Dodaj do ulubionych

>>> Kino KOSMOS

24.06.02, 19:09
Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy
zrobione z tluczonego szkla?
Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejsciem?
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:16
      Jasne ze pamietam!!! Moj pierwszy film w kinie kosmos to chyba byla Godzilla kontra Hedora(zwykle chodzilem do
      delfina albo colloseum)
      • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:22
        I w okienku u kasjerki , zawsze byla jakas legitymacja uczniowska , ktora jakis patalach zgubil w kinie.
    • Gość: Laufer 1 Re: >>> Kino KOSMOS.Ortografia! IP: *.xtra.pl 24.06.02, 19:55
      mike102 napisał(a):

> Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy
      > zrobione z tluczonego szkla?
      > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejsciem?

Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarnymi
      zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie".
      Komentować nie będę. Leżących nie biję.

• Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS.Ortografia! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:13
        Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> mike102 napisał(a):
        >
        > > Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy
        > > zrobione z tluczonego szkla?
        > > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejscie
        > m?
        >
        > Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarny
        > mi
        > zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie".
        > Komentować nie będę. Leżących nie biję.
        >

A JEDNAK LAOFER, JESTES OPIERDLIWY!!! ;-))))))
      • mike102 Re: >>> Kino KOSMOS 24.06.02, 20:20
        Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> mike102 napisał(a):
        >
        > > Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy
        > > zrobione z tluczonego szkla?
        > > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejscie
        > m?
        >
        > Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarny
        > mi zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie".
        > Komentować nie będę. Leżących nie biję.

My tu obywatelu laufer, mamy wlasna - rewolucyjna - ortografie, i proletariackie
        plutno pisze sie przez "u"... :-))))))))))))))
        • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:30
          Tak jezd!!!! " BORRZOAZYJNEMO" O z jakas glupia kreska na gurze muwimy NIE!!!!
    • mike102 Re: >>> Kino KOSMOS - niedzwiedz 24.06.02, 20:21
      Nie zwrocilem ostatnio uwagi - czy nad wejsciem nadal stoi ten polarny misio?
      • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS - niedzwiedz IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:40
        W kosmosie oprocz filmow bywaly jeszcze koncerty, chyba nawet sama Vondraczkowa i Karel Gott TAM
        SPIEWALI!!!!
        • Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 25.06.02, 16:28
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> W kosmosie oprocz filmow bywaly jeszcze koncerty, chyba nawet sama Vondraczkowa
          > i Karel Gott TAM SPIEWALI!!!!

Co za wzruszajaca pamiec. Tyle tylko ze te koncerty odbywaly sie w Coloseum.
          A swoja droga, czy ty patalachu nigdy niezgubiles jakiejs swojej rzeczy? Patrzcie
          panstwo, zgubione legitymacje palantowi przeszkadzaja.
          Moze Mike, Laufer lub inni sa tu czasami upierdliwi, ale nie sa takimi idiotami
          jak ty scierwo skonczone.
          • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 25.06.02, 16:47
            Oj cholera, co tez ja ci zrobilem, kobieto?
            • Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 14:43

> Oj cholera, co tez ja ci zrobilem, kobieto?

Oj widac krotka masz pamiec teksanczyku i widac ze niemasz doswiadczenia z
              kobietami. Cos ci powiem w sekrecie. Jak chcesz miec wroga dozgonnego, to zacznij
              z kobieta.
              • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 14:51
                Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!!
                • skuter70 Re: >>> Kino KOSMOS 26.06.02, 14:54

> Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!!

sadzac po reakcji to od warkoczy co najwyzej sie zaczelo

jaaateeeeez jestem ciekaw co bylo dalej?

• Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 14:58
                    Haneczce sie pomylylo....ona powinna atakowac frankka, on moze ci powiedziec co bylo dalej. Ja w kinie
                    siedzialem spokojnie,patrzylem na ekran i dlubalem w nosie!!!!
                • Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 16:01

> Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!!

Czyli ze do tego wszystkiego dochodzi jeszcze ze jestes donosicielem skoro
                  zganiasz teraz na Franka. Fe, bardzo nieladnie. A pozatym to Franek sie we mnie
                  wtedy kochal i lizaki mi przynosil. A pozatym tak sie skladalo ze rodzice
                  niepuszczli mnie do Kosmosu i tak sie skladalo ze nigdy niemialam dlugich wlosow.
                  Pudlo, znow przestrzeliles.
                  • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 16:04
                    No to jak ja ciebie wnerwilem?
                    • Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 16:16

> No to jak ja ciebie wnerwilem?

Zemsta jest rozkosza bogow, a trzymanie w niepewnosci rozkoszna i przywilejem
                      kobiet.
                      • Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 16:22
                        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
                        >
                        > > No to jak ja ciebie wnerwilem?
                        >
                        > Zemsta jest rozkosza bogow, a trzymanie w niepewnosci rozkoszna i przywilejem
                        > kobiet.

A kupa w kiblu smierdzi, to i trzeba wode spuscic !!! ;-)))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka