Dodaj do ulubionych

UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM "f"

IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.12.02, 12:16
Od dłuższego czasu na tym portalu grasuje niejaki " f ". Jest to
prawdopodobnie mieszkaniec Waszego miasta. Jeśli przeczytacie co ten łajdacki
prowokator wypisuje, to opanuje Was wielki wstyd, że z kimś takim mieszkacie
pod jednym niebem. Ten gość jest chyba cieciem, mającym dostęp do internetu w
sobotę i niedzielę - buszuje po portalu chyba na koszt swego pracodawcy.
Prośba : wystawcie tę łajzę z imienia i nazwiska - oczyście swoje miasto z
możliwości utożsamiania Was z takim łajdakiem. Apel do reszty forumowiczów :
omijajcie szerokim kołem " f ". Moim zdaniem dyskusja o Powstaniu
Warszawskim, czy też w Warszawskim Gettcie w oparciu o temat wywołany przez "
f " to najłagodniej mówiąc,wielkie nieporozumienie .
Obserwuj wątek
    • pl.adex Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' 22.12.02, 12:23
      Najlepiej to zamknac to forum . Zrobic jak w Chinach czy Wietnamie zamykamy i
      juz i wtedy nie bedziesz zmuszony tego czytac,tylko co Tobie legalny organ
      wydrukuje,chlopie opanuj sie komuna w polsce niby zginela smiercia naturalna a
      tu takie nawolywania,szkoda ze nie znajdziemy kto to jest i publicznie nie
      zlikwidujemy jako wroga narodu.
      • Gość: Swojak Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.12.02, 17:27
        Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Nie mam na myśli jakiejkolwiek cenzury a jedynie
        zachowanie podstaw kultury dyskusji. Skoro nie ma jej w Sejmie niech chociaż
        szczątkowo panuje na forum. "f" w sposób obrzydliwy i kłamliwy obraża właśnie
        tych,dzięki którym nie żyjemy jak w Wietnamie, Korei Płn. czy Kubie. Myślę tu o
        całym KOR , który "f" przyrównuje do SB, Jacka Kuronia a ostanio prof.
        Baroszewskigo. To właśnie "f" kreuje siebie na "bojownika" walki z komuną.
        Podejrzewam, że był tak mocno zakonspirowany , iż tylko on wie jak wielką był
        postacią ruchu niepodległościowego.
        • pan_pndzelek f to tylko zwykła męska sprzedajna DZIWKA 22.12.02, 19:02
          f to tylko zwykła męska sprzedajna DZIWKA, tak wygląda prawda o tym ciapciaku,
          ujawniona zresztą nie przeze mnie a już dużo wcześnie... Drugie imię: Krysia...
        • pl.adex Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' 23.12.02, 12:12
          On ma prawo porownywac Kor i inne swietosci do czego chce,ma do tego pelne
          prawo a jak Tobie sie nie podoba to nie trzeba czytac,to tak jak jakas
          starowinka siedziala przed telewizorem i akurat puscili film erotyczny a ta
          obejrzala a potem zaczela jeczec jakie to okropne,jak sie nie podoba to sie nie
          czyta,ponimajesz!
          • Gość: wikul Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' IP: *.acn.waw.pl 24.12.02, 01:50
            pl.adex napisała:

> On ma prawo porownywac Kor i inne swietosci do czego chce,ma do tego pelne
            > prawo a jak Tobie sie nie podoba to nie trzeba czytac,to tak jak jakas
            > starowinka siedziala przed telewizorem i akurat puscili film erotyczny a ta
            > obejrzala a potem zaczela jeczec jakie to okropne,jak sie nie podoba to sie
            nie
            >
            > czyta,ponimajesz!

Jak ktoś cię parę razy zmiesza z błotem , naurąga tobie i twojej rodzinie ,
            podszyje się pod ciebie wielokrotnie osmieszając i kompromitując , zwymysla cię
            i posądzi o złodziejstwo , oszustwo i Bóg wie jeszcze co , to może zmienisz
            zdanie . A wtedy chciałbym byś spotkał na swojej drodze takiego mądralę jak ty
            teraz .
            P.S. Gdyby rzeczywiscie tak było jak piszesz to niepotrzebne by były kodeksy ,
            przepisy , regulaminy itp.,itd.
    • Gość: wikul Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 02:54
      Gość portalu: Swojak napisał(a):

> Od dłuższego czasu na tym portalu grasuje niejaki " f ". Jest to
      > prawdopodobnie mieszkaniec Waszego miasta. Jeśli przeczytacie co ten łajdacki
      > prowokator wypisuje, to opanuje Was wielki wstyd, że z kimś takim mieszkacie
      > pod jednym niebem. Ten gość jest chyba cieciem, mającym dostęp do internetu w
      > sobotę i niedzielę - buszuje po portalu chyba na koszt swego pracodawcy.
      > Prośba : wystawcie tę łajzę z imienia i nazwiska - oczyście swoje miasto z
      > możliwości utożsamiania Was z takim łajdakiem. Apel do reszty forumowiczów :
      > omijajcie szerokim kołem " f ". Moim zdaniem dyskusja o Powstaniu
      > Warszawskim, czy też w Warszawskim Gettcie w oparciu o temat wywołany przez "
      > f " to najłagodniej mówiąc,wielkie nieporozumienie .

Zbliżają sie Świeta i miałem się nie angażować emocjonalnie ale muszę tu dodać
      że ten łapciuch podpisujący się "f" jest tak irytujący i prowokujący
      swoją ignorancją , że pewnie jego rodacy z Tarnobrzegu ze wstydu tu nie
      zaglądają .
      • Gość: Harry Re: UWAGA TARNOBRZEG-WYSTAWCIE NAM 'f' IP: *.chello.pl 23.12.02, 08:10
        A ja uważam, że ten debil "f" jest bardzo hołubiony przez tzw. "moralnych
        czyściochów", ponieważ on wyraźnie pisze to co oni tak naprawdę myślą.
        Tylki resztki tzw. dobrego wychowania nie pozwala im na tak jednoznaczne
        wyartykułowanie ich przekonań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka