Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hansi [...] IP: *.dipool.highway.telekom.at 15.03.03, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Hansi, jestes ciężki idiota a to kolejna próbka... IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 00:19 ...twojej tfu-rczości epistolarnej . I ten niezrównany germański humor . • Ludzi gcie ta Klamka???? adres: *.dipool.highway.telekom.at Gość: Hansi 24-02-2003 20:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Klamka Dschwi nie nie byc!!! Wschisko chora!!!!Gupia Wariata!!! Ludzi,hilfe!!!Ich will nach Hause!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi Prosilem cie baranie IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 01:24 Prosilen cie przeciez... Autor: Gość: Hansi IP: *.dipool.highway.telekom.at Data: 15-03-2003 17:39 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Hansi napisał(a): > > > Bardzo dobrze ze to zacytowałeś . Zastanów się , czy ten, > > może głupi ale w końcu żart mógłby ktoś poza tobą potraktować poważnie? > Przecie > > przedszkolak powiedziałby od razu ze to są jaja. > > Ty natomiast notoryczny napadasz dziko na człowieka który przewyższa > > cię w rozwoju 1000 razy. Wyzwiska: > 221; > > Sierota po Hitlerze” ,” Sturmbannführer” napisane z komi > cznym > > i błędami, > > wskazują ze nerwy ci puszczają emerycie. Zrozum ze twoje wyzwiska są > > zupełnie nieadekwatne. > > Radzę ci się przespać zanim o odpiszesz i znowu się ośmieszysz. > > Ps. Poradź się żony i wnucząt. > > > > Hansi > > > To mnie nerwy puszczają ? To ciebie ruszyło pacanie . Emeryt i podeszły wiek to > > dla ciebie adekwatne wyzwiska ? To na tym polega twój germański rozwój , tępy i > > zarozumiały folksdojczu ? Tak cię nauczyli teutońska mendo , pozbawiona honoru > i ambicji , twoi ziomkowie ? Rzeczywiście niebywały rozwój intelektu . No i > słynne niemieckie poczucie humoru . > > > "Klamka Dschwi nie nie byc!!!Wschisko chora!!!!Gupia Wariata!!! > Ludzi,hilfe!!!Ich will nach Hause!!!" Prosiłem cię przecież żebyś się przespał i skonsultował z rodzina. Jestem pewien ze dzisiaj po przemyśleniu takich bzdur byś nie napisał. Jestem zaszczycony ze zrywasz się z łóżka o 3 nad ranem żeby odpisać na mój post , ale pamiętaj ze zdrowiem w twoim wieku trzeba uważać. „Volksdeutsch” pisze się tak właśnie. Jesteś mi cos winien za naukę niemieckiego, stary pacanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi [...] IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi [...] IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 01:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi wilkul w oryginale IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 01:33 Gazeta.pl > Forum > Aktualności Niedziela, 16 marca 2003 Aktualności Re: Die klappe halten , Volksdeutschu Hansi Autor: Gość: Hansi IP: *.dipool.highway.telekom.at Data: 15-03-2003 23:44 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: wikul napisał(a): > A ja polecam ci leczenie psychiatryczne . O ile jeszcze nie jest za późno . Olobogarety, jakie to oryginalne!!!. Czy przypadkiem nie usłyszałeś tego od tow. Stalina jak cię wypieprzył ze służby (w kuchni) za nadgorliwość. Ps. Błędy poprawiłem. Poliglota to ty niestety nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Odpowiedź p.Henia udzielona baranowi Hansi IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 01:43 Re: Herr König HenrykAutor: Gość: Hansi IP: *.dipool.highway.telekom.at Data: 23-02-2003 20:58 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując Gość portalu: Pan Henio napisał(a): > Widziśz sa miejsca przeznaczone dla rozmów ludzi dla których jezyk nie jest > przeszkodą i nie stanowi takiej trudności jak dla Ciebie. > Ubolewam, że Ty jako właściciel firmy i to w solidnym niemieckim kraju, nie > zatrudniasz właściwych i fachowych ludzi. To dziwne. Dyscyplina obowiązuje > przecież i Ciebie. Ty zatrudniasz ich biedaku na czarno, zeby parę euro > dociułać. zapewne byś poszedł na kurs języka. Polskiego oczywiście wszak widzę, > ze przyszło ci nie mieć innej możliwośći jak jedynie zatrudniać Polaków. > Pewnie masz wysokie wymagania, to cegłę noszą u ciebie inżynierowie... > może to absolwenci waszych uczeli jeśli mają takie problemy językowe? > Myśł baranie, kiedy chcesz o czyms opowiedzieć. Myśl bo to nie boli, a boli za > to kiedy dostaniesz kopa w dupę za swoje kretynizmy. > Potrzebujesz to albo osobiście albo ci jutro dupsko spiorą ci od noszenia > cegły. Na górze i na dole. > Pan Henio , a dla ciebie Herr Henryk Ja pana Herr König Henryk muwic,Piniondze mi to dac.Pana muss nur schnell Zegla tragen, nie gupia muwic.Duscha Zegla-duscha piniondza,gupia muwic nie dobsche!!! Powtórzę za p.Heniem . Myśl baranie , to nie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Przychodzi żona Hanysa do domu ... IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 01:50 Przychodzi żona Hanysa do domu i mówi do męża : - Słuchaj kochanie, fama głosi, że używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. Na to Hansi : - To powiedz tej famie, że jest stara rura i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Pewien Hanys z Wiednia , czyli HANSI na tym forum. IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 19:11 Pewien Hanys z Wiednia podpisujący się na tym forum pedalskim nickiem HANSI pyta sie zaniedbywanej żony : -Czemu nigdy nie mówisz kiedy przeżywasz orgazm ? - Bo nigdy cie nie ma wtedy w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi wilkur, nie dam sie sprowokowac. kocham Cie IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 19:21 Gość portalu: wikul napisał(a): > Pewien Hanys z Wiednia podpisujący się na tym forum pedalskim nickiem HANSI > pyta sie zaniedbywanej żony : > -Czemu nigdy nie mówisz kiedy przeżywasz orgazm ? > - Bo nigdy cie nie ma wtedy w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi [...] IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.03.03, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 01:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 02:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi wikul, poszukaj tego o twoich mendach i Bushu!!! IP: *.dipool.highway.telekom.at 22.03.03, 02:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 23.03.03, 01:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś