Dodaj do ulubionych

Poparcie dla Leszka Millera

IP: *.icpnet.pl 25.03.03, 18:18
W tych trudnych chwilach Panie Premierze ja, ktory zawsze na Pana wymyślałem,
chcę Pana wesprzeć i powiedziec, ze doceniam Pana zaangażowanie w sprawy
Polski, Pana wysiłki, nieuchylanie się od trudnych problemow, ogrom
odpowiedzialności, który na Panu spoczywa. I wlasnie staję jednoznacznie po
Pana stronie, przeciw Prezydentowi, ktorego postrzegam obecnie jak osobę
nieodpowiedzialną, gdyż z bliżej nieznanych mi powodow tworzy atmosfere
niepewności i zamieszania teraz, gdy wlasnie porzebna nam atmosfera zupelnie
inna - pracy i sposkoju. Pana zycie było z pewnoscią ciężką pracą i zostało
ukoronowane sukcesem. Niech nie pozwoli Pan sobie odebrac sukcesu ludziom
malym, krzykaczom i szumowinom. Niech jasnym dla Pana stanie się fakt, ze w
jednej linii staje Pan Prezydennt i Jerzy Urban - dwaj "tytani" cięzkiej
pracy (vide komentarz Leppera o A. K.). Nie wiem co się dzieje z Prezydentem.
Moim zdaniem z racji oderwania od realnych problemow codziennego zycia w
Polsce stał się łatwym celem różnych podpuszczaczy i awanturnikow. Pana
stanowisko o niepodawaniu się do dymisji i kontynuacji pracy rządu jest ze
wszech miar sluszne. Niech Pan nie wierzy w sondaże opinii produkowane na
zamowienie i byle jak. Pana i mój idol - Tony Blair - w swych
najtrudniejszych obecnie chwilach jak Premier GB po prostu wypiął sie na
sondaże i poszedł na pomoc przyjacielowi - G. Bushowi, na chwałę Wielkiej
Brytanii i wolnego świata. Niech będzie to dla Pana przykladem. Proszę
pamiętać, że jest wieleu Polakow, którzy doceniają Pana wysiłkii zyczą Panu
dobrze. Polakow, ktorzy nigdy by nie pomyśleli, ze staną kiedyś po Pana
stronie. Powodzenia Panie Premierze - proszę rządzić w spokoju i z poczuciem
oparcia w znacznej częsci narodu.

AdamM

Obserwuj wątek
    • Gość: ????????? Re: ??????????????? IP: *.krakow.pl 25.03.03, 18:21
    • Gość: gomez Re: a to chyba prima aprilis IP: *.solutions.net.pl 25.03.03, 18:24
      wielce szanowny tytan pracy ma obecnie gorsze notowania niz rzad niejakiego
      Buzka po czterech latach rownie pracowitych.
    • indris Jak popierać, to nie okłamywać 25.03.03, 18:25
      Nie należy okłamywac Leszka Millera, że ma poparcie "znacznej części narodu".
      Część narodu, która go popiera jest właśnie nieznaczna. I to właśnie z powodu
      wplątania Polski w iracką awanturę poparcie dla rządu dodatkowo maleje.
      • Gość: AdamM Nie wykluczam tego - IP: *.icpnet.pl 25.03.03, 20:12
        zasadniczo to dobrze, ze ludzie sa przeciw wojnie - znaczy, ze czegoś historia
        jednak uczy. Ja też wolałbym, aby jej nie bylo, ale teraz zostaje nam tylko
        wspierać naszych jak sie da. A sondaże to gówno nic nie warte. Ich wynikami
        może sobie zaprzątać glowe taki tytan intlektu jak A. K. na przyklad. Ktory nie
        ma zbyt wielu realnie pożytecznych rzeczy na koncie swoich dotychczasowych
        osiągnięć.

A.
        • indris Agresorzy to nie "nasi" 25.03.03, 20:17
          Nie popierałbym polskich bandytów w napadzie na arabski sklep.
          • bykk Re: do Adaśka:)))) 25.03.03, 20:26
            Witaj.
            Adaśko, dzięki Ci za dobry humor dnia na dobry wieczór, hehehe!
            pozdrawiam
            hej!
            uważaj tylko, bo ktoś "nowy" tu na F., może w to uwierzyć, hahaha!
            • Gość: AdamM Bykku, IP: *.icpnet.pl 25.03.03, 20:38
              ale ja naprawdę tak wlasnie uważam. Wszelkie zmiany teraz na stanowisku
              premiera bylyby w niedobre, bo i kandydata nie ma i czas niepewny. A Kwas to
              nie jest dla mnie autorytet, bo ja ciężko pracujacy czlowiek jestem, a u Kwasa
              tej pracy nie widzę. A u Millera ją widzę. Ale to tylko na teraz. W normalnych
              wyborach na Millera bym absolutnie nie glosował. Ale teraz uważam, ze trzeba go
              poprzeć dla naszego wspólnego dobra.

Pozdrawiam cieplo

AdamM

• Gość: jacek#jw Re: do Bykka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 20:40
              bykk napisał:

> Witaj.
              > Adaśko, dzięki Ci za dobry humor dnia na dobry wieczór, hehehe!
              > pozdrawiam
              > hej!
              > uważaj tylko, bo ktoś "nowy" tu na F., może w to uwierzyć, hahaha!

Nie sądzę, by to żart był. Poza tym forum to nie tylko ludzie stale tu
              przebywający.
        • Gość: KOSCIELNY Re: Nie wykluczam tego - IP: *.proxy.aol.com 25.03.03, 20:24
          ADAMIE NIE PRZERYWAJ LECZENIA BO TO CO PISZESZ JEST TYPOWYM OBJAWEM
          ROZWIJAJACEJ SIE CHOROBY
    • Gość: jacek#jw Re: Poparcie dla Leszka Millera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 20:36
      Gość portalu: AdamM napisał(a):

> W tych trudnych chwilach

Nie sprawdziłeś się. Wykorzystałeś sprawę, która powinna być niezależna od
      sympatii partyjnych i podziałów społecznych w wewnętrznej rozgrywce jednego
      ugrupowania. Z typową dla tego ugrupowania swadą oszukiwałeś wszystkich na
      forum, udając bezstronność, wręcz wrogość do własnych kolegów, ukrywając przed
      wszystkimi swoje prawdziwe oblicze. W Polsce panuje wolność słowa i nikt za
      przynależność do SLD i jego poparcie nie wsadza do więzienia. Czego się boisz?

> Panie Premierze ja, ktory zawsze na Pana wymyślałem,
      > chcę Pana wesprzeć i powiedziec, ze doceniam Pana zaangażowanie w sprawy
      > Polski, Pana wysiłki, nieuchylanie się od trudnych problemow, ogrom
      > odpowiedzialności, który na Panu spoczywa. I wlasnie staję jednoznacznie po
      > Pana stronie, przeciw Prezydentowi, ktorego postrzegam obecnie jak osobę
      > nieodpowiedzialną, gdyż z bliżej nieznanych mi powodow tworzy atmosfere
      > niepewności i zamieszania teraz, gdy wlasnie porzebna nam atmosfera zupelnie
      > inna - pracy i sposkoju. Pana zycie było z pewnoscią ciężką pracą i zostało
      > ukoronowane sukcesem. Niech nie pozwoli Pan sobie odebrac sukcesu ludziom
      > malym, krzykaczom i szumowinom. Niech jasnym dla Pana stanie się fakt, ze w
      > jednej linii staje Pan Prezydennt i Jerzy Urban - dwaj "tytani" cięzkiej
      > pracy (vide komentarz Leppera o A. K.). Nie wiem co się dzieje z Prezydentem.
      > Moim zdaniem z racji oderwania od realnych problemow codziennego zycia w
      > Polsce stał się łatwym celem różnych podpuszczaczy i awanturnikow. Pana
      > stanowisko o niepodawaniu się do dymisji i kontynuacji pracy rządu jest ze
      > wszech miar sluszne. Niech Pan nie wierzy w sondaże opinii produkowane na
      > zamowienie i byle jak. Pana i mój idol - Tony Blair - w swych
      > najtrudniejszych obecnie chwilach jak Premier GB po prostu wypiął sie na
      > sondaże i poszedł na pomoc przyjacielowi - G. Bushowi, na chwałę Wielkiej
      > Brytanii i wolnego świata. Niech będzie to dla Pana przykladem. Proszę
      > pamiętać, że jest wieleu Polakow, którzy doceniają Pana wysiłkii zyczą Panu
      > dobrze. Polakow, ktorzy nigdy by nie pomyśleli, ze staną kiedyś po Pana
      > stronie. Powodzenia Panie Premierze - proszę rządzić w spokoju i z poczuciem
      > oparcia w znacznej częsci narodu.
      >
      > AdamM
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      • Gość: AdamM Jeśli oskarżasz mnie o IP: *.icpnet.pl 25.03.03, 20:41
        fałszywośc (bo chyba o to Ci idzie) to się mylisz bardzo. Ale nie wiem czy to
        żart czy nie wiec nic wiecej nie napisze na razie. Do SLD nie należe i nigdy na
        nich nawet nie zaglosowalem.

A.
        • bykk Re: do Jacka:) 25.03.03, 20:49
          Witam.
          Jacku, nie znasz Adaśka?smile)
          Przecie widać jak grubo szyje, hehehe!
          pozdrawiam
          hej!
        • Gość: jacek#jw Re: Jeśli oskarżasz mnie o IP: *.toya.net.pl 26.03.03, 10:27

> fałszywośc (bo chyba o to Ci idzie) to się mylisz bardzo. Ale nie wiem czy to
          > żart czy nie wiec nic wiecej nie napisze na razie. Do SLD nie należe i nigdy
          na
          >
          > nich nawet nie zaglosowalem.
          >
          > A.

To opinia, na podstawie zamieszczonego tu tekstu. Jeśli sobie życzysz mogę ją
          rozszerzyć i w oparciu o ten tekst uzasadnić.

Jacek
    • januszcz Re: Poparcie dla Leszka Millera 25.03.03, 23:26

> W tych trudnych chwilach Panie Premierze ja, ktory zawsze na Pana wymyślałem,
      > chcę Pana wesprzeć i powiedziec, ze doceniam Pana zaangażowanie w sprawy
      > Polski, Pana wysiłki, nieuchylanie się od trudnych problemow, ogrom
      > odpowiedzialności, który na Panu spoczywa. I wlasnie staję jednoznacznie po
      > Pana stronie, przeciw Prezydentowi, ktorego postrzegam obecnie jak osobę
      > nieodpowiedzialną, gdyż z bliżej nieznanych mi powodow tworzy atmosfere
      > niepewności i zamieszania teraz, gdy wlasnie porzebna nam atmosfera zupelnie
      > inna - pracy i sposkoju. Pana zycie było z pewnoscią ciężką pracą i zostało
      > ukoronowane sukcesem. Niech nie pozwoli Pan sobie odebrac sukcesu ludziom
      > malym, krzykaczom i szumowinom. Niech jasnym dla Pana stanie się fakt, ze w
      > jednej linii staje Pan Prezydennt i Jerzy Urban - dwaj "tytani" cięzkiej
      > pracy (vide komentarz Leppera o A. K.). Nie wiem co się dzieje z Prezydentem.
      > Moim zdaniem z racji oderwania od realnych problemow codziennego zycia w
      > Polsce stał się łatwym celem różnych podpuszczaczy i awanturnikow. Pana
      > stanowisko o niepodawaniu się do dymisji i kontynuacji pracy rządu jest ze
      > wszech miar sluszne. Niech Pan nie wierzy w sondaże opinii produkowane na
      > zamowienie i byle jak. Pana i mój idol - Tony Blair - w swych
      > najtrudniejszych obecnie chwilach jak Premier GB po prostu wypiął sie na
      > sondaże i poszedł na pomoc przyjacielowi - G. Bushowi, na chwałę Wielkiej
      > Brytanii i wolnego świata. Niech będzie to dla Pana przykladem. Proszę
      > pamiętać, że jest wieleu Polakow, którzy doceniają Pana wysiłkii zyczą Panu
      > dobrze. Polakow, ktorzy nigdy by nie pomyśleli, ze staną kiedyś po Pana
      > stronie. Powodzenia Panie Premierze - proszę rządzić w spokoju i z poczuciem
      > oparcia w znacznej częsci narodu.
      >
      > AdamM
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      ================
      Poparcie dla dążeń, których celem jest Unia. Kwaśniewski chyba był po rozmowie
      z LPR i dał sie nabrać na zmiane premiera. Tak na marginesie, to nie wiem kto z
      aktualnych działaczy SLD mógłby byc lepszym premierem niż Miller. Wiec jeśli
      SLD "musi" zostać przy rzadzeniu to niech to bedzie dalej Miller

Pozdrawiam

Janusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka