wojtek_blankietowy 15.01.06, 09:47 IV RP sie sypie. Mial byc nowy lad i porzadek a tymczasem jest burdel i chaos. Kaczor starszy grozi ze ma papiery na PO - skad my to znamy papiery jak nie bedziecie grzeczni. Piekny poczatke konca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gienia.gienia Re: IV RP pieknie sie sypie he he 15.01.06, 10:26 wojtek_blankietowy napisał: > IV RP sie sypie. Mial byc nowy lad i porzadek a tymczasem jest burdel i > chaos. Kaczor starszy grozi ze ma papiery na PO - skad my to znamy papiery > jak nie bedziecie grzeczni. Piekny poczatke konca. Ależ piękna katastrofa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: IV RP pieknie sie sypie he he 15.01.06, 11:24 wojtek_blankietowy napisał: > Kaczor starszy grozi ze ma papiery na PO Jeżeli ma być rzeczywiście nowy ład i porządek, to jak najszybciej wszystkie obciążające PO dokumenty powinny być przesłane prokuraturze. Jak moga tak porządni ludzie jak bracia Kaczyńscy chronić przestępców. ) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________Założymy się? O te hehe czy #-aHAHAHA 15.01.06, 11:43 Identycznie jak Rokita, Tusk, Komorowski, Hannah po 2 mieiącach i jak Schetyna i ten 2-gi z komitetu wyborczego PO w kampanii - moi dwaj dobrzy znajomi Dasch i AG, zamiast spokojnie analizować fakty i ich chronologię, kto się boczy na fakty i kto wojnę zaczął... wyostrzają stanowiska uniemożliwiając polemikę a z wydumanych oskarżeń - tworząc krytykę. Bezsilności wina szydercza kpina, niepoważna drwina, traumy koleina! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: _____________Założymy się? O te hehe czy #-aH 15.01.06, 12:01 he he he widze haszu ze sie pocisz z nerwow twoje marzenie sie sypie IV rp sie sypie a ja sie ciesze bo od poczatku mowilem ze tak bedzie mozesz mowic ze jak zwykle u ciebie winne sa rokity tuski i inne wrogie polsce elementy niemniej za kaczych rzadow jest burdel jakich malo masz swoja iv rp kaczym gownem obsrana Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: _____________Założymy się? O te hehe czy #-aH 15.01.06, 12:33 hasz0 napisał: co naipsal, a ja napisałem: "Jeżeli ma być rzeczywiście nowy ład i porządek, to jak najszybciej wszystkie obciążające PO dokumenty powinny być przesłane prokuraturze." Czyżby mój przyjaciel Hasz byłby przeciwny ujawnieniu tych wszystkich niegodziwości PO? Gdzie Twój instynkt sprawiedliwośći? Czy nie uważasz Haszu, że należy wreszcie posadzić tych "aferałów" na prawdziwej, sądowej ławie oskarżonych? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _____________Założymy się? O te hehe czy #-aH 15.01.06, 12:43 dachs napisał: > > Czyżby mój przyjaciel Hasz byłby przeciwny ujawnieniu tych wszystkich > niegodziwości PO? > Gdzie Twój instynkt sprawiedliwośći? > Czy nie uważasz Haszu, że należy wreszcie posadzić tych "aferałów" na > prawdziwej, sądowej ławie oskarżonych? > ależ nie Borsuku przecież to byłoby niezgodne z moralnością Kaczorów przyjdzie przedwyborczy czas i spuści się psy ze smyczy wtedy będzie właściwy czas dla budowania nowej etyki a tak swoją drogą - skoro Kaczorek ma papiery i są one poważne to czyż nie jest jego obowiązkiem zgłoszenie tego do prokuratury Pewnie to pic i fotomontaż jak z dziadkiem ot swołocz A> Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Pssssst. 15.01.06, 12:52 andrzejg napisał: > Pewnie to pic i fotomontaż jak z dziadkiem > ot swołocz W dziadka Hasz do dziś wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:08 A myslisz ze szeregowi czlonkowie PIS chca wyborow? pomysl wydalas duzo pieniedzy na kampanie, czesc na kredyt i teraz z nowu startowac? tylko ze z PISu tego nie slychac bo pis to partia "centralizmu demokratycznego" wedlug teorii lenina. Nikt inni z powodu co na wstepie nie chce wyborow. a jak moja droga patience ocenia kaczy burdel? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:14 Demokracja nie jest tanim ustrojem. tania jest tyrania. Naprawde tak PO kocha LPR ze bedzie bronic Giertycha jak niepodleglosci? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:18 patience napisała: > Demokracja nie jest tanim ustrojem. tania jest tyrania. Naprawde tak PO kocha > LPR ze bedzie bronic Giertycha jak niepodleglosci? to troche hipokryzja z twej strony. bardzo tego nie lubie (bo to stul Jurka - Marka Jurka) lecz odpowiem zarzutyem na zarzut a czy PIS tak lubi Samoobrane ktora nazywal wyczierazka SLD? a co powiesz na koalicje przestepcow z samoobrony z partia co ma w nazwie prawo is prawiedliwosc i co mowila ze bedzie gonic przestepcow. jak na razie goni nie przestepcow lecz ich popiera a goni przeciwnikow politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:23 To raczej przeciwnicy polityczni unimozliwiaja prace rzady, Przy uchwalaniu budzetu najpierw placza ze jej nie ma, potem usulyja ta dyskusje rizsadzic milionami wzajemnie sprzecznych poprawek, a na dokladke tern giertych. Giertych w tym ukladzie to mozg, PO - muskuly. Narodowi liberalowie? A nie lepszy parlament bez Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:28 patience napisała: > potem usulyja ta dyskusje rizsadzic > milionami wzajemnie sprzecznych poprawek, Za przykład choćby dwóch wdzięczny bym był. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy 15.01.06, 12:30 patience napisała: > To raczej przeciwnicy polityczni unimozliwiaja prace rzady, Przy uchwalaniu > budzetu najpierw placza ze jej nie ma, potem usulyja ta dyskusje rizsadzic > milionami wzajemnie sprzecznych poprawek a na dokladke tern giertych. Giertych > w tym ukladzie to mozg, PO - muskuly. Narodowi liberalowie? A nie lepszy > parlament bez Giertycha? a Ty wiesz jak działa demokracja? opozycja jest po to by torpedowac prace rzadu i probowac realizowac wlasna wizje Panstwa mowisz jak kaczor ze opozycja powinna robic to co pis po diabla nam taka jaednomyslnosc? mielismy ja w PRL gdzie ZSL SD mowilo to co PZPR opozycja jest po to by dzialac i przeszkadzac a jak drobiowi to sie nie podoba niech bierze zabawki iidzie do domu ZŁEJ BALETNICY PRZESZKADZA RĄBEK U SPÓDNICY tak jest z pisem nie umieja rzadzic i wina za to opozycje Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Prawda i falsz 15.01.06, 12:39 to cos co odroznuapowazna partie polityczna od populistyczej na przyklad. To nieprawda, ze scena polityczna nie ma moralnosci, ma, jest swoista, ale jednak jest. Oszustwo i brak moralnosci polega na oszukiwaniu elektoratu co do wlasnych intencji. Intencja osob zgromadzonyh w PO byl liberalny sposob rzadzenia. Tak mowili w kampanii wyborczej. A gdy do rzadzenia doszlo, to zagrali razem z Giertychem o oslabienie budzetu. Mowili ze sa powazni, a nie dopuszczaja do tego zeby rzad dopisal autopoporawke konieczna po wyczynach PO. Grzmieli o nawale hitlerowskiej, a teraz sie miziaja z Giertychem i to oni w tej chwili gwarantuja istnienie LPR. Jestes to w stanie wyjasnic, jak sie to ma do deklaracji politycznych i gospodarczych PO? Juz nie sa liberalami, ani politycznie ani gospodarczo? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:20 patience napisała: > Demokracja nie jest tanim ustrojem. tania jest tyrania. Naprawde tak PO kocha > LPR ze bedzie bronic Giertycha jak niepodleglosci? ========================= Bzdura! Tyrania jest droższa od demokracji! Pomysl ile kosztuje utrzymanie tych wszystki policji tajmych i jawnych, tych wszystkich szpicli oficjalnychi niejawnych! Zamordyzm jest naprawde bardzo kosztowny i mało efektywny! === PO będzie bronić demokracji oraz praw z niej wynikających! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:26 Ano tak, tyrania ma wydatki na policje. Ale wcale nie musi byc nieefektywna, patrz pinochet czy korea poludniowa. policja jest tansza niz zwiazki zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt 15.01.06, 12:16 patience napisała: Dlaczego PO boi sie wyborow? /nt ------------------ bo w PO siedzą niedowarzone polit-błazny.... intuicja mi mówi , w przypadku wyborów karta się odwróci i PIS będzie w dziesiejszej sytuacji PO...bo je przegra...i to grubo... zastanawia mnie lekkomyśność jarosława i głupota donalda... kolejny dowód , że PO nie nadaje się do polityki...zresztą PIS też nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A kto powiedział że się boi? Kaczor? 15.01.06, 12:16 Może by tak Kaczor zajął się wreszcie rządzeniem a nie mówienie czego chce lub nie chce PO! A swoją drogą to bardzo ciekawy przypadek - taka obsesja na punkcie PO! Czy naprawdę ten człowiek bez PO niczego porządnego samodzielnie zrobić nie potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Oż Wy skurczypletki mikronusie które główki macie 15.01.06, 12:27 na globusie? wojtek_blankietowy 15.01.06, 12:08 + odpowiedz A myslisz ze szeregowi czlonkowie PO chca wyborow? pomysl wydalas duzo pieniedzy na kampanie, czesc na kredyt zufania od biznesu i teraz znowu startowac - po takim blamażu, gdy to sami się przelicytowali mając tak wielką ofertę od PiS-u do wzięcia a mimo to nie przestawali na PiS pluć? Z poważnego PISu tego nie slychac, bo pis nie brał na kampanię od aferałów, nie zaklinał się, że nie weźmie złotówki z budzetu a potem znowuż blamaż i kompromitacja przed racjonalymi darczyńcami! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Oż Wy skurczypletki mikronusie które główki m 15.01.06, 12:44 hasz0 napisał: > > Z poważnego PISu tego nie slychac, bo pis nie brał na kampanię od aferałów, nie zaklinał się, że nie weźmie złotówki z budzetu a potem znowuż blamaż i > kompromitacja przed racjonalymi darczyńcami! buhahahaha A. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Do inteligentnego Hasza 15.01.06, 13:02 hasz0 napisał: > Z poważnego PISu tego nie slychac, bo pis nie brał na kampanię od aferałów, nie > zaklinał się, że nie weźmie złotówki z budzetu a potem znowuż blamaż i > kompromitacja przed racjonalymi darczyńcami! PO istotnie bardzo długo była przeciwna zasilaniu partii z pańtwowego budżetu. Trafiała jednak na niezrozumienie, m. in. u Ciebie, który zasilanie kasy partyjnej pieniędzmi ich sympatyków, uważasz za niemoralne. Teraz, gdy PO biorąc pod uwagę odczucia społeczeństwa (m.in. Twoje), zdecydowała się na skorzystanie z czystych (nie aferalnych wg. Ciebie) pieniędzy, staje się to znowu przedmiotem krytyki. Trudno Ci Haszu dogodzić. Nie mógłbyś się na coś zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nie tylko Hasz tak uwaza 15.01.06, 15:48 Np. Tego rodzaju zasilanie Transparency International uwaza za zaproszenie do korupcji, a republikanin senator McCain zwalcza i to skutecznie, pakietem ustaw przeciwko tzw. 'soft money'. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Tylko, że Hasz uwaza, 15.01.06, 20:22 że w porządku jest gdy tak robi PiS. A rzecz się ma tak, że Platforma po długotrwałych apelach do innych partii stwierdziła, że nikt tym nie jest zainteresowany, że wyborcy tego po niej nie oczekują, a przeciwnicy się cieszą, że zostanie bez środków na działalność. Ciekaw jestem jakie fantazje na temat finansowania PO snuł by teraz mój przyjaciel Hasz, gdyby przysługujących jej pieniędzy nie wzięła. Zresztą wg. Hasza cokolwiek by zrobiła Platforma jest złe, gdyż złe jest dla niego, że Platforma w ogóle istnieje. To taki zatwardziały demokrata, że nie masz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba bez przesady... Platforma opowiadała... 15.01.06, 23:30 ...o swoim obrzydzeniu do budżetowych pieniędzy w czasach, w których niezłą całkiem pozycję w sejmie zdobyła jako pospolite ruszenie, któremu się żadne zwroty kosztów kampanii wyborczej ani dotacje NIE NALEŻAŁY. Jak się już jako partia donaldowcy zarejestrowali, przestali obrzydzeniem do państwowej kasy pałać. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________________________Dach su! Upominam Cię! 16.01.06, 11:49 Moja retoryka jest symetryczna do retoryki PO i tyle! Denerwuje mnie nazywanie politycznych decyzji, rozmów koalicyjnych i ustaleń - oszustwem, zdradą małzeńską, nieskonsumowanym związkiem, zerem itp. Nie jestem politykiem a tylko wyborcą i nie muszę zabiegać o koalicję poglądów z wyborcą PO - bo to nielogiczne, prawda Dachsu? Jeśli Komorowski, Tusk, Hanna i Rokita pozwalają sobie bez żadneych granic i limitowania na każde określenie wobec PiS-u to ja nie mogę? Porównaj moje "obelgi" i ich! Moje nazwane są tutaj "agresja słowną" albo "sapamem" choć staram się przekazywać skondensowaną treść albo zaskakujący p. widzenia nie poddany obróbce dziennikarskiej. Więcej obiektywizmu! PO - chce upchać brudy w koszu tolerancji i pozwolić na gospodarczą wolność w nowych pachnących ubrankach PiS - chce je uprać i rozdać je równo umytym i niepobrudznym. Więc nie rób ze mnie wroga demokracji - wrogu sprawiedliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: _____________________________Dach su! Upomina 16.01.06, 12:39 hasz0 napisał: > Moja retoryka jest symetryczna do retoryki PO i tyle! Symetria pięści i nosa, Haszu. W retoryce PO nie znajdziesz kłamstw na tenat dziadków, na temat tego co to jest prawdziwie wolna gospodarka rynkowa, hasel do zatopienia PiS-u i wielu innych smacznych chwytów, którymi posluguja się na codzień Twoi ulubieńcy, a za ich przykładem i Ty. > Denerwuje mnie nazywanie politycznych decyzji, rozmów koalicyjnych i ustaleń > - oszustwem, zdradą małzeńską, nieskonsumowanym związkiem, zerem itp. jakie były dotychchczas koalicyjne propozycje z których nie wyszło by zero? > Nie jestem politykiem a tylko wyborcą i nie muszę zabiegać o koalicję > poglądów z wyborcą PO - bo to nielogiczne, prawda Dachsu? W tym punkcie jesteśmy absolutnie jednomyślni. Tylko wydaje mi się, że dachs odmienia sie w wołaczu : "dachsie". > Jeśli Komorowski, Tusk, Hanna i Rokita pozwalają sobie bez żadneych granic i > limitowania na każde określenie wobec PiS-u > to ja nie mogę? A pozwalaj sobie. Styl świadczy o człowieku, nie o jego adwersarzach. Mnie chodzi raczej o to, że jesteś tak nieobiektywny, ża cokolwiek by Platforma zrobiła - dla Ciebie bedzie zawsze źle. Tymczasem zwolennicy Platformy na tym forum potrafią dostrzeć także pozytywne działania PiS. > PO - chce upchać brudy w koszu tolerancji > i pozwolić na gospodarczą wolność w nowych pachnących ubrankach > PiS - chce je uprać i rozdać je równo umytym i niepobrudznym. To jest bardzo ładnie powiedziane. A co to znaczy? > Więc nie rób ze mnie wroga demokracji - wrogu sprawiedliwości! To nie ja z Ciebie robię wroga demokracji. To Ty sam piszesz tak, iż powstaje wrażenie jakbyś był zwolennikiem systemu jednopartyjnego. A przyznasz chyba, że demokracja opiera się na ścieraniu wielu poglądów, nie po to, żeby jeden wygrał, tylko by wyszła z tego wypadkowa, z która wszyscy mogą żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _____________________________Dach s sie! Ups 16.01.06, 13:04 Przyznaj! Cofasz sie, i to niesymetrycznie, do retoryki wyborczej PiS-u. Rozliczonej już dawno i co ważne - ukaranej; - nazbyt surowo, bo niczego takiego lustrzanego w PO nie zaobserwowałem. Stąd ta: - "> Symetria pięści i nosa, Haszu. W retoryce PO nie znajdziesz kłamstw ..." - stety! nie dotyczy rozmów koalicyjnych. Poważnych spraw. Odpowiedzialnych. Postaw propaństwowych a nie popartyjnych w interesie lobbowanych promotorów. Na nic tu figura retoryczna, ze PO -wiacy znajdują dobre rzeczy w działaniach PiS-u i oczekują "wzajemności wybiórczej", gdy sami nie wykazują wzajemności w wstrzemięźliwej krytyce DLATEGO: - ŻE TO NIE MAŁŻEŃSTWO - a koalicja, budowana - nie na pseudorozmowach, jednostronnie wygłaszanych poprzez swoje media, ale - poprzez wyznaczone i opatrzone manadatem osoby, umiejące milczeć a przynajmniej nie starające się na siłę wpływać na wynik rozmów - obrażaniem, aż do czasu uzyskania konsensusu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: _____________________________Dach s sie! Ups 16.01.06, 13:15 hasz0 napisał: > Przyznaj! > Cofasz sie, i to niesymetrycznie, do retoryki wyborczej PiS-u. > Rozliczonej już dawno i co ważne - ukaranej; - nazbyt surowo, Rehabilitacja oszczercy. No fajnie, fajnie. > bo niczego takiego lustrzanego w PO nie zaobserwowałem. Bo też żadnego takiego lustrzanego draństwa nie było. > - stety! nie dotyczy rozmów koalicyjnych. A były jakieś, jakich by PiS od razu nie zrywał. Napisz teraz, że to Tusk zabiega i prosi. ) > > Poważnych spraw. > Odpowiedzialnych. > Postaw propaństwowych a nie popartyjnych w interesie lobbowanych promotorów. Jakiś konkrecik, by sie tu przydał. > Na nic tu figura retoryczna, ze PO -wiacy znajdują dobre rzeczy w działaniach > PiS-u i oczekują "wzajemności wybiórczej". 1. To nie figura retoryczna. 2. Ja juz przestałerm od PiSiaków czegokolwiek oczekiwać > wstrzemięźliwej krytyce DLATEGO: - ŻE TO NIE MAŁŻEŃSTWO - a koalicja, budowana > - nie na pseudorozmowach, pseudorozmowy - owszem, tu sie znów zgadzamy > poprzez wyznaczone i opatrzone manadatem osoby, umiejące milczeć No, takich to w polskiej polityce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Biada mi! Czemuż nie pozostałem spijałbym śmietank 16.01.06, 13:21 ę! Dumny z macierzy w czasach "S" i dumny z narodu w czasie IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Strasznego zawijasa wywinąłeś, 16.01.06, 13:27 żeby nic konkretnego nie napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: IV RP pieknie sie sypie he he 15.01.06, 17:10 wojtek_blankietowy napisał: > IV RP sie sypie. Mial byc nowy lad i porzadek a tymczasem jest burdel i > chaos. Kaczor starszy grozi ze ma papiery na PO - skad my to znamy papiery > jak nie bedziecie grzeczni. Piekny poczatke konca. Przepychanki w sejmie to jeszcze nie jest burdel i chaos w państwie. Tylko naiwny mógłby się spodziewać, że w parlamencie bedzie spokój. Gdzie o tych papierach można poczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________UHAHAHAHHUHUHUitd do śmiHU! 15.01.06, 18:21 ------------------------------------- PO istotnie bardzo długo była przeciwna zasilaniu partii z pańtwowego budżetu. Trafiała jednak na niezrozumienie, m. in. u Ciebie, który zasilanie kasy partyjnej pieniędzmi ich sympatyków, uważasz za niemoralne. ------------------------------------------ #: Nie była b. ...TYLKO SZCZYCIŁA SIĘ TYM I ZAKLINAŁA że z budżetu nie wezmie! ----------------------------------------------------- Teraz, gdy PO biorąc pod uwagę odczucia społeczeństwa (m.in. Twoje), zdecydowała się na skorzystanie z czystych (nie aferalnych wg. Ciebie) pieniędzy, staje się to znowu przedmiotem krytyki. Trudno Ci Haszu dogodzić. Nie mógłbyś się na coś zdecydować? ------------------------------------ Nie. Nie będę obrażął zdrowego rozsądku... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: ______________UHAHAHAHHUHUHUitd do śmiHU! 15.01.06, 20:24 hasz0 napisał: > Nie. Nie będę obrażął zdrowego rozsądku... Przyrzekasz? No to zaczynaj. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Skandal , wstyd i hańba 16.01.06, 01:27 Oto co o potencjalnych sojusznikach patience, palnicka, babariby, hasza & co, pisze prof.Waldemar Dziak Skandal, wstyd i hańba (14-01-2006) Koalicja PiS z Samoobroną to najgorsza rzecz, jaka może się przytrafić Polsce. Niewyobrażalny wstyd i hańba. Jedynym osiągnięciem Leppera ostatnich lat jest opanowanie gramatycznego mówienia. A kim są ludzie Samoobrony? Pijacy, fałszerze podpisów na listach wyborczych, osoby wszczynające burdy w dyskotekach, napastujące prostytutki albo śmiejące się, pytając, jak w ogóle można prostytutkę zgwałcić. I taka polityczna swołocz ma wejść do rządu? Jeśli panowie Kaczyńscy zdecydują się na tę koalicję, zgodzą się na całkowite zdziczenie obyczajów w Polsce. I wszystkie swoje obietnice o oczyszczeniu kraju, odnowie moralnej, uzdrowieniu władzy mogą wyrzucić do kosza. PROF. WALDEMAR DZIAK, POLITOLOG Artykuł udostępniony przez: Życie Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Skandal , wstyd i hańba 16.01.06, 11:35 Prof. Waldemar Dziak - absolwent Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych UW dr hab. nauk humanistycznych, docent w Instytucie Studiów Politycznych PAN. Profesor Uniwersytetu Gdańskiego. Kierownik specjalizacji magisterskiej w Collegium Civitas i wykładowca WSKIMS. napisał motto jako Współorganizator seminarium: Fundacja Współpracy Polsko - Niemieckiej z Prof. Ireneusz Krzemińskim, rektorem W. Giełżyńskim, red. Anna Bikont, red. Krystyna Jagiełło, "Pogarda jest źródłem wszelkich niesprawiedliwości" Hubert George Wells Zwróc uwagę na dobór grona mędrców i na hipokryzję motta. Lepper z Tuskiem jakby się już zamienili zasadami. Nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
patience no problem 16.01.06, 12:57 niech sie PO przestanie bac wyborow, to w parlamencie nie baedzie giertycha a w rzadzie leppera Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: no problem 16.01.06, 13:05 PO się nie boi wyborów, ale bardzo chętnie dałaby szansę PiSowi żeby trochę sobie porządził Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: no problem 16.01.06, 13:07 dachs napisał: > PO się nie boi wyborów, ale bardzo chętnie dałaby szansę PiSowi żeby trochę > sobie porządził ?????????? Masz jakieś tajne info? Na razie ich autokompromitujace ruchy przeczą tej tezie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: no problem 16.01.06, 13:25 hasz0 napisał: > > ?????????? > > Masz jakieś tajne info? > Na razie ich autokompromitujace ruchy przeczą tej tezie. a dlaczegóż? PiSiorki cwaniaczki chcą mieć atut rozwiązania w swoim ręku ops..sorry, w ręku prezydenta 'wszystkich Polaków' i tym sposobem szantazowac pozostałych korzystając z dobrych notowań tejże partii Niech postawia sprawe jasno, a nie kombinują jak koń pod górę wspominając o trzechmozliwościach.Jakie sa mozliwosci , to wiadomo, ale dalej nie wiadomo co wybrał nadprezydent Jarosław. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Haszuuuuuu! Ktooooooo? Jo! 16.01.06, 13:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=34998001&a=35055890 Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba a wiesz wikulu, co to jest 'krzywa Gaussa'??? 18.01.06, 04:30 ...jest to wykres obrazujący w układzie współrzędnych tak zwany rozkład 'normalny', wskazujący, że w każdej zbiorowości, według jakichkolwiek kryteriów nie byłaby taka zbiorowośc wyodrębniona występuje 'normalny' poziom cech pewnych, które można by opisać. I wynika z tego, że na przykład w zbiorowościach babarib, wikulów, biskupów, czy dr.hab. Dziaków podobnie bardzo rozłożone są cechy takie, jak: mądrość, refleksyjność, ale idiotyzm też. Bo za idiotyczną mam wypowiedź prof. Dziaka, którą cytujesz. Pan Dziak bowiem jako PROFESOR jest specjalistą od dziejów dynastii założonej w Korei Północnej przez Kim Ir Sena, od chińskiego komunizmu i albańskiego maoizmu. Dlatego opinii PANA Dziaka o polskim życiu politycznym nie uwiarygadnia wcale wpisanie przed nazwiskiem profesorskiego tytułu, bo na ten temat kompetencje ma takie same, jak PANOWIE babariba, wikul, czy Sławoj Leszek Głódź (ten ostatni, też z okolic Sokółki jest )) Pzdr, G. ***** wikul napisał: > Oto co o potencjalnych sojusznikach patience, palnicka, babariby, hasza & co, > pisze prof.Waldemar Dziak > Skandal, wstyd i hańba > (14-01-2006) > Koalicja PiS z Samoobroną to najgorsza rzecz, jaka może się przytrafić Polsce. > Niewyobrażalny wstyd i hańba. Jedynym osiągnięciem Leppera ostatnich lat jest > opanowanie gramatycznego mówienia. > A kim są ludzie Samoobrony? Pijacy, fałszerze podpisów na listach wyborczych, > osoby wszczynające burdy w dyskotekach, napastujące prostytutki albo śmiejące > się, pytając, jak w ogóle można prostytutkę zgwałcić. I taka polityczna swołocz ma wejść do rządu? Jeśli panowie Kaczyńscy zdecydują się na tę koalicję, zgodzą się na całkowite zdziczenie obyczajów w Polsce. I wszystkie swoje obietnice o oczyszczeniu kraju, odnowie moralnej, uzdrowieniu władzy mogą wyrzucić do kosza. > > PROF. WALDEMAR DZIAK, POLITOLOG > > Artykuł udostępniony przez: > Życie Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____a wiesz wikulu, co to jest podwójna moralność? 18.01.06, 07:43 i podwójna lojalność? To PO = Podwójna Oboczność. Zawsze znajdą oboczność dla prostoty. W patriotyzmie nacjonalizm, w dewianctwie równość, w religii zacofanie i antysemityzm, w nadpropozycjach koalicyjnych PiS-u obrazę, w miłej prezydentowej brzydotę, w Leppperze pretekst, w LPR-ze narzędzie, w prezydenckiej wstrzemięźliwości by nie być posądzonym o subiektywizm - nieaktywność, w zdaniu "TEN RZAD NIE MA POPARCIA (sejmu )- kompromitujace polityka wypaczenie sensu itd. Dlaczego nie odpowiedziałeś na moj post który był dobitnym przykładem obocznej pogardy dla lojalności wobec Polaków: "Pogarda jest źródłem wszelkich niesprawiedliwości" Hubert George Wells napisał Twój pan profesor Dziak w motto jako Współorganizator seminarium: Fundacja Współpracy Polsko - Niemieckiej z Prof. Ireneusz Krzemińskim, wiesz jakie antypolskie poglądy ma ten facet patriota mniejszości? rektora W. Giełżyńskiego nie trzeba przedstawiać, Wiesz, że PO zniszczyła ustawę o prawie włąsności podczas czerwcowej nowelizacji - narażając Polskę na nieustanne szantaże roszczeniowe przez Niemcy i Rosję, która sprytnie gra kartą niemiecką od stuleci? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs krzywy pysk Gaussa. :)) 18.01.06, 11:56 babaribo-babaribo Żeby prof. Dziak był mormonem, okultystą, pedofilem, masonem, Żydem, komunistą, imperialistą, faszystowskim wyskrobkiem, onanistą, liberałem, socjalistą, agentem Kim Ir Sena, pedałem, syfilitykiem, a nawet liberałem to nie podlega dyskusji, że: > Jedynym osiągnięciem Leppera ostatnich lat jest opanowanie gramatycznego > mówienia. > A kim są ludzie Samoobrony? Pijacy, fałszerze podpisów na listach wyborczych, > osoby wszczynające burdy w dyskotekach, napastujące prostytutki albo > śmiejące się, pytając, jak w ogóle można prostytutkę zgwałcić. I taka > polityczna swołocz ma wejść do rządu? Jeśli panowie Kaczyńscy zdecydują się na > tę koalicję, zgodzą się na całkowite zdziczenie obyczajów w Polsce. I > wszystkie swoje obietnice o oczyszczeniu kraju, odnowie moralnej, uzdrowieniu > władzy mogą wyrzucić do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: krzywy pysk Gaussa. :)) 18.01.06, 14:54 Jeśli panowie Kaczyńscy zdecydują s > ię na > > tę koalicję, zgodzą się na całkowite zdziczenie obyczajów w Polsce. I > > wszystkie swoje obietnice o oczyszczeniu kraju, odnowie moralnej, uzdrowi > eniu > > władzy mogą wyrzucić do kosza. #: Czekam na przeprosiny Hasza!!!! Rozpuściło się jęzory bezpodstawnie? Jednocześnie prezes PiS zaznaczył, że dla przyszłych koalicji jest warunek - w rządzie nie mogą się znaleźć osoby z wyrokami oraz takie, przeciw którym toczą się procesy karne z oskarżenia publicznego o przestępstwa umyślne. Zapytany, czy w takim razie szef Samoobrony Andrzej Lepper może się pożegnać z udziałem w ewentualnym rządzie koalicyjnym Kaczyński odpowiedział, że szefowi Samoobrony "ta sprawa była przedstawiona już w trakcie rokowań". Według niego PiS jest gotowy na każdą ewentualność, dopóki nie powstanie rząd większościowy. Odpowiedz Link Zgłoś