boaaaa 30.12.02, 02:23 Prosze wlaczyc 2. program radia, bardzo przyjemnie lewitujemy z ukraińskim chórem. Kręci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Dobry wieczór, IP: *.upc.chello.be 30.12.02, 02:27 boaaaa napisała: > Prosze wlaczyc 2. program radia, bardzo przyjemnie > lewitujemy z ukraińskim chórem. Kręci. Zrobione.Dziekuje za instrukcje.Czekam na dalsze. Tylko bardzo prosze o to by nie kazac mi wanczac pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
boaaaa Re: Dobry wieczór, 30.12.02, 03:11 Gość portalu: Ania napisał(a): > Tylko bardzo prosze o to by nie kazac mi wanczac pralki. Szanowna Czarodziejko, sprowokowałas mnie (przez cień niedookreślenia) do sięgniecia wgląb głąbu ksiąg: Mistrze piszą: Stawianie słupów granicznych na drodze rozwoju języka jest pracą trudną, a jej wyniki są w pewnej mierze złudne. Leżące u podstawy tego rozwoju procesy nie zamykają się bowiem, ani też nie otwierają wydarzeniami w rodzaju wojen, bitew, traktatów, ustaw, przełomowych wynalazków, wzniesionych budowli itp., które jako widoczny wynik pewnych dążności, jako znak kresu starego albo zapowiedź nowego porządku, pojawiają się w dokładnie ustalonym momencie ludzkiej działalności. Koniec (chwilowo) cytatu. Pytanie: Kto to jest (był) ten czub, i dlaczego pytam o to w kontekście "wanczania" i "zakanszania"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYRO Re: Dobry wieczór, IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 03:17 Ja tam wolę Żywiec! Pozdrawiam! TYRO Odpowiedz Link Zgłoś
boaaaa Szanuję Twój punkt widzenia, ale... 30.12.02, 03:40 Gość portalu: TYRO napisał(a): > Ja tam wolę Żywiec! ... myślę, że Ania-czarodziejka, osoba bywała w kraju ca. (circa, łacina) 1000 gatunków szlachetnego efektu śmiertelnych zmagań drożdży ze zmęczonym przypaleniem na stosie Twoich (TAK, TWOICH!!! Czy słyszysz ten jęk przypalonego słodu?!) zachcianek (cholera, zgubiłem się w tym prosty, jasnym, jak pils, zdaniu). O.K., sądzę, że każdy prawdziwy Polak nie może nie (podwójne przeczenie) zadać sobie pytania, co na to CHMIEL?????!!!!!! > Pozdrawiam! > TYRO Odpowiedz Link Zgłoś
boaaaa Emocje mnie poniosły. 30.12.02, 03:46 boaaaa napisała: > Gość portalu: TYRO napisał(a): > > > Ja tam wolę Żywiec! > > ... myślę, że Ania-czarodziejka, osoba bywała w kraju ca. (circa, > łacina) 1000 gatunków szlachetnego efektu śmiertelnych zmagań > drożdży ze zmęczonym przypaleniem na stosie Twoich (TAK, TWOICH!!! > Czy słyszysz ten jęk przypalonego słodu?!) zachcianek (cholera, zgubiłem > się w tym prosty, jasnym, jak pils, zdaniu). O.K., sądzę, że każdy > prawdziwy Polak nie może nie (podwójne przeczenie) zadać sobie pytania, > co na to CHMIEL?????!!!!!! > > > Pozdrawiam! > > TYRO Odpowiedz Link Zgłoś