_helga 12.02.03, 08:05 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10045&w=3236815&a=4601235 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 12.02.03, 08:27 Przeciez Osame yntelygentne bumby zabily w Afganistanie. Czyzby bumby byly inteligentniejsze od Tow. Sekretarza Stanu. No coz odwiecznie juz z sekretarzami tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 12.02.03, 08:46 rycho7 napisał: > Przeciez Osame yntelygentne bumby zabily w Afganistanie. Czyzby bumby byly > inteligentniejsze od Tow. Sekretarza Stanu. No coz odwiecznie juz z > sekretarzami tak bylo. Mozna bylo przypuszczac, ze smierc Bin Ladena byla w sferze wishful thinking. Po przeczytaniu tego przemowienia trudno nie byc nieufnym wobec kazdego muzulmanina. Podsumowalo mi sie "zima wasza, wiosna nasza". A poza wszystkim, to ekonomiczna stagnacja skonczyc zdaje sie moze dopiero po wiekszej burzy. Ona chyba naprawde nieunikniona. L_h Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 12.02.03, 08:49 rycho7 napisał: > Przeciez Osame yntelygentne bumby zabily w Afganistanie. Czyzby bumby byly > inteligentniejsze od Tow. Sekretarza Stanu. No coz odwiecznie juz z > sekretarzami tak bylo. Aktualne wiesci z frontu sa takie, ze spece mowia ze to jednak jego glos. Czyli te bomby jednak takie inteligentne nie byly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 IP: 213.216.66.* 12.02.03, 08:55 _helga napisała: > Aktualne wiesci z frontu sa takie, ze spece mowia ze to jednak jego glos. skoro sami tasme spreparowali to trudno zeby inaczej mowili. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 12.02.03, 09:02 Gość portalu: siedem napisał(a): > _helga napisała: > > > Aktualne wiesci z frontu sa takie, ze spece mowia ze to jednak jego glos. > > skoro sami tasme spreparowali to trudno zeby inaczej mowili. > > 5040 Masz na mysli USA? Nie maja z tym nic wspolnego. Tym razem to nie amerykanskie odkrycia, tylko ta slynna telewizja Al Jazeera, ktorej Amerykanie zdecydowanie nie kochaja. Jednak wydaje sie ze Laden to bombardowanie przezyl. Moze byl ranny, ale teraz zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 IP: 213.216.66.* 12.02.03, 09:05 _helga napisała: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Aktualne wiesci z frontu sa takie, ze spece mowia ze to jednak jego g > los. > > > > skoro sami tasme spreparowali to trudno zeby inaczej mowili. > > > > 5040 > > > Masz na mysli USA? Nie maja z tym nic wspolnego. Tym razem to nie amerykanskie > odkrycia, tylko ta slynna telewizja Al Jazeera, ktorej Amerykanie zdecydowanie > nie kochaja. Jednak wydaje sie ze Laden to bombardowanie przezyl. Moze byl > ranny, ale teraz zyje. żywotna bestia. może młotkiem go? niech wyśledzą tego goscia co kasety z ziemianki binladena nosi I MŁOTKIEM GO! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunio Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 IP: 195.94.218.* 12.02.03, 11:48 Ciekawe tylko dlaczego mieli tą taśmę parę godzin wcześniej. I jeszcze jedno gdy udostępniano kolejne taśmy to Amerykanie zawsze wątpili w ich autentyczność, a teraz taka zgodność. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Pelen traskrypt Ben Ladena z 11 lutego 2003 13.02.03, 03:59 Gość portalu: nunio napisał(a): > Ciekawe tylko dlaczego mieli tą taśmę parę godzin wcześniej. I jeszcze jedno > gdy udostępniano kolejne taśmy to Amerykanie zawsze wątpili w ich > autentyczność, a teraz taka zgodność. Zgodni jak zgodni. Wlasnie puscilam kolejne 2 transkrypty, w tym samym watku. Pierwszy to wywiad na temat telewizji Al Jazeera, ktorej dzialalnosc medialna sie Amerykanom wyraznie nie podoba. A drugi transkript to reakcja polityczna na sama tasme. Transkrypt z posiedzenia Senackiego Komitetu Spraw Zagranicznych pt. "Post-Saddam Iraq", co ja osobiscie odbieram jako wlasnie reakcje na ta tasme. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Pelen traskrypt z 11 lutego. Tylko kogo? 13.02.03, 04:17 A mi się wydaje że Bin Laden już dawno nie żyje. Dzisiaj właśnie ogłoszono jego następne idiotyczne przemówienie w którym ogłasza że zginie w tym roku śmiercią samobójczą w imię Boga. Wydaje mi się że ci którzy wiedzą że on już dawno zdechł, jak pies którym jest, postanowili zrobić z niego wiecznego bohatera. Będzie gdzieś jakiś zamach bombowy w którym on niby zginie ale nikt nigdy jego ciała nie znajdzie i w jego ślady pójdzie miliony ślepych muzułmanów. Przecież przed Afganistanem on tak bardzo się kochał w filmach w których sam grał główną rolę a tu nagle tylko taśmy dźwiękowe. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Pelen traskrypt z 11 lutego. Tylko kogo? 13.02.03, 05:11 neutralny.nick napisała: > A mi się wydaje że Bin Laden już dawno nie żyje. Dzisiaj właśnie ogłoszono jego > > następne idiotyczne przemówienie w którym ogłasza że zginie w tym roku śmiercią > > samobójczą w imię Boga. Wydaje mi się że ci którzy wiedzą że on już dawno > zdechł, jak pies którym jest, postanowili zrobić z niego wiecznego bohatera. > Będzie gdzieś jakiś zamach bombowy w którym on niby zginie ale nikt nigdy jego > ciała nie znajdzie i w jego ślady pójdzie miliony ślepych muzułmanów. > Przecież przed Afganistanem on tak bardzo się kochał w filmach w których sam > grał główną rolę a tu nagle tylko taśmy dźwiękowe. Dlaczego? > Obawiam sie ze zyje, bo na tej tasmie on wspomina o rzeczach ktore nastapily po Tora Bora. Natomiast otwarte jest pytanie w jakim jest stanie fizycznym. Cos tam mowiono o jego chorobach, moze tez zostal ranny w tym bombardowaniu? Sadzac po tym, jak sie administracja Busha rozwscieczyla na Al Jazeera, to jednak trzeba sie z tym stanem rzeczy pogodzic. A poza tym patrze tez na to, co sie dzieje w Afganistanie. Wyglada na to, ze Talibowie maja zamiar skoordynowac swoje akcje z wybuchem ewentualnej wojny. Niedlugo to sie do mnie zglosza jacys panowie w czarnych kapeluszach, tak mi sprawnie idzie wynajdywanie tych stron terrorystycznych w internecie, hihiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pelen traskrypt z 11 lutego. Tylko kogo? IP: 213.216.66.* 13.02.03, 07:36 _helga napisała: > Obawiam sie ze zyje, bo na tej tasmie on wspomina o rzeczach ktore nastapily po > > Tora Bora. durna amerykańskia ciajej nie ma pojecia o rzeczach ktore nastapiuły po torabora i bara bara. Natomiast otwarte jest pytanie w jakim jest stanie fizycznym. Cos > tam mowiono o jego chorobach, moze tez zostal ranny w tym bombardowaniu? Sadzac > heheh. dohtora! dohtora! dokusia mu wyślij > po tym, jak sie administracja Busha rozwscieczyla na Al Jazeera, to jednak > trzeba sie z tym stanem rzeczy pogodzic. > > A poza tym patrze tez na to, co sie dzieje w Afganistanie. Wyglada na to, ze > Talibowie maja zamiar skoordynowac swoje akcje z wybuchem ewentualnej wojny. > Niedlugo to sie do mnie zglosza jacys panowie w czarnych kapeluszach, tak mi > sprawnie idzie wynajdywanie tych stron terrorystycznych w internecie, hihiiii. ech... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNORANT To wszystko dowodzi, że wojna... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.03, 11:44 Sława! ...z terroryzmem zbliża się do zwycięskiego końca! Bo przed nalotami na Talibów też odgrażał się... I g wskórał! To cos takiego jak Nniemieckie kotrataki a Adrdenach, które jednak trochę pomieszały, więc jeszcze bardziej przypomina to starszenie jaką nową wunderwaffe... Ale wystarczyło postawic na nogi CIA i FBI aby niż ważnego nie wydarzyło się... Tak będzie i teraz, może uda im sie załatwić jakąś dyskotekę gdzieś na antypodach, ale takie sprawy potrafią załatwić zwykli gangsterzy.. Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Re: Pelen traskrypt z 11 lutego. Tylko kogo? 13.02.03, 14:55 _helga napisała: > neutralny.nick napisała: > > > A mi się wydaje że Bin Laden już dawno nie żyje. Dzisiaj właśnie ogłoszono > > jego > > > > następne idiotyczne przemówienie w którym ogłasza że zginie w tym roku > śmiercią > > > > samobójczą w imię Boga. Wydaje mi się że ci którzy wiedzą że on już dawno > > zdechł, jak pies którym jest, postanowili zrobić z niego wiecznego bohater > a. > > Będzie gdzieś jakiś zamach bombowy w którym on niby zginie ale nikt nigdy > jego > > ciała nie znajdzie i w jego ślady pójdzie miliony ślepych muzułmanów. > > Przecież przed Afganistanem on tak bardzo się kochał w filmach w których s > am > > grał główną rolę a tu nagle tylko taśmy dźwiękowe. Dlaczego? > > > > Obawiam sie ze zyje, bo na tej tasmie on wspomina o rzeczach ktore nastapily po > > Tora Bora. Ja nie mam zadnych dowodow ale to ze cos tam bylo o Tora Bora naprawde o niczym nie swiadczy. Oczywiscie ze chcac nasz oszukac pisali cos o "po Tora Bora". Natomiast otwarte jest pytanie w jakim jest stanie fizycznym. Cos > tam mowiono o jego chorobach, moze tez zostal ranny w tym bombardowaniu? Sadzac > > po tym, jak sie administracja Busha rozwscieczyla na Al Jazeera, to jednak > trzeba sie z tym stanem rzeczy pogodzic. To tez o niczym nie swiadczy poniewaz reakcja Busha w stosunku do Al Jazeera powinna byc taka sama bez wzgledu na to czy to jest naprawde Osama czy nie. > > A poza tym patrze tez na to, co sie dzieje w Afganistanie. Wyglada na to, ze > Talibowie maja zamiar skoordynowac swoje akcje z wybuchem ewentualnej wojny. > Niedlugo to sie do mnie zglosza jacys panowie w czarnych kapeluszach, tak mi > sprawnie idzie wynajdywanie tych stron terrorystycznych w internecie, hihiiii. Odpowiedz Link Zgłoś