.05, 00:31 Czy to nie jest przypadkiem jakiś Kaszuba? Tak tylko się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dorn... Co to za nazwisko? 27.10.05, 01:32 jenisiej napisał: > Czy to nie jest przypadkiem jakiś Kaszuba? Tak tylko się zastanawiam. > > wspak, lepiej brzmi Nord.. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Owieczko, nie oszukuj ;-) 27.10.05, 02:35 owca_czarna napisała: > wspak, lepiej brzmi Nord.. No, to niedokładnie wspak Ale gdyby tak tym tropem pokombinować, tasując literki: Ordn...ung muss sein Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Owieczko, nie oszukuj ;-) 27.10.05, 04:49 Raz Ludwiczek zwinny chcial byc bardzo zimny... no i ubral watoline by nie patrzec na dziewczyne tak sie spocil,ze az strach z potu mokry kazdy lach... I wystawil przyrodzenie by zalatwic se wietrzenie no a jakas malpa myslac,ze widzi banana ugryzla go w banana z rana! ludwik stanal z dziwna mina patrzac za penisem i dziewczyna... Bo penisa juz nie bylo zimo mu sie wnet zrobilo... O Ludwiczek zwinny stal sie baaaardzo zimny. Powiem moral po kryjomu nie wystawiaj byle komu:0) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko, nie oszukuj ;-) 27.10.05, 08:42 marianna.rokita napisała: > Powiem moral po kryjomu > nie wystawiaj byle komu:0) ojej, a ta małpa nie wiedziała, że gryzac ptaszka można zarazić się ptasią grypą. Takie niebezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko, nie oszukuj ;-) 27.10.05, 08:57 jenisiej napisał: > owca_czarna napisała: > No, to niedokładnie wspak hehehehe to chyba ze względu na późną godzię odczytałam Nord, rzeczywiście anagram lepiej pasuje > Ordn...ung muss sein ano musi > Całuski Serdeczności Jeni Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dorn... Co to za nazwisko? 27.10.05, 17:49 Nazwisko jak nazwisko , znam gorsze . Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dorn... Co to za nazwisko? 28.10.05, 10:13 jenisiej napisał: > Czy to nie jest przypadkiem jakiś Kaszuba? Tak tylko się zastanawiam. > > Nie zastanawiaj sie tylko wal prosto z mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Pożarski, daj spokój :-) 29.10.05, 00:23 pozarski napisał: > jenisiej napisał: > > > Czy to nie jest przypadkiem jakiś Kaszuba? Tak tylko się zastanawiam. > > > > > Nie zastanawiaj sie tylko wal prosto z mostu. No przecież jajca sobie robię. Chyba bezpieczne, bo wśród przeciwników Dorna chyba niewielu jest tropicieli kaszubskości - w odróżnieniu od niektórych przynajmniej jego sojuszników. Zapewniam Cię, że kiedy używam takiego znaczka: "", traktuję to jak najbardziej serio. Ten znaczek, znaczy Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dorn.... 27.10.05, 08:08 marianna.rokita napisała: > Ech Dorn...Platformy to on sie boi jak ognia. Czy woli Instytut Schillera i Andrew Leppera....? Nade wszystko woli kobiety. ,, Choć poseł ma już drugą żonę i trójkę dzieci, nie mieszka z rodziną. Jego żona, Joanna, nie zaprzecza, że mąż ma romans - pisze dziennik. I pyta: czy to wypada, by reprezentant partii głoszącej odnowę moralną postępował w taki sposób?” fakty.interia.pl/news?inf=679453 No właśnie, reprezentant TAKIEJ partii ... I kto by pomyślał, że taki z niego ogier ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 [...] 27.10.05, 08:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dorn.... 27.10.05, 16:08 ewa8a napisała: > Jego żona, Joanna, nie zaprzecza, że mąż ma romans... Eh, ten Dorn. Czyż nie miał racji Makuszyński: www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Makuszynski/dziewiec/9.htm ??? _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Ależ to wypisz-wymaluj ten sam Dorn ! 27.10.05, 17:36 chociaż imię nieco przekręcone. ,,Szczupły, wiotki, łagodnego usposobienia, miał oczy niebieskie, takie, którymi zawsze patrzy marzenie, wypatrując na horyzoncie czegoś, co nigdy się nie zjawi. Zawsze blady, hodował w sobie melancholię.’’ ,,Serce miał tak napełnione potrzebą kochania, jak owoc słodyczą, źródło czystością wody, jak dusza kobiety napełniona jest żółtą nienawiścią, jak dziennikarski kałamarz plugastwem, jak niebo napełnione jest aniołami, pszczołami ul, kryminał rzezimieszkami, co wszystko ma znaczyć, że tą potrzebą kochania napełnione było po brzegi. Wszystko, co było w tym człowieku, było pragnieniem kobiety ’’ Wszystko się zgadza : ,,Jak dodaje "Super Express", poseł mnóstwo czasu spędza z ciemnowłosą przyjaciółką i wygląda na zakochanego. Według kolegów z partii, Dorn zachowuje się tak nie po raz pierwszy. Ma bowiem opinię osoby wyjątkowo czułej na wdzięki pięknych dam ''. Kaszpirowski z tego Makuszyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dorn.... 27.10.05, 17:55 jaceq napisał: > Eh, ten Dorn. Czyż nie miał racji Makuszyński: Eh, ten jaceq. Zawsze cos wynajdzie smakowitego. A mnie wstyd że tego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dorn.... 27.10.05, 20:45 Eh, wikul, ja też "9 kochanek" nie znałem, dopóki nie stał się poseł Dorn moim posłem specjalnej troski. Było to po tych jego hulajnogowych ekscesach. Proletariacko czujny, wyłowiłem na FGW faceta, który link do "Kochanek Dorna" umieścił sobie był w sygnaturce. Uznałem, że warto rzecz przybliżyć jeszcze szerszemu gronu. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Dorn.... 27.10.05, 18:04 jaceq napisał: > Eh, ten Dorn. Czyż nie miał racji Makuszyński: > > www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Makuszynski/dziewiec/9.htm a najładniejsze zdanie z tego: " Ach, to Dorn! - rzekł Pan Bóg i machnął ręką. " Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dorn.... 27.10.05, 17:28 ewa8a napisała: > Nade wszystko woli kobiety. > > ,, Choć poseł ma już drugą żonę i trójkę dzieci, nie mieszka z rodziną. Jego > żona, Joanna, nie zaprzecza, że mąż ma romans - pisze dziennik. I pyta: czy to > wypada, by reprezentant partii głoszącej odnowę moralną postępował w taki > sposób?” > > No właśnie, reprezentant TAKIEJ partii ... > > I kto by pomyślał, że taki z niego ogier ? O, a co na to Ojciec Dyrektor ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Sama sobie odpowiedz czy inetresują Cię 27.10.05, 09:07 bardziej sprawy Polski czy łóżko Dorna. Mnie sprawy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Sama sobie odpowiedz czy inetresują Cię 27.10.05, 10:29 Haszu, gdyż Marianna Rokita zaczęła nagle nawoływać do cnoty, powiedziałbym, że jest hipokrytką. Łózko Dorna inresesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, intersuje mnie rozbieżność między hasłami, a czynami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Sama sobie odpowiedz czy inetresują Cię 27.10.05, 17:19 Hasz, ja zadałam ci konkretne pytania : kto to są WY i jaki związek mają WY z ksenofobią. Czy potrafisz na nie odpowiedzieć, czy po prostu tekst, który z siebie wyrzuciłeś był białym wierszem, napisanym bez związku z czymkolwiek ? Moja z kolei odpowiedź na twoje pytanie brzmi dokładnie tak, jak post Dachsa ; > Łózko Dorna inresesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, interesuje mnie rozbieżność między hasłami, a czynami. Dodałbym tylko zdanie : żądasz czystości – zachowaj ją sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dorn.... 27.10.05, 16:27 Wg mnie najlepszy ze swoich numerów odstawił Dorn w zeszłym roku: "Dorn oburzony Autor: Luk Szef klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwość pozwie do sądu gazetę “Fakt” w związku z opublikowaniem zdjęcia posła w szpitalu, przy jego stanowczym sprzeciwie. Dziennik opisał wyjazd Ludwika Dorna na wakacje do Chorwacji samochodem wypożyczonym z Kancelarii Sejmu. Polityk PiS w trakcie wypoczynku miał wypadek na rolkach i nie mógł sam prowadzić samochodu. Dlatego musiał wynająć kierowców z Polski, którzy przewieźli auto do kraju. Teraz poseł PiS leczy się w klinice Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Admiistracji. "Fakt" wyliczył, że pobyt posła PiS w szpitalu, wypożyczenie sejmowego samochodu i wysłanie kierowców, którzy go ściągnęli z Chorwacji, kosztowały budżet 7.210 złotych. Dziennik domaga się, aby polityk PiS zwrócił te pieniądze. Jednakże to nie to stwierdzenie oburzyło posła. Ludwik Dorn uważa, że dziennikarze “Faktu” naruszyli jego prywatność robiąc mu zdjęcie w szpitalu, a także złamali prawo publikując je, przy wyraźnym sprzeciwie posła. - Z uwagi na to, iż poseł Dorn jest osobą publiczną, redakcja miała prawo takie zdjęcie mu zrobić i opublikować - powiedział Grzegorz Jankowski, redaktor naczelny “Faktu”. Według niego, to zdjęcie stanowi dowód, że poseł leczy się na oddziale VIP-owskim szpitala MSWiA. Szef klubu parlamentarnego PiS opowiadał się niedawno za odebraniem VIP-om przywilejów w opiece zdrowotnej. - To dowodzi, że dotychczasowych oświadczeń Ludwika Dorna nie można nazwać inaczej jak hipokryzją - skwitował Jankowski. Obawiając się, że my również zasiądziemy w sądowej sali z przewrażliwionym na swoim punkcie politykiem PiS-u, zamiast zdjęcia szefa klubu zdecydowaliśmy się, dla własnego bezpieczeństwa rzecz jasna, zilustrować ten tekst całkowicie neutralnym zdjęciem." Strona "już nie istnieje", ale gugle trzymają kopię: 66.249.93.104/search?q=cache:l4JDhVKEcKgJ:www.super-nowa.pl/artyil.php%3Fid%3D6863%26curpg%3D1%26mask%3D4808+wypadek+dorna&hl=pl&lr=lang_pl Po swoich popisach na rolkach Dorn miał wyrazić zdziwienie, że jego rehabilitacja będzie go kosztować, bo przecież "płaci takie wysokie składki na ubezpieczenie zdrowotne": "Opłacana przeze mnie składka na ubezpieczenie zdrowotne wyniosła w 2003 roku około 9 tys. zł. Opiekę zdrowotną nad posłami sprawuje klinika MSWiA, w której przebywam. Wszelkie świadczenia zdrowotne, realizowane przez klinikę MSWiA na rzecz pacjentów, opłacane są przez Narodowy Fundusz Zdrowia. W związku z tym kierowane pod moim adresem żądania, bym, opłacając składkę zdrowotną, płacił za należne mi świadczenia, uważam za absurdalne, idiotyczne, podłe" - czytamy w oświadczeniu posła PiS." wprost.pl/drukuj/?O=65261 Kurna, poseł, a nie wie. Cyrkowy kształt budynku sejmowego jest przy takich p- osłach uzasadniony na pokolenia. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Jestem swoistym KURIOZUM nie tylko na tym 27.10.05, 17:38 europejskim, inteligentnym, kulturalnym i postepowym Forumie, którego polemiści sami zaproponowali, zgodnie z poltycznymi nowatorskimi trendami na Wodo_leje się_sieć! Jeden z nich tłumaczył nawet domownikom, że wbrew soim wybrażeniom po tym jak mnie czytali - wyglądam przeciez "normalnie"! Otóż dziś spotkałem 30-parolatka po studiach, który zanjąc mnie pare lat z pracy i prywatnie - oczom nie wierzył, ze głosowałem na K. - bo w jego kręgu znajomych - tez po studiach - około 50-ciu, nie znał nikogo takiego i sądził, ze wybory sa sfałszowane... na korzyść Kaczyńskich!!!!!! To dobitnie świadczy o poziomie edukacji w Polsce i umiejetnosci odsiewania inf. i samodzielnego wyciągania wniosków. Słuzby specalne, media i sondaże a może nawet sam Wachowski ...w służbie Kaczyńskich! Kto może tak "myśleć" - jest az tak źle z mgr i inż? P.S. Mam 1-mo zielone oko drugie zółtokrwiste na czole. Oszołomstwo zwisa mi z obu oklapnietych uszu a mściwość poznać po kłach, pazurach i ostrym języku... co chyba sami możecie ocenić! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 W pierwszych słowach mego postu miałem na mysli 27.10.05, 17:47 zmienianie nazw forumu i...a sami wiecie! Co do służby zdrowia, obowiązku płacenia składek przez polityków to wytnę text o tym jak to ZREFORMOWAĆ! Zaręczam, ze pobiję nawet liberałow!!!!!! > Teraz poseł PiS leczy się w klinice > Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Admiistracji. "Fakt" wyliczył, że pobyt > posła PiS w szpitalu, wypożyczenie sejmowego samochodu i wysłanie kierowców, > którzy go ściągnęli z Chorwacji, kosztowały budżet 7.210 złotych. Dziennik > domaga się, aby polityk PiS zwrócił te pieniądze. "Fakt" - w którym obserwowałem dwie filmowe reklamy jedna wyśmiewajaca Kaczynskiego i zaraz druga z peanem i apelem dla Tuska wolałby by Dorn był bez nóg. Gachs nie wierzył... Tak jak Tusk bez... a co tam sami wiecie nie przeprosił Kurskiego ani nie podziękował za sprostowanie w jego historycznej ksiażce, w której pisał o swoim przodkach używając swej wiedzy profesjonalnej narzędzi historyka! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: W pierwszych słowach mego postu miałem na mys 27.10.05, 20:51 hasz0 napisał: > "Fakt" - w którym obserwowałem dwie filmowe reklamy jedna wyśmiewajaca > Kaczynskiego i zaraz druga z peanem i apelem dla Tuska > wolałby by Dorn był bez nóg. Tu nie chodzi o ilość nóg Dorna; niech ma nawet i cztery. Tu chodzi o pewną szczególną, (jakby tu delikatnie powiedzieć?) zdolność Dorna do hipokryzji; o opinię, że Narodowy Fundusz Zdrowia może okazać się TAK PODŁY w stosunku do osoby Dorna i zarazem ta podłość ULATNIA SIĘ ze stosunku NFZ do Twojej bądż mojej osoby. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: W pierwszych słowach mego postu miałem na mys 27.10.05, 22:22 To się wPiSuje w ogólne klimaty tej partii. Lech Kaczyński wsławił sie brutalnym zbesztaniem pielęgniarki, która miała czelność powiedzieć, że jego znajoma musi poczekać gdyż pierwszeństwo ma cięzszy przypadek. Przypadkiem i bez udziału Prezydenta miasta, pielęgniarka została wkrótze potem zwolniona z pracy. Zapewne szpital cierpiał na nadmiar pielegniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dorn.... 27.10.05, 21:47 abstrakt2003 napisał: > to kawał ch..a jest! Kawał ? To caly wielki ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: tym co spać nie mogą ze strachu przed Spr i P 27.10.05, 22:00 Są tacy ? Już nawet skazany Kolasiński się nie boi . Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: tym co spać nie mogą ze strachu przed Spr i P 27.10.05, 22:17 Skazany kolasiński to właśnie dopiero teraz liczy na "prawo" i "sprawiedliwość" ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dorn czy nie Dorn ch.czy nie ch. byle pogonił 27.10.05, 23:11 Haszu, nie przesadzaj z humorem. Ta gęba z niczym Ci się je kojarzy? Przecież to wszystko już było. I to kilka razy. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dorn.... 27.10.05, 22:15 Spodobał mi sie fragment z utworu K.Makuszyńskiego - "Dziewięć kochanek kawalera Dorna" ..."Gdzieś w pobliżu odezwały się gwizdki, gromadka policjantów rozbrajała po chwili walczących. Za kwadrans całe towarzystwo znalazło się w komisariacie. Dorn był blady i drżał. Z apaszami zrobiono krótką sprawę. Potem pytają Dorna. - Kto pan jest i skąd się pan znalazł w tym towarzystwie? - Nazywam się Dorn, a ta pani jest moją narzeczoną. Policjanty ryknęły śmiechem jak bawoły, komisarz policji tylko podrygiwał ze śmiechu. - Czy pan jest bardzo pijany? - Nie - Czy pan wie, kim jest ta pani? Bo my ją znamy dobrze! - Kocham ją, a reszta mnie nie obchodzi. Poznałem ją wieczorem. - Ach, tak! - rzekł wesoło komisarz Rozebrać ją! - Panie! - krzyknął Dorn - jak pan śmie! - Cicho pan bądź i dziękuj pan Bogu, że się tak zdarzyło. Niech pan patrzy! Dorn patrzył. Kiedy z niej zdjęto bluzkę, zobaczył sztuczne piersi, kiedy z niej zdjęto resztę, zobaczył prawdziwe rzeczy. To był mężczyzna. Dorn się zachwiał i padł w ramiona najbliżej stojącego policjanta. Potem go długo cucili. Biedny człowiek uciekł na zawsze z tego miasta. Jechał przed siebie, wszystko jedno dokąd, byle jak najdalej. Wbijał sobie paznokcie w dłonie, rozpacz go kąsała. Co on komu zawinił, że nikomu na świecie nie zdarzy się nic podobnego, tylko jemu? Szampan i pożądanie miłości zalały mu mózg do tego stopnia, że zidiociał. - Ścisnęła mnie, ach, nie ścisnęła! - ścisnął mnie ten bydlak tak silnie za rękę, że krzyknąłem. Trzeba było być pijaną świnią, albo tępym osłem, żeby nie zwrócić na to uwagi. A jak ona piła. “On!” głupcze, nie ona! - krzyknął nagle sam do siebie, tak że na niego spojrzano ciekawie."... www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Makuszynski/dziewiec/9.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dorn.... 27.10.05, 22:20 > Dorn się zachwiał i padł w ramiona najbliżej stojącego policjanta. Przeżyta trauma może w jakiś sposób tłumaczyć chrapkę na MSWiA (i zarazem podświadome odruchy rewanżystowskie). )) _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita 9 kochanek 27.10.05, 22:51 Potrzebowal Dorn tez fanek, no i nabral se kochanek jedną nęci jego fucha gdy wychodzi strzela z ucha tak wiec jest juz rozeznanie co u niego na sniadanie o ktorej z psem spacerek, a o ktorej jest numerek.. nu i prawda bedzie miła bo ta gęś ten Rzym zgubiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________________________Mogę o Polsce tylko serio 27.10.05, 23:57 a debata na Polsacie, TVP3 i YVP1 pokazała ARGUMENTY Panny Obrażalskiej właśnie - obrażanie kolegów agresję i wmawianie Lepepera PiS-owi niczym dziewicy ciążę Na poważne argumenty Dorna odpowiedź "królika w kapeluszu" przez syczace ząbki - "nie mam ochoty na polemikę..." Komorowski był przeciwny koalicji PO-PiS w dniu wyborów prezydenckich przy pozycji w polskim paerlamencie - 2 osoby w państwie - może on sparaliżować całkowicie wszystkie ustawy i pracę premiera i rządu! I to w sytuacji gdy Tusk nie chce zgawarntować jednym słowem TAK - dla zespołów negocjacyjnych obu partii - powstania koalicji!!!!! Wysunięcie Komorowskiego - jastrzębia i Niesiołowskiego to policzek dla PiS-u. Jakoś Rokita nie bał się spac po nocach gdy wszystkie resorty "siłowe" miało SLD! Oferta ustąpienia Marka Jurka z marszałka dla innej konsyliacyjnej osoby z PO AŻ - 9 ministerstw dla PO na 7 dla PiS i DWA siłowe i dwa amundurowe z wojskiem i straża marszałkowską to za mało? Tylko Lepper i Lepper bo jakiś kłamca przemiatany z partii do partii, wycofujący sie z oskarzenia PiSu gadał w Brukseli z kolegą z PiS parlamentarzystą polskim w Unii. Wszystkie media razem z SLD zwalają winę na PiS - czy Wy tez w to uwierzycie widząc miny pajaców i palantów z PO na ekranach? I będzicie wyśmiewać Dorna, Ziobrę, Wasermana, Kaczńskich? Rokita to śmieszny, nabzdyczony, nieszery, agresywny, nietaktowny, niezdarny i pełen fałśzu błazen! Żaden poltyk! Tak jak go widziałem wtedy na przystanku z Romaszewskim syczący, przygarbiony, rozbiegane oczka, drżące raczki, i niezdarne stopy w sandałach nie na boso nie w ...skarpetach. Nie znalazł winnych śmierci 100 działaczy "S" jako 1-szy szef 1-ej Komisji Sejmowej. Nie znalazł smierci nawet po latach w Nicei... Nie miał jeszcze nakrycia a wyglądał jak prawdziwy królik z kapelusza w kiepskim numerze pana w czarnym płaszczu, gdy widzowie nie dadzą sie nabrać ani na jeden trick! Nawet na niespanie po nocach w obawie przed włąmaniem TRÓJKI Dornem, Wasermannem i Ziobrą o 5 rano! Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: _________________________Mogę o Polsce tylko 28.10.05, 03:38 Pan Dorn ma pochodzenie podobne jak pewien Arik, kiedys jastrzab, a teraz ponoc golab. Ojciec pana Ludwika byl znanym przedwojennym warszawskim trockista, zreszta wlascicielem skladu, jak sie drzewiej mawialo, optycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: _________________________Mogę o Polsce tylko 28.10.05, 17:36 Jeżeli prof. Niesiołowski to "policzek dla PiSu" to uważam, że nie ma co się piep...ć w policzki, tylko przydzwonić z całej siły aż łeb odleci, a w powstałą dziurę - napluć. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Totalna wojna PiS 28.10.05, 17:48 Totalna wojna PiS z Platformą i resztą świata staje się coraz bardziej kosztowna. Gwałtownie podrożały euro i dolar, co przełoży się na wyższe ceny benzyny i koszta obsługi kredytów. Niepokój ogarnia rynki finansowe i przedsiębiorców. Kompromituje Polskę. A zacierać ręce mogą ugrupowania postkomunistyczne. Bracia Kaczyńscy, wbrew swoim buńczucznym zapewnieniom, okazali się serdecznymi sojusznikami SLD i Samoobrony. Liderzy SLD mogą już gratulować sobie zwycięstwa w kolejnych wyborach. Samoobrona, partia, którą wedle zapewnień Jarosława Kaczyńskiego, stworzyli służby specjalne i Leszek Miller, wyszła z politycznej izolacji i ma szanse na realny udział we władzy. Już teraz głosami specjalistów od Prawa przestępca wicemarszałek reprezentuje Sejm . Jeszcze kilka takich numerów i prezydent Kwaśniewski rozpisze przedterminowe wybory. Ta groźba zdaje się być ostatnią szansą na zdyscyplinowanie posłów Dorna (mistrza politycznych fantazji i przeinaczeń) oraz jego szefów. Paweł Śpiewak, poseł PO, politolog Zejdź na ziemię, posłuchaj co ludzie mówią na ulicy w radiu i telewizji. Nie zoplennicy PO a PiS-u. Chcesz byc posadzony o głuchote i ślepotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to ... 31.10.05, 23:00 ...jakobin ? "O wywiad Cię proszę, czcigodny Ludwiku, Bo dziwactw masz pięknych, jak mówią, bez liku. Umiesz machnąć wierszyk i szparagi w sosie, Jesteś obrażalski, miewasz muchy w nosie, Wciąż chcesz karać śmiercią, zwiększyć wszystkie kary, Nawet kiedy zbrodniarz jest dzieckiem, jest stary. (Hrabia Małachowski nazwał Cię Himmlerem) Więc trochę się boję, że siądziesz za sterem." serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2991316.html Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 09:01 wikul napisał: > ...jakobin ? > > "O wywiad Cię proszę, czcigodny Ludwiku, > Bo dziwactw masz pięknych, jak mówią, bez liku. > Umiesz machnąć wierszyk i szparagi w sosie, > Jesteś obrażalski, miewasz muchy w nosie, > Wciąż chcesz karać śmiercią, zwiększyć wszystkie kary, > Nawet kiedy zbrodniarz jest dzieckiem, jest stary. > (Hrabia Małachowski nazwał Cię Himmlerem) > Więc trochę się boję, że siądziesz za sterem." > > serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2991316.html Jezus i Apostołowie też byli Żydami ! Komuchy odczepcie się od Pana Dorna i innych ubogaconych członków rzondu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 10:21 terenia.nasweter napisała : > Komuchy odczepcie się od Pana Dorna i innych ubogaconych członków rzondu !!! To tam więcej jest tych ubogaconych ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 10:41 ewa8a napisała: > > terenia.nasweter napisała : > > Komuchy odczepcie się od Pana Dorna i innych ubogaconych członków rzondu > !!! > > To tam więcej jest tych ubogaconych ? > > Ewo mam zle wiesci.Wszyscy sa ubogaceni... Nadzwyczaj)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 12:01 marianna.rokita napisała: > ewa8a napisała: > > > > > terenia.nasweter napisała : > > > Komuchy odczepcie się od Pana Dorna i innych ubogaconych członków r > zondu > > !!! > > > > To tam więcej jest tych ubogaconych ? > > > > > Ewo mam zle wiesci.Wszyscy sa ubogaceni... Nadzwyczaj)))) > > > Odczepcie się od Panów Wassermanna, Dorna, Ujazdowskiego, Bielana, Mellera i Geldberga. I matki Braci Kaczyńskich ! Bydlaki rasistowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 12:06 niezlomny.prawicowiec napisał: > Odczepcie się od Panów Wassermanna, Dorna, Ujazdowskiego, Bielana, Mellera i > Geldberga. I matki Braci Kaczyńskich ! > Bydlaki rasistowskie. Teraz już wiemy, że wyżej wymienieni są nie tylko ubogaceni, ale na dodatek nieczystej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 15:17 ewa8a napisała: > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Odczepcie się od Panów Wassermanna, Dorna, Ujazdowskiego, Bielana, Meller > a i > > Geldberga. I matki Braci Kaczyńskich ! > > Bydlaki rasistowskie. > > Teraz już wiemy, że wyżej wymienieni są nie tylko ubogaceni, ale na dodatek > nieczystej rasy. Znacy sie zydy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Na forum Agory wybuchły już spory:czy Dorn to 01.11.05, 19:22 wikul napisał: > ...jakobin ? Dorn powiedział: "Byłem posłem dwóch ostatnich kadencji, a w IV jako szef klubu PiS i przyznam, że znudziłem się pracą na poziomie władzy ustawodawczej. Ważne, żeby z przyjemnością przychodzić rano do pracy. Mam przekonanie, że jako minister spraw wewnętrznych dam radę. To jest resort, w którym trzeba dokonać głębokich zmian i wiem, jak je przeprowadzić. Robiłbym to z radością." Znudziło mu się, to se tera poministrzy. Ma przekonanie. Wie, jak je przeprowadzić. Do pracy będzie uczęszczał z przyjemnością. Rano. Robił będzie z radością. Dorn - Minister Czegokolwiek. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 15:07 Ludwik Dorn odszedł od zony, więc znów jest do wzięcia, tyle, że kiepska z niego partia. ,,Z kolei wicepremier i szef MSWiA Ludwik Dorn ma co prawda dwa domy - jednego jest współwłaścicielem - ale nie ma oszczędności na koncie. Co więcej, żyje na kredyt - ma 10 tysięcy złotych debetu i 300 tysięcy złotych kredytu do spłacenia ‘’. fakty.interia.pl/news?inf=687472 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 15:12 Budownictwo mieszkaniowe to strategia dlugofalowa. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 15:25 patience napisała: > Budownictwo mieszkaniowe to strategia dlugofalowa. Tak tak, tylko, że ten chłop i weksle zawsze do żony wrócą. Trzeba jednak trochę to powiedzenie zweryfikować, bo nie wiadomo której żony. W niektórych przypadkach jest problem : pierwszej drugiej czy -n z kolei. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Jaka długofalowa? 20.11.05, 15:29 3 mln mieszkań w jedną (miejmy nadzieję!) kadencję, ponad 2 tysiące dziennie mieszkań (których nie będzie komu kupić) to jest długofalowa??? _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 20:00 ewa8a napisała: > Ludwik Dorn odszedł od zony, więc znów jest do wzięcia, tyle, że kiepska z > niego partia. > > ,,Z kolei wicepremier i szef MSWiA Ludwik Dorn ma co prawda dwa domy - jednego > jest współwłaścicielem - ale nie ma oszczędności na koncie. Co więcej, żyje na > kredyt - ma 10 tysięcy złotych debetu i 300 tysięcy złotych kredytu do > spłacenia ‘’. > > fakty.interia.pl/news?inf=687472 Czyżby to efekt zadurzenia sie w pewnej znanej damie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 20:18 AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Czy ja do konca zycia bede sluchac o Dornie? Wikul? Moze jaki inny temacik???? Wiesz, brakuje jeszcze,zeby Dorn wyskoczyl z puszki dla moich kotow! Zareczam,ze TO NIE JA PUSCILAM GO Z TORBAMI ! Musial ktos po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 20:25 pauline.kaczanow napisała: > AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! > Czy ja do konca zycia bede sluchac o Dornie? Wikul? Moze jaki inny temacik???? > > Wiesz, brakuje jeszcze,zeby Dorn wyskoczyl z puszki dla moich kotow! > > Zareczam,ze TO NIE JA PUSCILAM GO Z TORBAMI ! Musial ktos po mnie Nie wymieniłem nikogo, nawet z imienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Re: Debet i kredyt kawalera Dorna 20.11.05, 20:32 A dobra. Jako typowy przedstawiciel paranoji stosowanej myslalam, ze o mnie Odpowiedz Link Zgłoś