mike102 24.06.02, 19:09 Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy zrobione z tluczonego szkla? Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejsciem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:16 Jasne ze pamietam!!! Moj pierwszy film w kinie kosmos to chyba byla Godzilla kontra Hedora(zwykle chodzilem do delfina albo colloseum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:22 I w okienku u kasjerki , zawsze byla jakas legitymacja uczniowska , ktora jakis patalach zgubil w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Re: >>> Kino KOSMOS.Ortografia! IP: *.xtra.pl 24.06.02, 19:55 mike102 napisał(a): > Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy > zrobione z tluczonego szkla? > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejsciem? Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarnymi zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie". Komentować nie będę. Leżących nie biję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS.Ortografia! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:13 Gość portalu: Laufer 1 napisał(a): > mike102 napisał(a): > > > Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy > > zrobione z tluczonego szkla? > > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejscie > m? > > Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarny > mi > zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie". > Komentować nie będę. Leżących nie biję. > A JEDNAK LAOFER, JESTES OPIERDLIWY!!! ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: >>> Kino KOSMOS 24.06.02, 20:20 Gość portalu: Laufer 1 napisał(a): > mike102 napisał(a): > > > Pamietacie jak na scianie kamienicy po lewej stronie byly takie gwiazdy > > zrobione z tluczonego szkla? > > Albo czy pamietacie te ogromne, malowane na plutnie, plakaty przed wejscie > m? > > Wiem mike 102 , że jestem upierdliwy. Jednak prawidłowo i zgodnie z elementarny > mi zasadami ortografii pisze się "na płótnie" a nie "na płutnie". > Komentować nie będę. Leżących nie biję. My tu obywatelu laufer, mamy wlasna - rewolucyjna - ortografie, i proletariackie plutno pisze sie przez "u"... :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:30 Tak jezd!!!! " BORRZOAZYJNEMO" O z jakas glupia kreska na gurze muwimy NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: >>> Kino KOSMOS - niedzwiedz 24.06.02, 20:21 Nie zwrocilem ostatnio uwagi - czy nad wejsciem nadal stoi ten polarny misio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS - niedzwiedz IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:40 W kosmosie oprocz filmow bywaly jeszcze koncerty, chyba nawet sama Vondraczkowa i Karel Gott TAM SPIEWALI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 25.06.02, 16:28 Gość portalu: JACEK napisał(a): > W kosmosie oprocz filmow bywaly jeszcze koncerty, chyba nawet sama Vondraczkowa > i Karel Gott TAM SPIEWALI!!!! Co za wzruszajaca pamiec. Tyle tylko ze te koncerty odbywaly sie w Coloseum. A swoja droga, czy ty patalachu nigdy niezgubiles jakiejs swojej rzeczy? Patrzcie panstwo, zgubione legitymacje palantowi przeszkadzaja. Moze Mike, Laufer lub inni sa tu czasami upierdliwi, ale nie sa takimi idiotami jak ty scierwo skonczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 25.06.02, 16:47 Oj cholera, co tez ja ci zrobilem, kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 14:43 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Oj cholera, co tez ja ci zrobilem, kobieto? Oj widac krotka masz pamiec teksanczyku i widac ze niemasz doswiadczenia z kobietami. Cos ci powiem w sekrecie. Jak chcesz miec wroga dozgonnego, to zacznij z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 14:51 Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: >>> Kino KOSMOS 26.06.02, 14:54 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!! sadzac po reakcji to od warkoczy co najwyzej sie zaczelo jaaateeeeez jestem ciekaw co bylo dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 14:58 Haneczce sie pomylylo....ona powinna atakowac frankka, on moze ci powiedziec co bylo dalej. Ja w kinie siedzialem spokojnie,patrzylem na ekran i dlubalem w nosie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 16:01 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja ciebie za warkocz w kinie Kosmos , nie ciagalem!!! To byl franekk!!!! Czyli ze do tego wszystkiego dochodzi jeszcze ze jestes donosicielem skoro zganiasz teraz na Franka. Fe, bardzo nieladnie. A pozatym to Franek sie we mnie wtedy kochal i lizaki mi przynosil. A pozatym tak sie skladalo ze rodzice niepuszczli mnie do Kosmosu i tak sie skladalo ze nigdy niemialam dlugich wlosow. Pudlo, znow przestrzeliles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 16:04 No to jak ja ciebie wnerwilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: >>> Kino KOSMOS IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 26.06.02, 16:16 Gość portalu: JACEK napisał(a): > No to jak ja ciebie wnerwilem? Zemsta jest rozkosza bogow, a trzymanie w niepewnosci rozkoszna i przywilejem kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: >>> Kino KOSMOS IP: 64.9.159.* 26.06.02, 16:22 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > No to jak ja ciebie wnerwilem? > > Zemsta jest rozkosza bogow, a trzymanie w niepewnosci rozkoszna i przywilejem > kobiet. A kupa w kiblu smierdzi, to i trzeba wode spuscic !!! ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś