_sorciere 06.02.03, 23:15 Ja dopiero dzis przeczytalam Twoj list ze skrzynki.Wiesz o co chodzilo?Ja myslalam,ze to Ty spamujesz jako zaparty. hahahahahahahahaha Dlatego puscilam ten post. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabine Re: Do Sabine 06.02.03, 23:25 _sorciere napisała: > Ja /.../ myslalam, ze to Ty spamujesz /.../ hahahahahahahahaha. Dlatego puscilam ten post /... / Witam Aniu. Zaraz, zaraz, jak to było z tym najpierw pomyśl, a potem przypierdalaj? Z reguły nie klnę, ale tu sobie pofolguje. Uff. Ulżyło mi. Zreszta zauważyłam, że ta metoda weszła w krew niektórym forumowiczom. Chodzi o kolejność działania. Idę po kawę, zrobić też dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do Sabine 06.02.03, 23:30 sabine napisała: > _sorciere napisała: > > > Ja /.../ myslalam, ze to Ty spamujesz /.../ hahahahahahahahaha. Dlatego > puscilam ten post /... / > > Witam Aniu. Zaraz, zaraz, jak to było z tym najpierw pomyśl, a potem > przypierdalaj? Z reguły nie klnę, ale tu sobie pofolguje. Uff. Ulżyło mi. > Zreszta zauważyłam, że ta metoda weszła w krew niektórym forumowiczom. Chodzi o > > kolejność działania. Idę po kawę, zrobić też dla Ciebie? Za kawe dziekuje,pije tylkorano,herbatki moge sie napic.Ale tobiekawa dobrze zrobi. Puscilam post goralu wracaj do hal,bo myslalam,ze zalogowana piszesz jako zaparty.Jasne? Pozniej nie latalam do skrzynki ale dzis sie wybralam i przeczytalam,dlatego dzis sie tlumacze z tamtego postu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do Sabine IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 23:31 sabine napisała: > _sorciere napisała: > > > Ja /.../ myslalam, ze to Ty spamujesz /.../ hahahahahahahahaha. Dlatego > puscilam ten post /... / > > Witam Aniu. Zaraz, zaraz, jak to było z tym najpierw pomyśl, a potem > przypierdalaj? Z reguły nie klnę, ale tu sobie pofolguje. Uff. Ulżyło mi. > Zreszta zauważyłam, że ta metoda weszła w krew niektórym forumowiczom. Chodzi o > > kolejność działania. Idę po kawę, zrobić też dla Ciebie? Sabine, jestem pod wrażeniem. Gwiezdnym! ukłony Perła Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do Sabine 07.02.03, 00:21 Spoznilam sie i Perla wypil moja herbate.Ja to mam pecha. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: Do Sabine 07.02.03, 00:28 Perła? To on TAAAKi jest? Nieładnie. Trzeba było pilnować herbaty. Dobrej nocy, chociaż nie wierze, że idziesz spać.... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do Sabine 07.02.03, 00:30 sabine napisała: > Perła? To on TAAAKi jest? Nieładnie. Trzeba było pilnować herbaty. Dobrej > nocy, chociaż nie wierze, że idziesz spać.... :o) Rzeczywiscie nie ide choc powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła dziewczyny... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 00:41 miała być kawa, wyszła z tego herbata. A ja bym drinka dobrego chętnie... dobrej nocy Sabine Perła Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: dziewczyny... 07.02.03, 00:43 Perła, ty mnie tu kurza twarz do łóżka nie wysyłaj!!! Co za dobranoc"?!?!!?!?! nie pójde, i kuż. O. Odpowiedz Link Zgłoś