Dodaj do ulubionych

Czy to już 'Nocna zmiana II'

11.01.06, 15:58
Co tam dzieje się w Sejmie?
Podobno wszystkie kluby oprócz PiSu opuściły salę obrad...

Kurcze,no
nie mam czasu oglądać te obrady

A.
Obserwuj wątek
    • bykk Re:do Jondrusia:) 11.01.06, 16:09
      Witam.
      O czym Ty Jondruś? Sprzęgłysmile się różowi z czerwonymi, ot i wszystko.
      Słyszę wystąpienia posłów z SLD, ze samej brony, z PiS-u, LPR.
      Jest zamieszanie, bo PO-WSInogi dogadały siem z LSD i tak przez nich
      wyśmiewanych "giertychów", aby koniecznie głosowanie nad budżetem było w sobotę.
      Tyle. Gadzinowski zaproponował odwołanie marszałka. Pewnikiem chce aby ta
      skrzeczka Senyszyn była marszałkiem, hehehe.
      pozdrawiam
      hej!
      • wala.waleczna Re:do Jondrusia:) 11.01.06, 19:26
        Kolejny sprawiedliwy z PiS Marek Jurek_smile
    • andrzejg już spiewają na tą nutę 11.01.06, 20:18

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3108737.html
      Jurek: doszło do całkowitego złamania prawa

Marszałek Sejmu Marek Jurek uważa, że poddając w środę wieczorem po głosowanie wniosek formalny Romana Giertycha (LPR), wicemarszałek Marek Kotlinowski (LPR) dopuścił się "całkowitego złamania prawa".

- Doszło do bardzo ciężkiego złamania prawa i trzeba wyjaśnić konsekwencje, które powinny z tego wynikać - powiedział Jurek dziennikarzom w Sejmie.

___________________________________________________________________________

Jak tak ma wyglądac PiSowska rzeczywistosc, to ja bardzo dziękuję

A.
      • hymen Re: już spiewają na tą nutę 11.01.06, 21:08
        A wiesz o co chodzi z tym głosowaniem i łamaniem prawa, bo wieści do mnie
        jeszcze nie dotarły?
        • dachs Re: już spiewają na tą nutę 11.01.06, 23:10
          hymen napisał:

> A wiesz o co chodzi z tym głosowaniem i łamaniem prawa, bo wieści do mnie
          > jeszcze nie dotarły?

Chłopcy pobili sie grabkami i teraz się sypią piaskiem.
          • andrzejg Re: już spiewają na tą nutę 12.01.06, 07:37
            dachs napisał:

>
            > Chłopcy pobili sie grabkami i teraz się sypią piaskiem.
            >

za TVN24, czyli ostoją PO...
            -trudno ocenic czy Marek Jurek łamał regulamin sejmowy nie dopusczając do głosowania poprawki zgłoszonej przez LPR
            -Kotlinowski regulamin złamał nie podporządkowując się Markowi Jurkowi

A.
            • hymen Re: już spiewają na tą nutę 12.01.06, 08:34
              Dziś słyszałem nieco bardziej stonowane komentarze, które mówią, że sprawa jest
              bardziej polityczna niż regulaminowa. Aspekt regulaminowy powinien być
              rozstrzygnięty.
    • wikul Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 11.01.06, 23:28
      andrzejg napisał:

> Co tam dzieje się w Sejmie?
      > Podobno wszystkie kluby oprócz PiSu opuściły salę obrad...
      >
      > Kurcze,no
      > nie mam czasu oglądać te obrady
      >
      > A.

Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent
      Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów. Aktualne sondaże
      wskazują bowiem że mogą zdobyć taką przewagę w sejmie by mieć wiekszość.
      Reszta opozycji (oprócz PO)tego nie chce(przy tych sondażach)i robi
      wszystko by budżet przyjąć przed terminem konstytucyjnym i ta groźbę
      oddalić.
      Ta pazerność na "wadzę" zgubi PiS, prędzej czy później.
      • andrzejg Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 07:41
        wikul napisał:

>
        >
        > Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent
        > Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów.

Oczywiście.
        Zdają sobie sprawę,że ani KPR,ani Samoobrona nie są zainteresowane rozwiązaniem
        Sejmu co grozi przyjeciem budżetu.Najprostszym rozwiązaniem jest takie opóźnianie
        prac nad budżetem,żeby według własnego wdzimisie móc podjąć decyzję w sprawie
        dalszego działania Sejmu. Poze tym - jakiz wspaniały straszak w stosunku do
        LPR.Mając atuty we własnym ręku wymusiliby odpowiednie głosowanie w sprawie
        wyborów w Warszawie.

Sprawa kuriozalna, bo cos mi sie wydaje,że to opozycja będzie za uchwaleniem
        w terminie budżetu.Jak dobrze się porzadzą, to bedzie budżet i LPR ,czy
        Samoobrona nie będa miały pistoletu przyłozonego do skroni celem wymuszenia
        uległosci.

A.
        • hymen Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 08:45
          andrzejg napisał:

> wikul napisał:
          >
          > >
          > >
          > > Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent
          > > Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów.
          >
          > Oczywiście.
          > Zdają sobie sprawę,że ani KPR,ani Samoobrona nie są zainteresowane
          rozwiązaniem
          > Sejmu co grozi przyjeciem budżetu.Najprostszym rozwiązaniem jest takie
          opóźnian
          > ie
          > prac nad budżetem,żeby według własnego wdzimisie móc podjąć decyzję w sprawie
          > dalszego działania Sejmu. Poze tym - jakiz wspaniały straszak w stosunku do
          > LPR.Mając atuty we własnym ręku wymusiliby odpowiednie głosowanie w sprawie
          > wyborów w Warszawie.
          >
          > Sprawa kuriozalna, bo cos mi sie wydaje,że to opozycja będzie za uchwaleniem
          > w terminie budżetu.Jak dobrze się porzadzą, to bedzie budżet i LPR ,czy
          > Samoobrona nie będa miały pistoletu przyłozonego do skroni celem wymuszenia
          > uległosci.

Zdaje się, że już tak jest wink)). Wszyscy wyrażają gotowość do tworzenia
          koalicji. Tusk dzwoni do Kaczyńskiego, Giertych twierdzi, że nic się nie stało.
          Niezłe wink)))))
          • patience Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 10:50
            to dryfowanie jest bez sensu. Po wyborach bylby spokoj. Jestem za terminem
            kwietniowym.
            • hymen Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 10:53
              patience napisała:

> to dryfowanie jest bez sensu. Po wyborach bylby spokoj. Jestem za terminem
              > kwietniowym.

Nie ma żadnych gwarancji, że po wyborach byłby spokój. Dlatego, gdy jest choć
              cień szansy na to by się dogadali, nalażałoby to wykorzystać. Powiem nawet, że
              nie istotny jest układ.
              • patience Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:02
                A ja bym powiedziala ze ten tytul andrzeja jest celny. Sobota wcale nie byla
                jakims ostatecznym terminem na budzet. Do uchwalenia budzetu parlament ma
                jeszcze miesiac wiec nie bylo powodu zeby sie upierac akurat przy sobocie. POza
                tym dzieki PO jest to horrendalne becikowe na ktore rzad faktycznie nie
                przewidywal kasy, i ta autopoprawka do ustawy budzetowej ma swoje uzasadnienie.
                Andrzej to dobrze nazwal, Nocna Zmiana II. Rzepa chyba podobnie mysli, proba
                parlamentarnego minipuczu z budzetem jako pretekstem. Po wyborach PiS by mial
                wiekszasc parlamentarna i moglby rzadzic w miare spokojnie.
                • hymen Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:21
                  patience napisała:

> Po wyborach PiS by mial
                  > wiekszasc parlamentarna i moglby rzadzic w miare spokojnie.

To jest jedyny problem z wszystkiego, co napisałaś. Nowe wybory nie muszą
                  potwierdzić tej diagnozy. Co innego sondaże teraz a co innego w sytuacji
                  kampani wyborczej. PiS pokazał nowe podejście do pewnych spraw w polityce czy
                  realizowaniu swoich celów. Do tej pory miał niejako monopol i jest to jedna z
                  przyczyn pozytywnych ocen, chociażby we wrogich mu w sposób naturalny
                  ośrodkach. W sytuacji rozpisania wyborów nastawienie to się zmieni a i znajdą
                  się tacy, co będą potrafili wyciągnąć wnioski z ostatniej kampanii. Uważam, że
                  Jarosław z wyborów czyni straszaka ale w rzeczywistości nie dąży do nich, mimo
                  to wybory są możliwe.
                  • patience Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:39
                    oczywiscie ze masz racje, wybory to zawsze niepewnosc, ale powoli zblizamy sie
                    chyba do punktu, w ktorym rzadzenie jest gra wyzszego ryzyka niz wybory.
                    Zanarchizowany parlament, partia liberalna glosujaca populistyczne wnioski
                    obciazajace budzet, jakies dziwaczne histerie z ustawa budzetowa na miesiac
                    przed terminem... To sie robi bez sensu
                  • haszszachmat ______________________ Was ?______________________ 12.01.06, 11:42
                    ____________________NOC z DNIEM pomylić?

Prawo i Sprawiedliwość z anarchią i warcholstwem
                    oportunistów koalicji strachu a nie opozycji?

Profesorowie Prawa Ki Konstytucjonaliści bez najmniejszej wątpliwości uznali, ze
                    NIE JEST to wniosek formalny!

Pośpiech nad budżetem gdy nie wydrukowano i włączono poprawki rządowej
                    budżetu!

Bo tylko ta GWARANTUJE rządzenie gdy ten durny Sejm Strachu nie przegłosuje
                    budżetu na co sięrealnie zanosi!
                    Zapznajcie się Durne Jołopy z przepisami a potem z prawda i faktami sobie
                    dyskutujecie!

Hania wymyśliła teorię spiskową koniec swiata!

ZAMAZAĆ KOMUSZE Z antykomunistycznym
                    Zamieść prawdę pod dywan FAŁSZU!
                    Ja Was..... WAS? Obarżaliście dotąd mnie
                    teraz tyko zdrowu rozsądek!
                    GRATULUJĘ!
                    • andrzejg czytam, analizuję i za cholerę nie wiem 12.01.06, 11:51
                      haszszachmat napisał:

> Zapznajcie się Durne Jołopy z przepisami a potem z prawda i faktami sobie
                      > dyskutujecie!
                      >

do kogo pijesz

Zapytam więc skromnie nadwrażliwego pisowego Hasza
                      Czy ten Jołop to do mnie?
                      Wszakże w moim wątku, a u Hymena nie widzę odnośnika

A.
                      • haszszachmat Ty mnie przeciez nie obrażałeś__nie uogólniaj sie! 12.01.06, 12:01
                        Jest tak że wytrzymywałem tu PIEĆ LAT +1
                        i zauważyłem, ze cham zachowan grzecznościowych NIGDY NIE ZROZUMIE!

Jest tak nawet, co możesz sprawdzić w watku ________________________Haszu
                        że Ci od siebie nie wymagaja NIC a sami pozwalaja sobie na WSZYSTKO

a ode mnie żadają stale przeprosin (skutecznie!)
                        nawet za zacytownie ich nicka w żartobliwym kontekście.
                        Treść moich postów i meritum zwalczają zas inwektywa i prostackimi
                        hasełkami z 7 klasy.

Ciebie nie obrażam NiGDY! Jesteś nielicznym - który nie obraża!
                        Czytaj meritum i pozwól mi odbic sobie delikatnie bo mam swe lata
                        i na wątrobie mi się niech nie odkłada.

• hymen Re: Ty mnie przeciez nie obrażałeś__nie uogólniaj 12.01.06, 14:02
                          haszszachmat napisał:

> Jest tak że wytrzymywałem tu PIEĆ LAT +1
                          > i zauważyłem, ze cham zachowan grzecznościowych NIGDY NIE ZROZUMIE!

Haszu! To jest bardzo dwuznaczne. Przyjmując, że podpięcie pod czyjś post jest
                          formą grzecznościową, powinieneś przeprosić Andrzeja. Przy okazji odpowiem Ci
                          na jedną z Twoich wątpliwości. Nie broni się na forum kogoś, kto doskonale
                          radzi sobie sam.
    • patience Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 16:53
      To faktycznie wyglada na nocna zmiane. Jaki tam budzet, do 19 lutego jest wiecej
      niz miesiac, kupa czasu. Za to zaczelo sie organizowac Centralne Biuro
      Antykorupcyjne....
      • andrzejg już 25 stycznia 12.01.06, 19:05
        patience napisała:

> To faktycznie wyglada na nocna zmiane. Jaki tam budzet, do 19 lutego jest wiece
        > j
        > niz miesiac, kupa czasu. Za to zaczelo sie organizowac Centralne Biuro
        > Antykorupcyjne....
        >

mniej niz miesiąc

stawiaja pod ścianą LPR

A.
        • patience Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:09
          ups masz racje, w kazdym razie kupa czasu. Tym bardziej, ze 19 lutego to nie
          jest data konstytucyjnej konieczosci rozwiazywania tylko dzien od ktorego
          prezydent parlament rozwiazac moze.
          • andrzejg Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:15
            patience napisała:

> ups masz racje, w kazdym razie kupa czasu. Tym bardziej, ze 19 lutego to nie
            > jest data konstytucyjnej konieczosci rozwiazywania tylko dzien od ktorego
            > prezydent parlament rozwiazac moze.
            >
            >

Podejście do sprawy , to kwestia wiary w uczciwość zapewnien PiSowców
            Nie wierzę.Wietrzę podstęp i grę na czas.Nie uchwalenie budżetu , to atut w
            ich ręku, bo nad LPR wisi groźba kompletnej marginalizacji, a nawet wymazania
            ze sceny politycznej w przypadku przedterminowych wyborów.Gdyby nie taka
            znacząca przewaga PiSu w sondażach, przebieg wypadków byłby całkiem inny.

A.
            • patience Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:18
              Gdyby nie taka
              > znacząca przewaga PiSu w sondażach, przebieg wypadków byłby całkiem inny.

Zgadzam sie. Gdyby nie ta przewaga, to los rzadu Marcinkiewicza bylby taki sam
              jak los rzadu Olszewskiego.
      • andrzejg czy to 'liberum veto' 12.01.06, 19:08
        paranoja jakas,że jeden Jurek moze zerwac prace Sejmu

A.
        • patience Bzdura 12.01.06, 19:16
          Ten sam regulamin obowiazywal w poprzednich kadencjach. I w powprze4dnich
          kadencjach marszalkowie obficie korzystali z mozliwosci przekladania i ukladania
          glosowan. Wlasnie dlatego tak sie o laski marszalkowskie walczy. najbardziej
          mnie rozbawil, za przeprosdzeniem, tlusty ryj Kalisza w TV, z ogniem i glebokim
          oburzeniem grzmiacy, ze PiS chce PELNEJ (jego podkreslenie) wladzy. jakby kto
          nie pamietal, o takiej pelni wladzy jaka mial ten tluscioch w poprzedniej
          kadencji, to PiS moze sobie tylko pomarzyc.

Chodzi o sluzby specjalne. Rozwiazywane WSI, reorganizacje policji i przede
          wszystkim o CBA. Wizja kratek powoduje desperacje.
          • patience Scenariusz 12.01.06, 19:29
            O tym ze parlament rozgrywa od rana jakis scenariusz swiadczy miedzy innymi ta
            poszlaka, ktora bym nazwala silna:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=34866878
          • hasz0 RYJO BRAVO Patience BRAVO TŁUSTE RYJO BRAVO/n 13.01.06, 11:37
    • piq moim zdaniem nie będzie wyborów 12.01.06, 20:11
      Raczej jakas koalicja. PiS ma podstawy, żeby się obawiać wyników wyborów, bo
      sondaże dzisiaj to jedno,a wybory, na które trzeba mieć KUPĘ KASY, którą to kupę
      PO będzie miało. Plus bycie przy rządzie, co zawsze jest nadstawieniem dupy do
      bicia.

Moim zdaniem Wujek Jarek się zapętlił w krętactwach: Giertych rozegrał jego
      karty, a platfusi zagrali dobrą piłkę niespodziewanym zaproszeniem do rozmów
      przez Donalda. Myślę też, że w PiS są podzielone zdania na temat sposobu
      sprawowania władzy, bo bez większości parlamentarnej nie będzie się czym
      pochwalić przed wyborcą, i pozostanie tylko utrzymywanie się na wodzie czekając
      na litościwą torpedę.
      • andrzejg teraz tylko poczekać 13.01.06, 03:59
        aż Marcinkiewicz (pono liberał w łonie PiS) zabierze ze soba część posłów PiSu
        (zniesmacznionych populizmem nowych koalicjantów)......

smile

A.
        • andrzejg chodzą słuchy 13.01.06, 04:11
          że będzie koalicja PiS+Samoobrona+PSL

czyli ta o której mówiłem Haszowi od daaawna
          z małą korektą.W miejsce LPR wskoczyła PSL.

Ciekawe są zapatrywania liderów małych partii na sposób przetrwania i odzyskania
          elektoratu.LPR chce działac w opozycji do koalicji rzadowej, a PSL pcha się
          na świecznik tam upatrując swoją szansę.No...ale zaczekajmy czy ta koalicja
          w ogóle powstanie.Ploty plotami, a fakty moga być inne.

A.
          • hymen To już nie słuchy, to trąby / NT 13.01.06, 10:24
            • hasz0 _________________________________ PARA DOGS 13.01.06, 10:58
              Trudno jest Wam liberałom i poskomunistom, wychowanym na postępackich
              lukrowanych gazetkach, lisowatych telewizjach i malowanych tygodnikach
              zrozumieć prosty i jedyny możliwy sposób myślenia Kogoś, kogo ze stanowiska
              ministra Bezpieczenstwa Polski w Biurze prezydenta RP kapciowy wg z obcego
              nadania, nie bacząc na jego patriotyczny życiorys i dokonania na tym polu.
              Kogoś komu Kwiatkowski Prezes TVP i cała reszta mediów, kręciła kolejne odcinki
              pomówień z pomocą państwowych służb specjalnych niby demokratycznego państwa.

Rokita, który okazał się nieudacznikiem jako szef pierwszej Komisji Sejmowej w
              sprawie zabójstw 100 działączy patriotycznych.
              Który z takim też skutkiem zadziałał w Komisji ds Rywina, gdy nie dopisał się
              do Ziobry i mącił broniąc Kwacha.

To nie Kaczyński się zapętlił w krętactwach a Kaczyński nie tylko rozpoznał jak
              te krątactwa jak wielu ale jak nikt inny w Polsce umie te krętactwa ujawnić
              społeczeństwu.

Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym"
              manewrem pogrążył obraz LPR jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i
              antySLD-owskiej w metnej kałuzy
              ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________ pilnującej dziurki od klucza
              do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali!

Platfusi nie tylko nie zagrali, nieznalezionej do dziś, dobrej piłki -
              niespodziewanym zaproszeniem do rozmów przez Donalda, ale nawet nie przynieśli
              jej na mecz
              - bo wszystkie piłki
              Kaczyński schował dawno w szatni sejmowej.
              I w kawiarni próbuje którzy nie kopną piłki w okna PiS-u.
              Wybijania kolejnych szyb i wystawianie Sejmu na przeciąg
              - zarażający wsystkich korupcyjną grypą SLD-owską i PO-ijaniem rozliczeń nie
              będzie!

Strach pokazal jojczenie niepatriotycznych partii
              i odsiał krętaczy.

• hasz0 Sam nie zrozumiałem więc poprawiłem w Wordzie 13.01.06, 11:10
                Spekulacje - PARA DOGS LPR i SLD z obu stron... setki domysłów,
                dziennikarze mnożą wersje wyjaśnień. Ale nikt nie zakłada uczciwości.

Trudno jest Wam liberałom i poskomunistom, wychowanym na postępackich
                lukrowanych gazetkach, lisowatych telewizjach i malowanych tygodnikach
                zrozumieć prosty i jedyny możliwy sposób myślenia Kogoś, kogo ze stanowiska
                ministra Bezpieczenstwa Polski w Biurze prezydenta RP wywalił kapciowy z obcego
                nadania, nie bacząc na jego patriotyczny życiorys i dokonania na tym polu.
                Kogoś komu Kwiatkowski Prezes TVP z cała reszta mediów, kręciła kolejne odcinki
                pomówień z pomocą państwowych służb specjalnych niby demokratycznego państwa.

Rokita, który okazał się nieudacznikiem jako szef pierwszej Komisji Sejmowej w
                sprawie zabójstw 100 działaczy patriotycznych i z takim samym skutkiem
                zadziałał w Komisji ds Rywina, gdy nie dopisał się do sprawozdania Ziobry i
                mącił broniąc Kwacha.
                ostał się sam jak anty-Rejtan.
                To nie Kaczyński się zapętlił w krętactwach, ale to właśnie Kaczyński - ale jak
                nikt inny w Polsce umiał te krętactwa ujawnić teraz społeczeństwu.

Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym"
                manewrem pogrążył wizerunek LPR-u jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i
                antySLD-owskiej w metnej kałuzy
                ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________, pilnującej dziurki od klucza
                do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali!

Platfusi nie tylko nie zagrali, nieznalezionej do dziś, dobrej piłki -
                niespodziewanym zaproszeniem do rozmów przez Donalda, ale nawet nie przynieśli
                jej na mecz
                - bo wszystkie piłki
                Kaczyński schował dawno w szatni sejmowej.
                I w kawiarni próbuje kto nie kopnie piłki w okna PiS-u.
                Wybijania kolejnych szyb i wystawiania Sejmu na przeciąg
                - zarażający wszystkich korupcyjną grypą SLD-owską i PO-mijaniem rozliczeń nie
                będzie!

Strach pokazal jojczenie niepatriotycznych partii i odsiał krętaczy.

• karlin LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:25
                  hasz0 napisał:

> Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym"
                  > manewrem pogrążył wizerunek LPR-u jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i
                  > antySLD-owskiej w metnej kałuzy
                  > ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________, pilnującej dziurki od klucza
                  >
                  > do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali!
                  --------------------------------------------------------------

Ciekawe, kiedy Giertych zrozumie, że nie zużył Kotlinowskiego ale siebie?
                  • hasz0 Re: LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:29
                    młody jest i niedoświadczony choć wiele umie
                    i wie od ojca. Jednak szlify zdobywa się na swoich doświadzceniach
                    w boju.

Częstochowa z Kulczykiem się powtarza.
                    • karlin Re: LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:38
                      Polityka od tuskoidów odróżnia wiedza o tym, że taktyka ma służyć strategii, a
                      nie zwycięstwu teraz i za wszelką cenę.

Tymczasem Geniusz Jasnej Góry zachowuje się tak, jakby ktoś podczas jazdy
                      podpalił siedzenie w jego małym fiacie.
              • hymen Re: _________________________________ PARA DOGS 13.01.06, 11:11
                Tłumaczysz coś, czego nie powinieneś tłumaczyć. Polityka jest zawsze wypadkową
                szczerych chęci, mozliwości, korzyści, strat i szeregu innych rzeczy, których
                efekt można poznać dopiero po skutkach podjętych działań.
                • hasz0 "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:19
                  • hymen Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:26
                    Szczere chęci Olina wyszły jak szydło z worka. Szczere chęci innych dopiero
                    otrzymują swoją szansę. Praktyka wykazuje, że nie musi być tak jak w przypadku
                    Olina było, ale skoro się upierasz wink)))))))))
                    • hasz0 Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:35
                      Hymen:

"ale skoro się upierasz wink)))))))))"

Trudno posądzać Kaczorów o agenturalność i aferalność czy skłonność do zmowy
                      ale i ulegania szantażom (Giertych musi jako polityk ją wyeliminować ale czy
                      potrafi?)
                      • hymen Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:44
                        hasz0 napisał:

> Hymen:
                        >
                        > "ale skoro się upierasz wink)))))))))"
                        >
                        > Trudno posądzać Kaczorów o agenturalność i aferalność czy skłonność do zmowy
                        > ale i ulegania szantażom (Giertych musi jako polityk ją wyeliminować ale czy
                        > potrafi?)

Te zarzuty pojawiają się coraz rzadziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka