=kapral= 19.01.03, 09:34 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4306844&a=4317482 Poznaje Pani? = Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak Mogę ja? 19.01.03, 16:45 =kapral= napisał: > Poznaje Pani? Palme? znawca? Całkiem niedawno pisał jako lefebrysta (bez 'v') czy też jako 'anty-soviet'. Ok, kiedys zdaje się, pisał też jako ')))'. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Mogę ja? 19.01.03, 17:28 pollak napisał: > =kapral= napisał: > > > Poznaje Pani? > > Palme? znawca? Całkiem niedawno pisał jako lefebrysta (bez 'v') czy też jako 'a > nty-soviet'. Ok, kiedys zdaje się, pisał też jako ')))'. > > ??? Ale absolutnie najlepszy był jako Pipin-2. Bez konkurencji. Chociaż z drugiej strony nick 'grabarz' jest zdecydowanie bardziej poetycki. Pozdrawiam = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Mogę ja? IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.01.03, 20:16 =kapral= napisał: > pollak napisał: > > > =kapral= napisał: > > > > > Poznaje Pani? > > > > Palme? znawca? Całkiem niedawno pisał jako lefebrysta (bez 'v') czy też ja > ko 'a > > nty-soviet'. Ok, kiedys zdaje się, pisał też jako ')))'. > > > > ??? > > Ale absolutnie najlepszy był jako Pipin-2. Bez konkurencji. > > Chociaż z drugiej strony nick 'grabarz' jest zdecydowanie bardziej poetycki. A wiesz że pipin-2 wyleciał mi z głowy jak pisałem tego posta. A zawsze go miałem za pipina (jego, czyli vline.pl). pozdr PS. Trzeba przyznać że gość ten przeszedł niesamowitą metamorfozę. To już nie jest ten sam pipin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mogę ja? IP: *.upc.chello.be 19.01.03, 20:46 Pisal tez jako Litwin a ostatnio jako AS z tym,ze ja go lubie.On prowokuje ,z tym,ze poznac co on mysli naprawde to jest bardzo ciezka sprawa.Kapralu pozdrawiam serdecznie,zaczyna sie chyba serial "Czarne chmury "nad Ani glowa Pollak Ciebie tez serdecznie pozdrawiam. No i te nasze sloneczko forumowe bo pewnie bedzie czytal. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Mogę ja? 19.01.03, 22:24 Gość portalu: Ania napisał(a): > Pisal tez jako Litwin a ostatnio jako AS z tym,ze ja go lubie.On prowokuje ,z > tym,ze poznac co on mysli naprawde to jest bardzo ciezka sprawa.Kapralu > pozdrawiam serdecznie,zaczyna sie chyba serial "Czarne chmury "nad Ani glowa > Pollak Ciebie tez serdecznie pozdrawiam. > No i te nasze sloneczko forumowe bo pewnie bedzie czytal. O co chodzi z tymi "czarnymi chmurami"? Nic nie wiem, bo zawędroawłem ostatnio na Świat, do FanClubu "Nu,Dany33". Pozdrowienia, = PS. Muszę przyznać, że w jednym ze swoich dzisiejszych wpisów Grabarz ma rację. Ale nie powiem, w którym, bo jeszcze za bardzo wbije się w dumę. = Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Mogę ja? 19.01.03, 23:50 Gość portalu: Ania napisał(a): > zaczyna sie chyba serial "Czarne chmury "nad Ani glowa Dlaczego? > Pollak Ciebie tez serdecznie pozdrawiam. Dzięki i nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Mogę ja? IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 23:13 pollak napisał: > =kapral= napisał: > > > Poznaje Pani? > > Palme? znawca? Całkiem niedawno pisał jako lefebrysta (bez 'v') czy też jako 'a > nty-soviet'. Ok, kiedys zdaje się, pisał też jako ')))'. > > ??? I jeszcze : Kaszub , ????/ , ))))))) , Drakula , Minisex , Ateusz , Polak , Wiadomość , Jaćwing , Ziomek , Realista , Wiadomość , Ustasza i pewnie wiele innych . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz he,he,he,he,he IP: *.vline.pl 19.01.03, 23:53 Przynajmniej wiadomo ,ktory to zasraniec potrzywal sie pod Anie...))))) Odpowiedz Link Zgłoś