Dodaj do ulubionych

Nie, dziekuje

11.02.03, 12:57
Bardzo dziekuję Państwu /między innymi tyu, nurni, lady i jenisiejowi/ za
nalot na moją pocztę. Nie udał się. Mój operator skutecznie ją zablokował,
radośnie mnie informując, że "przeprasza, ale nasz system pocztowy nie
dopuszcza przesylania tego pliku w poczcie".

Nie wiem czym zasłużyłam sobie na znalezienie się w kręgu Państwa
zainteresowania. Jak w tytule "nie, dziękuję". Przez kilkanaście ostatnich
dni miałam okazje obserwować czym się kończą znajomości wychodzące poza
Forum. Dlatego byłabym wdzięczna za ograniczenie się do samego F.
Obserwuj wątek
    • wild fąfadela kosmatela? 11.02.03, 13:10
      sabine napisała:

> Bardzo dziekuję Państwu /między innymi tyu, nurni, lady i jenisiejowi/ za
      > nalot na moją pocztę. Nie udał się. Mój operator skutecznie ją zablokował,
      > radośnie mnie informując, że "przeprasza, ale nasz system pocztowy nie
      > dopuszcza przesylania tego pliku w poczcie".
      >
      > Nie wiem czym zasłużyłam sobie na znalezienie się w kręgu Państwa
      > zainteresowania. Jak w tytule "nie, dziękuję". Przez kilkanaście ostatnich
      > dni miałam okazje obserwować czym się kończą znajomości wychodzące poza
      > Forum. Dlatego byłabym wdzięczna za ograniczenie się do samego F.

piosenkarka? :>
    • bykk Re: do Sabine 11.02.03, 13:10
      Witaj.
      Sabine, dla "ciekawskich" to ciekaw wiadomość, dla mnie taka sobiesmile)!
      Jesteś przecie już "trochę" na F., dziwi Cię to?
      To normalka, uśmiechnij się, "pomachaj ręką mi na ekranie...", hehehe!
      pozdrawiam Cię
      hej!
      dla mnie wystarczy, że nie masz ani wąsów, ani brody, hahaha!
      • sabine Re: do Sabine 11.02.03, 13:25
        bykk napisał:
        /.../ dla mnie wystarczy, że nie masz ani wąsów, ani brody, hahaha!

Mam wąsy. Pozdrawiam. Teraz to już na prawde - wracam do roboty. Pa.
      • _helga BYKKU SIE NARESZCIE ROZBAWIL:)))...nt 11.02.03, 18:03
        bykk napisał:

> Witaj.
        > Sabine, dla "ciekawskich" to ciekaw wiadomość, dla mnie taka sobiesmile)!
        > Jesteś przecie już "trochę" na F., dziwi Cię to?
        > To normalka, uśmiechnij się, "pomachaj ręką mi na ekranie...", hehehe!
        > pozdrawiam Cię
        > hej!
        > dla mnie wystarczy, że nie masz ani wąsów, ani brody, hahaha!
    • perla_ fantastyczne jest 11.02.03, 13:10
      czyli zafaksowany tyu w podziemiu działa. I nadal żeńskie nicki wyłapuje na
      forum tym. Nie wiem, czy sie śmiać, czy co innego...
      Ale mogłabys liste ta dokończyć.
      Aha Sabine, gdyby jakiś dowcipniś zechciał przestawić kreseczke w moim loginie,
      tudzież zmienic niepozornie go, i taki ktos napisałby do Ciebie, to pamiętaj,
      iż Perła na privie nie pisze.

Perła
      • wild co na to M.? pozwoliła? czy sam tak wpadł? 11.02.03, 13:13
        perla_ napisał:

> czyli zafaksowany tyu w podziemiu działa. I nadal żeńskie nicki wyłapuje na
        > forum tym. Nie wiem, czy sie śmiać, czy co innego...
        > Ale mogłabys liste ta dokończyć.
        > Aha Sabine, gdyby jakiś dowcipniś zechciał przestawić kreseczke w moim
        loginie,
        >
        > tudzież zmienic niepozornie go, i taki ktos napisałby do Ciebie, to pamiętaj,
        > iż Perła na privie nie pisze.
        >
        > Perła

jaja
      • bykk Re: fantastyczne??? do Perły 11.02.03, 13:17
        Witaj Perełka!
        Dlaczego zaraz takie wnioski wyciągasz? Jakie "fantastyczne"?
        Nie przesadzaj, zawsze tak było i będzie, nie rób jaj, hahaha!
        Powiedz lepiej gdzie jesteś, bo tu "prokurator" się dopytowywuje, "miałeś
        wyjechać" a Ty tutaj, jakim prawem?smile))))))))
        pozdrawiam
        hej!
        a z tym privem, to fakt jestsad
    • jenisiej Wyjasnienie dla Sabine 11.02.03, 16:10
      sabine napisała:

Droga Sabine,

Informuje Cie, ze z nikim (z forum i poza) nie prowadze korespondencji
      z adresu jenisiej@gazeta.pl. Po przeczytaniu Twego postu zajrzalem tam -
      moja skrzynka jest pusta, jak byla zawsze. Stad wnosze, ze to nie wirus,
      ktory moglby u kogos znalezc moj adres. Prawdopodobnie ktos chce sie
      zabawic kosztem Twoim, i rzekomych nadawcow. Ciesze sie, ze Twoj
      operator stosuje skuteczne zabezpieczenia. Mam nadzieje, ze Ty sama
      tez uzywasz jakiegos programu antywirusowego? Jesli chcesz, podaj
      blizsze szczegoly - czas nadania listow, i co w nich bylo? Jakis wirus?

Owszem, znalazlas sie w kregu mego zainteresowania - budzisz moja
      sympatie m.in. swoim rozsadkiem. Przykro mi, ze nawiazujemy kontakt
      w takich okolicznosciach. Pochwalam Twoja ostroznosc w kwestii zawierania
      blizszej znajomosci z forumowymi korespondentami - ja ten serial ogladam
      dluzej.

Mam nadzieje, ze mi wierzysz.

Pozdrawiam serdecznie -
      jeni
      • Gość: snajper Wyjasnienie dla Jenisieja (nie Jeniseja). IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 17:39
        jenisiej napisała:

> Pochwalam Twoja ostroznosc w kwestii zawierania blizszej znajomosci z forumo
        > wymi korespondentami - ja ten serial ogladam dluzej.
        >
        > Mam nadzieje, ze mi wierzysz.

Piszesz, że serial ten oglądasz dłużej ? No, chyba nie tak długo, skoro
        pierwszy post napisałeś 11 października 2002, a kolejny 31 stycznia 2003. Tak
        więc bardzo >młodym< nickiem tutaj jesteś.

Oczywiście jest jeszcze możliwośc, że jesteś pacynką, animowaną przez starego
        uczestnika dyskusji forumowych.

Gołowąs, albo zamaskowane indywiduum. Sam powiedz, czy któraś z tych mozliwości
        pozwala Ci wierzyć ?

Snajper.
        • _helga Masz przerypane, Sabine... 11.02.03, 17:59
          Pamietasz? Jak tylko zobaczylam ten post Hiacynta z pytaniem z czyich
          szwadronow jestes, to od razu zapytalam czy ci juz teczke zalozyl. A po poscie
          Snajpera wnosze, ze owszem! Tak to jest, najpierw zaczynaja od dat, a potem
          zaczynaja cytatowanie. Czyli co powiedzialas na przyklad 15 grudnia o godzinie
          17, minut 46, sekund 15. Heheeeeeeeee

A jak ci ktos nieznajomy zada dowolne pytanie o twoj real, to szczerze radze,
          milcz jak grob. Kwietny czolg czuwa!

MAJLE SLOM!!!!!! DATY CYTUJOM!!!! HEHEEEEEEEEEEE

Ps. Zawsze jeszcze mozesz sie dac zrekrutowac do zalogi czolgu. Wtedy to ty
          bedziesz teczki zakladac. Heheeeeeeeee Jak to mowia po Amerykanie, I am
          grinning like a opossum eating yellow jacketssmile O RANY. To forum powala na
          kolanasmile))))))))))))))))))

hihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihi
          hihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihih
          ihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihih
          ihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihi
          hihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiii
          ihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhi
          hihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihi
          hihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihih
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihih
          ihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihhihihihhi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihi
          hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihih
          ihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
          ihihihihihihihihiiiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
          hihihihihihihiiiihihihihihihihihiiiiiiii
          • sceptyk Droga Helgo, zapytuje zainteresopwany 11.02.03, 18:04
            _helga napisała:

>
            hihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiih
            > i
            >
            hihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihi
            > h
            >
            ihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihi
            > h
            >
            ihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihih
            > i
            >
            hihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihii
            > i
            >
            ihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihh
            > i
            >
            hihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihih
            > i
            >
            hihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihi
            > h
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihi
            > h
            >
            ihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihhihihihh
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihihihihhihihihhihihihihihihihihih
            > i
            >
            hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiihihihihihi
            > h
            >
            ihihhihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
            > h
            >
            ihihihihihihihihiiiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
            > i
            > hihihihihihihiiiihihihihihihihihiiiiiiii
            >
            >-------------------------

A coz to jest powodem tak szampanskiego humoru? Czyzby Twa sytuacja materialna
            ulegla naglej a znaczacej poprawie, czy tez moze Twa smiala wyobraznia jakies
            ciekawe obrazy nakresla?

Pozostaje z sympatyczna ciekawoscia
            sc-k
            • bykk Re: eeej Sabine:)) 11.02.03, 20:08
              Sabine, kiedy dokleiłaś te wąsiska?smile) Starego bykka chcesz na wąsy złapać?smile
              pozdrawiam wszystkich, brunet(łysy, hahaha) wieczorową porą!
              hej!
            • _helga Wojny Gwiezdne, Epizod 1001 11.02.03, 21:14
              Dawno, dawno temu w najodleglejszych zakatkach Terytoriow Zewnetrznych
              Internetu, Wszechswiatowi zagrozil potezny konflikt. Rebelianci, lekcewazac
              nakazy upadajacego rzadu galaktyki, oglosilo zamiar odlaczenia sie od
              Euromirium. Ten ruch separatystow, ktoremu przewodzi Perla Forumwalker,
              utrudnia zastepom Lorda Booatha Hiacydera utrzymanie porzadku w Galaktyce.

Nastal czas wojny domowej. Ksiezniczka Miriamidala wykradla od Senatora Tyunera
              tajne plany ostatecznej broni Euromirium, Gwiazdy Smierci, ktora mial uzyc lord
              Hiacyder w Ostatecznej Rozgrywce. Ksiezniczka Miriamidala przekazuje tajne
              plany Perle Forumwalkerowi, nie wiedzac, ze euromirialny General Danu Tkaa
              nagral cale zdarzenie kradziezy planow i je dostarczyl Lordowi Vaderowi:

Miriamidala: Co powinnam wiedziec?
              Senatora Tyuner: Daj spokoj. Czujesz cos do mnie.
              Miriamidala: Pomagasz. Jestes blisko przywodcy.
              Senatora Tyuner: Nie o to chodzi. No, prosze. Ahaaa. Mow
              Miriamidala: Masz przywidzenia.
              Senatora Tyuner: Tak? Czemu za mną idziesz? Boisz sie, ze ci nie dam buzi?
              Miriamidala: Wole pocałować Wookiego.
              Senatora Tyuner: Zalatwione. Domagasz się solidnego calusa.

General Danu Tkaa wyglasza w Senacie Odezwe do Sil Euromirium. Kapitan Nurnio
              na jej rozkaz uruchamia zastepy Wojowniczych Elek-troonow, ktore zanosza odezwy
              Generala Danu-tkii po calym Wszechswiecie. Sigana przez agentow Imperium
              ksiezniczka Miriamidala ucieka do domu. Sam Euromirator wlacza sie do
              rozgrywki, kradnie ksiege genealogiczna Rycerzy Yedi schowana na malej planecie
              Chazarii, i wyczytuje z niej, ze najwiekszym zagrozeniem dla Euromirium jest
              Perla Forumwalker, o czym informuje Boaartha Hiacyndera:

Boaarth Hiacynder: Jakie są twoje rozkazy, panie?
              Euromirator: Pojawily sie wielkie zaburzenia Mocy.
              Boaarth Hiacynder: Wyczulem je.
              Euromirator: Mamy nowego wroga. To Perla Forumwalker.
              Boaarth Hiacynder: Tak, panie moj.
              Euromirator: Moglby nas zniszczyc.
              Boaarth Hiacynder: To jeszcze chlopak.
              Euromirator: Moc jest w nim bardzo silna. Syn Perly Forumwalkera nie powinien
              zostać Jedi.
              Boaarth Hiacynder: Nawracając go zyskalibyśmy poteznego sprzymierzenca.
              Euromirator: Tak. Bylby cennym nabytkiem. Czy to da się zrobic?
              Boaarth Hiacynder: Przystanie do nas lub umrze.

Boaarth Hiacynder wysyla sily ciemnosci za Perla Forumwalkerem: Kapitan Nurnio
              i Wielka Purchawa Carminaa z rasy nieludzi organizuja wypad na plenete Adminaa
              z rozkazami pojmania Perly Forumwalkera. Ale wtedy karta sie odwraca.
              Przemytnik Scan Solo wykrada Euramitorowi Genealogiczna Ksiege z Planety
              Chazariaa, a Perla Forumwalker odnosi zwyciestwo w walce ze zlowrogim Imperium
              Galaktycznym, wysadzajac Gwiazde Smierci w powietrze.

Po klesce Lord Booarth Hiacynder z Wielka Purchawa Carminaa oglaszaja wycofanie
              swych sil na prywatna planete Wielkiej Purchawy - Buranie, ale to tylko fortel
              wojenny. W rzeczywistosci planuja naprawienie krazownika Gwiazda Smierci oraz
              rekrutacje nowych wojownikow do Sil Ciemnosci. Rozpoczynaja plesc siec intryg
              wokol mlodej rycerki Jedi Sabinyy, ktora jest trzecia utracona siostra Perly
              ForumWalkera i Ksiezniczki Miriamidali. Albowiem krew Yody silna jest i Sabinaa
              moze byc poteznym sprzymierzencem...

Star Wars Psychology test (moze ty tez jestes Blizniakiem Yody?)
              www.outofservice.com/starwars/

Star Wars Name Generator - czyli jak sie naprawde nazywasz
              www.insectdissection.com/save-curtis/swname/
              • jenisiej Czekamy na kolejne epizody;) 11.02.03, 22:02
                Ta emigracja na Buranie nie moze sie udac.
              • lady_hawk Sliczne! 11.02.03, 23:10
                sprawdzilam natychmiast swoje imie. Akslada of echinacea.
                Pozdro!
        • jenisiej Do forumowego arystokraty Snajpera 11.02.03, 21:01
          Snajper wystrzelil:

> Piszesz, że serial ten oglądasz dłużej ? No, chyba nie tak długo, skoro
          > pierwszy post napisałeś 11 października 2002, a kolejny 31 stycznia 2003. Tak
          > więc bardzo >młodym< nickiem tutaj jesteś.

Snajperze, kiedy z wypiekami sledzisz "Kiepskich", wydaje Ci sie, ze jestes tam,
          w pudelku telewizora? Bo zdajesz sie utozsamiac czytanie forum z pisaniem tu.
          Skoro mnie "przeswietlasz", zdajesz sobie sprawe, ze juz 4 miesiace temu
          musialem cos o Was wiedziec - nick nie jest przypadkowywink

> Oczywiście jest jeszcze możliwośc, że jesteś pacynką, animowaną przez starego
          > uczestnika dyskusji forumowych.

Chciales mnie moze dotknac? Zmartwie Cie. Kicham na Kodeks Boziewicza Waszej
          forumowej arystokracji, ktory zreszta wiekszosc z Was notorycznie lamie.
          Tak, jak na Wasze kodeksy i na Was kicha wiekszosc uczestnikow forum.
          To nie znaczy, ze mnie nudzicie. Przeciwnie, bywacie bardzo zabawni.

> Gołowąs, albo zamaskowane indywiduum. Sam powiedz, czy któraś z tych
          mozliwości
          > pozwala Ci wierzyć ?

Zostawie Cie w tej niepewnosci. Nie musisz mi wierzyc. Badaj mnie dalej.
          A czy Sabine uwierzy w moje wyjasnienia - to Jej sprawa. Ty mozesz miec
          czyste sumienie. Ostrzegles Ja.

forumowy plebejusz jeni
    • _helga Do Sabine 11.02.03, 17:18
      Ogromna szkoda ze tej nie chcianej poczty nie posiadasz, bo niewykluczone, ze
      daloby sie stwierdzic kto jest jej nadawca (to co czytasz w naglowkach
      niekoniecznie musi sie zgadzac z realnym nadawca).
    • pollak Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 17:35
      sabine napisała:

> nalot na moją pocztę.

Hehe, ktoś się bawi? W skrócie jest tak, że jeśli dostajesz maila od
      ktostam@jakasdoemna, to ktostam@jakasdomena może wogóle nie mieć z tym nic
      wspólnego. I co ciekawe, nie musi być to skutkiem działania wirusa. Gdybym był
      paranoikiem radziłbym nie ufać polu 'From:' wink
      • _helga Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 17:48
        pollak napisał:

> sabine napisała:
        >
        > > Bardzo dziekuję Państwu /między innymi tyu, nurni, lady i jenisiejowi/ za
        > > nalot na moją pocztę.
        >
        > Hehe, ktoś się bawi? W skrócie jest tak, że jeśli dostajesz maila od
        > ktostam@jakasdoemna, to ktostam@jakasdomena może wogóle nie mieć z tym nic
        > wspólnego. I co ciekawe, nie musi być to skutkiem działania wirusa. Gdybym
        był
        > paranoikiem radziłbym nie ufać polu 'From:' wink

A jeszcze nie jestes paranoikiem? Heheeee.
        • pollak Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 18:04
          _helga napisała:

> > paranoikiem radziłbym nie ufać polu 'From:' wink
          >
          >
          > A jeszcze nie jestes paranoikiem? Heheeee.

A tak właśnie Helga, to co to za kumoterstwo z Kretynem (numer wiadomo jaki)?
          • _helga Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 21:21
            pollak napisał:

> _helga napisała:
            >
            > > > paranoikiem radziłbym nie ufać polu 'From:' wink
            > >
            > >
            > > A jeszcze nie jestes paranoikiem? Heheeee.
            >
            > A tak właśnie Helga, to co to za kumoterstwo z Kretynem (numer wiadomo jaki)?

A tak wlasnie, jak dlugo mozna kogos karac? Jesli zacznie wieszac wiadomo co na
            scianie, to sie pokloce. Teraz nie wiesza. Az taki pamietliwy jestes? A jak ci
            ktos w przedszkolu lopatka zdzielil po lbie to tez pamietasz? Chce powiedziec,
            ze mozna sie ewentualnie wyzywac po fakcie, a nie przed.
    • sceptyk Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 17:50
      Mysle, ze teza iz Tuy i Nurni spiskuja na privie z Lady, aby przeslac Ci jakies
      klopotliwe materialy, jest, jakby tu powiedziec..., mhm..., dyskusyjna?

zalecam
      1) spokoj
      2) bezwzgledne wywalanie jakiejkolwiek poczty z zalacznikami. Bez czytania.

oraz pozdrawiam
      sc-k
      • _helga Re: Nie, dziekuje 11.02.03, 18:01
        sceptyk napisał:

> Mysle, ze teza iz Tuy i Nurni spiskuja na privie z Lady, aby przeslac Ci
        jakies
        >
        > klopotliwe materialy, jest, jakby tu powiedziec..., mhm..., dyskusyjna?
        >
        > zalecam
        > 1) spokoj
        > 2) bezwzgledne wywalanie jakiejkolwiek poczty z zalacznikami. Bez czytania.
        >
        > oraz pozdrawiam
        > sc-k

hihih ty tez zaczynasz. Jak sobie wyobrazilam lady spiskujaca z tyu oraz z
        nurniem to od razu zlecialam z krzesla. Leze teraz plackiem na ziemi i placze
        bezsilnie. Heheeeeeeee
        • jenisiej Dobre! 11.02.03, 21:08
          Helga napisala:

> hihih ty tez zaczynasz. Jak sobie wyobrazilam lady spiskujaca z tyu oraz z
          > nurniem to od razu zlecialam z krzesla. Leze teraz plackiem na ziemi i placze
          > bezsilnie. Heheeeeeeee

A gdzie nuren sie podzial? Pewnie pojechal z ekipa reporterow Tygodnika
          Powszechnego na reportaz o Gminie? Opublikuja, z fotkami Miriam i tyu
          na pierwszej kolumnie, i od razu naklad im kilkakrotnie wzrosnie!

Pozdro -
          jeni

PS. Masz druga noge? Ta jest OKsmile)))))))
          • _helga Re: Dobre! 11.02.03, 21:24
            jenisiej napisała:

> Helga napisala:
            >
            > > hihih ty tez zaczynasz. Jak sobie wyobrazilam lady spiskujaca z tyu oraz z
            >
            > > nurniem to od razu zlecialam z krzesla. Leze teraz plackiem na ziemi i pla
            > cze
            > > bezsilnie. Heheeeeeeee
            >
            > A gdzie nuren sie podzial? Pewnie pojechal z ekipa reporterow Tygodnika
            > Powszechnego na reportaz o Gminie? Opublikuja, z fotkami Miriam i tyu
            > na pierwszej kolumnie, i od razu naklad im kilkakrotnie wzrosnie!
            >
            > Pozdro -
            > jeni
            >
            > PS. Masz druga noge? Ta jest OKsmile)))))))

Mam dwie, wygladaja podobnie. Specjalnie puscilam, bo w tamtym watku jakas
            potwarz byla o otluszczeniu.
            • jenisiej A lapka? 11.02.03, 21:28
              Na 3 czy 4 fotce jest taka raczka lekko owlosiona.
              To Twoja?

Nooo, nie bij, zartowalem!

Buziwink
              jeni
              • _helga Re: A lapka? 11.02.03, 21:40
                jenisiej napisała:

> Na 3 czy 4 fotce jest taka raczka lekko owlosiona.
                > To Twoja?
                >
                > Nooo, nie bij, zartowalem!
                >
                > Buziwink
                > jeni

To lapka barmana, ktory tam tez jest uwidoczniony w calosci. To jest Mistrz! A
                nawet nie barman tylko Pan Barman!
                • jenisiej Wiem, zartowalem 11.02.03, 21:55
                  Ale lepiej sza, bo Hiacynt zacznie tam buszowac
                  i jutro znowu sie czegos nowego dowiesz o sobie.
                  A mozebys cos dla niego specjalnie zmontowala?
                  I "dyskretnie" rozniesiemy wiesc po forum?

Jak Ci sie podobaja sceny z "Hamleta"? Szekspir
                  genialna intuicje mial, nie sadzisz? wink)))

jeni
                  • _helga Re: Wiem, zartowalem 11.02.03, 22:02
                    jenisiej napisała:

> Ale lepiej sza, bo Hiacynt zacznie tam buszowac
                    > i jutro znowu sie czegos nowego dowiesz o sobie.
                    > A mozebys cos dla niego specjalnie zmontowala?
                    > I "dyskretnie" rozniesiemy wiesc po forum?
                    >
                    > Jak Ci sie podobaja sceny z "Hamleta"? Szekspir
                    > genialna intuicje mial, nie sadzisz? wink)))
                    >
                    > jeni

Hiacynt pewnie dlatego zniknal, bo juz po knajpach buszuje i barmana szuka. Ale
                    barman nam obiecal zanik pamieci, a fotka mu sie nalezala za te drinki. A ty mi
                    mozesz dowolnie ublizac jak ci sie tylko podoba, bo jak ktos ma poczucie
                    humoru, to nawet obelgi sa zabawne oraz nieszkodliwesmile

PS. Hamlet jak Hamlet, ja mam raczej filmowe skojarzenia, hihh
                    • jenisiej Re: Wiem, zartowalem 11.02.03, 22:18
                      _helga napisała:

> Hiacynt pewnie dlatego zniknal, bo juz po knajpach buszuje i barmana szuka.
                      > Ale barman nam obiecal zanik pamieci, a fotka mu sie nalezala za te drinki.

Fakt, z tej Valley do Wrocka niezbyt daleko. Ale on nie da rady, musi byc
                      wycienczony ta papierkowa robota, walnie w dwoch barach po lufce i padnie.
                      A zreszta, kazdy barman pozna, z kim ma do czynienia: to czujne spojrzenie,
                      brak usmiechu, zada jedno pytanie i koniec rozmowy.

> A ty mi mozesz dowolnie ublizac jak ci sie tylko podoba, bo jak ktos ma
                      > poczucie humoru, to nawet obelgi sa zabawne oraz nieszkodliwesmile

Nie mam ochoty Ci ublizac, ale na przyszlosc dobrze wiedziec - dziekiwink
                      I tez Cie bardzo lubie (Hiacynt, zapisz) za poczucie humoru.

> PS. Hamlet jak Hamlet, ja mam raczej filmowe skojarzenia, hihh

Gwiezdne wojny OK - czekamy na rozwoj wydarzenwink

Chwilowo sie wylaczam - moze jeszcze zajrze.

Twoja ulubiona(?) rzeka smile)))))
    • lady_hawk Nie pisalam 11.02.03, 22:55
      sabine napisała:

>

Nie uzywam tej skrzynki.
      Podobnie jak w smsach z netu nie podpisuje sie lady_hawk, a ktos dostal
      ostatnio tak podpisany dziwny bardzo tekst.
      L_h

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka