Dodaj do ulubionych

Doku powiedz mi o co tu chodzi????

10.12.02, 12:12
www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1201189.html
Obserwuj wątek
    • izraelczyk1 Re: Doku powiedz mi o co tu chodzi???? 10.12.02, 12:14
      A co chodzi w burdelu?
      • _sorciere Re: Doku powiedz mi o co tu chodzi???? 10.12.02, 12:18
        izraelczyk1 napisał:

> A co chodzi w burdelu?

Nie ciebie pytalam,ale jak juz jestes to moze wytlumacz co z ta prostytucja na
        taka skale w Izraelu?co z eksploatacja kobiet?
        • pan_pndzelek To masz problem materacu! 10.12.02, 12:24
          To masz problem materacu! Bo ciebie sprzedali do Belgii a tam zimno...
    • Gość: doku Władze Izraela walczą z mafią. nt IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 12:28
      • _sorciere Re: Władze Izraela walczą z mafią. nt 10.12.02, 12:31
        Doku to w Izraelu jest mafia?Co to za mafia?Nic nie slyszalam.
        • Gość: doku Prawie wszędzie jest jakaś mafia. Nawet w USA. IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 12:35
          _sorciere napisała:

> Nic nie slyszalam.

Ale czytałaś
          • _sorciere Doku kto pisze jeszcze z twojego komputera???? 10.12.02, 13:11
            Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie?
            Myslalam,ze ten etap mamy juz za soba.
            • Gość: Jureek Re: Doku kto pisze jeszcze z twojego komputera??? IP: 212.20.131.* 10.12.02, 13:24
              _sorciere napisała:

> Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie?
              > Myslalam,ze ten etap mamy juz za soba.

Myślisz, że Twoje zdziwienie tym, że w Izraelu jest mafia było bardzo grzeczne?
              Jura
            • Gość: doku Co było niegrzecznie? Nic nie sugerowałem... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 13:25
              _sorciere napisała:

> Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie?

... a raczej przeciwnie, w dobrej wierze uznałem, że czytałaś to, co zawierał
              link przez Ciebie podczepiony.
              • _sorciere Re: Doku nie rznij glupa 10.12.02, 13:40
                Gość portalu: doku napisał(a):

> _sorciere napisała:
                >
                > > Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie?
                >
                > ... a raczej przeciwnie, w dobrej wierze uznałem, że czytałaś to, co zawierał
                > link przez Ciebie podczepiony.

Nie mowie o tym watku i o tym forum.
                Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera?
                • Gość: doku Nikt inny tylko ja IP: *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 14:46
                  _sorciere napisała:

> Nie mowie o tym watku i o tym forum.
                  > Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera?

Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja.
                  • Gość: kunce Re: Nikt inny tylko ja IP: *.chello.pl 10.12.02, 14:51

>
                    > Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja.

a więc sensei czy aksamit to koledzy z pracy?
                    zatem gratuluję, zw w MinFin macie Państwo tak spójne poglady na te same tematy
                    • Gość: doku Bo nasza urzędnicza brać jest jak monolit IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:18
                      Gość portalu: kunce napisał(a):

> gratuluję, zw w MinFin macie Państwo tak spójne poglady na te same tematy
                  • _sorciere Re: Nikt inny tylko ja 10.12.02, 14:53

> _sorciere napisała:
                    >
                    > > Nie mowie o tym watku i o tym forum.
                    > > Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera?
                    >
                    > Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja.

Doku pytam calkiem powaznie.Czy pisales dzis na kraju i czy tu na
                    aktualnosciach pisales watek jako aksamit?Nie wiem czy odpowiadac na te watki
                    czy nie?Chodzi mi o to czy ktos ci nie podrabia adresu.
                    I nie chce Cie skopac za cos czego nie napisales.Dlatego wole sie upewnic.
                    • Gość: doku Kop śmiało, bo to nie ja IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:16
                      _sorciere napisała:

> Czy pisales dzis na kraju

Tam nigdy nie piszę, za dużo hołoty. Kiedyś tam zajrzałem, ale uciekłem ze
                      wstrętem.

> i czy tu na aktualnosciach pisales watek jako aksamit?Nie wiem czy
                      > odpowiadac na te watki czy nie?

To nie ja, nie warto więc odpowiadać.

> Chodzi mi o to czy ktos ci nie podrabia adresu.

Takimi rzeczami się nie interesuję. Ja tu sobie piszę jako doku i reszta mnie
                      nie obchodzi. Niech sobie podrabiają co chcą. Nawet jeśli jakiś głąb podpisze
                      się czasem jako doku, to i tak nikt go nie bierze poważnie, bo mój styl jest
                      nie do podrobienia przez jakiegoś byle chama (a nikt inny nie próbuje takich
                      sztuczek).

> I nie chce Cie skopac za cos czego nie napisales.Dlatego wole sie upewnic.

Ciekawe jak zamierzasz się upewnić. Uważaj żebys nie popadła w paranoje, jak to
                      się raz 7 przydarzyło, ale go wyleczyłem.
                    • Gość: sensei Re: Nikt inny tylko ja IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:24
                      Sam się sorciere ośmieszasz swoimi postami, zwłaszcza podając jako żródło
                      (wiarygodne) strony Dawida Icke:

www.davidicke.net
                      Polecam szczególnie kawałki o Reptalianach.

Śmiech: czysty, długi i perlisty.

• Gość: doku To straszne. Zaczyna być niebezpiecznie. Bo ... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:33
                        ... skoro ktoś z MF czyta to forum, to rysuje się możliwość, że zobaczą co ja
                        tu wyprawiam i odetną mnie od sieci. Luka uschnie z tęsknoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka