andrzejg 11.01.06, 15:58 Co tam dzieje się w Sejmie? Podobno wszystkie kluby oprócz PiSu opuściły salę obrad... Kurcze,no nie mam czasu oglądać te obrady A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re:do Jondrusia:) 11.01.06, 16:09 Witam. O czym Ty Jondruś? Sprzęgły się różowi z czerwonymi, ot i wszystko. Słyszę wystąpienia posłów z SLD, ze samej brony, z PiS-u, LPR. Jest zamieszanie, bo PO-WSInogi dogadały siem z LSD i tak przez nich wyśmiewanych "giertychów", aby koniecznie głosowanie nad budżetem było w sobotę. Tyle. Gadzinowski zaproponował odwołanie marszałka. Pewnikiem chce aby ta skrzeczka Senyszyn była marszałkiem, hehehe. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re:do Jondrusia:) 11.01.06, 19:26 Kolejny sprawiedliwy z PiS Marek Jurek_ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg już spiewają na tą nutę 11.01.06, 20:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3108737.html Jurek: doszło do całkowitego złamania prawa Marszałek Sejmu Marek Jurek uważa, że poddając w środę wieczorem po głosowanie wniosek formalny Romana Giertycha (LPR), wicemarszałek Marek Kotlinowski (LPR) dopuścił się "całkowitego złamania prawa". - Doszło do bardzo ciężkiego złamania prawa i trzeba wyjaśnić konsekwencje, które powinny z tego wynikać - powiedział Jurek dziennikarzom w Sejmie. ___________________________________________________________________________ Jak tak ma wyglądac PiSowska rzeczywistosc, to ja bardzo dziękuję A. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: już spiewają na tą nutę 11.01.06, 21:08 A wiesz o co chodzi z tym głosowaniem i łamaniem prawa, bo wieści do mnie jeszcze nie dotarły? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: już spiewają na tą nutę 11.01.06, 23:10 hymen napisał: > A wiesz o co chodzi z tym głosowaniem i łamaniem prawa, bo wieści do mnie > jeszcze nie dotarły? Chłopcy pobili sie grabkami i teraz się sypią piaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: już spiewają na tą nutę 12.01.06, 07:37 dachs napisał: > > Chłopcy pobili sie grabkami i teraz się sypią piaskiem. > za TVN24, czyli ostoją PO... -trudno ocenic czy Marek Jurek łamał regulamin sejmowy nie dopusczając do głosowania poprawki zgłoszonej przez LPR -Kotlinowski regulamin złamał nie podporządkowując się Markowi Jurkowi A. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: już spiewają na tą nutę 12.01.06, 08:34 Dziś słyszałem nieco bardziej stonowane komentarze, które mówią, że sprawa jest bardziej polityczna niż regulaminowa. Aspekt regulaminowy powinien być rozstrzygnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 11.01.06, 23:28 andrzejg napisał: > Co tam dzieje się w Sejmie? > Podobno wszystkie kluby oprócz PiSu opuściły salę obrad... > > Kurcze,no > nie mam czasu oglądać te obrady > > A. Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów. Aktualne sondaże wskazują bowiem że mogą zdobyć taką przewagę w sejmie by mieć wiekszość. Reszta opozycji (oprócz PO)tego nie chce(przy tych sondażach)i robi wszystko by budżet przyjąć przed terminem konstytucyjnym i ta groźbę oddalić. Ta pazerność na "wadzę" zgubi PiS, prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 07:41 wikul napisał: > > > Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent > Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów. Oczywiście. Zdają sobie sprawę,że ani KPR,ani Samoobrona nie są zainteresowane rozwiązaniem Sejmu co grozi przyjeciem budżetu.Najprostszym rozwiązaniem jest takie opóźnianie prac nad budżetem,żeby według własnego wdzimisie móc podjąć decyzję w sprawie dalszego działania Sejmu. Poze tym - jakiz wspaniały straszak w stosunku do LPR.Mając atuty we własnym ręku wymusiliby odpowiednie głosowanie w sprawie wyborów w Warszawie. Sprawa kuriozalna, bo cos mi sie wydaje,że to opozycja będzie za uchwaleniem w terminie budżetu.Jak dobrze się porzadzą, to bedzie budżet i LPR ,czy Samoobrona nie będa miały pistoletu przyłozonego do skroni celem wymuszenia uległosci. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 08:45 andrzejg napisał: > wikul napisał: > > > > > > > Prosta sprawa. PiS opóźnia głosowania i przyjęcie budżetu by prezydent > > Kaczyński miał pretekst do rozpisania nowych wyborów. > > Oczywiście. > Zdają sobie sprawę,że ani KPR,ani Samoobrona nie są zainteresowane rozwiązaniem > Sejmu co grozi przyjeciem budżetu.Najprostszym rozwiązaniem jest takie opóźnian > ie > prac nad budżetem,żeby według własnego wdzimisie móc podjąć decyzję w sprawie > dalszego działania Sejmu. Poze tym - jakiz wspaniały straszak w stosunku do > LPR.Mając atuty we własnym ręku wymusiliby odpowiednie głosowanie w sprawie > wyborów w Warszawie. > > Sprawa kuriozalna, bo cos mi sie wydaje,że to opozycja będzie za uchwaleniem > w terminie budżetu.Jak dobrze się porzadzą, to bedzie budżet i LPR ,czy > Samoobrona nie będa miały pistoletu przyłozonego do skroni celem wymuszenia > uległosci. Zdaje się, że już tak jest )). Wszyscy wyrażają gotowość do tworzenia koalicji. Tusk dzwoni do Kaczyńskiego, Giertych twierdzi, że nic się nie stało. Niezłe ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 10:50 to dryfowanie jest bez sensu. Po wyborach bylby spokoj. Jestem za terminem kwietniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 10:53 patience napisała: > to dryfowanie jest bez sensu. Po wyborach bylby spokoj. Jestem za terminem > kwietniowym. Nie ma żadnych gwarancji, że po wyborach byłby spokój. Dlatego, gdy jest choć cień szansy na to by się dogadali, nalażałoby to wykorzystać. Powiem nawet, że nie istotny jest układ. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:02 A ja bym powiedziala ze ten tytul andrzeja jest celny. Sobota wcale nie byla jakims ostatecznym terminem na budzet. Do uchwalenia budzetu parlament ma jeszcze miesiac wiec nie bylo powodu zeby sie upierac akurat przy sobocie. POza tym dzieki PO jest to horrendalne becikowe na ktore rzad faktycznie nie przewidywal kasy, i ta autopoprawka do ustawy budzetowej ma swoje uzasadnienie. Andrzej to dobrze nazwal, Nocna Zmiana II. Rzepa chyba podobnie mysli, proba parlamentarnego minipuczu z budzetem jako pretekstem. Po wyborach PiS by mial wiekszasc parlamentarna i moglby rzadzic w miare spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:21 patience napisała: > Po wyborach PiS by mial > wiekszasc parlamentarna i moglby rzadzic w miare spokojnie. To jest jedyny problem z wszystkiego, co napisałaś. Nowe wybory nie muszą potwierdzić tej diagnozy. Co innego sondaże teraz a co innego w sytuacji kampani wyborczej. PiS pokazał nowe podejście do pewnych spraw w polityce czy realizowaniu swoich celów. Do tej pory miał niejako monopol i jest to jedna z przyczyn pozytywnych ocen, chociażby we wrogich mu w sposób naturalny ośrodkach. W sytuacji rozpisania wyborów nastawienie to się zmieni a i znajdą się tacy, co będą potrafili wyciągnąć wnioski z ostatniej kampanii. Uważam, że Jarosław z wyborów czyni straszaka ale w rzeczywistości nie dąży do nich, mimo to wybory są możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wybory to chyba nieglupi pomysl 12.01.06, 11:39 oczywiscie ze masz racje, wybory to zawsze niepewnosc, ale powoli zblizamy sie chyba do punktu, w ktorym rzadzenie jest gra wyzszego ryzyka niz wybory. Zanarchizowany parlament, partia liberalna glosujaca populistyczne wnioski obciazajace budzet, jakies dziwaczne histerie z ustawa budzetowa na miesiac przed terminem... To sie robi bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ______________________ Was ?______________________ 12.01.06, 11:42 ____________________NOC z DNIEM pomylić? Prawo i Sprawiedliwość z anarchią i warcholstwem oportunistów koalicji strachu a nie opozycji? Profesorowie Prawa Ki Konstytucjonaliści bez najmniejszej wątpliwości uznali, ze NIE JEST to wniosek formalny! Pośpiech nad budżetem gdy nie wydrukowano i włączono poprawki rządowej budżetu! Bo tylko ta GWARANTUJE rządzenie gdy ten durny Sejm Strachu nie przegłosuje budżetu na co sięrealnie zanosi! Zapznajcie się Durne Jołopy z przepisami a potem z prawda i faktami sobie dyskutujecie! Hania wymyśliła teorię spiskową koniec swiata! ZAMAZAĆ KOMUSZE Z antykomunistycznym Zamieść prawdę pod dywan FAŁSZU! Ja Was..... WAS? Obarżaliście dotąd mnie teraz tyko zdrowu rozsądek! GRATULUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg czytam, analizuję i za cholerę nie wiem 12.01.06, 11:51 haszszachmat napisał: > Zapznajcie się Durne Jołopy z przepisami a potem z prawda i faktami sobie > dyskutujecie! > do kogo pijesz Zapytam więc skromnie nadwrażliwego pisowego Hasza Czy ten Jołop to do mnie? Wszakże w moim wątku, a u Hymena nie widzę odnośnika A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Ty mnie przeciez nie obrażałeś__nie uogólniaj sie! 12.01.06, 12:01 Jest tak że wytrzymywałem tu PIEĆ LAT +1 i zauważyłem, ze cham zachowan grzecznościowych NIGDY NIE ZROZUMIE! Jest tak nawet, co możesz sprawdzić w watku ________________________Haszu że Ci od siebie nie wymagaja NIC a sami pozwalaja sobie na WSZYSTKO a ode mnie żadają stale przeprosin (skutecznie!) nawet za zacytownie ich nicka w żartobliwym kontekście. Treść moich postów i meritum zwalczają zas inwektywa i prostackimi hasełkami z 7 klasy. Ciebie nie obrażam NiGDY! Jesteś nielicznym - który nie obraża! Czytaj meritum i pozwól mi odbic sobie delikatnie bo mam swe lata i na wątrobie mi się niech nie odkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Ty mnie przeciez nie obrażałeś__nie uogólniaj 12.01.06, 14:02 haszszachmat napisał: > Jest tak że wytrzymywałem tu PIEĆ LAT +1 > i zauważyłem, ze cham zachowan grzecznościowych NIGDY NIE ZROZUMIE! Haszu! To jest bardzo dwuznaczne. Przyjmując, że podpięcie pod czyjś post jest formą grzecznościową, powinieneś przeprosić Andrzeja. Przy okazji odpowiem Ci na jedną z Twoich wątpliwości. Nie broni się na forum kogoś, kto doskonale radzi sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Czy to już 'Nocna zmiana II' 12.01.06, 16:53 To faktycznie wyglada na nocna zmiane. Jaki tam budzet, do 19 lutego jest wiecej niz miesiac, kupa czasu. Za to zaczelo sie organizowac Centralne Biuro Antykorupcyjne.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg już 25 stycznia 12.01.06, 19:05 patience napisała: > To faktycznie wyglada na nocna zmiane. Jaki tam budzet, do 19 lutego jest wiece > j > niz miesiac, kupa czasu. Za to zaczelo sie organizowac Centralne Biuro > Antykorupcyjne.... > mniej niz miesiąc stawiaja pod ścianą LPR A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:09 ups masz racje, w kazdym razie kupa czasu. Tym bardziej, ze 19 lutego to nie jest data konstytucyjnej konieczosci rozwiazywania tylko dzien od ktorego prezydent parlament rozwiazac moze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:15 patience napisała: > ups masz racje, w kazdym razie kupa czasu. Tym bardziej, ze 19 lutego to nie > jest data konstytucyjnej konieczosci rozwiazywania tylko dzien od ktorego > prezydent parlament rozwiazac moze. > > Podejście do sprawy , to kwestia wiary w uczciwość zapewnien PiSowców Nie wierzę.Wietrzę podstęp i grę na czas.Nie uchwalenie budżetu , to atut w ich ręku, bo nad LPR wisi groźba kompletnej marginalizacji, a nawet wymazania ze sceny politycznej w przypadku przedterminowych wyborów.Gdyby nie taka znacząca przewaga PiSu w sondażach, przebieg wypadków byłby całkiem inny. A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: już 25 stycznia 12.01.06, 19:18 Gdyby nie taka > znacząca przewaga PiSu w sondażach, przebieg wypadków byłby całkiem inny. Zgadzam sie. Gdyby nie ta przewaga, to los rzadu Marcinkiewicza bylby taki sam jak los rzadu Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg czy to 'liberum veto' 12.01.06, 19:08 paranoja jakas,że jeden Jurek moze zerwac prace Sejmu A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Bzdura 12.01.06, 19:16 Ten sam regulamin obowiazywal w poprzednich kadencjach. I w powprze4dnich kadencjach marszalkowie obficie korzystali z mozliwosci przekladania i ukladania glosowan. Wlasnie dlatego tak sie o laski marszalkowskie walczy. najbardziej mnie rozbawil, za przeprosdzeniem, tlusty ryj Kalisza w TV, z ogniem i glebokim oburzeniem grzmiacy, ze PiS chce PELNEJ (jego podkreslenie) wladzy. jakby kto nie pamietal, o takiej pelni wladzy jaka mial ten tluscioch w poprzedniej kadencji, to PiS moze sobie tylko pomarzyc. Chodzi o sluzby specjalne. Rozwiazywane WSI, reorganizacje policji i przede wszystkim o CBA. Wizja kratek powoduje desperacje. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Scenariusz 12.01.06, 19:29 O tym ze parlament rozgrywa od rana jakis scenariusz swiadczy miedzy innymi ta poszlaka, ktora bym nazwala silna: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=34866878 Odpowiedz Link Zgłoś
piq moim zdaniem nie będzie wyborów 12.01.06, 20:11 Raczej jakas koalicja. PiS ma podstawy, żeby się obawiać wyników wyborów, bo sondaże dzisiaj to jedno,a wybory, na które trzeba mieć KUPĘ KASY, którą to kupę PO będzie miało. Plus bycie przy rządzie, co zawsze jest nadstawieniem dupy do bicia. Moim zdaniem Wujek Jarek się zapętlił w krętactwach: Giertych rozegrał jego karty, a platfusi zagrali dobrą piłkę niespodziewanym zaproszeniem do rozmów przez Donalda. Myślę też, że w PiS są podzielone zdania na temat sposobu sprawowania władzy, bo bez większości parlamentarnej nie będzie się czym pochwalić przed wyborcą, i pozostanie tylko utrzymywanie się na wodzie czekając na litościwą torpedę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg teraz tylko poczekać 13.01.06, 03:59 aż Marcinkiewicz (pono liberał w łonie PiS) zabierze ze soba część posłów PiSu (zniesmacznionych populizmem nowych koalicjantów)...... A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg chodzą słuchy 13.01.06, 04:11 że będzie koalicja PiS+Samoobrona+PSL czyli ta o której mówiłem Haszowi od daaawna z małą korektą.W miejsce LPR wskoczyła PSL. Ciekawe są zapatrywania liderów małych partii na sposób przetrwania i odzyskania elektoratu.LPR chce działac w opozycji do koalicji rzadowej, a PSL pcha się na świecznik tam upatrując swoją szansę.No...ale zaczekajmy czy ta koalicja w ogóle powstanie.Ploty plotami, a fakty moga być inne. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________________ PARA DOGS 13.01.06, 10:58 Trudno jest Wam liberałom i poskomunistom, wychowanym na postępackich lukrowanych gazetkach, lisowatych telewizjach i malowanych tygodnikach zrozumieć prosty i jedyny możliwy sposób myślenia Kogoś, kogo ze stanowiska ministra Bezpieczenstwa Polski w Biurze prezydenta RP kapciowy wg z obcego nadania, nie bacząc na jego patriotyczny życiorys i dokonania na tym polu. Kogoś komu Kwiatkowski Prezes TVP i cała reszta mediów, kręciła kolejne odcinki pomówień z pomocą państwowych służb specjalnych niby demokratycznego państwa. Rokita, który okazał się nieudacznikiem jako szef pierwszej Komisji Sejmowej w sprawie zabójstw 100 działączy patriotycznych. Który z takim też skutkiem zadziałał w Komisji ds Rywina, gdy nie dopisał się do Ziobry i mącił broniąc Kwacha. To nie Kaczyński się zapętlił w krętactwach a Kaczyński nie tylko rozpoznał jak te krątactwa jak wielu ale jak nikt inny w Polsce umie te krętactwa ujawnić społeczeństwu. Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym" manewrem pogrążył obraz LPR jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i antySLD-owskiej w metnej kałuzy ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________ pilnującej dziurki od klucza do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali! Platfusi nie tylko nie zagrali, nieznalezionej do dziś, dobrej piłki - niespodziewanym zaproszeniem do rozmów przez Donalda, ale nawet nie przynieśli jej na mecz - bo wszystkie piłki Kaczyński schował dawno w szatni sejmowej. I w kawiarni próbuje którzy nie kopną piłki w okna PiS-u. Wybijania kolejnych szyb i wystawianie Sejmu na przeciąg - zarażający wsystkich korupcyjną grypą SLD-owską i PO-ijaniem rozliczeń nie będzie! Strach pokazal jojczenie niepatriotycznych partii i odsiał krętaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Sam nie zrozumiałem więc poprawiłem w Wordzie 13.01.06, 11:10 Spekulacje - PARA DOGS LPR i SLD z obu stron... setki domysłów, dziennikarze mnożą wersje wyjaśnień. Ale nikt nie zakłada uczciwości. Trudno jest Wam liberałom i poskomunistom, wychowanym na postępackich lukrowanych gazetkach, lisowatych telewizjach i malowanych tygodnikach zrozumieć prosty i jedyny możliwy sposób myślenia Kogoś, kogo ze stanowiska ministra Bezpieczenstwa Polski w Biurze prezydenta RP wywalił kapciowy z obcego nadania, nie bacząc na jego patriotyczny życiorys i dokonania na tym polu. Kogoś komu Kwiatkowski Prezes TVP z cała reszta mediów, kręciła kolejne odcinki pomówień z pomocą państwowych służb specjalnych niby demokratycznego państwa. Rokita, który okazał się nieudacznikiem jako szef pierwszej Komisji Sejmowej w sprawie zabójstw 100 działaczy patriotycznych i z takim samym skutkiem zadziałał w Komisji ds Rywina, gdy nie dopisał się do sprawozdania Ziobry i mącił broniąc Kwacha. ostał się sam jak anty-Rejtan. To nie Kaczyński się zapętlił w krętactwach, ale to właśnie Kaczyński - ale jak nikt inny w Polsce umiał te krętactwa ujawnić teraz społeczeństwu. Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym" manewrem pogrążył wizerunek LPR-u jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i antySLD-owskiej w metnej kałuzy ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________, pilnującej dziurki od klucza do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali! Platfusi nie tylko nie zagrali, nieznalezionej do dziś, dobrej piłki - niespodziewanym zaproszeniem do rozmów przez Donalda, ale nawet nie przynieśli jej na mecz - bo wszystkie piłki Kaczyński schował dawno w szatni sejmowej. I w kawiarni próbuje kto nie kopnie piłki w okna PiS-u. Wybijania kolejnych szyb i wystawiania Sejmu na przeciąg - zarażający wszystkich korupcyjną grypą SLD-owską i PO-mijaniem rozliczeń nie będzie! Strach pokazal jojczenie niepatriotycznych partii i odsiał krętaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:25 hasz0 napisał: > Giertych nie tylko nie rozegrał jego kart, ale "karykaturalno-3majowym" > manewrem pogrążył wizerunek LPR-u jako partii patriotyzcnej, antykorupcyjnej i > antySLD-owskiej w metnej kałuzy > ____________Wielkiej Koalicji Strachu____________, pilnującej dziurki od klucza > > do sali Sejmowej i swoich siedzeń na jej sali! -------------------------------------------------------------- Ciekawe, kiedy Giertych zrozumie, że nie zużył Kotlinowskiego ale siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:29 młody jest i niedoświadczony choć wiele umie i wie od ojca. Jednak szlify zdobywa się na swoich doświadzceniach w boju. Częstochowa z Kulczykiem się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: LPR = Liga Przyjaciół Rokoszu 13.01.06, 11:38 Polityka od tuskoidów odróżnia wiedza o tym, że taktyka ma służyć strategii, a nie zwycięstwu teraz i za wszelką cenę. Tymczasem Geniusz Jasnej Góry zachowuje się tak, jakby ktoś podczas jazdy podpalił siedzenie w jego małym fiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: _________________________________ PARA DOGS 13.01.06, 11:11 Tłumaczysz coś, czego nie powinieneś tłumaczyć. Polityka jest zawsze wypadkową szczerych chęci, mozliwości, korzyści, strat i szeregu innych rzeczy, których efekt można poznać dopiero po skutkach podjętych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:26 Szczere chęci Olina wyszły jak szydło z worka. Szczere chęci innych dopiero otrzymują swoją szansę. Praktyka wykazuje, że nie musi być tak jak w przypadku Olina było, ale skoro się upierasz ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:35 Hymen: "ale skoro się upierasz )))))))))" Trudno posądzać Kaczorów o agenturalność i aferalność czy skłonność do zmowy ale i ulegania szantażom (Giertych musi jako polityk ją wyeliminować ale czy potrafi?) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: "szczerych" chęci Olina? nie ze mną ten nr!/n 13.01.06, 11:44 hasz0 napisał: > Hymen: > > "ale skoro się upierasz )))))))))" > > Trudno posądzać Kaczorów o agenturalność i aferalność czy skłonność do zmowy > ale i ulegania szantażom (Giertych musi jako polityk ją wyeliminować ale czy > potrafi?) Te zarzuty pojawiają się coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś