Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM UCZESTNIKÓW FORUM

04.10.01, 10:28
Ostatnio na Forum miała miejsce dyskusja na tematy dotyczące spraw prywatnych
kilku osób. Brałem w niej czynny udział. Niektóre wypowiedzi - w tym moje -
wzbudziły niesmak czytających.
Przepraszam uczestników Forum za poziom moich wypowiedzi w tej dyskusji,
niezależnie od przyświecających mi intencji, oraz za przenoszenie na publiczne
forum spraw nadających się do rozmowy wyłącznie między osobami bezpośrednio
zainteresowanymi. Rozmowy takie już trwają. Ze swej strony deklaruję wolę
powrotu do politycznej poprawności, a wszystkie zainteresowane Osoby proszę o
pomoc w tej materii.
tyu

Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Re: PRZEPRASZAM UCZESTNIKÓW FORUM IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 10:34
      tyu napisał(a):

> Ostatnio na Forum miała miejsce dyskusja na tematy dotyczące spraw prywatnych
      > kilku osób. Brałem w niej czynny udział. Niektóre wypowiedzi - w tym moje -
      > wzbudziły niesmak czytających.
      > Przepraszam uczestników Forum za poziom moich wypowiedzi w tej dyskusji,
      > niezależnie od przyświecających mi intencji, oraz za przenoszenie na publiczne
      > forum spraw nadających się do rozmowy wyłącznie między osobami bezpośrednio
      > zainteresowanymi. Rozmowy takie już trwają. Ze swej strony deklaruję wolę
      > powrotu do politycznej poprawności, a wszystkie zainteresowane Osoby proszę o
      > pomoc w tej materii.
      > tyu
      >

Tyu!
      Powrót wskazany.
      Nie należę do "tych" zainteresowanych osób co prawda, ale na pewien przydługi
      Twój prywatny cytat z Ja chciałem zareagować, ale wstrzymałem.
      Oby powrót był szybki, mało rozwlekły. Wszyscy robimy błędy, byleby ich nie
      powtarzać.

Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Hiacynt Re: PRZEPRASZAM UCZESTNIKÓW FORUM errata IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:05
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> tyu napisał(a):
        >
        > > Ostatnio na Forum miała miejsce dyskusja na tematy dotyczące spraw prywatn
        > ych
        > > kilku osób. Brałem w niej czynny udział. Niektóre wypowiedzi - w tym moje
        > -
        > > wzbudziły niesmak czytających.
        > > Przepraszam uczestników Forum za poziom moich wypowiedzi w tej dyskusji,
        > > niezależnie od przyświecających mi intencji, oraz za przenoszenie na publi
        > czne
        > > forum spraw nadających się do rozmowy wyłącznie między osobami bezpośredni
        > o
        > > zainteresowanymi. Rozmowy takie już trwają. Ze swej strony deklaruję wolę
        > > powrotu do politycznej poprawności, a wszystkie zainteresowane Osoby prosz
        > ę o
        > > pomoc w tej materii.
        > > tyu
        > >
        >
        > Tyu!
        > Powrót wskazany.
        > Nie należę do "tych" zainteresowanych osób co prawda, ale na pewien przydługi
        > Twój prywatny cytat z Ja chciałem zareagować, ale wstrzymałem.
        > Oby powrót był szybki, mało rozwlekły. Wszyscy robimy błędy, byleby ich nie
        > powtarzać.
        >
        > Pozdrawiam wszystkich

Tyu!
        Szybko swe niektóre myśli wysyłam - proza życia, a chciałem szybko.
        Piszesz powrót do politycznej poprawności - zerwij z tym natychmiast, u nas w
        Ciemnogrodzie jest to normalność normalnością zwana.
        Pozdrawiaqm.

W wiadomym wątku Lisek Ciebie zastępuje, ale przezorna przechera,
        obserwatorem się tytułuje. Musimy go szybko skończyć,
        wątek nie Liska, gdyż bliskie mi osoby lubią Boya.

• tyu Do Hiacynta 04.10.01, 11:32
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
          >
          > > tyu napisał(a):
          > >
          > > > Ostatnio na Forum miała miejsce dyskusja na tematy dotyczące spraw pr
          > ywatn
          > > ych
          > > > kilku osób. Brałem w niej czynny udział. Niektóre wypowiedzi - w tym
          > moje
          > > -
          > > > wzbudziły niesmak czytających.
          > > > Przepraszam uczestników Forum za poziom moich wypowiedzi w tej dyskus
          > ji,
          > > > niezależnie od przyświecających mi intencji, oraz za przenoszenie na
          > publi
          > > czne
          > > > forum spraw nadających się do rozmowy wyłącznie między osobami bezpoś
          > redni
          > > o
          > > > zainteresowanymi. Rozmowy takie już trwają. Ze swej strony deklaruję
          > wolę
          > > > powrotu do politycznej poprawności, a wszystkie zainteresowane Osoby
          > prosz
          > > ę o
          > > > pomoc w tej materii.
          > > > tyu
          > > >
          > >
          > > Tyu!
          > > Powrót wskazany.
          > > Nie należę do "tych" zainteresowanych osób co prawda, ale na pewien przyd
          > ługi
          > > Twój prywatny cytat z Ja chciałem zareagować, ale wstrzymałem.
          > > Oby powrót był szybki, mało rozwlekły. Wszyscy robimy błędy, byleby ich ni
          > e
          > > powtarzać.
          > >
          > > Pozdrawiam wszystkich
          >
          > Tyu!
          > Szybko swe niektóre myśli wysyłam - proza życia, a chciałem szybko.
          > Piszesz powrót do politycznej poprawności - zerwij z tym natychmiast, u nas w
          > Ciemnogrodzie jest to normalność normalnością zwana.
          > Pozdrawiaqm.
          >
          > W wiadomym wątku Lisek Ciebie zastępuje, ale przezorna przechera,
          > obserwatorem się tytułuje. Musimy go szybko skończyć,
          > wątek nie Liska, gdyż bliskie mi osoby lubią Boya.

Dzięki Ci, Ciemnogrodzianinie, za dobre słowo. PIERWSZE słowo w tej sprawie, więc
          tym bardziej ważne. Co do sposobu bycia poprawnym - niech będzie "tak, jak się
          Państwu zdaje" - dla Ciebie mogę być poprawny po ciemnogrodzku, lub jakkolwiek
          inaczej, co mi tam.
          A Boy interesuje mnie nie mniej, niż parę dni temu. Może teraz da się wrócić do
          sprawy?

Pozdrawiam - w sam raz poprawnie, ale z nienormowaną sympatią.

• Gość: # # do Borsuka IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.10.01, 12:23

>. Co do sposobu bycia poprawnym - niech będzie "tak, jak się
            > Państwu zdaje" - dla Ciebie mogę być poprawny po ciemnogrodzku, lub jakkolwiek
            > inaczej, co mi tam.

Poruszony do gebi nowa moda (od 11 lat - 11 wielkich przeprosin naszych przywodcow)
            chcialbym i ja na stare lata przeprosic Borsuka (choc nie bardzo wiem za co)
            zeby mnie nie walil po starym lbie osiagnieciami historyko-socjologow "amerykanskich"
            czesto szkolonych w WUMLu.

Skruszony i pogodzony wreszcie z odpowiedzialnoscia za wszelkie zlo, przypisywane
            Polakom, bym mogl sie tylko kajac i przepraszac i nigdy osmielic sie krytykowac zlodziei
            rozkradajacych majatek narodowy przez slusznie, b. wysoko oplacane gremia nietykalne,
            zagranicznych doradcow i rodzimych "profesorow". Oraz bym na ziemi mych ojcow
            nie smial krytykowac ich oprawcow - a co dopiero wlasnych ciemiezycieli - #

Krzyz Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski Stanislawowi Supruniokowi.
            Nam krzyz na droge. Ze zlomu po Zwirowisku...
            • Gość: borsuk borsuk do #-a IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.01, 18:05
              padam Ci w ramiona #-e, #-u, jak wlasciwie? W kazdym razie padam. Nie masz mnie
              za co przepraszac. Co prawda nie walilem Cie po lbie (ja wogole nie mam
              maczugi, ani nawet zwyczajnej klonicy), ale moje szpile mogly byc rzeczywiscie
              za ostre.
              Ale staralem sie nigdy nie atakowac osoby tylko poglady. Nawet jak nazwalem
              Cie "bolszewikiem". Przeciez nie myslisz na serio, ze Cie za takiego uwazam.
              Na znak zgody pozwolilbym Ci chetnie popilnowac mojego psa, ale z przyczyn ode
              mnie nie zaleznych jest to nieestety niemozliwe. .-)).
              W kazdym razie wyciagam do Ciebie reke (bez szpili)
              borsuk ( z malej literki)
    • viatr ___ Przyjete.________________________W_trakcie_odpuszczenia...__ 04.10.01, 11:53
      tyu napisał(a):
      > Ostatnio na Forum miała miejsce dyskusja na tematy dotyczące spraw prywatnych
      > kilku osób.
      > Ze swej strony deklaruję wolę powrotu do politycznej poprawności,
      > a wszystkie zainteresowane Osoby proszę o pomoc w tej materii.

Cześć Tyu !

Też coś do mnie dotarło, że się niby jakieś

duPERELKI rozTYły ... czy też rozTYUy (?)

Sorry, ale nie wiem o co się w tym wszystkim rozchodzi smile))

Ale skoro przepraszasz wink , Mh...

Przeprosiny przyjete !

Wybaczam Ci też tę niekontrolowaną skłonność do tycia smile

pzdr

Viatr_____________________________[odpuszczający]
      P.S.
      A o politycznej poprawności ?
      To względem SLD niby ? /czy przeciwnie ?/
    • witekjs Re: " CHERCHEZ____________LA_____________FAMME___________!!!!!! 04.10.01, 17:18
      Drogi Tyu. Bardzo mi przykro, że doszło do tego, że musiałeś napisać ten list.
      Z przerażeniem patrzyłem na to co się dzieje, tym większym, że nie mogłem/ nikt
      nie mógł/ wpłynąć na to co piszesz. Już w "czasach Kary Mustafy" przypominałeś
      mi mojego syna, któremu długo musiałem/muszę?/ tłumaczyć aby nigdy nie zabiegał
      o względy ludzi, którzy go odrzucają/ idealizowanie,"różowe okulary", brak
      kontroli nad emocjami,błędy,brak akceptacji/.
      Pozdrawiam Cię serdecznie.Trzymaj się, wróć do Boya i Hiacynta. Witek
      • Gość: Carmina Tyu IP: *.unregistered.formus.pl 04.10.01, 17:23
        witekjs napisał(a):

> Drogi Tyu. Bardzo mi przykro, że doszło do tego, że musiałeś napisać ten list.
        > Z przerażeniem patrzyłem na to co się dzieje, tym większym, że nie mogłem/ nikt
        >
        > nie mógł/ wpłynąć na to co piszesz. Już w "czasach Kary Mustafy" przypominałeś
        > mi mojego syna, któremu długo musiałem/muszę?/ tłumaczyć aby nigdy nie zabiegał
        >
        > o względy ludzi, którzy go odrzucają/ idealizowanie,"różowe okulary", brak
        > kontroli nad emocjami,błędy,brak akceptacji/.
        > Pozdrawiam Cię serdecznie.Trzymaj się, wróć do Boya i Hiacynta. Witek

Strzała Olo. ( czyli pozdro)
    • Gość: M. PROSBA O POZYTYWNY WATEK IP: *.tele2.pl 04.10.01, 17:30
      Drogi Tyu,
      informuje, ze nie zanotowalam, o co poszlo, ani co sie zdarzylo. Czasu mi nie
      starcza na zaglebianie sie w sieci. Bardzo bym chciala, kiedy znajde chwile,
      dla relaksu znalezc tu cos przyjemnego. Ostatnie tygodnie pelne byly dramatyzmu
      i pod wzgledem wydarzen i wewnetrznych odczuc, dla wielu z nas.
      Zagladam tutaj, bo uczucia kroluja w wypowiedziach wielu osob i uwazam, ze to
      cenne. Twoja wypowiedz, to jak excuse: Sorry, bylem nieprofesjonalny.
      Jeszcze raz napisze; nie wiem o co chodzi, ale malo komu sie nic nie wypsnelo.
      Pozdrawiam,
      M.
      • civic_vtec Re: PROSBA O POZYTYWNY WATEK 04.10.01, 18:27
        Po pierwsze - jak wyzej, w temacie. Prosba do Ciebie i do innych.
        Po drugie - dobrze, ze jestes.
        Po trzecie - dobrze, ze wiesz jak sie wraca (Jakie wraca? Byles tu stale)

I jeszcze - nie badz "politycznie poprawny" i nadmiernie profesjonalny. Jedno i
        drugie falszywa brzmi nuta.

Pozdrawiam - vtec

P.S. Podobno dzis wieczor bal u czorta.
        Wszelkich zloczyncow mile widziec beda wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka