Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.12.02, 00:34 Dobrze, że jesteś na F. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Tylko do d_nutki 19.12.02, 20:18 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Dobrze, że jesteś na F. > > A. jeśli to prawda,to mam otartą dopiero jedną łzę. Danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Tylko do d_nutki IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.02, 23:27 a co z ta druga d_nutka? Ocieram Ci przeciez. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_tefan Re: Tylko do d_nutki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 23:31 A co ty jej wycierasz? chyba flupy z pizdy! niech ci za to druta pociagnie, zebow juz nie ma, bo to stara kurwa, to ci chuja nie porysuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rura Re: Tylko do d_nutki IP: A* / 163.121.23.* 19.12.02, 23:24 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Dobrze, że jesteś na F. > > A. chyba cie pojebało poznański oszołomie katol i żydówka dobrana para)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Rurze i Stefciowi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:35 Jerzy Lec, którego cenię na równi ze Sztaudyngerem mawiał: "Dialog półinteligentów równa się monologowi ćwierćinteligenta" Co niniejszym obu Panom w imieniu Mistrza - dedykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Borsukowi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:38 Jakiś zamach przewidywałeś, Borsuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor Re: Rurze i Stefciowi IP: A* / 163.121.23.* 19.12.02, 23:37 Gość portalu: Scan napisał(a): > Jerzy Lec, którego cenię na równi ze Sztaudyngerem mawiał: > > "Dialog półinteligentów równa się monologowi ćwierćinteligenta" > > Co niniejszym obu Panom w imieniu Mistrza - dedykuję. belfegor jest kobietą, ale ćwiercinteligenci o tym nie wiedzą))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Belfegorowi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:39 "Ma ptasi mózg" - mówiono o pewnym orle." - równiez za Mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor Scanowi IP: A* / 163.121.23.* 19.12.02, 23:47 nie rozmawiam z nieboszczykami nawet jeśli wykazują sie inteligencją kury domowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Masz rację, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:51 Upiorze Luwru.( a może Luksoru?) Pamietaj, że czasami "człowiek to uboczny produkt miłości". Również Lec. Dobrej nocy i chwili refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor Re: Masz rację, IP: A* / 163.121.23.* 19.12.02, 23:58 Gość portalu: Scan napisał(a): > Upiorze Luwru.( a może Luksoru?) > > Pamietaj, że czasami "człowiek to uboczny produkt miłości". > > Również Lec. > > Dobrej nocy i chwili refleksji. -cytując Leca musiałeś lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Masz rację, IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.02, 23:59 i slusznie bo o tej porze nic lepszego niz lozko Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Tylko od d_nutki 20.12.02, 11:51 to już doliczyłam sie 3 otartych łez. moze ich wiecej nie było? )) Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Nie zgadza się! 20.12.02, 12:57 D_nutka wylała na tym Forum o wiele więcej łez, niż trzy, Siódemko. Powodem niejedej z nich było to, że stawała w obronie mojego dobrego imienia. Dzięki Ci, D_nutko za Twoje wielkie serce. Gdyby wszyscy ludzie i wszyscy przyjaciele byli tacy, jak Ty, świat byłby piękny. Tyle teraz. Spróbuję jeszcze pożegnać się z Wami w Wigilię. A "równowaga biologiczna" Forum nie ucierpi na tym zbyt wiele, Siódemko - mam nadzieję... Ale dzięki i Tobie za miłe słowa. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Do d_nutki i Tyu IP: *.hispeed.ch 20.12.02, 19:13 Do d_nutki: Taż uśmiechnij się Do Tyu: Szkoda, że odchodzisz. Nie poznaliśmy się, a dobrze o Tobie piszą. Nie muszę wszystkiego wiedzieć, co było, ale pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Do Jana 20.12.02, 21:25 Gość portalu: Jan napisał(a): > Do d_nutki: > Taż uśmiechnij się > > Do Tyu: > Szkoda, że odchodzisz. Nie poznaliśmy się, a dobrze o Tobie piszą. > Nie muszę wszystkiego wiedzieć, co było, ale pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Janie Dzieki o tobie za podanie chusteczki. moje jeszcze nie obeschły. )) tylko do ciebie tym razem. a historia forumowa moich łez? jedno oczko to jedna sprawa ,a drugie to rzeczywiscie Tyu. nie ,nie ból zranionego,odtraconego kobiecego serca. nie mojego. była "inna" co to "od jej ugryzienia noga może odpasć". Tyu ,o ile wiem,szczęsliwie jednak ma obie nogi(troche mu je podkułam) i moze, może... jeszcze trochę podkujemy i wróci. Bedziesz mial Janie wtedy mozliwosć go poznać. A mówię ci,ze warto! Dla inteligentnych gosci w szczególności. Ciekawy przypadek komucha! Przy okazji jak tu zajrzysz mój wyjatkowy komuchu usmiechy dla ciebie też )) Janie Tyu ,to taki przypadek komucha,co nie sposób go nie lubić. I tak naprawde mało groźny. Trzeba go tylko wyprowadzić z tej LSD. Danka z zapasem chusteczek Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Do Jana 20.12.02, 21:31 d-dupka stanela po stronie pauliny kaczanow zwanej na forum (slusznie) klamliwa suka. widac swoj do swego ciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Do Jana IP: *.hispeed.ch 20.12.02, 22:20 d_nutka napisała: > Bedziesz mial Janie wtedy mozliwosć go poznać. > A mówię ci,ze warto! Zobaczymy, poczekamy... > Dla inteligentnych gosci w szczególności. To do mnie? > Ciekawy przypadek komucha! Wiesz, coraz mniej lubię to słowo, właściwie nigdy go nie lubiłem. W innym wątku napisałem o szufladkach, że mnie też wciskają, a ja nie chcę. Mówią "lewica", a za "moich czasów" lewica miała chronione przez oddziały specjalne prywatne tereny łowieckie w Bieszczadach. Trzeba patrzeć, co kto pisze, mądrze, czy głupio i czy da się z nim porozmawiać, czy tylko zwyzywać. A potem ewentualnie ocenić. > Trzeba go tylko wyprowadzić z tej LSD. A nie z SLD? On jest "high"? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Do Jana 21.12.02, 12:34 Gość portalu: Jan napisał(a): > d_nutka napisała: > > Bedziesz mial Janie wtedy mozliwosć go poznać. > > A mówię ci,ze warto! > Zobaczymy, poczekamy... > > > Dla inteligentnych gosci w szczególności. > To do mnie? Oczywiscie! > > > Ciekawy przypadek komucha! > Wiesz, coraz mniej lubię to słowo, właściwie nigdy go nie lubiłem. W innym > wątku napisałem o szufladkach, że mnie też wciskają, a ja nie chcę. > Mówią "lewica", a za "moich czasów" lewica miała chronione przez oddziały > specjalne prywatne tereny łowieckie w Bieszczadach. Trzeba patrzeć, co kto > pisze, mądrze, czy głupio i czy da się z nim porozmawiać, czy tylko zwyzywać. > A potem ewentualnie ocenić. Tyu nie obraża sie na to okreslenie "komuch" jest ono dla niego tak przyjemne jak dla mnie "żyd". razem z Tyu stanowimy tu na forum żydokomunę. och! co za oktopne określenia! ale ludzie lubia isć na skróty co inni wydeptali. co innego wlasne skróty. ale kto umie je odróżnić? niewielu. > > > Trzeba go tylko wyprowadzić z tej LSD. > A nie z SLD? LSD to mój skrót SLD. kiedys komuchy wymysliły "opium dla ludu". a ja sobie wymyslilam LSD dla komuchów. > On jest "high"? u komuchów? ze swoimi poglądami? ze swoją postawą? co najwyżej do czarnej roboty. dośc jasno? chyba się nie mylę. pozdrawiam jeszcze przedświątecznie Danka Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Tylko do d_nutki 20.12.02, 21:28 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Dobrze, że jesteś na F. ------------------------- Oczywiscie, ze dobrze. To by bylo straszne gdyby wszystkich trzeba bylo czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tylko do d_nutki IP: hej.niech.zyje.nasz.kochany.przyjaciel.i.patriota.wielki.Adam.Michnik:* 21.12.02, 17:37 sceptyk napisał: > Oczywiscie, ze dobrze. To by bylo straszne gdyby wszystkich trzeba bylo czytac. Ja czytam, analizuję a następnie ..................... atakuję z nienacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tylko do d_nutki IP: hej.niech.zyje.nasz.kochany.przyjaciel.i.patriota.wielki.Adam.Michnik:* 21.12.02, 17:36 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Dobrze, że jesteś na F. > > A. Także się cieszę. Gdyby kiedykolwiek zabrakło nam biednego Krzysia (numer katalogowy 52), ona ściągać będzie ze ściany krzyże, ze słowem 'gówno' na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Tylko do d_nutki 22.12.02, 12:07 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: AdamM napisał(a): > > > Dobrze, że jesteś na F. > > > > A. > > Także się cieszę. Gdyby kiedykolwiek zabrakło nam biednego Krzysia (numer katal > ogowy 52), ona ściągać będzie ze ściany krzyże, ze słowem 'gówno' na ustach. mylisz się pollaku wyznaje czasem9wyjatkowo0 zasadę,ze cel uswięca srodki i takim uswieceniem środka jako celu uważam krzyż na którym umarł Jezus, co nie oznacza wcale,ze juz nie te same krzyże, nie uswiecają miejsc innych niż sakrum. wystarczy wyjasnienia? Danka ps pozostaje ustalić,które to są miejsca sakrum i czy dublikaty krzyży spełniaja tą samą rolę. ale to już inna opowiastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Tylko do d_nutki IP: wesolych.swiat.Bozego.Narodzenia:* 22.12.02, 22:01 d_nutka napisała: > mylisz się pollaku > wyznaje czasem9wyjatkowo0 zasadę,ze cel uswięca srodki > i takim uswieceniem środka jako celu uważam krzyż na którym umarł Jezus, > co nie oznacza wcale,ze juz nie te same krzyże, nie uswiecają miejsc innych > niż sakrum. > wystarczy wyjasnienia? > Danka Gal 6:13-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Do pollaka IP: *.hispeed.ch 22.12.02, 23:21 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gal 6:13-15 Aleś sieknął z grubej rury! To ja Ci na to: Kor 13:1-13 Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do pollaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.12.02, 22:50 Gość portalu: Jan napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > Gal 6:13-15 > > Aleś sieknął z grubej rury! > To ja Ci na to: > Kor 13:1-13 > > Zakładam że chodzi o pierwszy list i tekst o miłości. Jak dla mnie wspaniały cytat na święta (teraz to już na Nowy Rok). Dzięki za przypomnienie tego fragmentu. > > Wesołych Świąt! nawzajem (odpowiadam z pewnym poślizgiem czasowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kor 13:1-13 IP: *.hispeed.ch 28.12.02, 23:54 Gość portalu: pollak napisał(a): > Zakładam że chodzi o pierwszy list i tekst o miłości. Jak dla mnie wspaniały cy > tat na święta (teraz to już na Nowy Rok). > Odkryłem ten fragment oglądając "Niebieski" Kieślowskiego gdzie jest tworzona muzyka do tego tekstu. Dobrze sobie o nim czasem przypomnieć. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: 1 Kor 13:1-13 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.12.02, 00:33 Gość portalu: Jan napisał(a): > Odkryłem ten fragment oglądając "Niebieski" Kieślowskiego gdzie jest tworzona > muzyka do tego tekstu. Nigdy nie zwróciłem na to uwagi... > Dobrze sobie o nim czasem przypomnieć. Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś