Dodaj do ulubionych

Jestem z Wami Irakijczycy

IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:57
dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!!
Obserwuj wątek
    • ethanol Re: Jestem z Wami Irakijczycy 26.03.03, 23:05
      zanczy sie jozio z iraku nadajesz ???
      no to opowiadaj, co tam
      • Gość: józek Re: Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 23:07
        Wsio w pariadkie.
        Plastikowe woreczki macie-przydadzą się.

ethanol napisał:

> zanczy sie jozio z iraku nadajesz ???
        > no to opowiadaj, co tam
    • Gość: ADAMŁÓDŹ Napewno nie zwyciężą ale... IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.03.03, 23:05
      ...trochę już przerzedzili barbardzyńskie szeregi. A tak na marginesie to jaka
      jest procedura powoływania do armii w USA. Bo jeśli mieli taki obowiązek i
      nikt ich nie pytał o zdanie to szkoda tych ludzi również.
      • Gość: józek pewnie że Amerykanów też szkoda.. IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 23:09
        ...jeśli to nie są ochotnicy oczywiście
    • Gość: Stefan, Chicago Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.CHCGILGM.covad.net 26.03.03, 23:24
      Jestem z Wami Irakijczycy - dokopcie tym co Was niszczyli przez te lata. Gdzie
      tylko możliwe to pomóżcie wojskom sprzymierzonych - i pozbądźcie się tych
      saddamów miejscowych co to nawet kilkaset km od Baghdadu trzymali Was krótko
      mordując, niszcząc i nie pozwalając się rozwijać. Nawet brali Was na wojny z
      sąsiadami - Irańczycy, tacy zwykli prości żołnierze jak Wy - też szli pod
      terrorem na wojnę z Wami nie wywołaną przez Was a przez Saddama. Zginęło Was
      wtedy miliony.
      Jestem z Wami, zlikwidujcie miejscowych saddamków!
      Stefan, Chicago
    • zdrowy_rozsadek Re: Jestem z Wami Irakijczycy 26.03.03, 23:56
      Gość portalu: józek napisał(a):

> dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!!

Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez ekstremistow
      z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w
      wyniku tego 100 000 Polakow?
      Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie?
      Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu
      podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w
      miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie
      przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i
      organizauje.
      Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny,
      moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym
      pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke...
      Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush?
      • Gość: mały Re: Jestem z Wami Irakijczycy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 00:08
        zdrowy_rozsadek napisał:

> Gość portalu: józek napisał(a):
        >
        > > dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!!
        >
        > Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez
        ekstremistow
        >
        > z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w
        > wyniku tego 100 000 Polakow?
        > Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie?
        > Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu
        > podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w
        > miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie
        > przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i
        > organizauje.
        > Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny,
        > moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym
        > pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke...
        > Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush?

Jeden z naszych prezydentów intelektualnie zbliżony do waszego krzaka
        powiedział , że kto z mieciem wojuje od miecia ginie.
      • Gość: józek Jestem z Wami wojska koalicyjne.Precz z Saddamem ! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 00:25
        zdrowy_rozsadek napisał:

> Gość portalu: józek napisał(a):
        >
        > > dokopcie agresorom solidnie, moralnie już wygraliście !!!
        >
        > Jekie bylby koszt zagazowania jednej z miejscowosci POdlasia przez
        ekstremistow
        >
        > z AL-Qaidy? Ile moze kosztowac zatrucie Wisły fiolką z waglikiem i smierc w
        > wyniku tego 100 000 Polakow?
        > Dlaczego pseudopacyfisto nie bronisz pokoju i bezpiecenstwa na swiecie?
        > Dlaczego nie pamietasz "pseudopacyfisto" o zamachach na WTC, Czarnym Wrzesniu
        > podczas olimpaidy '78, dziesiatek bomb w samolotach, samochodów pułapek w
        > miastach swiata, ludzi - samobójców w restauracjach - dlaczego nie mozemy sie
        > przed tym bronic jesli wszyscy wiedza ze Saddma to popiera, finasuje i
        > organizauje.
        > Dlaczego mam Ciebie sluchac jesli zalezy mi na swoim zyciu, mojej dziewczyny,
        > moich rodziców, skoro wiem ze jakis Arab z Dzijadu moze zalatwic ich jednym
        > pociagnieciem za spust, jednym szarpnieciem za zawleczke...
        > Kto teraz jest wedlug ciebie sprawiedliwy - Saddam czy Bush?

Przekonałeś mnie . Wszystko mi się popierdoliło z tym Irakiem . Może za dużo
        wypiłem ? A mały(rozumek) jest głupi i tyle .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka