orange 24.10.01, 18:23 Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
civic_vtec Re: Pytanie fundamentalistyczne. 24.10.01, 18:24 orange napisał(a): > > > Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? > Gdzie on ci jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Pytanie fundamentalistyczne. IP: 64.95.214.* 24.10.01, 18:30 civic_vtec napisał(a): > orange napisał(a): > > > > > > > Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? > > > > > Gdzie on ci jest? Na gorze stronie. Mnie tez denerwuje jak diabli, zwlaszcza te wyskakujace oczka. Czy mozna to wylaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Re: Pytanie z kategorii fun :) 24.10.01, 18:32 Gość portalu: Mag napisał(a): > civic_vtec napisał(a): > > > orange napisał(a): > > > > > > > > > > > Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? > > > > > > > > > Gdzie on ci jest? > > Na gorze stronie. Mnie tez denerwuje jak diabli, zwlaszcza te wyskakujace oczka > . > Czy mozna to wylaczyc ? zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Pytanie z kategorii fun :) IP: 64.95.214.* 24.10.01, 18:36 max_bialystock napisał(a): > Gość portalu: Mag napisał(a): > > Czy mozna to wylaczyc ? > > zazdrosna? Spoko, mam lepsza figure. Po prostu nie cierpie tego show. Ally MacBeal to neurotyczna idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Re: Pytanie z kategorii fun :) 24.10.01, 18:42 Gość portalu: Mag napisał(a): > max_bialystock napisał(a): > > > Gość portalu: Mag napisał(a): > > > Czy mozna to wylaczyc ? > > > > zazdrosna? > > Spoko, mam lepsza figure. Po prostu nie cierpie tego show. Ally MacBeal to > neurotyczna idiotka. jeszcze większe zabójczo błekitne oczy? mmm Magisterko! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Pytanie z kategorii fun :) IP: 64.95.214.* 24.10.01, 19:00 max_bialystock napisał(a): > jeszcze większe zabójczo błekitne oczy? Moze nie takie duze, na pewno nie blekitne i trzymam na uwiezi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Re: Pytanie z kategorii fun :) 24.10.01, 19:08 Gość portalu: Mag napisał(a): > max_bialystock napisał(a): > > > jeszcze większe zabójczo błekitne oczy? > > Moze nie takie duze, na pewno nie blekitne i trzymam na uwiezi !!! o! ja również chociaż kto wie co może sie stać :> Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Jestem uprzywilejowany!!! 24.10.01, 18:40 Gość portalu: Mag napisał(a): > civic_vtec napisał(a): > > > orange napisał(a): > > > > > > > > > > > Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? > > > > > > > > > Gdzie on ci jest? > > Na gorze stronie. Mnie tez denerwuje jak diabli, zwlaszcza te wyskakujace oczka > . > Czy mozna to wylaczyc ? Bo oferta bannerowa dla mnie obejmuje: Zagraj w scrabble, MTV i Metro mp3. Jak widac wylaczyc (nie wlaczac) mozna, ale jak sie to robi - juz nie wiem. Vtec bez Ally Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Pytanie fundamentalne. IP: 205.123.74.* 24.10.01, 18:43 orange napisał(a): > > > Kto jest odpowiedzialny za obrzydliwy banner Ally McBeal? > A KOGO TO OBCHODZI!!! CO TO JEST ALLY MCBeal??? To jakis telewizyjny chlam????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange ...Ally IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 19:24 Jak ona potrafi pić kawę... Odpowiedz Link Zgłoś