Dodaj do ulubionych

Pytanie do zapartych antysemitow

IP: *.ipt.aol.com 22.12.02, 23:00
Czy opowiadacie waszym psychiatrom o waszych antysemickich obsesjach ? Jezeli
nie macie jeszcze wybranych z wlasnej woli psychiatrow znaczy, ze
powienniscie miec urzedowych opiekunow, bo nie zdajecie sobie sprawy ze stanu
waszych biednych umyslow. Mozecie w kazdej chwili prosic o pomoc i porade
opiekunow spolecznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Pytanie do niektórych Żydow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.12.02, 23:03

> Czy opowiadacie waszym psychiatrom o waszych antysemickich obsesjach ? Jezeli
      > nie macie jeszcze wybranych z wlasnej woli psychiatrow znaczy, ze
      > powienniscie miec urzedowych opiekunow, bo nie zdajecie sobie sprawy ze stanu
      > waszych biednych umyslow. Mozecie w kazdej chwili prosic o pomoc i porade
      > opiekunow spolecznych.

Zwlaszcza, ze ten stan rzeczy trwa już dośc długo.
      A.
      • Gość: Rozbawiony Wykazujesz beznadziejjny stan swojego umyslu ! IP: *.ipt.aol.com 22.12.02, 23:05
        Jestem takim samym zydem, jak ty murzynem, rydzykowy kretynie, wyprany z mozgu!
        • Gość: AdamM No widzisz - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.12.02, 23:10
          malutka riposta i aż cie zatrzęslo. I miotasz się, wyzywasz. A po co? Przecież
          to niewiele zmieni. Nawet nie myslalem zeby do ciebie adresowac komentarz
          poprzedni. A ty sie od razu poplules. Ale tissues są tanie, nie?
    • Gość: pollak Re: Pytanie do zapartych antysemitow IP: wesolych.swiat.Bozego.Narodzenia:* 22.12.02, 23:15
      Gość portalu: Rozbawiony napisał(a):

> Czy opowiadacie waszym psychiatrom o waszych antysemickich obsesjach ? Jezeli
      > nie macie jeszcze wybranych z wlasnej woli psychiatrow znaczy, ze
      > powienniscie miec urzedowych opiekunow, bo nie zdajecie sobie sprawy ze stanu
      > waszych biednych umyslow. Mozecie w kazdej chwili prosic o pomoc i porade
      > opiekunow spolecznych.

O, wielonickowy kretyn z aol.com. Jak tam obsesja na pukcie Rydzyka? Przypomiasz trochę zyksiora, gdy ten był w końcowej fazie swojej choroby psychicznej (zyksior ostatnio widziany był na forum jako 'baba').
    • Gość: AdamM do Rozbawionego IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.12.02, 23:21
      No co tam glupeczku? Już nie jesteś taki "rozbawiony"? A czemuż to? Odkaszlnij
      glupeczku, usiądź, odsapnij. Wytrzyj sobie brodkę. A potem idź na spacer i
      sprawdź się z jakimś facetem z baru. Nie chcę jednak znac końca tej rozrywki
      sad((((

A.
      • rozowy Re: do Rozbawionego Adama 22.12.02, 23:25
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> No co tam glupeczku? Już nie jesteś taki "rozbawiony"? A czemuż to?
        Odkaszlnij
        > glupeczku, usiądź, odsapnij. Wytrzyj sobie brodkę. A potem idź na spacer i
        > sprawdź się z jakimś facetem z baru. Nie chcę jednak znac końca tej rozrywki
        > sad((((
        >
        > A.

Adam. Ti ti zazdrosniku. Tobie blizej do Kotliny Klodzkiej. Ale musisz sie
        ustawic, bo jest kolejka do Hiacynty. Ja pierwszy!!
        • kocham_hiacynta Re: do Rozbawionego Adama 22.12.02, 23:28
          rozowy napisał:

> Gość portalu: AdamM napisał(a):
          >
          > > No co tam glupeczku? Już nie jesteś taki "rozbawiony"? A czemuż to?
          > Odkaszlnij
          > > glupeczku, usiądź, odsapnij. Wytrzyj sobie brodkę. A potem idź na spacer i
          >
          > > sprawdź się z jakimś facetem z baru. Nie chcę jednak znac końca tej rozryw
          > ki
          > > sad((((
          > >
          > > A.
          >
          >
          > Adam. Ti ti zazdrosniku. Tobie blizej do Kotliny Klodzkiej. Ale musisz sie
          > ustawic, bo jest kolejka do Hiacynty. Ja pierwszy!!

Pierwszym ja juz bylem ale jakos on sie nagle ukrywasad
          Gdzie jestes kwaiatuszku? Hiacynku kochany.
          Bolek

>
          • rozowy Re: do Rozbawionego Adama 22.12.02, 23:40
            kocham_hiacynta napisała:

> rozowy napisał:
            >
            > > Gość portalu: AdamM napisał(a):
            > >
            > > > No co tam glupeczku? Już nie jesteś taki "rozbawiony"? A czemuż to?
            > > Odkaszlnij
            > > > glupeczku, usiądź, odsapnij. Wytrzyj sobie brodkę. A potem idź na spa
            > cer i
            > >
            > > > sprawdź się z jakimś facetem z baru. Nie chcę jednak znac końca tej r
            > ozryw
            > > ki
            > > > sad((((
            > > >
            > > > A.
            > >
            > >
            > > Adam. Ti ti zazdrosniku. Tobie blizej do Kotliny Klodzkiej. Ale musisz sie
            >
            > > ustawic, bo jest kolejka do Hiacynty. Ja pierwszy!!
            >
            > Pierwszym ja juz bylem ale jakos on sie nagle ukrywasad
            > Gdzie jestes kwaiatuszku? Hiacynku kochany.
            > Bolek
            >
            >
            To prawda. Ty jestes pierwszy. Tylko ze ja go tak kocham! Tesknie! Chcialbym
            chociaz popatrzecsad((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka