Gość: józek IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:57 dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanol Re: Jestem z Wami Irakijczycy 26.03.03, 23:05 zanczy sie jozio z iraku nadajesz ??? no to opowiadaj, co tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 23:07 Wsio w pariadkie. Plastikowe woreczki macie-przydadzą się. ethanol napisał: > zanczy sie jozio z iraku nadajesz ??? > no to opowiadaj, co tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMŁÓDŹ Napewno nie zwyciężą ale... IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.03.03, 23:05 ...trochę już przerzedzili barbardzyńskie szeregi. A tak na marginesie to jaka jest procedura powoływania do armii w USA. Bo jeśli mieli taki obowiązek i nikt ich nie pytał o zdanie to szkoda tych ludzi również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek pewnie że Amerykanów też szkoda.. IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 23:09 ...jeśli to nie są ochotnicy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan, Chicago Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.CHCGILGM.covad.net 26.03.03, 23:24 Jestem z Wami Irakijczycy - dokopcie tym co Was niszczyli przez te lata. Gdzie tylko możliwe to pomóżcie wojskom sprzymierzonych - i pozbądźcie się tych saddamów miejscowych co to nawet kilkaset km od Baghdadu trzymali Was krótko mordując, niszcząc i nie pozwalając się rozwijać. Nawet brali Was na wojny z sąsiadami - Irańczycy, tacy zwykli prości żołnierze jak Wy - też szli pod terrorem na wojnę z Wami nie wywołaną przez Was a przez Saddama. Zginęło Was wtedy miliony. Jestem z Wami, zlikwidujcie miejscowych saddamków! Stefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek Re: Jestem z Wami Irakijczycy 26.03.03, 23:56 Gość portalu: józek napisał(a): > dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!! Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez ekstremistow z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w wyniku tego 100 000 Polakow? Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie? Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i organizauje. Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny, moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke... Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 00:08 zdrowy_rozsadek napisał: > Gość portalu: józek napisał(a): > > > dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!! > > Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez ekstremistow > > z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w > wyniku tego 100 000 Polakow? > Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie? > Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu > podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w > miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie > przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i > organizauje. > Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny, > moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym > pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke... > Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush? Jeden z naszych prezydentów intelektualnie zbliżony do waszego krzaka powiedział , że kto z mieciem wojuje od miecia ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Jestem z Wami wojska koalicyjne.Precz z Saddamem ! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 00:25 zdrowy_rozsadek napisał: > Gość portalu: józek napisał(a): > > > dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!! > > Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez ekstremistow > > z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w > wyniku tego 100 000 Polakow? > Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie? > Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu > podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w > miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie > przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i > organizauje. > Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny, > moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym > pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke... > Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush? Przekonałeś mnie . Wszystko mi się popierdoliło z tym Irakiem . Może za dużo wypiłem ? A mały(rozumek) jest głupi i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś