Gość: gomez IP: 62.46.27.* 08.11.01, 21:08 moja corka czeka na mnie na czacie gazeta pl sport.nie moge tam wejsc z niewiadomych przyczyn. kimkolwiek jestes prosze cie wejdz tam i powiedz jej ze jestem tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agentka Re: pomuz mi IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:14 hej gomez ! a mozesz wejsc na czata na onecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: pomuz mi IP: 62.46.27.* 08.11.01, 21:18 kochgam cie sprubuje a jak nie to wracamy tu z powrotem jaki czat.czekam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: pomuz mi IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:22 gomez chodz na #wedkarstwo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: ok:) IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:28 a jak i to ci gomez nie wejdzie to podaj adres jajkiejs tamtejszej strony z czatem i daj namiary ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: ok:) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 21:34 zobacz na oaecie gdzie jest malo ludzi.czat na onecie mi wchodzi.podaj nazwe czata czekam tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka ok IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 21:50 gomez no i co ? wchodzisz na wedkarstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: ok:) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 21:52 nie wejdzie.cholera wie dla czego.ma stara wyszukiwarke.to debil jest kasztan.sprubuje wejsc gdzie kolwiek na czata potem ci powiem gdzie czekaj tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: czekam IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 22:12 musze pobrac program a te buce juz ziewaja.kocham was musze spadac.jutro tu bede.wieczorem dobranoc.czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka dobranoc :) IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 22:16 pa toto ! hehehe tulko jutro badz na pewno bede czekac papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: dobranoc :) IP: *.dipool.highway.telekom.at 08.11.01, 22:21 wiem o tym i dlatego zycie jest piekne .dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez powrot czlowieka zwanego gomez IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:30 hej jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka hej ! IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 20:34 Hej gomez ! jak bedziesz dzis to pisz na jaki czat mam wejsc bo z wejsciem na forum gazety mialam straszne problemy wiec napisz ktory czat ci wchodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: hej ! IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:37 a zaden zabko to kasztany sa ciemniaki.co w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: hej ! IP: 62.46.28.* 09.11.01, 20:46 lewy but na prawa noge muwisz sobie juz nie moge.a puzniej olal.w poniedzialek jestem w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka hehhehe IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 21:12 viatr ! heheheh dzieki strasznie za propozycje ale i tam napewno nie wejdzie ale dzieki )) a gomez znalazles cos ? heheheh i co to za wierszyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka halo hehehe IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 20:58 w domu jak zawsze hehehe)) nic nowiego ale tato prosze cie chocmy ztad na jakiegos czata albo na inne forum bo jedna strona tu wchodzi mi ponad 8 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vi@tr´ _ Gomez IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 21:04 Gość portalu: agentka napisał(a): > w domu jak zawsze hehehe)) nic nowiego ale tato prosze cie chocmy ztad na > jakiegos czata albo na inne forum bo jedna strona tu wchodzi mi ponad 8 minut! Hey. Jak chcesz, udostępnię Wam mój czat prywatny... Napisz i poproś o adres viatr@poczta.gazeta.pl ) Vi@tr´____________________[cztowy] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez do wiatra IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:17 dzieki za dobre slowo i chec pomocy .nie zapomne ci tego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez hrabia albrecht von gomez IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:28 tchyba nie pogadamy atkaen tu ma dziesiec komputeruw i wszystkie spiepszone .to kretyn jest kasztan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka gomez! IP: *.solutions.net.pl 09.11.01, 21:39 nio i jak to gdzie idziemy na jaki czt ? cio hehhe ? a jak sie nie da to powiedz tato bedziesz w poniedzialek rano czy wieczorkiem czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Reantwort IP: 62.46.28.* 09.11.01, 21:44 kochanie temu bucowi tu nic nie wchodzi.to informatyk jest.ma 10 komputerow i wszystkie spiepszone.a w domu bede najwczesniej jak bede mogl.pocaluj mame odemnie.czesc.dobranoc muswze spadac.cze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: pomuz mi IP: 216.41.48.* 09.11.01, 21:54 Gomez,czy Ty zyjesz w Austrii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: pomuz mi IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 19:58 cze jestem znowu co slychac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez gomez do gomeza IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 20:38 sam se pomoz. wsiadaj w auto i do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vi@tr´ _Vi@tr´ do Gomeza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 20:44 Gość portalu: gomez napisał(a): > sam se pomoz. wsiadaj w auto i do domu Cześć Gomez Nie rozrabiaj... Pojedziesz do domu o czasie. Dom nie ucieknie. Tam czekają. A Ty spokojny i pewny ciesz się tym. Nie wszyscy mają domy w których na nich czekają. Ty masz. Jakbyś kiedyś o tym zapomniał, to wróć pamięcią do tej chwili. ) Vi@tr´______________________[wglądu] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: _Vi@tr´ do Gomeza IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 20:58 drogi kolego wiem co jest najwazniejsze w zyciu ale dzieki za przypomnienie.pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez do atki IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 21:19 zostawiam pozdrowienia i usciski.ide spac.cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka do gomeza!!!! IP: *.solutions.net.pl 11.11.01, 15:46 hej ! jak tam gomez? wczoraj probowalam chyba przez 2 godziny wejsc na to forum ,no nie dalo sie ! no hehheheh ale dzis nie jest lepiej tylko weszlo jakims cudem to jest ok ale stronki na gazeta.pl wchodza ok 10 min jedna to wiesz tato jak to jest nie hehhehe no to tato jak dzis bedziesz to musimy zmienic formu hmmmm a hoga.pl ci wchodzi tato ? jak tak to badz tam dzisiaj o 21 na pilka reczna "Kusy i Sośnica najlepsze w Kępnie 2001-11-06 10:01:00 " tam nie ma komentarzy a jak nie da sie to napisz do mnie nio to papappa)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: do gomeza!!!! IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:44 niestety nie wejdzie.co za cholera.jak mi cos wchodzi to tobie nie chce.ale to nic jutro sie zobaczymy.a moze uda ci sie tu wejsc .bede czekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka hello! IP: *.solutions.net.pl 11.11.01, 20:03 hej tato! gazeta.pl wlacza sie 10 minut ! tak sie nie da gadac normalnie hehe ale moze interia albo wp ? a jak nie to daj mi tato adres stroni jaka ci wchodzi albo jakiejs austriackiej moze lepiej wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: do gomeza!!!! IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:46 niestety nie wejdzie.co za cholera.jak mi cos wchodzi to tobie nie chce.ale to nic jutro sie zobaczymy.a moze uda ci sie tu wejsc .bede czekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: do gomeza!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 20:37 poczekaj to obciagniesz mi druta Odpowiedz Link Zgłoś