IP: 62.46.27.* 08.11.01, 21:08
moja corka czeka na mnie na czacie gazeta pl sport.nie moge tam wejsc z
niewiadomych przyczyn. kimkolwiek jestes prosze cie wejdz tam i powiedz jej ze
jestem tu
Obserwuj wątek
    • Gość: agentka Re: pomuz mi IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:14
      hej gomez ! a mozesz wejsc na czata na onecie ?
      • Gość: gomez Re: pomuz mi IP: 62.46.27.* 08.11.01, 21:18
        kochgam cie sprubuje a jak nie to wracamy tu z powrotem jaki czat.czekam
        ..
        • Gość: agentka Re: pomuz mi IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:22
          gomez chodz na #wedkarstwo smile)
          • Gość: agentka Re: ok:) IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:28
            a jak i to ci gomez nie wejdzie to podaj adres jajkiejs tamtejszej strony z
            czatem i daj namiary ok ?
            • Gość: gomez Re: ok:) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 21:34
              zobacz na oaecie gdzie jest malo ludzi.czat na onecie mi wchodzi.podaj nazwe
              czata czekam tu
              • Gość: agentka Re: ok:) IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:35
                wedkarstwosmile)
                • Gość: agentka ok IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:50
                  gomez no i co ? wchodzisz na wedkarstwo ?
                • Gość: gomez Re: ok:) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 21:52
                  nie wejdzie.cholera wie dla czego.ma stara wyszukiwarke.to debil jest
                  kasztan.sprubuje wejsc gdzie kolwiek na czata potem ci powiem gdzie czekaj tu
                  • Gość: agentka czekam IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:59
                    no dobra czekam smile)))
                    • Gość: gomez Re: czekam IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 22:12
                      musze pobrac program a te buce juz ziewaja.kocham was musze spadac.jutro tu
                      bede.wieczorem dobranoc.czekam
                      • Gość: agentka dobranoc :) IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 22:16
                        pa toto ! hehehe tulko jutro badz na pewno bede czekac papapa!
                        • Gość: gomez Re: dobranoc :) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 22:21
                          wiem o tym i dlatego zycie jest piekne .dobranoc
                          • Gość: gomez powrot czlowieka zwanego gomez IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:30
                            hej jak leci.
                          • Gość: agentka hej ! IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 20:34
                            Hej gomez ! jak bedziesz dzis to pisz na jaki czat mam wejsc bo z wejsciem na
                            forum gazety mialam straszne problemy wiec napisz ktory czat ci wchodzi smile)
                            • Gość: gomez Re: hej ! IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:37
                              a zaden zabko to kasztany sa ciemniaki.co w domu
                              • Gość: gomez Re: hej ! IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:46
                                lewy but na prawa noge muwisz sobie juz nie moge.a puzniej olal.w poniedzialek
                                jestem w domu
                                • Gość: agentka hehhehe IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 21:12
                                  viatr ! heheheh dzieki strasznie za propozycje ale i tam napewno nie wejdzie
                                  ale dzieki smile)) a gomez znalazles cos ? heheheh i co to za wierszyki
                              • Gość: agentka halo hehehe IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 20:58
                                w domu jak zawsze hehehesmile)) nic nowiego ale tato prosze cie chocmy ztad na
                                jakiegos czata albo na inne forum bo jedna strona tu wchodzi mi ponad 8 minut!
                                • Gość: Vi@tr´ _ Gomez IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 21:04
                                  Gość portalu: agentka napisał(a):

> w domu jak zawsze hehehesmile)) nic nowiego ale tato prosze cie chocmy ztad na
                                  > jakiegos czata albo na inne forum bo jedna strona tu wchodzi mi ponad 8 minut!

Hey.

Jak chcesz, udostępnię Wam mój czat prywatny...

Napisz i poproś o adres viatr@poczta.gazeta.pl

smile)

Vi@tr´____________________[cztowy]
                                  • Gość: gomez do wiatra IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:17
                                    dzieki za dobre slowo i chec pomocy .nie zapomne ci tego.pozdrawiam
                                  • Gość: gomez hrabia albrecht von gomez IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:28
                                    tchyba nie pogadamy atkaen tu ma dziesiec komputeruw i wszystkie spiepszone
                                    .to kretyn jest kasztan
    • Gość: agentka gomez! IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 21:39
      nio i jak to gdzie idziemy na jaki czt ? cio hehhe ? a jak sie nie da to
      powiedz tato bedziesz w poniedzialek rano czy wieczorkiem czy jak ?
      • Gość: gomez Reantwort IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:44
        kochanie temu bucowi tu nic nie wchodzi.to informatyk jest.ma 10 komputerow i
        wszystkie spiepszone.a w domu bede najwczesniej jak bede mogl.pocaluj mame
        odemnie.czesc.dobranoc muswze spadac.cze.
    • Gość: U Re: pomuz mi IP: 216.41.48.* 09.11.01, 21:54
      Gomez,czy Ty zyjesz w Austrii?
      • Gość: gomez Re: pomuz mi IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 19:58
        cze jestem znowu co slychac
      • Gość: gomez gomez do gomeza IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 20:38
        sam se pomoz. wsiadaj w auto i do domu
        • Gość: Vi@tr´ _Vi@tr´ do Gomeza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 20:44
          Gość portalu: gomez napisał(a):

> sam se pomoz. wsiadaj w auto i do domu

Cześć Gomez smile

Nie rozrabiaj...

Pojedziesz do domu o czasie.

Dom nie ucieknie.

Tam czekają.

A Ty spokojny i pewny ciesz się tym.

Nie wszyscy mają domy w których na nich czekają.

Ty masz.

Jakbyś kiedyś o tym zapomniał, to wróć pamięcią do tej chwili.

smile)

Vi@tr´______________________[wglądu]
          • Gość: gomez Re: _Vi@tr´ do Gomeza IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 20:58
            drogi kolego wiem co jest najwazniejsze w zyciu ale dzieki za
            przypomnienie.pozdrowka
    • Gość: gomez do atki IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 21:19
      zostawiam pozdrowienia i usciski.ide spac.cze
    • Gość: agentka do gomeza!!!! IP: *.solutions.net.pl 11.11.01, 15:46
      hej ! jak tam gomez? wczoraj probowalam chyba przez 2 godziny wejsc na to
      forum ,no nie dalo sie ! no hehheheh ale dzis nie jest lepiej tylko weszlo
      jakims cudem to jest ok ale stronki na gazeta.pl wchodza ok 10 min jedna to
      wiesz tato jak to jest nie hehhehe no to tato jak dzis bedziesz to musimy
      zmienic formu hmmmm a hoga.pl ci wchodzi tato ? jak tak to badz tam dzisiaj o
      21 na pilka reczna "Kusy i Sośnica najlepsze w Kępnie
      2001-11-06 10:01:00 " tam nie ma komentarzy a jak nie da sie to napisz do mnie
      nio to papappasmile))))
      • Gość: gomez Re: do gomeza!!!! IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:44
        niestety nie wejdzie.co za cholera.jak mi cos wchodzi to tobie nie chce.ale to
        nic jutro sie zobaczymy.a moze uda ci sie tu wejsc .bede czekal.
        • Gość: agentka hello! IP: *.solutions.net.pl 11.11.01, 20:03
          hej tato! gazeta.pl wlacza sie 10 minut ! tak sie nie da gadac normalnie hehesmile
          ale moze interia albo wp ? a jak nie to daj mi tato adres stroni jaka ci
          wchodzi albo jakiejs austriackiej moze lepiej wejdzie
      • Gość: gomez Re: do gomeza!!!! IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:46
        niestety nie wejdzie.co za cholera.jak mi cos wchodzi to tobie nie chce.ale to
        nic jutro sie zobaczymy.a moze uda ci sie tu wejsc .bede czekal.
        • Gość: kd Re: do gomeza!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 20:37
          poczekaj to obciagniesz mi druta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka