d_nutka 30.12.02, 07:58 totalna głupota panuje nadal "jaki pan taki kram" chciałoby się powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: poranny przegląd forum aktualnosci 30.12.02, 08:11 d_nutka napisała: > totalna głupota panuje nadal > "jaki pan taki kram" chciałoby się powiedzieć Coś taka zaspana z rana? Sama napisz coś niegłupiego. dźińdybry - anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: poranny przegląd forum aktualnosci IP: 213.216.66.* 30.12.02, 08:29 ależ Danusiu! krytaka Adama Myslnika? z samego rana w 90ej minucie starego roku??? pamietasz, trzymasz z gojami - przegrywasz! zażywasz przegrywasz 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: poranny przegląd forum aktualnosci 30.12.02, 08:34 pro100 napisał: > d_nutka napisała: > > > totalna głupota panuje nadal > > "jaki pan taki kram" chciałoby się powiedzieć > Coś taka zaspana z rana? Sama napisz coś niegłupiego. > > dźińdybry - anty do rozmowy potrzeba co najmniej dwojga witaj pro )) wczoraj były dwa interesujace mnie wątki jeden to zabawa słowno-tłumaczeniowa prostego zdawałoby się wierszyka a ile mozliwości1 drugi watek to o równouprawnieniu kobiet. zacząl się nawet emocjonująco sama bylam ciekawa czy kobiety miedzy soba potrafią w tym temacie dojść do porozumienia i czy wogóle temat ten je zajmuje potem zaczęły się śmichy chichy myślalam najpierw,że dla odprężenia,ale nie my tak po polsku lubimy narzekać,coś pogadać a potem nic nie zrobić i winni są znowu Żydzi. chciałabym żeby jednak gospodarz forum czyli GW potraktowal nas trochę poważniej i ... no właśnie co z tym forum robić tylko rozrywka na zabicie nudy? odreagowanie stresów codzienności czy jakiegoś innego robala? a co do mojej osobistej inicjatywy raczej nie mam "chwytliwych" pomysłów np.teraz mnie interesuje dlaczego jak nikt z nikim nie walczy i nikt nikomu nie dokopuje i nie wydarzyła sie żadna tragedia ani żaden kataklizm ani żadna większa afera ,to my nie mamy o czym ze sobą rozmawiać ja szczerze mówiac mam dość afer o których tyle się mówi a nigdy ich nie kończy jak należy mam dość niezałatwionych do końca spraw mam dość powszechnego myślenia,że może jutro może jutro bedzie znowu gwiazdka. a gwiazdka dopiero za rok przed nami Sylwester i znowu te nudne nic nie znaczace podsumowania osiągnięć i jeszcze wieksza lista spraw nie załatwionych o których sie pomyśli po pierwszym stycznia dopiero a wogóle to tak jest bo nikt nie wymyślił nic innego i lepszego i ja też nie wymyślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt po porannym przegladzie Danutko IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 09:24 d_nutka napisała: > np.teraz mnie interesuje dlaczego jak nikt z nikim nie walczy i nikt nikomu > nie dokopuje i nie wydarzyła sie żadna tragedia ani żaden kataklizm ani żadna > większa afera ,to my nie mamy o czym ze sobą rozmawiać Danutko pewnemu zmolestowanemu przeżytkowi forumowemu się zbiera wczoraj na odwage mu się zebralo taka mimozka foremkowa pozdro Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: po porannym przegladzie Danutko 30.12.02, 09:30 no co panowie nadal kaz? a trenować toasty noworoczne to nie łaska! ćwiczyć całuski na o północy to kto za was będzie? Adam M? żeby tak sobie chciał ze mną poćwiczyć ot,marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: po porannym przegladzie Danutko 30.12.02, 09:38 d_nutka napisała: > no co panowie > nadal kaz? > a trenować toasty noworoczne to nie łaska! > ćwiczyć całuski na o północy to kto za was będzie? > Adam M? > żeby tak sobie chciał ze mną poćwiczyć > ot,marzenie D-a nutka po Millerze?Az mi sie kawa zawrocila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt cytat dla Ani o karierze :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 09:44 _sorciere napisała: > d_nutka napisała: > > > no co panowie > > nadal kaz? > > a trenować toasty noworoczne to nie łaska! > > ćwiczyć całuski na o północy to kto za was będzie? > > Adam M? > > żeby tak sobie chciał ze mną poćwiczyć > > ot,marzenie > > > D-a nutka po Millerze?Az mi sie kawa zawrocila. wczoraj przeczytane z Michnika "Karierę robi teza, że Ameryką rządzi spisek żydowski inspirowany, rzecz jasna, przez Izrael i powiązany z żydowskim lobby." Michnik wie co mówi ) pozdrawiam Hiacynt ops. czy my z duchem czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt toast tylko dla Danutki z archiwum :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 09:39 d_nutka napisała: > no co panowie > nadal kaz? > a trenować toasty noworoczne to nie łaska! Toasty... mądrością narodów. Autor: Gość: Janusz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl Data: 21-12-2002 22:44 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Korzystając z klimatów przedświatecznych, prowadzących do tych właściwych światecznych, które w polskiej tradycji z wznoszenia toastów słyną, chciałbym przypomnieć dość tradycyjny toaścik wznoszony pod koniec biesiady najczęściej. Brzmi on mniej-wiecej tak: "Oby się nasze dzieci tramwajów nie czepiały". Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Wielu ludzi zapomina 30.12.02, 09:47 że myśl i werbalizacja tworzą nasze okoliczności życiowe. Owszem, przypadki losowe też mogą uderzać ale po cóż sobie jeszcze samemu sobie kolce i ostre kamienie pod nogi rzucać? Nie jedz byle czego nie myśl o byle czym. A słowo ciałem się stało - jako w górze tak i na dole, trochę pastisz z Twej ulubionej Księgi ale wiele zaleceń konkretny i praktyczny ma wymiar. Forma tyleż ważka co i treść (a może i istotniejsza). a dwa interesujące wątki - ciągle Ci mało? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wielu ludzi zapomina 30.12.02, 10:14 pro100 napisał: > > a dwa interesujące wątki - ciągle Ci mało? ale te wątki zdechły! jeden to była forma drugi to miała być treść piszesz "werbalizacja myśli" tworzy człowieka. innymi słowy ;"co w myśli to na języku" a przecież człowieka stwarza czyn,a konkretnie pewien akt. na szczęscie nie każdy akt kończy się klęską na forum na szczęscie są akty z piękną werbalizacją treści. ciebie pro coraz bardziej lubię czytać powiem więcej nawet już szukam twojego nika gdzie twój nik tam coś ciekawego miła jestem? nie skłamałam tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wielu ludzi zapomina 30.12.02, 10:55 > > piszesz "werbalizacja myśli" tworzy człowieka. > innymi słowy ;"co w myśli to na języku" > > a przecież człowieka stwarza czyn,a konkretnie pewien akt. > > na szczęscie nie każdy akt kończy się klęską na forum > na szczęscie są akty z piękną werbalizacją treści. > ciebie pro coraz bardziej lubię czytać > powiem więcej > nawet już szukam twojego nika > gdzie twój nik tam coś ciekawego > miła jestem? > nie skłamałam tym razem a kiedy skłamałaś? Jeśli przyjąć (za hinduizmem), że materia to "MAYA" - ułuda i NIC, co w jakimś sensie zgadza się z dzisiejszymi "zachodnimi" poglądami o zamienności materii (wir) i energii (fala) to ostoją jedyną pozostaje SŁOWO - informacja, jedyny pewny punkt zaczepienia. Słowem jesteśmy (kodem DNA literowym) a na czym zapisanym? Czy w takiej chierarchii rzeczy dziwnym, że kto chaos ma w głowie temu i chaos w życiu towarzyszy? Dziwnym by było gdyby inaczej. jestes miła - anty Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wielu ludzi zapomina___do pro 30.12.02, 11:41 lubię spotykać miłych ludzi a miły człowiek to oczywiście miłe słowo miły gest tu na forum jednak tylko słowo ale póki nie staniemy się tylko słowem kodem w czyjeś pamięci chcemy(ci wielcy) pozostawić ślad materialny a to piramidy a to pomniki a to świątynie ostatnio wymyślili świątynię opatrznosci bożej czy popełniam swietokradztwo pisząc taki doniosły akt z małej litery? a cóż to jest opatrzność boża? wiara w słowo? jeśli wiara w słowo to po co ten czyn? czyn,który kosztuje tyle pustych słów i tyle jeszcze bardziej pustych kieszeni i żołądków? pójdzie taki biedak do takiej światyni i co? nakarmia go złudzeniami o opatrzności bożej. potem ktoś da mu talez darmowej zupy i on ,ten biedak,powie zaprawdę istnieje opatrzność boża. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wielu ludzi zapomina___do pro 30.12.02, 12:30 d_nutka napisała: > lubię spotykać miłych ludzi > a miły człowiek to oczywiście miłe słowo > miły gest > tu na forum jednak tylko słowo > ale póki nie staniemy się tylko słowem kodem w czyjeś pamięci chcemy(ci wielcy) > pozostawić ślad materialny > a to piramidy > a to pomniki > a to świątynie > ostatnio wymyślili świątynię opatrznosci bożej > czy popełniam swietokradztwo pisząc taki doniosły akt z małej litery? > a cóż to jest opatrzność boża? > wiara w słowo? > jeśli wiara w słowo to po co ten czyn? > czyn,który kosztuje tyle pustych słów i tyle jeszcze bardziej pustych kieszeni > i żołądków? > pójdzie taki biedak do takiej światyni i co? > nakarmia go złudzeniami o opatrzności bożej. > potem ktoś da mu talez darmowej zupy i on ,ten biedak,powie > zaprawdę istnieje opatrzność boża. i wyjdzie biedniejszy niż wszedł Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 30.12.02, 10:50 Nutka,nie narzekaj,nie narzekaj. Przecie tak ładnie dyskutujesz z "drogim Krzysiem",a to "o głupich cipach", a to o "Polakach półgłówkach:,a to o "zdejmowaniu wątków",dzisiaj jak widać na załączonym obrazku znowu k52 się produkuje,więc o co? hej! co do całowania Adam M. widać woli pana M.,więc musisz jakoś to przeboleć, bądź dobrej myśli,może w Nowym Roku Ci się spełni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: a tempo IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 10:53 To pod koniec roku tak zwykle jest. Nie mamy werwy i to czuje się. Forum straciło tempo właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: do Nutki 30.12.02, 10:54 bykk napisał: > Nutka,nie narzekaj,nie narzekaj. > Przecie tak ładnie dyskutujesz z "drogim Krzysiem",a to "o głupich cipach", > a to o "Polakach półgłówkach:,a to o "zdejmowaniu wątków",dzisiaj jak > widać na załączonym obrazku znowu k52 się produkuje,więc o co? > hej! > co do całowania Adam M. widać woli pana M.,więc musisz jakoś to przeboleć, > bądź dobrej myśli,może w Nowym Roku Ci się spełni? Git koleś napierdalasz ! Tak trzeba z komuchami; krótko za mordę i do zemi. A później z glana Polsko kochana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od Nutki do bykka 30.12.02, 11:46 bykku,bykku kamuflujesz się i myślisz,że nikt tego nie dostrzega. a ja naprawdę głupia cipa nie jestem bywam głupia-to fakt,ale tylko parę momentów na dobę. moja średnia głupoty jest raczej ponad przeciętną czego i tobie życzę w nowym roku Danka Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 30.12.02, 11:57 Nutko,Nutko,a czemu to mam się kamuflować? Nigdzie nie pisałem,że jesteś...no wiesz o co? Co Ci zatem chodzi po główce? Jaśniej proszę,bo po świętach łeb ciężki! hej! czyżbym skłamał pisząc do Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Spadaj Gnojku Tepy i Ponury ( hej ) IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 12:04 .......... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od Nutki do bykka 30.12.02, 12:17 bykk napisał: > Nutko,Nutko,a czemu to mam się kamuflować? > Nigdzie nie pisałem,że jesteś...no wiesz o co? > Co Ci zatem chodzi po główce? > Jaśniej proszę,bo po świętach łeb ciężki! > hej! > czyżbym skłamał pisząc do Cie? ty wiesz bykku i ja wiem nie chcę sie tu powoływać na NIEOBECNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od Nutki do bykka 30.12.02, 12:23 d_nutka napisała: > bykk napisał: > > > Nutko,Nutko,a czemu to mam się kamuflować? > > Nigdzie nie pisałem,że jesteś...no wiesz o co? > > Co Ci zatem chodzi po główce? > > Jaśniej proszę,bo po świętach łeb ciężki! > > hej! > > czyżbym skłamał pisząc do Cie? > > > ty wiesz bykku i ja wiem > nie chcę sie tu powoływać na NIEOBECNEGO coś za predko poszło nie dokończyłam a nie chcę tytaj pozostawić niedomówień jak politycy czy mafiosi się publicznie całują,to ja rozumiem dlaczego choć nie podoba mi się to. ale wiadomo jaki zawód ta polityka podobno też najstarszy i też za pieniądze. ale ty to robisz za darmo czyli dla idei a idei też nie cierpię Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 30.12.02, 12:41 d_nutka napisała: > > ty wiesz bykku i ja wiem > > nie chcę sie tu powoływać na NIEOBECNEGO Nutka,właśnie nie wiem!? > ale wiadomo jaki zawód ta polityka > podobno też najstarszy i też za pieniądze. > ale ty to robisz za darmo czyli dla idei > a idei też nie cierpię nie jestem politykiem,zawodu najstarszego też nie mogę uprawiać,wiesz na starość nie ma sił! No i jestem bykk,a nie dajmy na to jakaś krowa,nie? Co więc robię za darmo? Nawet piszę za pieniądze i to swoje! Dalej nie wiem co z tym kamuflażem? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
felicia lekko popołudniowy przegląd... 30.12.02, 12:45 D_nutko, czy nadal tak surowo jak rano oceniasz pisaninę forumową? Przecież sama w niej bierzesz żywy udział, więc czy nie jesteś za surowa i dla siebie?)) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: lekko popołudniowy przegląd... 30.12.02, 12:50 felicia napisała: > D_nutko, czy nadal tak surowo jak rano oceniasz pisaninę forumową? Przecież > sama w niej bierzesz żywy udział, więc czy nie jesteś za surowa i dla > siebie?)) jestem dla siebie bardzo surowa biore czynny udział w czymś co i tak nie przekłada się na lepszy jutrzejszy poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 30.12.02, 12:27 Nutka,tak przy końcówce starego roku,wyduś to ze siebie,bądź sobą! Czemu to mam się kamuflować? No,odwagi! Przecie wiesz,że Cię lubię, tak ładnie staram się pisać do Cie,a Ty o jakimś kamuflażu? Nieobecny? Wielu jest nieobecnych,niestety. hej! śmiało,bądź sobą,otwarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od Nutki do bykka i nie tylko 30.12.02, 12:33 bykk napisał: > Nutka,tak przy końcówce starego roku,wyduś to ze siebie,bądź sobą! > Czemu to mam się kamuflować? No,odwagi! Przecie wiesz,że Cię lubię, > tak ładnie staram się pisać do Cie,a Ty o jakimś kamuflażu? > Nieobecny? Wielu jest nieobecnych,niestety. > hej! > śmiało,bądź sobą,otwarcie! ja nigdy nie jestem kimś innym niż jestem cały czas gram siebie i moze dlatego łatwiej mi odróżniać sztuczniaki mowy nie swoich myśli. spróbuj teatr lepszy niż w najlepszym teatrze film jakiego w zyciu nie zobaczysz książka jakiej nigdy nie przeczytasz dostępne dla każdego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od Nutki do bykka 30.12.02, 12:17 bykk napisał: > Nutko,Nutko,a czemu to mam się kamuflować? > Nigdzie nie pisałem,że jesteś...no wiesz o co? > Co Ci zatem chodzi po główce? > Jaśniej proszę,bo po świętach łeb ciężki! > hej! > czyżbym skłamał pisząc do Cie? ty wiesz bykku i ja wiem nie chcę sie tu powoływać na NIEOBECNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Bykk z Panem Jezusem Tkwiacym Gleboko w... IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 11:07 ...gardle, albo znaaacznie glebiej. .. Bo tylko tak wytlumaczyc moge to nekanie Danusi za kontaktu z mna. Sola w oku ci to, przyjemniaczku - coooo? Przyznaj sie katolu swietobliwy -drobna szujo. Tylko obecnoscia Kawalka Pana Jezusa w twoim przewodzie pokarmowym wytlomaczyc moge, to, ze nie obrzuciles Danusi stekiem ordynarnych wyzwisk. Co jest u ciebie, oraz innych katoli, odwieczna tradycja, ze po przyjeciu Sakramentu Komunii Sw. dostajecie szalonego rozwolnienia i w ten sposob uwalniacie sie od tygodniowego zaparcia Sakramencie Spowiedzi. Zycze ci bys czesciej do spowiedzi chadzaj, a przyjmowania Sakramentu Pana J. strzegl sie niczym swieconej wody. .. Dobrze radzacy i dzis K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do Hiacynta jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 11:08 Hiacynt, wytłumacz mi coś. Ty, taki niezłomny w zasadach swych (przynajmniej twierdzisz tak), jesteś od dłuższego czasu w świetnej komitywie z Danką właśnie. Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do osób, które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą na forum jest. A poza tym Tyś taki czuły na punkcie polskości ponoć jest. A Danka ma na koncie swoim takie posty za które normalnie wojny patriotyczne prowadzisz. Dziwnie wybiórczy Hiacynt jesteś... A może to słabość jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec do Hiacynta nie jest. A jest to wspaniała sprawa ! 30.12.02, 11:15 Nie wiem czy wiecie, że w poniedziałek, 30 grudnia, Radio Maryja gościło w Ziębicach. Mimo mroźnej i zimowej pory panie z Koła Przyjaciół Radia Maryja: Sabina Juszko, Zofia Dymska, Halina Pleśniak, Emilia Marek, są mile już rozebrane i zaskoczone przyjazdem pielgrzymów m.in. z Wrocławia, Świdnicy, Nysy, Piławy, Paczkowa. - W Ziębicach jest grono ludzi bardzo oddanych Radiu - mówią. Propagujemy Radio, bo to wspaniała sprawa, począwszy od katechezy, a na Rozmowach niedokończonych skończywszy - mówią panie z Koła. Jedna z nich daje świadectwo !!!!!!!!!!: "Dzięki Radiu pokochałam różaniec. Wcześniej jakoś nie potrafiłam się skupić w czasie tej modlitwy...". W zaimprowizowanej kuchni z uśmiechem posługują panie Józefa, Wioletta, Krystyna i Anna. Dla każdego jest ciepły kubek herbaty, gorzała, fajury kawy, a także gorący bigos i nieskończona ilość browarów. - To, że jest tu dzisiaj Rodzina Radia Maryja, to dla nas zaszczyt - mówi pan organista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ty Za to jestes Fladra Uwiarygodniona - Gratuluje IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 11:17 tak wiarygodna,ze juz nawet w te tlusta dupe nikt nie chce cie klepnac. ( Wiec tworzysz sobie Pacynki ) .. Wiec Gratuluje raz jeszcze. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Perły jest 30.12.02, 11:54 Perło kiedy ty zrozumiesz,że wybiórczość i wybiorczość to nie to samo. to taki mały niuansik w przecinku nad o informatyka też zna podobne przypadki np. 0 z ukośnikiem dalej jest zero moze pani M. wyjaśni ci te niuanse,ale to nie jest literatura,nawet ta wielka,i obawiam się,iż nie będzie ci pomocna. pewnie mógłby rozjaśnic to małe ó Kamil,ale jego też się pozbyłeś. warto było toczyć te wojny? starczy ci laurów do końca życia? a z tymi listkami to jest tak,że nie podlewane więdną i opadają. twoje listki też opadną. żeby tylko listki! pozdro dla was młodych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 d_nutkowa mruczanka na koniec roku IP: 218.24.132.* 30.12.02, 13:01 cytata a nie plagiat wiec mnie nie sforowac no taka glupia to ja nie jestem (moze i glupia, ale taka to juz chyba nie) zeby nie wiedziec ze pan tym gestem i tu dylemat - zlapie kto czy nie zlapie? do siego roku nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg do siego roku n0str0m0 30.12.02, 14:55 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > do siego roku > > nostromo Tak się przymierzam do kontynuowania dyskusji z Tobą, przymierzam się i przymierzam. Mam nadzieję ,że będą tych przymiarek owoce. Problem jest taki ,że np. w sprawie unii jestes na antypodach. Może pogadamy na inne tematy , które nas zbliżą? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do siego roku, andrzeju :) IP: 202.107.59.* 30.12.02, 16:46 nie ma problemu do tego samego celu wioda rozne drogi a antypody w dzisiejszych czasach sa tak bliskie jak malkinia do polowy stycznia jednak z gadulenia nici wskakuje do forum bo to uzaleznienie jakie a na powazne myslenie miejsca mam we lbie malo zwaz, ze problem traktuje powaznie tak jak i ty... pozdrawiam noworocznie nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg do Perły jest 30.12.02, 14:50 Gość portalu: Perła napisał(a): > Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do osób, > które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą na > forum jest. > Perła Ależ Perło.Wprowadzasz pewnego rodzaju cenzurę.Z tym można rozmawiać , a z tamtym już nie , bo uwiarygodniasz jego osobę.Spokojnie. Najczęściej nie rozumiem pisania D_nutki, ale ma ona swoje zdanie i Twoje działanie w tym poście jest jednoznaczne z cenzurą. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Perły jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 17:43 andrzejg napisał: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do osób, > > które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą n > a > > forum jest. > > > Perła > > Ależ Perło.Wprowadzasz pewnego rodzaju cenzurę.Z tym można rozmawiać , > a z tamtym już nie , bo uwiarygodniasz jego osobę.Spokojnie. > Najczęściej nie rozumiem pisania D_nutki, ale ma ona swoje zdanie i > Twoje działanie w tym poście jest jednoznaczne z cenzurą. > > > Andrzej Nie rozumiemy Andrzeju się. Ja daleki od cenzury jestem, czego sam przykładem jestem. Rozmawiam Z KAŻDYM tu. Rzecz w tym, iż Hiacynt doszukiwał sie w postach moich rzeczy, których nigdy nie było. Bredził, iż ja cos niby o KL pisałem złego. Itd. Moje zdziwienie powodowane tym jest, że Hiacyntm "ślepy" na pisanie Danki jest, co kłóci mi się z Jego gorliwością przy tropieniu mnie. Różnica jest między rozmową z kimś a popieraniem kogoś tu. Hiacynt popierając Dankę popiera kretyna52 właśnie. A kretyn52 ma czasami przebłyski dowcipu, niemniej bluźniercą jest i kretynem jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Andrzeja jest 30.12.02, 20:50 andrzejg napisał: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do osób, > > które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą n > a > > forum jest. > > > Perła > > Ależ Perło.Wprowadzasz pewnego rodzaju cenzurę.Z tym można rozmawiać , > a z tamtym już nie , bo uwiarygodniasz jego osobę.Spokojnie. > Najczęściej nie rozumiem pisania D_nutki, ale ma ona swoje zdanie i > Twoje działanie w tym poście jest jednoznaczne z cenzurą. > > > Andrzej ja wiem,że faceli lubią plotkować,ale tak publicznie? nie w szatni? czy te powyższe zdania zrozumiałeś Andrzeju? a co jeszcze w moich wypowiedziach jest dla ciebie niejasne? ja tu ćwicze pisanie dopiero jedenast miesiąc ale w realu inteligentni faceci szybko chwytają moje krótkie spoty myślowe jest jednak jeden konieczny warunek do spełnienia trzeba być naprawdę inteligentnym i mieć poczucie humoru. no i co teraz bedzie Andrzeju? lepiej mnie już rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: do Andrzeja jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.02, 02:04 d_nutka napisała: > > > ja wiem,że faceli lubią plotkować,ale tak publicznie? > nie w szatni? > czy te powyższe zdania zrozumiałeś Andrzeju? > a co jeszcze w moich wypowiedziach jest dla ciebie niejasne? > ja tu ćwicze pisanie dopiero jedenast miesiąc ale w realu inteligentni faceci > szybko chwytają moje krótkie spoty myślowe > jest jednak jeden konieczny warunek do spełnienia > trzeba być naprawdę inteligentnym i mieć poczucie humoru. > no i co teraz bedzie Andrzeju? > lepiej mnie już rozumiesz? Jeżeli mam wybierać , to wolę już być bez poczucia humoru i nienaprawdę inteligentnym, niż w lot zgadywać Twoje spoty myślowe. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: do Hiacynta IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 17:50 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt, wytłumacz mi coś. Ty, taki niezłomny w zasadach swych (przynajmniej > twierdzisz tak), jesteś od dłuższego czasu w świetnej komitywie z Danką > właśnie. Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do osób, > które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą na > forum jest. lubię Danutkę, ma charakter. > A poza tym Tyś taki czuły na punkcie polskości ponoć jest. A Danka > ma na koncie swoim takie posty za które normalnie wojny patriotyczne > prowadzisz. Dziwnie wybiórczy Hiacynt jesteś... A może to słabość jest. > > Perła pewnie Danutka to jest moja słabość, jedna z wielu. Moje zmartwienie, że się czasmi kłóci z Anią, do kórej też mam słabość - również za charakter. A drugie moje zmartwienie, żeby jutro w górach leżał śnieg. Więcej zmartwień nie mam. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: do Hiacynta 30.12.02, 17:54 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > pewnie Danutka to jest moja słabość, jedna z wielu. > Moje zmartwienie, że się czasmi kłóci z Anią, do kórej też mam słabość > - również za charakter. A drugie moje zmartwienie, żeby jutro w górach > leżał śnieg. Więcej zmartwień nie mam. > > Hiacynt > Szczerze mowiac ja tez mam do niej slabosc,sa posty za ktore rozerwalabym ja na strzepy,a za chwile Ona pisze cos zupelnie odwrotnego I ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac A tak przy okazji pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Ani Belgijskiej IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 18:03 _sorciere napisała: > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > pewnie Danutka to jest moja słabość, jedna z wielu. > > Moje zmartwienie, że się czasmi kłóci z Anią, do kórej też mam słabość > > - również za charakter. A drugie moje zmartwienie, żeby jutro w górach > > leżał śnieg. Więcej zmartwień nie mam. > > > > Hiacynt > > > > > Szczerze mowiac ja tez mam do niej slabosc,sa posty za ktore rozerwalabym ja > na strzepy,a za chwile Ona pisze cos zupelnie odwrotnego > I ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac > A tak przy okazji pozdrawiam Wszystkich cieszę się myślę, że Danutka przeczyta Twoje słowa ) ja Was obie lubię ) pozdrawiam Hiacynt ps. jem faworki, nie nadążają ze stygnięciem umiesz smażyć, ale takie prawdziwe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: do Ani Belgijskiej 30.12.02, 18:17 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > _ Hiacynt > > ps. jem faworki, nie nadążają ze stygnięciem umiesz smażyć, > ale takie prawdziwe ?? Umiem,umiem,chociaz dawno nie smazylam,ale slinka mi pociekla Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Hiacynta i Ani be 30.12.02, 20:58 _sorciere napisała: > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > pewnie Danutka to jest moja słabość, jedna z wielu. > > Moje zmartwienie, że się czasmi kłóci z Anią, do kórej też mam słabość > > - również za charakter. A drugie moje zmartwienie, żeby jutro w górach > > leżał śnieg. Więcej zmartwień nie mam. > > > > Hiacynt > > > > > Szczerze mowiac ja tez mam do niej slabosc,sa posty za ktore rozerwalabym ja na > > strzepy,a za chwile Ona pisze cos zupelnie odwrotnego > I ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac > > A tak przy okazji pozdrawiam Wszystkich bo ze mną to jest tak Aniu jakbym ja miała od razu byc zrozumiana w swoich poglądach to bym musiała za kazdym otwarciem ust czy klawiatury książkę napisać mówię wiec i piszę fragmentami ale jakbyś zechciala i miala cierpliwosć poukładac te fragmenty obrazka to byś zobaczyla,że ma on swoją głębie i kompozycję. tylko czasem drobnego podswietlenia potrzeba czy ten obrazek jest coś wart? ktoś by go kupił? chyba tylko głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Hiacynta znów jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 18:59 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Hiacynt, wytłumacz mi coś. Ty, taki niezłomny w zasadach swych (przynajmni > ej > > twierdzisz tak), jesteś od dłuższego czasu w świetnej komitywie z Danką > > właśnie. Nic dziwnego nie byłoby w tym gdyby nie to, iż Danka należy do os > ób, > > które gorliwie uwiarygodniają kretyna52 tu, który największym bluźniercą n > a > > forum jest. > > lubię Danutkę, ma charakter. > > > A poza tym Tyś taki czuły na punkcie polskości ponoć jest. A Danka > > ma na koncie swoim takie posty za które normalnie wojny patriotyczne > > prowadzisz. Dziwnie wybiórczy Hiacynt jesteś... A może to słabość jest. > > > > Perła > > pewnie Danutka to jest moja słabość, jedna z wielu. > Moje zmartwienie, że się czasmi kłóci z Anią, do kórej też mam słabość > - również za charakter. A drugie moje zmartwienie, żeby jutro w górach > leżał śnieg. Więcej zmartwień nie mam. > > Hiacynt > Hiacynt, to miłe, że lubisz Dankę bo charakter ma. Ja z kolei nie lubię jej za ten charakter właśnie. I pisanie nudne ma. A propos, czy kretyna52 też lubisz bo charakter ma? Toż to idol twej ulubienicy jest. To co, lubisz czy nie? A śniegu życzę Ci dostatniego. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Gdzie mam twoje uwiarygodnienie, glupia dziwko... IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 20:57 ...zgadnij... ) .. A jednak cos cie mocno korcilo Miriam, by i ze mna poigrac. Za mocno. Tym razem dotkliwie potluczesz swa gruba dupe. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Perły znów jest 30.12.02, 21:07 Droga Perełko jakby ci droga przeszkadzala to ja sobie zdilejtuj. a Perełka moze zostać? piszesz,ze mnie nie lubisz. ty nie tylko tak piszesz. ty naprawde mnie nie lubisz. ale to dziwne jest. mnie nie lubia tylko niedobrzy ludzie i ci co mnie skrzywdzili. i nie było od tej regóły dotąd wyjątku. jak zaczniesz mnie lubic to moze cofnę swoją ignorancję twoich postów i coś z nich zapamietam innego niż to dźwięczne ale niezbyt skuteczne "paszła won". Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: wieczorny przegląd forum aktualnosci 30.12.02, 21:34 i znowy dzień z rozwojem głupoty. co głupcy robią w nocy? też tu piszą? no tak. a ja znowu rano muszę to czytac i załamywać ręce. a moze jutro od rana ruszy gospodarka i zamiast załamania urobię sobie ręce? daj Bóg. dobranoc wytrwałym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: poranny przegląd forum aktualnosci IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.12.02, 23:42 d_nutka napisała: > totalna głupota panuje nadal > "jaki pan taki kram" chciałoby się powiedzieć Niestety nie każdy forumowicz jest tak miły jak Krzyś (nr katalogowy 52). Jego eleganckie 'cipy', 'gówna' tudzież 'kurwy' są niczym balsam dla znakomitych gości tego portalu. Oczywiście nie mówię tu o prostych katolikach, tylko o d_amach i kawalerach tego forum, wychowanych przy piersi (dla elity - 'przy cycku') francuskich nianiek. Proste katoliki nie rozumieją aluzji kulturalnego Krzysia (nr 52) gdy ten w swojej tfurczości, krzyż - symbol śmierci Jezusa - gównem nazywa. Owszem, nawet niektóre wykwintne DAMY tego forum ponoć mają coś wspólnego z religią katolicką (wstydliwa przeszłość, teraźniejszość, błędy młodości - może Krzyś wybaczy), ale d_amom to nie przeszkadza. d_amki rozumieją, że to 'gówno' wypowiada się z wyrźnym, francuskim akcentem, a to przecież zupełnie inaczej brzmi. Niestety katolskie chamstwo, wskutek braku oczytania (nie miało chociażby w ręku 'Nie'), nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, jakim chamstwem jest. Kochany Krzyś.... Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Uwaga ! "pollak" to prowokator i kapucha z J.G. !! 30.12.02, 23:51 Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Uwaga ! 'pollak' to prowokator i kapucha z J. IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 23:57 niezlomny.prawicowiec napisał: > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! .. Dzieki za ostrzezenie. I do mnie dolecial ten fetorek, i nawet ucieszylem sie ze zaczeli zdejmowac to gowno ze sciany, a to od Pollaka (( On juz pewnie na stojaco w majty wali. (((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Uwaga ! 'pollak' to prowokator i kapucha z J. IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.12.02, 23:58 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! > .. > Dzieki za ostrzezenie. I do mnie dolecial ten fetorek, i nawet ucieszylem sie > ze zaczeli zdejmowac to gowno ze sciany, a to od Pollaka (( On juz pewnie na > stojaco w majty wali. (((( Biedny Krzyś, choroba się posuwa. Ale przynajmniej masz nowego przyjaciela (niezdolny.prawicowiec). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A powiedz 'mie' IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.12.02, 23:57 niezlomny.prawicowiec napisał: > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! Jak to jest gadać z samym sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: A powiedz 'mie' 30.12.02, 23:59 Gość portalu: pollak napisał(a): > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! > > Jak to jest gadać z samym sobą? Pollak co Ty niezlomny prawicowiec to dzyndzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A powiedz 'mie' IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.02, 00:01 _sorciere napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > > > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierd > zi ! > > > > Jak to jest gadać z samym sobą? > > > Pollak co Ty niezlomny prawicowiec to dzyndzel Wiem że gada tu ze sobą pod jeszcze paroma innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Dla Pollaka o kapusiu 52 31.12.02, 00:05 Kurewstwo Patory kretyna52 na necie! Autor : Dragon | Data : 2002-12-29 21:46:21 | IP : Użytkownik zarejestrowany łazisz kozi bobku i srasz wszędzie tam cie w dupe kopią to przyłazisz tutaj płakać,beeeee bekso gile wylazły ci z kinola wciągnij natychmiast starym zwyczajem wypierdku mamuta! Wyobraz sobie,ze on polecial do Urbana wyplakac sie w rekaw ,ze mu watek zdjeli a oni mu z kopa To jest skopiowane z forum "Nie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Dzięki Aniu IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.02, 00:07 _sorciere napisała: > Kurewstwo Patory kretyna52 na necie! > Autor : Dragon | Data : 2002-12-29 21:46:21 | IP : Użytkownik zarejestrowany > łazisz kozi bobku i srasz wszędzie tam cie w dupe kopią > to przyłazisz tutaj płakać,beeeee > bekso gile wylazły ci z kinola wciągnij natychmiast starym zwyczajem > wypierdku mamuta! > > > > Wyobraz sobie,ze on polecial do Urbana wyplakac sie w rekaw ,ze mu watek zdjeli > > a oni mu z kopa > To jest skopiowane z forum "Nie" > Już to widziałem wcześniej. Wszedłem przedtem na chwilę na forum, patrzę i oczom nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Co to jest J.G? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 00:08 niezlomny.prawicowiec napisał: > Najlepiej ignorować gnoja - w myśl zasady: nie ruszać gówna bo śmierdzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak d_nutko, nie martw się, Krzyś już tu jest /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.02, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: poranny przegląd forum aktualnosci 31.12.02, 07:21 minęła doba ostatnia starego roku czy w nowy też wejdziemy z naszą totalną głupotą i chamstwem? czy to tak trudno powstrzymać się prostactwa(nie prostoty) w mowie i piśmie? życzę wszystkim aby nocny przełom 2002/2003 był także przełomem wzajemnej niechęci. od kultywowania niechęci i wrogości nic nie staje się milsze,przyjemniejsze i lepsze. pewnie proszę o coś niemożliwie ludzkiego bądźmy jednak wzajemnie życzliwsi może własnie od wzajemnej życzliwości przybywa tego co i salomon z próżnego nie da. Danka Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: poranny przegląd forum aktualnosci 31.12.02, 08:55 d_nutka napisała: > minęła doba > ostatnia starego roku > czy w nowy też wejdziemy z naszą totalną głupotą i chamstwem? > czy to tak trudno powstrzymać się prostactwa(nie prostoty) w mowie i piśmie? > życzę wszystkim aby nocny przełom 2002/2003 był także przełomem wzajemnej > niechęci. > od kultywowania niechęci i wrogości nic nie staje się milsze,przyjemniejsze i > lepsze. > pewnie proszę o coś niemożliwie ludzkiego > bądźmy jednak wzajemnie życzliwsi > może własnie od wzajemnej życzliwości przybywa tego co i salomon z próżnego nie > > da. > Danka Odbyły się wybory uzupełniające do prezydium KK. Janusz Śniadek zaproponował Macieja Jankowskiego z Regionu Zielonogórskiego jako swojego I zastępcę i na drugiego wiceprzewodniczącego Jerzego Langera. Obie kandydatury przeszły bardzo wysoko. Na 76 wydanych kart do głosowania oddano 74 głosy. Jankowski uzyskał 62, Langer 59. Uchwałą podjętą jednomyślnie powołano rzecznika prasowego KK, którym został Dariusz Wasielewski. Rzecznik będzie usytuowany w Biurze Przewodniczącego KK. Inną uchwałą anulowano uchwałę nr 7/2000, wyznaczającą na pełnomocnika KK w "Tysol" Sp. z o.o. Józefa Niemca. Niemiec wcześniej już został członkiem RN "Tysola". Cieszysz się ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: poranny przegląd forum aktualnosci 31.12.02, 09:13 bez cytowania do niezłomnego prawicowca mało co bym pomyliła KK z KK ale czy tak bardzo oni się różnią? jedni i drudzy chcą uszczęśliwić po swojemu bo mają monopol na prawdę. a życzenia płyną,płyną pod ten nowy niby lepszy rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: poranny przegląd forum aktualnosci IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.02, 10:54 d_nutka napisała: > minęła doba > ostatnia starego roku > czy w nowy też wejdziemy z naszą totalną głupotą i chamstwem? > czy to tak trudno powstrzymać się prostactwa(nie prostoty) w mowie i piśmie? Niestety tak, za 'Nie' to my się nie weźmiemy. Sama czytaj! > pewnie proszę o coś niemożliwie ludzkiego > bądźmy jednak wzajemnie życzliwsi > może własnie od wzajemnej życzliwości przybywa tego co i salomon z próżnego nie > Jestem cholernie życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Raduj się d_nutko IP: *.whitehouse.gov 31.12.02, 18:34 Biedny Krzyś znowu z nami jest. Nasza ostoja. Forum nie upadnie. Może nawet coś z 'Nie' będzie. Jest nadzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś