szach0 13.11.05, 14:04 że "hasza nikt nie czyta"? Czy taka wygłaszana tez świadczy o inteligencji badacza opinii - czy tylko o nabytym nawyku dyspozycyjności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gen.ciaston Re: __________________kiedy można logicznie stwie 13.11.05, 15:48 mowilem wam,hasz ze macie morde wziasc w kubel! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________________Ryk i kwik PO____________________ 14.11.05, 08:54 Nareszcie.. spadną ceny w hipermarketach na polską zdrową żywność! Nie będziemy już jedli w 30% niejadalnych dodatków, 100% konserwantów, 100% antydatowanych przydatności do spożycia, genetycznej inżynierii...itp. Mamy od dziś - wybór wszelkiej żywności produkowanej w kraju – żywności ROSLINNEJ i ZWIERZĘCEJ a wszystko to... ___________dzięki braciom Słowianom! Pamiętam jak PiotreQ mi wbijał do lba, że włąsnie rozchodzi się o________niższe ceny w hipermarketach i o_______polskie produkty! Chyba przeproszę Mariannę Rokitę vel Klops vel Kosciuszko vel Pułaski niech mnie już tam branzluje paluszkami po Kl albo ustami przez Scape’a albo czym chce - tylko potem bez zdziwka! We Wrocławiu inna dziennikarzyna Anna a jakże __SMYCZ namawia właścicieli a jakże __PSÓW...do wszczepiania sobie czipów. Mam okazję bez manipulacji PiotrQa i zastraszania gen. Ciastonia darmo - wszczepić sobie czip aby nie pamiętać Niesiołowskiemu – przeciwnikowi lustracji i jawności, że ochrzaniał z piana na ustach zarówno Macierewicza kiedyś, jak i niedawno w TVN u Lisa - Wildsteina!! Nadaje się do PO! Czyli dawnej UW. Zmanipulowanie, zastraszenie, obrażenie i szantaż - żądanie przeprosin. Przy całkowitej pogardzie dla argumentów rozmówcy. Oraz całkowitym braku szacunku do niego. Ryk i kwik! Cóż salon okazał się chlewikiem! PiS natychmiast odebrać vicemarszałka 3 –emu co wielkości klubowi parlamentowemu i oddać Niesiołowskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: _________________Ryk i kwik PO_______________ 14.11.05, 10:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31767502&a=31925815 Nie imputuj! Nie rób hucpy! Nie przekręcaj! Nie nadymaj balona pomówień! Nie manipuluj! Masz u mnie od dawna OLBRZYMI KREDYT z którego ostatnio czerpiesz całymi garściami...robił to też AndrzejG, wcale się nie przejmując, gdy dołączał niby to nieświadomie do "kopiących hasza po kostkach". Marianna Rokita była ostatnia pacyniarą, która odważyła się nadal mnie szkalować. Nie reagowałem na jej prowokacje, na znikajace kompromitujace autorkę jej posty, te pod własnym jej nickiem czy pod jej pacynami. Na znikające moje riposty, które wypaczały sens i kontekst! Miesiącami... Ba! rok upłynął, gdy pokazałem - jak bez wulgaryzmów, bez brażania godności "rozmówcy" - R7, można wykazać miałkość rozumowania, absurdalną sztuczność i propagandową bezdenność jego haseł o Wandei oglądanej przez niego z przeciwnej strony, rzekomych polskich stosach, paradoksie trójek jakobinsko-bolszewickich i poplątanych jedwabnych moherowych kapeluszach - - tego oczytanego zwolennika komuny, przemalowanego na liberała, na europejczyka, na kosmopolitę, wolnomysliciela, postępowca oglądającego Polskę z perspektywy ponadnarodowego kapitału. Nie było to łatwe być aż tak przez cały rok - obrażanym, wysmiewanym, wykpiwanym i obrzucanym przez wytwawnego zawodowca i propagandysty, znającego metody służb specjalnych. Obrzucał najgłębszym błotem jak megaludobójców - pamietasz Stalina, Hitlera, PolPota, Goebelsika, mohera, rydzyka, oszołoma... Na końcu przed wybuchem IV RP - podziękowałem TEMU PANU za dyskusję! Wtedy gdy w obliczu KLĘSKI - próbował zdejmować sobie okłady z zapuchniętych swoich włąsnych a nie moich - kostek! popatrz sobie ->________31.08.2005_________________ Wtedy też tak jak Ty teraz... AG wskakiwał mu z pomocą - niezrażony koleżeńskimi prosbami, by zważał na kontekst i tematykę. Teraz tak jak wtedy, z kolei Ty! - z igły robisz ...hucpę! I co bolesne dla mnie - odwracając sprawcę z ofiarą ogonem kota Marianny! Ciebie nie musiały fqrviać takie mariany w radiu w TV ... bo trzymału stronę liberałow PO lub PJKM itd. Dlatego nie wiesz!!!!! co znaczyło dla MNIE - banowie mnie przez dwa tygodnie przed wyborami!!!! po wygranej z R7 Te kpiny baji. bajecznych, wali.walecznych i jaj. jajecznych! Masz do niej miętę - to zapytaj jej? Ja uważam, ze najpierw jest podział na NORMALNE PANSTWO i NIENORMALNE ...te okupowane postbolszewickimi mediami (mówiłem Kaczyńskiemu o tym w 1992 r) te 26% "błędu" sondaży! te niezapraszanie partii narodowych, te sympatie do różu i czerwieni!!!! i nawet niemaskowanie się na bezstronność "obrzydasów i obrzydulek" opłacanych po 100.000 zł - nie wiesz za co? A Ty do mnie epiteciki z przedszkolnego podwórka do faceta który czeka na polską Polskę od 61 lat - "twoje zasady pozwalają ci na flekowanie dziewczynek z > pozycji świętoszka"? Nie wstyd Ci? Podział na okradzionych z prawdy jest trzymany w mediach w tajemnicy! ja uznam dopiero poźniej podział na prawicę i lewicę... bo cóż to za lewica - trzecie pokolenie okupantów? Coraz bardziej się kompromitują! To juz widać szczególnie w TVP... a tu na F. namiastką i smieszną egzemplifikacją była ostatnia jej RURA-TUBA na Aquanecie jesli tego ----------------> > nie rozróżniasz, to znaczy, że masz > kłopot z... powiedzmy, spostrzegawczością. I właśnie Ty JEDNO - literalnie jedno słowo dziwka - sprowokowane i niezwykle łagodne w stosunku do najwulgarnieszych, nieznanych w polskiej kulturze i obyczajowości - niegodziwościach wydalniczo-dewiacyjno-geriatrycznych uzytych do starszego o kilka razy pana - wykorzystujesz personalnie do dyskredytacji i wtrącasz do merytorycznej dyskusji o BEZPRAWIU I BRAKU SPRAWIEDLIWOŚCI Moja KOLEJNOŚĆ to jak w 1968 - PRECZ Z CENZURĄ (wtedy cenzorem Trybuny był ojciec Michnika) - PRASA (media polskojęzyczne) KŁAMIE! potem podział na prawice i lewicę (po lustracji której Niesiołowski jest przeciwnikiem!) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31893773&a=31923070 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ________Do Drzentelmana PiQ-a_________dowód nr 1_ 14.11.05, 11:04 W razie gdyby jakieś kulwiek wąty mam dalsze dowody i łatwiejsze bo już niemaskowane i kolejno prowokowane...wg recepty - jeśliś Marianno obraziła Kosciuszkę to obraź największego bohatera (Stanów Zjednoczonych i) Polski! Nie napisałem tekstu w nawiasie o USA - będąc pewien, ze Polskę obrazi bez najmniejszej żenady!!!! I co PiQ-u dalej mam przeprosić zdziewkę, wynajmowaną przez niepolskie media do Polaka Katolika - "branzluj sie dziadu"? Która mnie bezczelnie cenzuruje! Czy mam się dalej bronić i przepraszać - bo tak mnie chcesz ustawić w narożniku imputując, że to ja obrażam Marianne czyli Klopsa, Kosciuszkę i Pułaskiego czy może SPRAWIEDLIWIE I PRAWNIE zmusisz - wulgarną grubiańską dziennikarkę grafomankę, stale i chorobliwie ingerującą inwektywnie w me watki - - do przeproszenia Hasza? Tak napisałeś więc to dowód, ze się nią nie interesujesz? "Ty się nią zajmujesz chorobliwie. Ja do niej się w ogóle nie odzywam. To co, to kto się nią interesuje, ja czy ty?" Tu masz dowod kto to KLOPS.S aha Marianno zamiast cenzurować jak głupia ucz sie hasz0 07.11.05, 07:31 + odpowiedz ORTOGRAFII! Ćwiczenie 1. Znajdź błąd! Czy czegoś z dawnej retoryki nie przypomina: "Ostatnie wydarzenia pozwalają stwierdzić, że jedynym "pozytywnym" rezultatem wojny na Bałkanach jest demaskacja roli elit brytyjskich jako podrzegaczy wojennych." [...]" • [...] klops.s 07.11.05, 23:56 + odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. • Dalej.... Lepper... marianna.rokita 08.11.05, 00:28 + odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ___________Bardzo proszę o odrobinę OBIEKTYWIZMU! 14.11.05, 11:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31767502&a=31928100 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat __________Riposta Hasza na OBIEKTYWIZM AG_________ 14.11.05, 11:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31767502&a=31929565 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _____________________chora lektura________________ 14.11.05, 12:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31767502&v=2&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ____________Jak ja lubię te spokojne rozmowy______ 14.11.05, 12:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31914342&a=31933942 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________Zyskując IVRP tracę starych przyjaciół___ 14.11.05, 13:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31914342&a=31936322 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________Zyskując IVRP tracę nawych przyjacioł też 14.11.05, 13:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31914342&a=31937823 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _Mam IVRP niech stracę wsjech - na Szafot i Stos!! 14.11.05, 14:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31935757&a=31938638 Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______________Błedy sa złe a bezbłędni są dobrzy! 14.11.05, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31914342&a=31940374 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______wcielanie i wycielanie się Hasza w pacyny__ 15.11.05, 08:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31914342&a=31975821 wcielanie w nast postach... Odpowiedz Link Zgłoś