Dodaj do ulubionych

wyznanie MIŁOŚCI na forum tym

25.02.03, 08:22
Przeczytałem słowa takie tu:

"Aniu! Gdybyś zechciała kiedyś mnie odwiedzić, każę przygotować komnatę
najpiękniejszą, zieloną, jedwabną. Sny ma się tam lekkie, jak utkane z
księżycowych nici. A w dzień myśli jasne i czyste jak błękit naszego nieba."

Jestem wzruszony. Kto taki emanujący erotyzmem tekst napisał? Który z
forumowiczów zapałał takim uczuciem gorącym, iż napisał publicznie
zaproszenie do komnaty tajemnic ludzkich dusz i ciała też?
Z drugiej strony wąpliwości mam. Czy takie wyznanie nie jest ekshibicjonizmem
tu. Bo o ekshibicjoniźmie często słyszy się tu.
Kim jest autor słów tych? To zagadka z nagrodą jest.

Perła
Obserwuj wątek
    • lisekrudy Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym 25.02.03, 11:23
      To napisala Carmina. Jaka nagroda jest?

Lisek - lowca nagrod

• Gość: Perła Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: 212.160.135.* 25.02.03, 11:28
        lisekrudy napisał:

> To napisala Carmina. Jaka nagroda jest?
        >
        > Lisek - lowca nagrod
        >

Lisku, zdobyłeś 100 punktów.

pozdrawiam

Perła
        • Gość: Ania Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: 213.46.162.* 25.02.03, 11:30
          MIRIAM, JAK TY TO ROBISZ?
          lady_hawk 24-02-2003 20:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Delikatna, anielska wrecz uroda.
          Ksiazece maniery.
          Rozkoszny, pelen wdzieku usmiech.
          A Diablica taka!

Daj recepte! Nie zaluj!

• Re: MIRIAM, JAK TY TO ROBISZ? adres: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl
          Gość: Miriam 24-02-2003 20:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując

lady_hawk napisała:

> Delikatna, anielska wrecz uroda.
          > Ksiazece maniery.
          > Rozkoszny, pelen wdzieku usmiech.
          > A Diablica taka!
          >
          > Daj recepte! Nie zaluj!

Ależ Lady, gdzież mi do Twoich manier, delikatności! Kochanie, jesteś
          wcieleniem aksamitu, co za intelekt, jakaż uroda, maniery, gesty!
          Uśmiech - cudowny, pełen tajemnicy i czaru. I ta srebrna, cieniutka jak
          anielski włos, szpileczka przytrzymująca bukiecik fiołków przy...
          gorsiesmile
          Szyk, szyk!

"Kochanie jestes wcieleniem aksamitu"
          Toz to wyznanie milosne.Nie dziwie sie teraz Perle dlaczego ma takie mysli.
          Lisku tobie dedykuje rowniez.

• Gość: Perła tania Anka jesteś IP: 212.160.135.* 25.02.03, 11:38
            tak łatwo Carmina kupiła Cię. Najpierw pomiatała Tobą, a wystarczyło, że
            napiszesz o mnie "męska kurwa" i juz komnaty dla ciebie są. Nie wierz w to, w
            Katowicach żadnych komnat nie ma, smród z hałd co najwyżej. Strasznie tania
            jesteś.

Perła
            • Gość: Ania Re: a tys glupi perla IP: 213.46.162.* 25.02.03, 11:52
              Gość portalu: Perła napisał(a):

> tak łatwo Carmina kupiła Cię. Najpierw pomiatała Tobą, a wystarczyło, że
              > napiszesz o mnie "męska kurwa" i juz komnaty dla ciebie są. Nie wierz w to, w
              > Katowicach żadnych komnat nie ma, smród z hałd co najwyżej. Strasznie tania
              > jesteś.
              >
              > Perła

Nikt mnie nie kupil.Zawsze pisze to co mysle,masz chyba przyklad po Dance,a ty
              uzerasz sie z ludzmi tylko po to by sprawic Mance przyjemnosc.
              Tylko,ze Manka z lady tez pisza glupoty i latwo to wyciagnac.Chcesz sie uzerac
              dalej?To sie uzeraj,mnie tam wszystko jedno.Mnie to tylko smieszy, a juz
              najbardziej jak Marysia uruchamia fantazje i pisze na moj temat mimo,ze mnie w
              zyciu na oczy nie widziala.Nie uwazasz,ze sie osmiesza?Ja na jej temat nie
              pisze bo nie wiem jak wyglada.Skoro lady ja tak uwielbia za jej urode i ona
              lady to ja tego nie neguje,widac panie sie znaja,ciesze sie,ze adoruja sie
              wzajemnie.O tobie tez napisza czasami,ze jestes przystojny,czy ja to podwazam?
              Ani mi w glowie,co mnie to obchodzi?
              • Gość: Perła Re: a tys glupi perla IP: 212.160.135.* 25.02.03, 11:57
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
                >
                > > tak łatwo Carmina kupiła Cię. Najpierw pomiatała Tobą, a wystarczyło, że
                > > napiszesz o mnie "męska kurwa" i juz komnaty dla ciebie są. Nie wierz w to
                > , w
                > > Katowicach żadnych komnat nie ma, smród z hałd co najwyżej. Strasznie tani
                > a
                > > jesteś.
                > >
                > > Perła
                >
                > Nikt mnie nie kupil.Zawsze pisze to co mysle,masz chyba przyklad po Dance,a
                ty
                > uzerasz sie z ludzmi tylko po to by sprawic Mance przyjemnosc.
                > Tylko,ze Manka z lady tez pisza glupoty i latwo to wyciagnac.Chcesz sie
                uzerac
                > dalej?To sie uzeraj,mnie tam wszystko jedno.Mnie to tylko smieszy, a juz
                > najbardziej jak Marysia uruchamia fantazje i pisze na moj temat mimo,ze mnie
                w
                > zyciu na oczy nie widziala.Nie uwazasz,ze sie osmiesza?Ja na jej temat nie
                > pisze bo nie wiem jak wyglada.Skoro lady ja tak uwielbia za jej urode i ona
                > lady to ja tego nie neguje,widac panie sie znaja,ciesze sie,ze adoruja sie
                > wzajemnie.O tobie tez napisza czasami,ze jestes przystojny,czy ja to podwazam?
                > Ani mi w glowie,co mnie to obchodzi?

Anka, ja nie pisze o Twojej urodzie, ja pisze o tym, że cie kupiono tanio tu.
                Za wirtulane komnaty kupiono cię. One żadnej wartości nie mają.
                A jeżeli chodzi o urodę to na pewno piękna jesteś.

Perła
    • Gość: Miriam Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 11:35

Ale jakie nagrody? Bo oczywiście to pisała Carmina do tej Anki całej co jej mąż
      przestawał podawać mule, poszedł po rozsądek do głowy, a zaraz potem do pięknej
      sąsiadki co nie ma owłosionych łydek i 103 cm w pasie od spożywania
      gigantycznych ilości muli i siedzenie non stop w necie.
      Wkurzył się i basta. Bidna, zmulona Anka!

Pozdrawiam tego Panasmile

Miriam

• Gość: Ania Re: Biedna Mania IP: 213.46.162.* 25.02.03, 11:44
        Gość portalu: Miriam napisał(a):

>
        > Ale jakie nagrody? Bo oczywiście to pisała Carmina do tej Anki całej co jej
        mąż
        >
        > przestawał podawać mule, poszedł po rozsądek do głowy, a zaraz potem do
        pięknej
        >
        > sąsiadki co nie ma owłosionych łydek i 103 cm w pasie od spożywania
        > gigantycznych ilości muli i siedzenie non stop w necie.
        > Wkurzył się i basta. Bidna, zmulona Anka!
        >
        > Pozdrawiam tego Panasmile
        >
        > Miriam
        >
        Widzisz jak sie zdenerwolalas,jakie bzdury piszesz,nie majace pokrycia w
        rzeczywistosci.Skad czerpiesz informacje o mnie i o moim mezu,o tym ile mam w
        pasie?Zalosna Maniu jestes.
        Jak tam szpileczka przy gorsecie lady?
        • Gość: Perła zamulona Anka jest IP: 212.160.135.* 25.02.03, 11:50

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
          >
          > >
          > > Ale jakie nagrody? Bo oczywiście to pisała Carmina do tej Anki całej co je
          > j
          > mąż
          > >
          > > przestawał podawać mule, poszedł po rozsądek do głowy, a zaraz potem do
          > pięknej
          > >
          > > sąsiadki co nie ma owłosionych łydek i 103 cm w pasie od spożywania
          > > gigantycznych ilości muli i siedzenie non stop w necie.
          > > Wkurzył się i basta. Bidna, zmulona Anka!
          > >
          > > Pozdrawiam tego Panasmile
          > >
          > > Miriam
          > >
          > Widzisz jak sie zdenerwolalas,jakie bzdury piszesz,nie majace pokrycia w
          > rzeczywistosci.Skad czerpiesz informacje o mnie i o moim mezu,o tym ile mam w
          > pasie?Zalosna Maniu jestes.
          > Jak tam szpileczka przy gorsecie lady?

alez Anka, sama piszesz o sobie tu tyle, że wszelkie normy przekroczyłaś już.
          Ja nie wierzę, że ktoś kto w necie non stop od wielu, wielu miesięcy jest,
          związany realnie z kims jest. Po prostu to sie wyklucza wzajemnie. Jeżeli ty
          zaczynasz pisac o 7 rano i kończysz o 3 w nocy, i tak dniami i miesiącami
          całymi, a w międzyczasie privy z "pieskami" do nurniego piszesz, to nie pisz o
          szczęśliwym małżeństwie swym. Bujasz po prostu i tyle.

Perła
          • Gość: Ania Re: biedny perla IP: 213.46.162.* 25.02.03, 11:59
            Gość portalu: Perła napisał(a):

>.>
            > alez Anka, sama piszesz o sobie tu tyle, że wszelkie normy przekroczyłaś już.
            > Ja nie wierzę, że ktoś kto w necie non stop od wielu, wielu miesięcy jest,
            > związany realnie z kims jest. Po prostu to sie wyklucza wzajemnie. Jeżeli ty
            > zaczynasz pisac o 7 rano i kończysz o 3 w nocy, i tak dniami i miesiącami
            > całymi, a w międzyczasie privy z "pieskami" do nurniego piszesz, to nie pisz
            o
            > szczęśliwym małżeństwie swym. Bujasz po prostu i tyle.
            >
            > Perła

Perla moje malzenstwo i moja sprawa,ty sobie mysl co chcesz wolno ci.
            Ja nawet nie pytam o twoja zone bo malo mnie interesuje ,choc chyba takowa
            miales ,bo dziecka sobie sam nie zrobiles.
            Zajmijcie sie swoimi sprawami,zalozyliscie wspanialy watek,piszcie w nim
            dalej.O lamborgini z szezlagami o szoferze,o tym jacy piekni i madrzy
            jestescie.Piszcie nawet o elemelkach,a jak wam tak bardzo zalezy to piszcie i o
            mnie.
            Kazdy madry wie ,ze to idiotyzmy bo mnie nie znacie.Piszcie dalej,jeden
            idiotyzm mniej jeden wiecej nie zaszkodzi.
            • Gość: Perła Re: biedny perla IP: 212.160.135.* 25.02.03, 12:12

> Gość portalu: Perła napisał(a):
              >
              > >.>
              > > alez Anka, sama piszesz o sobie tu tyle, że wszelkie normy przekroczyłaś j
              > uż.
              > > Ja nie wierzę, że ktoś kto w necie non stop od wielu, wielu miesięcy jest,
              >
              > > związany realnie z kims jest. Po prostu to sie wyklucza wzajemnie. Jeżeli
              > ty
              > > zaczynasz pisac o 7 rano i kończysz o 3 w nocy, i tak dniami i miesiącami
              > > całymi, a w międzyczasie privy z "pieskami" do nurniego piszesz, to nie pi
              > sz
              > o
              > > szczęśliwym małżeństwie swym. Bujasz po prostu i tyle.
              > >
              > > Perła
              >
              > Perla moje malzenstwo i moja sprawa,ty sobie mysl co chcesz wolno ci.
              > Ja nawet nie pytam o twoja zone bo malo mnie interesuje ,choc chyba takowa
              > miales ,bo dziecka sobie sam nie zrobiles.
              > Zajmijcie sie swoimi sprawami,zalozyliscie wspanialy watek,piszcie w nim
              > dalej.O lamborgini z szezlagami o szoferze,o tym jacy piekni i madrzy
              > jestescie.Piszcie nawet o elemelkach,a jak wam tak bardzo zalezy to piszcie i
              o
              >
              > mnie.
              > Kazdy madry wie ,ze to idiotyzmy bo mnie nie znacie.Piszcie dalej,jeden
              > idiotyzm mniej jeden wiecej nie zaszkodzi.

Oczywiście Anka, że twoje małżeństwo to twoja sprawa jest. Z tym, że my tutaj
              odnosimy sie do tego co inni piszą, bo taka formuła tego forum jest. A ty o
              mężu i co on ci gotuje, piszesz cały czas, z własnej woli. No to i odnosimy sie
              do tego. A skoro mowa o tym juz. Piszesz ciągle o prezesie, mimo, iz o tym na
              forum nie jest. to jak to z twoim pojęciem intymności jest?

Perła
        • davout_ Re: Biedna Mania 25.02.03, 11:54

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
          >

> Widzisz jak sie zdenerwolalas,jakie bzdury piszesz,nie majace pokrycia w
          > rzeczywistosci.Skad czerpiesz informacje o mnie i o moim mezu,o tym ile mam w
          > pasie?Zalosna Maniu jestes.

Może usłyszała w pralni , a ponieważ to plotkarski babsztyl więc powtarza . A jest takie mądre przysłowie .
          Mądry wie co mówi a głupi mówi co wie .
      • ankakoch a w Lublinie kogos krew zalewa 25.02.03, 11:50
        para perełek tropi cudza miłość - coż wlasne zakochanie juz przeminelo, wlasne
        małżeństwa juz rozbite, wlasne dzieci nie poczęte i do tego forsa sie konczy

przedwcześnie podstarzala diva (to sie zdarza tym poludniowym typom, ze po
        trzydziestce wygladaja jak wlasny portret posmiertny) dlawi sie rozpacza -
        jednak ten nadziany palant maz pogonil

przekwitla salome, co pocznie, skoro umie tylko kręcić kuprem
        pozostaje wdowiec z gromatka dzieci. jemu nie bedzie przeszkadzać, że nastepne
        już sie mu nie urodzi

Chor wielbicieli (unisono): życzymy udanych łowów w Leżajsku! w tym roku los
        dal aż dwie szanse!
        • bykk Re: do Miriam:) 25.02.03, 12:00
          Witaj.
          Miriam, przepraszam, ale czy nie masz polskich znaków?
          Piszesz "mule", chyba chodziło o "muły"?
          pozdrawiam
          hej!
          Ps. do Perły
          Perła, dobrze powiedziane "wystarczyło..."!
          Właśnie też się zdziwiłem skąd we familokach komnaty, no ale mogę się
          mylić?
          hej!
          • Gość: Ania Re: do Bykka IP: 213.46.162.* 25.02.03, 12:10
            bykk napisał:

> Witaj.
            > Miriam, przepraszam, ale czy nie masz polskich znaków?
            > Piszesz "mule", chyba chodziło o "muły"?
            > pozdrawiam
            > hej!
            > Ps. do Perły
            > Perła, dobrze powiedziane "wystarczyło..."!
            > Właśnie też się zdziwiłem skąd we familokach komnaty, no ale mogę się
            > mylić?
            > hej!

Wyjasniam Ci Bykku co to sa mule.To sa malze po prostu,takie w
            muszelkach.Trzeba je bardzo dobrze umyc najpierw.Nastepnie poddusic selery
            naciowe i cebule ,pozniej wrzucic do tego mule i podlac wszystko bialym winem.
            Uwaga mule je sie bez muszelek,muszelki sie wyrzuca.

Bykku,prosilam Cie bys nie docinal.Nie chcialam,z Toba pisac na pewne tematy,bo
            uwazam,ze nasze stanowiska sie nie zmienia.Dlatego tez wolalam zaprzestac
            wymiany postow niz niszczyc ,stare przyjazne kontakty.Myslalam,ze gdy sprawa
            sie jakos rozejdzie po kosciach to wszystko wroci do normy.
            Przykro mi troche i tyle,ale jak chcesz atakowac to atakuj dalej.
            • kiepski006 Ania, a kotlety sie nie przypalily? 25.02.03, 12:25

> bykk napisał:
              >
              > > Witaj.
              > > Miriam, przepraszam, ale czy nie masz polskich znaków?
              > > Piszesz "mule", chyba chodziło o "muły"?
              > > pozdrawiam
              > > hej!
              > > Ps. do Perły
              > > Perła, dobrze powiedziane "wystarczyło..."!
              > > Właśnie też się zdziwiłem skąd we familokach komnaty, no ale mogę się
              > > mylić?
              > > hej!
              >
              >
              > Wyjasniam Ci Bykku co to sa mule.To sa malze po prostu,takie w
              > muszelkach.Trzeba je bardzo dobrze umyc najpierw.Nastepnie poddusic selery
              > naciowe i cebule ,pozniej wrzucic do tego mule i podlac wszystko bialym winem.
              > Uwaga mule je sie bez muszelek,muszelki sie wyrzuca.
              >
              > Bykku,prosilam Cie bys nie docinal.Nie chcialam,z Toba pisac na pewne
              tematy,bo
              >
              > uwazam,ze nasze stanowiska sie nie zmienia.Dlatego tez wolalam zaprzestac
              > wymiany postow niz niszczyc ,stare przyjazne kontakty.Myslalam,ze gdy sprawa
              > sie jakos rozejdzie po kosciach to wszystko wroci do normy.
              > Przykro mi troche i tyle,ale jak chcesz atakowac to atakuj dalej.
              Babo zalosna, strasznie ci samotnie i pusto w tej Belgii musi byc, skoro tak
              stukasz i stukasz na forum.
              Praca zarobkowa na to moze pomoc - no i pieniadze na wlasne mule i internet
              bedziesz miala, heheheehhe
              A nawet i na patelnie, gdybys ja spalila lol
              Przemysl to.
              • Gość: Ania Re: Ania, a kotlety sie nie przypalily? IP: 213.46.162.* 25.02.03, 12:49
                kiepski006 napisał:

> .> **********
                > Babo zalosna, strasznie ci samotnie i pusto w tej Belgii musi byc, skoro tak
                > stukasz i stukasz na forum.
                >
                A to ty tak myslisz ,a ze kiepski jestes to die nie dziwie.

Praca zarobkowa na to moze pomoc - no i pieniadze na wlasne mule i internet
                > bedziesz miala, heheheehhe
                >
                Ale ja mam wszystko wlasne mule i wlasny internet po co mam pracowac?Nie chce
                mi sie.Wole sobie stukac i wnerwiac takich kiepskich.

A nawet i na patelnie, gdybys ja spalila lol
                > Przemysl to.

Nie pale patelni,a jakby sie zdarzylo to nie problem ide do sklepu i kupuje
                nowa.
                • kiepski006 Re: Ania, a kotlety sie nie przypalily? 25.02.03, 13:01

> kiepski006 napisał:
                  >
                  > > .> **********
                  > > Babo zalosna, strasznie ci samotnie i pusto w tej Belgii musi byc, skoro t
                  > ak
                  > > stukasz i stukasz na forum.
                  > >
                  > A to ty tak myslisz ,a ze kiepski jestes to die nie dziwie.
                  >
                  >
                  >
                  > Praca zarobkowa na to moze pomoc - no i pieniadze na wlasne mule i internet
                  > > bedziesz miala, heheheehhe
                  > >
                  > Ale ja mam wszystko wlasne mule i wlasny internet po co mam pracowac?Nie chce
                  > mi sie.Wole sobie stukac i wnerwiac takich kiepskich.
                  >
                  > A nawet i na patelnie, gdybys ja spalila lol
                  > > Przemysl to.
                  >
                  > Nie pale patelni,a jakby sie zdarzylo to nie problem ide do sklepu i kupuje
                  > nowa.
                  Jak widze, wyczuwasz jedynie zapach spalonej kapusty. Pojecia "ironia" widac
                  nie znasz. Zapytaj sie moze meza Marca(lub kimkolwiek on jest, hehhehe) - moze
                  jemu uda sie tobie to wytlumaczyc; o ile twoj kiepski francuski na to pozwoli,
                  naturalissement lol
                  PS. A wnerwiasz sie sama z siebie, i to w kretynski sposob, ratlerku
                  brukselski, majacy widoczne koneksje z miejscowymi przekupkami lol lol lol
            • bykk Re: jeśli już to...do Ani b. 25.02.03, 12:38
              Aniu, dzięki za wyjaśnienie w kwestii "mule". Nie miałem pojęciasmile
              o tych "zwierzątkach", teraz wiem jaka różnica mole, mule, muły.
              Wiesz ja stary i czasem zapominam.
              Nie zapomniałem jednak, że nie prosiłaś, a po prostu kazałaś się mi
              "odpierdolić". "Prośbę" Twą spełniłem, nie zwracałem się do Cie, o co więc?
              Docinki powiadasz? Odbierasz to do siebie? To i dobrze.
              Chciałbym tylko, abyś troszkę zbastowała, nie uważasz? Twoja sprawa.
              Nie czujesz się wypuszczona? Wiem, ja też często się wkurwiam, ale być
              złośliwym cały czas? Bez sensu.
              Trzym się.
              to powiadasz, że muszelki się wurzuca? Hm, właśnie tak myślałem, cosik mi
              się przypomina, jak to komuś jakiś kawałek muszelki utknął w gardle i cały
              czas charczał i był zły!
    • Gość: polishAM Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 25.02.03, 13:03
      To znaczy na wstepie podkreslam, ze to jest sprawa przegrana. Ania nie popusci,
      na czym ja sie juz dawno poznalem, rok moze poltora na forum kraj. Otoz ja
      uwazam, ze Ania jest atrakcyjna. Mam to przeczucie, a ono mnie rzadko myli.
      Lydki owlosione mi nie przeszkadzaja, ale oberwalo mi sie od Ani za moje
      podchody do niej taka wiazanka slow, ze przez godzine nie moglem dojsc do
      siebie. Ogien. Anka to nie kluski moi drodzy, to tysiac zyletek nadzianych na
      kij bejsbolowy. Gdybym wybieral partnera przy napdzie na bank, ta osoba bylaby
      Ania.
      • Gość: lady_hawk Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 18:45
        Ania ma Belga za meza.

Ja to troche rozumiem, bo mam Belga za szefa od niedawna i choc w normalnym
        (miedzynarodowym srodowisku) zyje facet od lat, mowie Wam: kanal.
        Dlatego ja troszke wspolczuje Ani.

A troszke nie wspolczuje, bo sama wybrala. Mnie ta zwierzchnosc z powodu
        globalizacji spotkala i o zdanie nie pytano. A swoje wiem od lat.

Przypomnial mi o tym moj prawnik. Ponarzekalam troszke na nowe, narzucone
        porzadki i on to skonstatowal: toz to bez sensu, jak w belgijskiej firmie.

No wlasnie.

To musi sie Ania odreagowac. Bo jej tam jak Palestynczykom w Gazie. Ma wode i
        zywnosc dostarczona. Ale nad sile obciazenia i wymagania. Moze chcialaby glowa
        domu byc a tu nic. I bombki tylko na choince.

Aniu, czy myslisz, ze wiesz jak moga Arabowie nie znosic Zydow?
        • Gość: polishAM Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 25.02.03, 19:25
          Palestynczyk ma nie tylko wode i zywnosc dostarczona. Sam sobie dopowiedz
          reszte. So, i Ania.
    • Gość: perli Rachmaninow ! IP: 213.17.252.* 25.02.03, 18:53
      łoł!!
      molestownik muzyczny
      ścieżynka muzyczna z blasku!

perli

niezwykle aktualna
      kurde
      oj
      • kiepski006 Tez siarka? A moze miazmaty z morza? ;) /nt 25.02.03, 18:58
        Gość portalu: perli napisał(a):

> łoł!!
        > molestownik muzyczny
        > ścieżynka muzyczna z blasku!
        >
        > perli
        >
        > niezwykle aktualna
        > kurde
        > oj
        • Gość: perli pan profesor miodek !:)..n/t IP: 213.17.252.* 25.02.03, 19:02
          • kiepski006 Re: pan profesor miodek !:) hehehehehe 25.02.03, 19:05
            Profesorow, a nawet hrabiow toc na forum juz starczy wink
    • do_gory Re: wyznanie MIŁOŚCI na forum tym 01.03.03, 09:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka