Dodaj do ulubionych

BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 23:19
Żadnych
wojen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żadnych krajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żadnych granic, żadnych flag!
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.03, 23:26
      chasła dobre ale zespół wieśniacki i wstyd mi że bedzie polske reprezentował
      taki artystyczny prymityw jak wiśniewski.
      • fannaberia ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUU 25.01.03, 23:32
        piotr33k2 napisał:

> chasła dobre ale zespół wieśniacki i wstyd mi że bedzie polske reprezentował
        > taki artystyczny prymityw jak wiśniewski.

Hasła dobre, ale chodzi o muzykę i styl.
        I wstyd, że Europa zobaczy, kogo Polacy wybrali. To jest przecież totalna
        wieś.
        • Gość: Tomasz Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:55
          Ich Troje - największa polska chała - jedzie na konkurs Eurowizji - największą
          europejską chałę. Swój do swego, więc o co taka złość?
          • Gość: Aga Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 12:21
            A niby co mialo wygrac ten konkurs? Przeciez wszystko poza Ich Troje to zenada,
            zalosna zenada!!! Ich Troje jako jedyny zespol prezentowal piosenke, ktora
            wygra Eurowizje!!! A reszta zespolow to niestety lipa i dno! I trzeba byc
            gluchym, by uwazac inaczej. Ja tez nie moglam oddac glosu, ale odetchnelam z
            ulga, ze wygrali najlepsi, jednyni na poziomie. A reszta , ktora nie lubi Ich
            Troje to bezguscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Aga Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 12:22
            A niby co mialo wygrac ten konkurs? Przeciez wszystko poza Ich Troje to zenada,
            zalosna zenada!!! Ich Troje jako jedyny zespol prezentowal piosenke, ktora
            wygra Eurowizje!!! A reszta zespolow to niestety lipa i dno! I trzeba byc
            gluchym, by uwazac inaczej. Ja tez nie moglam oddac glosu, ale odetchnelam z
            ulga, ze wygrali najlepsi, jednyni na poziomie. A reszta , ktora nie lubi Ich
            Troje to bezguscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Guardian girl Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 11:11
          Ale Niemcy tez ich wybrali...i to mnie dobija
        • Gość: GEJOWIEC Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU IP: *.master.pl / *.master.pl 26.01.03, 11:31
          jeeee!!! gejowski band wygral!!! och, chyba se zara olowek wsadze do dupy ...
          pozdrawiam wszystkich obciachowcow i wszystkich wielbicieli michala w.
          • Gość: Sphin A ja was kur,,a nie rozumie !!!!! IP: *.toya.net.pl 26.01.03, 13:38
            osoby ktore wypowiadaja sie nie bardzo po polsku o zespole ktory wygral
            wczoraj polska eurowizje to poprostu osoby chore psychicznie, te osoby sa
            poprosu zakompleksione, nie potrafia sie odnalezc w zyciu, ja muzyki tego
            zespolu tez nie trawie ale nieznaczy to ze bede na nich najezdzal, pomimo tego
            ze wczoraj najbardziej podobala mi sie piosenka Blue Cafe to jakbym glosowal
            to wybralbym Ich Troje a to z tego powodu ze jako krwa nieliczni wczoraj
            spiewali po POLSKU!!!!! reszta zapomniala ze ma reprezentowac POLSKE czy co,
            anglicy maja swojego wybranca. Nie wszyscy beda wiedzieli kto to napisal ale
            ci inteligentniejsi z pewnoscia zrozumieja " Polacy nie gesi, swoj jezyk maja"
            Pozdrowienia dla wszystkich debili.
        • goku122 Re: ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUU 26.01.03, 14:50
          Wieś wsią, ale nie wybaczę ludziom, że wybrali takiego idiotę Wiśniewskiego,
          który jest tak "dumny", że nawet nie przeprosił tamtej dziewczyny w
          Częstochowie.

Pamiętacie? Skoczył w tłum w koncercie i złamał 14-letniej dziewczynie parę
          kości. Nigdy jej nie przeprosił, a pozew do sądu wyśmiał i w radiu oskarżanie
          jego nazwał "chamstwem". On jest chamem!
      • Gość: gosciu Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.03, 23:34
        a ja jestem sciesliwy ze wybraliscie tak cudowny sespol! niech dumnie representuje Polskie.
      • Gość: Europejczyk Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.232.* 26.01.03, 00:00
        piotr33k2 napisał:

> chasła dobre ale zespół wieśniacki i wstyd mi że bedzie polske reprezentował
        > taki artystyczny prymityw jak wiśniewski.
        Informacja dla nieprymitywów. Wyraz "Hasło" pisze się przez "H". Dodatkowa
        informacja dla inteligenta piotra33k2- litera"H" wygląda tak - H.
      • Gość: marek Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.03, 01:31
        ale to byl wystep... az mi samemu wstyd bylo. to tak jak sie patrzy w lustro przy onanizowaniu.

marek
      • Gość: LEPPER S k a n d a l IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.03, 12:10
        Balcerowicz musi odejść! Musi! Musi! Musi!
    • Gość: Gość DUPOZNAWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.03, 23:38
      A Wy wcale sie nie znaciesmile

To bedzie sukces polskiej piosenki.

Pierwszy od czasow drugiego miejsca Edytki.

Mysle ze pierwsza trojeczka jest pewna.

bye
      • Gość: olo Re: DUPOZNAWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 01:48
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> A Wy wcale sie nie znaciesmile
        >
        > To bedzie sukces polskiej piosenki.
        >
        > Pierwszy od czasow drugiego miejsca Edytki.
        >
        > Mysle ze pierwsza trojeczka jest pewna.
        >
        > bye

Spierdalaj, to istna hańba.Co za żenujące bezguście i ty i to gówno
        • Gość: Tomasz Re: DUPOZNAWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:59
          > >
          > > bye
          >
          > Spierdalaj, to istna hańba.Co za żenujące bezguście i ty i to gówno

A z Ciebie co tak wielki arbiter elegantiarum? Specjalista od dobrego gustu,
          który wyszkolił się na piosenkach Eurowizji. Dobre sobie towarzycho...
      • kusymistrz Re: DUPOZNAWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.03, 02:48
        To jest syf, ale pierwsza trójeczka jest pewna
      • mlekota Re: DUPOZNAWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.03, 10:53
        Pierwsza trójka, ale chyba od końca. Zespół z Wiśniewskim
        spiewającym jakby mu się spieszyło do wychodka odniesie
        sukces na miarę występu "Piaska" w Eurowizji.
    • Gość: pjuk Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: webcacheH* / *.orange-spotted-sleeper-goby.dialup.pol.co.uk 25.01.03, 23:39
      gosciu, nie ma co byc dumnym. totalna sciema z SMSami i blokowanie "C" czyli
      Blue Cafe. A komu Ich Troje pryzgrywalo nie ma co nawet przypominac, komuna w
      panstwowej telewizji dala kolejny popis ... przerypane i tyle ... 24 maja
      totalna plama, no chyba zeby akurat byla wojna w Iraku, to moze zalosny
      paptetyzm bedzie na czasie ... zniesienia granic tez ci nie zycze, jak zacznie
      polske zalewac kolorowy muzulmanski chlam
      • Gość: Gość Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.03, 23:43
        Pojechałeś chyba cos za daleko.
        • Gość: mundek Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.140.* 26.01.03, 10:46
          troche pojechal za bardzo po rasistowsku, ale granica musi byc!!! nie po to
          nasi ojcowie i dziadkowie walczyli przez lata zeby jakis smiec spiewal ze nie
          chce granic, (nawet kulturowe ale niech beda
      • greatwhite Dyskusja w której wszyscy mają rację. 25.01.03, 23:46

Muzyka jest rzeczą gustu tak jak jedzenie smaku.
        • Gość: koniu Re: Dyskusja w której wszyscy mają rację. IP: *.polbox.pl 26.01.03, 10:48
          greatwhite napisała:

>
          > Muzyka jest rzeczą gustu tak jak jedzenie smaku.

I w zwiazku z tym przedstawiciel Austrii
          zwyczajowo bedzie ostatni... smile))

• Gość: Kasia Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:20
        Wstyd, że wygrał ktoś, kto nie umie śpiewać. O blokowaniu sms-ów może będą
        jeszcze dyskusje - i może warto by było zapytać odpowiedzialne osoby, kto
        oddawał głosy w tym głosowaniu, jeśli nie mogłam ja, Ty, inni...
    • Gość: znawca Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.routing.pl 25.01.03, 23:42
      Ja tam do "Die Dreie" nic nie mam.
      Podsumuję krótko i zwięźle.
      Takich mamy wykonawców jakie społeczeństwo.
      "WIEŚ ŚPIEWA I TAŃCZY" wink
      Z całym szacunkiem do naszego folkloru, oczywiście.
      • Gość: ZED WSTYD IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 23:45
        WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD
        • Gość: Gość Re: WSTYD IP: *.toya.net.pl 25.01.03, 23:48
          ZEDZIE WSTYDZ SIE smile))))
          • Gość: marek Re: WSTYD IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.03, 23:51
            nie to jest:

WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD WIELKI WSTYD

taki ze az po prostu wstyd...
            • Gość: edyta Re: WSTYD IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.03, 23:54
              a ja uwielbiam ich troje i tszymam za nich kciuki - brafo!

Edyta Gornik
              • Gość: edyta Re: WSTYD IP: *.routing.pl 25.01.03, 23:57
                pszepraszam pomylilam sie nie kciuki ale z cos innego bardzo meskiego.
                • Gość: Gość Re: WSTYD IP: *.toya.net.pl 26.01.03, 00:00
                  Edyto, Czy Ty, trzymasz sie za cos bardziej meskiego???

Ja juz nic nie wiem smile))

Pozdrawiam Gość
              • Gość: Edek Do wielbicieli Niebieskiej Kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 09:08
                Mam prośbę do wielbicieli NIEBIESKIEJ KAWY: włączajcie
                rozum przed włączaniem komputera! Ja chciałem głosować na
                Ich Troje, ale mi się to nie udało. Nie przyjęto mojego
                SMS. Numer telefonu był jeden i ten sam dla wszystkich, a
                Wy go zablokowaliście!
    • Gość: Gość BRAWO BRAWO!!!!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.03, 23:54
      BRAWO BRAWO!!!!!!
    • Gość: Xionc Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citystrada.com 26.01.03, 00:11
      Gówniany zespół na gówniany festiwal...
      Ja nie wiem dla kogo robi się ten chłam? Czy ktoś kupuje płyty tych którzy
      wygrali? Czy to trafia na jakies listy przebojów (oczywiście ponadnarodowe)?

A takie apele to już Lennon pisał, i pewnie jakieś disco-polowe zespoły też.
      Temat chwytliwy, łapiąca za serce melodyjka i hicik jest.... Żenada......

• Gość: Europejczyk Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.232.* 26.01.03, 00:22
        Nie wiem czy ktoś je kupuje, natomiast płyty "ICH TROJE" sprzedaja się u nas
        jak świeże bułeczki. Od pewnego czasu podobno żyjemy w kapitaliźmie - o jakości
        decyduje rynek - ten jest najlepszy, kto sprzedaje, bowiem klient ma zawsze
        rację. Ito by było na tyle.
        • Gość: wikul ICH TROJE DO RYGI !!! IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 00:31
          • Gość: Edek ICH TROJE - bo ja ich kocham!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:20
            Cześć Wikulku! Co tam na KUL-u? Jedziecie do Rygi? Medale
            rozdane?
        • Gość: Markus 431 Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 00:46
          Pewnie,że tak.ICH TROJE ustanowili rekord Polski w ilości sprzedanych płyt
          - a zwycięzców się nie sądzi.A tak w ogóle to abstrachując od walorów
          artystycznych ich piosenek to czy słyszał ktoś,aby niechciane dziecko
          alkocholiczki i kryminalisty zaszło tak wysoko jak Michał Wiśniewski?
          Podsumowując:panie Michale śpiewaj nam wspaniale.
          • Gość: Tomasz Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:04
            Gość portalu: Markus 431 napisał(a):

> Pewnie,że tak.ICH TROJE ustanowili rekord Polski w ilości sprzedanych płyt
            > - a zwycięzców się nie sądzi.A tak w ogóle to abstrachując od walorów
            > artystycznych ich piosenek to czy słyszał ktoś,aby niechciane dziecko
            > alkocholiczki i kryminalisty zaszło tak wysoko jak Michał Wiśniewski?
            > Podsumowując:panie Michale śpiewaj nam wspaniale.

Ten z kolei chwali Wiśniewskiego... Przecież, jełopie, MW to ostatnia dupa
            jeśli chodzi o śpiew. Potrafi jedynie zrobić show, a przecież o to chodzi na
            tym konkursie dla nieposiadających uszu, jakim jest Eurowizja. Tam zjeżdża się
            banda wieśniaków, więc Wiśniewski będzie się czuł jak ryba w wodzie.

Ponadto, kurwa, pisz takie słowa jak "abstrahując" czy też "alkoholiczka" mimo
            wszystko z samym H.
            PS
            Odwrotnie niż słowo Chuj.
    • Gość: helmut Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.03, 00:37
      Gość portalu: Edek napisał(a):

> Żadnych
      > wojen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Żadnych krajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Żadnych granic, żadnych flag!

es klingt doch viel besser wenn man singt:

" keine Kriege..............
      keiner Länder..........
      keine Grenzen, keine Fahnen...............

nicht wahr?

ale daliscie d#py moi wschodni sasiedzi....

helmut
      • Gość: HITLER Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 26.01.03, 11:16
        ZYD WISNIEWSKI TO MAMEJA I CIPA MESKA
    • Gość: j.s. Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.01.03, 00:40
      asenduo ferwahu
      je desope,
      quade hinta eermas winne,
      ICH TROJE beden gersa, aki permo de slutta kaliana

ade kusta ma seen, vah imen terfe jefale na sioppe!!!

kompode skjane da hinta eermas!!!

loken je kilani

asenduo ferwahu
      je desope,
      quade hinta eermas winne,
      ICH TROJE beden gersa, aki permo de slutta kaliana

ade kusta ma seen, vah imen terfe jefale na sioppe!!!

kompode skjane da hinta eermas!!!

loken je kilani
    • Gość: maja Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 00:53
      jak zobaczyłam jaki to cudowny zespół bedzie nas reprezentował pomyślałam jak
      najłatwiej byłoby mi zmienić obywatelstwo...jaki wybór takie gusta w tym
      narodzie...
    • Gość: ivan Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 01:46
      Zadnej kultury, sztuki,ba nawet mózgu. Ale chujowo na maxa z ich 3!!!!!
      Ale mamy tmpy naród!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Admin Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 26.01.03, 02:50
        Podbijac ten watek!!!!
    • Gość: tama Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.psi / 192.168.0.* 26.01.03, 09:26
      ktos powiedzial ze warszawa to radom europy
      wg.mnie polaska to takie bieszczady europu
      no i jak na bieszczady przystalo trącilismy czyms prymitywnym i swojskim
      mysle ze pierwsza trojeczka bedzie
    • Gość: mundek wstyd i chanba IP: 217.97.140.* 26.01.03, 10:31
      kto towidzial zeby badz co beadz "reprezentant kraju" w konkursie wygladal jak
      cpun i alkocholik w jednym. Gratuluje wyboru
      • Gość: info Re: wstyd i chanba IP: w3cache:* / 192.168.0.* 26.01.03, 11:09
        uwazam ze o wiele lepsze byly zespoly wilki czy cugowscy z niesamowitym glosem
        wokalisty czy nawet to blue cafe.a ich troje uwazam ze to bylo wiadome przed
        konkurse.disco polo life
    • Gość: pedal Roman Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 26.01.03, 11:13
      Och przestancie krytykowac ten wspanialy zespol!! My-geje polskie cieszymy sie
      ze nasz idol Michal Wisniewski bedzie reprezentowal nasz kraj! Przy ich muzyce
      moge przestac sie wstydzic zakladac rozowe sweterki...
      • Gość: naim Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telan.pl 26.01.03, 11:44
        Przed laty odbywały się w Polsce różne festiwale , m.in. "piosenki
        zaangażowanej" , harcersko-wojskowej (był taki). Prowincjonalizm i tandeta
        połaczone z pseudo przesłaniem , były na porządku dziennym ( W szczerym polu
        biały krzyż, Żołnierz dziewczynie nic nie zrobi, Chabry poligonu i bardziej
        współczesne Bara-bara daj mi jakiś znak. "Niemiecka fala" - odpowiednik naszej
        disco-polo, na krótko zagościła na terenie byłej NRD. U nas ten nurt,
        niestety, na trwałe wrósł w muzyczny krajobraz, popierany z resztą przez
        samego prezydenta i koalicyjnych dygnitarzy. Więc wielu słuchaczy
        jest "rozgrzeszonych".
        Manipulowanie głosowaniem to inna sprawa, ale jak by się czuli właściciele
        TVP, gdyby ich idole (Ich Trole) przegrali głosowanie z każdym innym , co
        najmniej lepszym wykonawcą?
        Już słyszę dyżurnego sprawozdawcę w Rydze, który dzieli muzyczną Europę:
        Skandynawia popiera się wzajemnie , Bałkany także , Niemcy Turków i
        odwrotnie , Benelux też razem, wyspiarze też. A kto poprze Polaków?
        Nasza " eksportowa trójca" sama się obroni i wypłynie na szeroki europejski
        rynek. Wszak już "Bez granic"...
    • Gość: peper Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 26.01.03, 12:05
      przykro mi ze takie mamy spoleczenstwo, nic dodac nic ujac, ich troje,
      wczesniej samoobrona, samych buraków wybieramy, teraz bedziemy wybierac czy
      wejsc do unii, jak myslicie jaki bedzie wybor...
      • Gość: Miszpa Re: BRAWO - ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.01.03, 12:17
        Tak czułem, ze telewidzowie wybiorą tych wieśniaków. KURWA... Co za wtsyd!!!
      • Gość: Arek DO PEPPERA IP: *.abo.wanadoo.fr 26.01.03, 13:25
        Cay masz cos wspolnego z Augustowem
    • Gość: Rosiewicz :) Wstań Edek wstań :) IP: *.pik / *.albatros.gliwice.pl 26.01.03, 13:49
      Gość portalu: Edek napisał(a):

> Żadnych
      > wojen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Żadnych krajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Żadnych granic, żadnych flag!

Ale się podniecacie. Eurowizja to koncert Europejskiej muzycznej chały i chała
      powinna była wczoraj wygrać. I tak się stało. Wygrali najwięksi tandeciarze i
      wieśniaki. Mają więc duże szanse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka