_sorciere 10.12.02, 12:12 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1201189.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izraelczyk1 Re: Doku powiedz mi o co tu chodzi???? 10.12.02, 12:14 A co chodzi w burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Doku powiedz mi o co tu chodzi???? 10.12.02, 12:18 izraelczyk1 napisał: > A co chodzi w burdelu? Nie ciebie pytalam,ale jak juz jestes to moze wytlumacz co z ta prostytucja na taka skale w Izraelu?co z eksploatacja kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek To masz problem materacu! 10.12.02, 12:24 To masz problem materacu! Bo ciebie sprzedali do Belgii a tam zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Władze Izraela walczą z mafią. nt IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Władze Izraela walczą z mafią. nt 10.12.02, 12:31 Doku to w Izraelu jest mafia?Co to za mafia?Nic nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Prawie wszędzie jest jakaś mafia. Nawet w USA. IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 12:35 _sorciere napisała: > Nic nie slyszalam. Ale czytałaś Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Doku kto pisze jeszcze z twojego komputera???? 10.12.02, 13:11 Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie? Myslalam,ze ten etap mamy juz za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Doku kto pisze jeszcze z twojego komputera??? IP: 212.20.131.* 10.12.02, 13:24 _sorciere napisała: > Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie? > Myslalam,ze ten etap mamy juz za soba. Myślisz, że Twoje zdziwienie tym, że w Izraelu jest mafia było bardzo grzeczne? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Co było niegrzecznie? Nic nie sugerowałem... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 13:25 _sorciere napisała: > Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie? ... a raczej przeciwnie, w dobrej wierze uznałem, że czytałaś to, co zawierał link przez Ciebie podczepiony. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Doku nie rznij glupa 10.12.02, 13:40 Gość portalu: doku napisał(a): > _sorciere napisała: > > > Czy chcesz abym odpowiadala rownie niegrzecznie? > > ... a raczej przeciwnie, w dobrej wierze uznałem, że czytałaś to, co zawierał > link przez Ciebie podczepiony. Nie mowie o tym watku i o tym forum. Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Nikt inny tylko ja IP: *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 14:46 _sorciere napisała: > Nie mowie o tym watku i o tym forum. > Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera? Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Nikt inny tylko ja IP: *.chello.pl 10.12.02, 14:51 Gość portalu: doku napisał(a): > > Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja. a więc sensei czy aksamit to koledzy z pracy? zatem gratuluję, zw w MinFin macie Państwo tak spójne poglady na te same tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Bo nasza urzędnicza brać jest jak monolit IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:18 Gość portalu: kunce napisał(a): > gratuluję, zw w MinFin macie Państwo tak spójne poglady na te same tematy Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Nikt inny tylko ja 10.12.02, 14:53 Gość portalu: doku napisał(a): > _sorciere napisała: > > > Nie mowie o tym watku i o tym forum. > > Ponawiam pytanie :Kto jeszcze pisze z twojego komputera? > > Pisuję też do "wegetarianizmu", "świata" i "nauki". Reszta to nie ja. Doku pytam calkiem powaznie.Czy pisales dzis na kraju i czy tu na aktualnosciach pisales watek jako aksamit?Nie wiem czy odpowiadac na te watki czy nie?Chodzi mi o to czy ktos ci nie podrabia adresu. I nie chce Cie skopac za cos czego nie napisales.Dlatego wole sie upewnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Kop śmiało, bo to nie ja IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:16 _sorciere napisała: > Czy pisales dzis na kraju Tam nigdy nie piszę, za dużo hołoty. Kiedyś tam zajrzałem, ale uciekłem ze wstrętem. > i czy tu na aktualnosciach pisales watek jako aksamit?Nie wiem czy > odpowiadac na te watki czy nie? To nie ja, nie warto więc odpowiadać. > Chodzi mi o to czy ktos ci nie podrabia adresu. Takimi rzeczami się nie interesuję. Ja tu sobie piszę jako doku i reszta mnie nie obchodzi. Niech sobie podrabiają co chcą. Nawet jeśli jakiś głąb podpisze się czasem jako doku, to i tak nikt go nie bierze poważnie, bo mój styl jest nie do podrobienia przez jakiegoś byle chama (a nikt inny nie próbuje takich sztuczek). > I nie chce Cie skopac za cos czego nie napisales.Dlatego wole sie upewnic. Ciekawe jak zamierzasz się upewnić. Uważaj żebys nie popadła w paranoje, jak to się raz 7 przydarzyło, ale go wyleczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensei Re: Nikt inny tylko ja IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:24 Sam się sorciere ośmieszasz swoimi postami, zwłaszcza podając jako żródło (wiarygodne) strony Dawida Icke: www.davidicke.net Polecam szczególnie kawałki o Reptalianach. Śmiech: czysty, długi i perlisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku To straszne. Zaczyna być niebezpiecznie. Bo ... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 10.12.02, 15:33 ... skoro ktoś z MF czyta to forum, to rysuje się możliwość, że zobaczą co ja tu wyprawiam i odetną mnie od sieci. Luka uschnie z tęsknoty. Odpowiedz Link Zgłoś