Dodaj do ulubionych

Przenosze krucjate drf i pejszns tutaj,zeby i

26.11.06, 08:41
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=52885340
obronca slabych,taras10,mogl sobie skonfrontowac rzeczywistosc z marzeniami.

Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Przenosze krucjate drf i pejszns tutaj,zeby i 26.11.06, 08:49
      pozarski napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=52885340
      > obronca slabych,taras10,mogl sobie skonfrontowac rzeczywistosc z marzeniami.
      >
      >
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=52886396
      i jeszcze pejszns,zeby bylo symetrycznie.
    • ewa8a Re: Przenosze krucjate drf i pejszns tutaj,zeby i 26.11.06, 08:54
      Daj spokój, już jej nie kompromituj. Do tego długaśnego wątka nie każdemu chce
      się zaglądać, a tu chorobę widać jak na dłoni.
      • pozarski Re: Przenosze krucjate drf i pejszns tutaj,zeby i 26.11.06, 08:54
        ewa8a napisała:

> Daj spokój, już jej nie kompromituj. Do tego długaśnego wątka nie każdemu
        chce
        > się zaglądać, a tu chorobę widać jak na dłoni.
        >
        Masz racje.
    • patience Link dla aktywu 26.11.06, 10:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=52890145
      • pozarski Re: Link dla aktywu 26.11.06, 10:41
        patience napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=52890145
        >
        >
        Mamy wiecej twoich wypowiedzi niz ta.Poza tym przeciez nie jest powiedziane,ze
        pracujesz tylko na 1 komputerze.Znajac twoje talenta w branzy IT nie zdziwilbym
        sie,gdybys ich miala na podoredziu 1000.
        • patience Oczywiscie. Poza tym jestem tez drf oraz parlament 26.11.06, 10:50
          parlamentem polskim ktory uchwalil ustawe o IPN.

PS. Gdyby to bylo potrzebne, to oswiadczam, ze nie wyrazam pretensji do nikogo
          za upublicznianie tresci donosow czy apeli zeby mi utrudniac zycie jak sie tylko
          da za chec skorzystania z mozliwosci wynikajacych z ustawy o ipn. Z podpisami
          wlacznie, o rozpopularyzowanie ktorych zadbali sami nadawcy. czyli nie wyrqzam
          zadnych pretensji do kogos podpisujacego sie jako ildefons... etc. za to ze
          opublikowal fragment rzeczonego apelu z podpisami.
          • pozarski Re: Oczywiscie. Poza tym jestem tez drf oraz parl 26.11.06, 10:53
            patience napisała:

> parlamentem polskim ktory uchwalil ustawe o IPN.
            >
            > PS. Gdyby to bylo potrzebne, to oswiadczam, ze nie wyrazam pretensji do nikogo
            > za upublicznianie tresci donosow czy apeli zeby mi utrudniac zycie jak sie
            tylk
            > o
            > da za chec skorzystania z mozliwosci wynikajacych z ustawy o ipn. Z podpisami
            > wlacznie, o rozpopularyzowanie ktorych zadbali sami nadawcy. czyli nie
            wyrqzam
            > zadnych pretensji do kogos podpisujacego sie jako ildefons... etc. za to ze
            > opublikowal fragment rzeczonego apelu z podpisami.
            >
            >
            bleblebleble
      • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco. 27.11.06, 11:07
        patience napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=52890145
        >
        >
        O moderacji

Gość portalu: patience napisał(a):

> administracja nie musi nikomu podawac ip. Wystarczy jesli powie czy to ten
        sam.
        > Zrszta, skoro sie odzywasz to juz masz prawdopodobnie sprawdzone i wiesz ze to
        > nie ja. Wystarczy ze ta wiedza sie podzielisz z aktywem.
        Niestety masz wszystkich za idiotow.Gdybys byla chroma,przykuta do lozka, z drf
        podajacym ci wode w ramach pomocy miedzygatunkowej,i wtedy by ci to nic nie
        dalo,bo przeciez,jak to pieknie opisala Ewa8a,bez trudu mozesz jeszcze
        korzystac z 10 laptopow,ktorymi operujesz,jak Hawkins,przy pomocy malego palca
        u lewej reki.Get real pejszns.
        ___
        a teraz tylko gwalcic koty Kaczynskiego
        autor:drf

• pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 27.11.06, 12:07
          Donosy nie wchodza w zakres ustawy o ochronie
          Autor: patience ☺
          Data: 27.11.06, 11:31 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          ...danych osobowych. Nigdzie na swiecie. Poza tym to nie ja opublikowalam ten
          donos, tylko ktos podpisany ildefons. Ja tylko wyrazilam ze nie zglaszam
          pretensji za tego rodzaju publikacje i to post factum, a nie przed. Nie mam
          pojecia kim jest ten ildefons, nie wykluczam, ze jednym z adresatow do ktorych
          to towarzystwo rozeslalo donos zeby uzyskac wiecej podpisow. Nawiasem mowiac,
          emigracja jest w swietnej kondycji, bo przy tak szeroko zakrojonej akcji nie
          udalo im sie zebrac wiecej niz troche ponad 200 podpisow. Z tego co slyszalam
          zreszta, niektorzy zaczynaja sie wycofywac, bo nie posiadali pelnej wiedzy pod
          czym sie podpisuja i jak to zostanie wykorzystane.

Co do ujawniania danych osobowych, to prosze bardzo, ogranicze sie tylko do tego
          co jest na forum:

Jednym z pierwszych wyczynow poziego po zainstalowaniu sie na forum byl donos o
          zyciu prywatnym z imienia i nazwiska na pewna osobe, nawiasem mowiac, autora GW,
          zawierajacy nieprawdziwe informacje o tej osobie. Za takie wlasnie numery
          wylatywal z innych forow, w tym i tego ktorym administrowalam. To co pisal bylo
          tak chamskie, ze post wylecial w powietrze, ale zachowala sie sama moja rozmowa
          z pozim ze tak sie nie robi i o przyczynach dlaczego go wyrzucilam z mojego
          forum. Nawiasem mowiac, ta osoba mi powiedziala ze przez dzialalnosc poziego,
          ktora sie bynajmniej do tego forum nie ogranicza, jego zona malo nie dostala
          zawalu serca. Powodem dla ktorego pozi zajmowal sie szkalowaniem tej osoby, bylo
          tylko i wylacznie to, ze ta osoba jasno i wyraznie odmowila podpisywania sie pod
          jakimikolwiek donosami, a takze wyrazila inne zdanie na temat badan
          historycznych.

01.06.06 o 15:11:55 Pozi ujawnil swiatu jak sie nazywam:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=42862291&a=42862795

godzine pozniej, tj. 01.06.06, 16:22 zupa grzybowa mu przypomniala tatusia:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=42867296
          i wtedy pozi "zdjal rekawiczki"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=45361819
          I tak jest do dzisiaj, ewuniu. W tym wlasnie bierzesz udzial, i to intensywnie.
          Moja osobista reakcja bylo to, ze do istniejacego bloga dopisalam swoje
          nazwisko, skoro i tak jawne, a takze sie przestalam kryc z artykulami np w
          Rzepie czy ostatnio z jakims fragmentem pracy naukowej. Nie pisze ani za
          poziego, ani za zupe grzybowa, ani za ildefonsa, ani za ciebie, ewuniu. W zadnym
          z moich postow nie ma zadnego ujawniania. Nie mam tez zadnego wplywu co sie
          dzieje z tymi donosami ani jak na nie ludzie reaguja. Odpowiadam wylacznie za
          swoje posty, w tym i ten, w ktorym napisalam, ze uwazam poziego i ciebie,
          ewuniu, za szuje. Nie wiem czy to ktores z was odpowiada ze te telefony o moich
          ostatnich szansach czy ktos inny z tej listy donosicieli tak sie "zabawial", ale
          nie tylko zmienilam nr. tel., ale tez zglosilam na policje. Formalnie. A teraz
          nie podoba mi sie to co robicie na forum. Tutaj obowiazuje netykieta. Jesli
          komus sie nie podoba jakikolwiek post, to prosze uprzejmie zglaszac ten post
          oraz jego autora na forum abuse a nie zakladac watki szkalujace moja osobe bez
          wzgledu na to kto jest autorem tego, co sie wam nie podoba. "Szmaty" i
          "podpaski" obficie dopisywane za kazdym razem jak sie odezwe tez mi sie nie
          podobaja, ale doszlam do wniosku, ze kazdy sam odpowiada za tresci, ktore
          publikuje, a i niejedno trollowanie juz widzialam. Niemniej zaczynam miec tego
          dosyc. Nie tyle tego co piszecie, ale stanu waszych umyslow. Miedzy innymi
          dlatego, ze jest rok 2006 i czasy PZPRowskich "potepien" za "odchylenia" od
          jedynie slusznej linii sie dosyc dawno skonczyly. Macie prawo miec takie opinie
          jakie tylko sobie zyczycie, ale nie macie prawa wymuszac na innych, zeby
          postepowali zgodnie z waszym zyczeniem. Nie mam rowniez zamiaru zmieniac swoich
          obyczajow bo wy sobie tego zyczycie. Przyzwyczailam sie do jakiegos forum i nie
          chce mi sie zmieniac obyczajow bo sie wam wydaje, ze macie prawo decydowac kto
          na nim ma prawo pisac.
          • ewa8a Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 27.11.06, 14:59
            Podobnie jak Czarneckiemu po usłyszeniu historii o Duchu Świętym, z którym
            konwersuje HGW, tak i mnie ręce opadły do kolan, gdy weszłam na moderację i
            zobaczyłam jakie brudy pierze tam ta histeryczka. Przypuszczam, że bardzo ją
            zraniłeś w realu i pod wpływem tych emocji zupełnie oszalała, bo brnie w
            nonsensy coraz bardziej.
            Fakt, są w jej wariactwie także akcenty humorystyczne, jak np ten :

01.06.06 o 15:11:55 Pozi ujawnil swiatu jak sie nazywam
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=42862291&a=42862795

Bo gdyby nie jej blogowy ekshibicjonizm nigdy bym na to nie wpadła, ze tak
            właśnie się nazywa, a myślę, że i 99 % świata, usychającego z ciekawości także
            by się nie domyśliło. Powiem Ci, że ja po mężu mam bardzo pospolite nazwisko, w
            przeciwieństwie do swojego rodowego, które oprócz mnie noszą jeszcze tylko dwie
            osoby w Polsce – moi rodzice, a nazwisko to ( po mężu) pada w necie dość
            często. Osobiście ani mnie ziębi ani parzy, jak się nazywa, znacznie bardziej
            interesuje mnie, że ma kota (tego w sensie dosłownym, choć jak się okazuje w
            przenośni ma go także), bo ja mam kobla na punkcie zwierząt i nie przejdę
            obojętnie koło żadnego futrzaka.
            Pomijając jednak te akcenty humorystyczne, napisała zdanie :

> Nie wiem czy to ktores z was odpowiada ze te telefony o moich
            ostatnich szansach czy ktos inny z tej listy donosicieli tak sie "zabawial",

Jeśli pisząc ,,was’’ ma także na myśli mnie, to znaczy, że muszę się jednak od
            tej osoby trzymać z daleka, jak od każdej niebezpiecznej wariatki. Powinnam w
            zasadzie zrobić to juz po tych nękaniach i nastrojach grozy, które w jakiś
            niezrozumiały dla mnie sposób gdzieś wytworzyłam, za które chciała mnie ciągać
            po sądach, odgrażając się, że nikt w necie nie jest anonimowy. Ja jednak
            anonimowa chciałbym pozostać i sądzę, że większość z nas także, dlatego nie
            widzę większego świństwa, jak podanie do wiadomości publicznej cudzego nazwiska
            i opisywanie jego sytuacji rodzinnej. Wybacz, że nie będę Cię już czynnie
            wspierała, ale wymiana zdań z takimi osobami, jak Twoja przeciwniczka napawa
            mnie wstrętem.

Pomyśleć, ze kiedyś uważałam ją za osobę rozsądną, wręcz ozdobę tego forum. No
            cóż,,,nietuzinkowe intelekty’’ mają skłonności do fiksowania.
            Współczuję Ci Pozarski, sama nie wiem, jak postępuje się z obłąkaną. Z uwagi na
            ten no.... jak mu tam .... nastrój grozy nie napiszę nawet żartem, że najlepiej
            zabić, ale może choć jakoś zakneblować ?
            • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 27.11.06, 15:18
              Dzieki Ewo,ale z niej sie leje niekontrolowanie i nic z tego,co pisze nie ma
              pokrycia w faktach.Bo fakt jest taki,ze widzialem ja tylko raz.Bylo to na
              spotkaniu "komandosow"w Puszczy Kampinoskiej w zeszlym roku.Pojechalem tam jako
              przyklejka do glownego bohatera garnca68,drf,ktory sie tam pojawil wlasnie z
              nia.Przyczyna naszego konfliktu jest baaaaardzo prozaiczna i z polityka,ani
              historia nie ma nic wspolnego.Jednego wieczora,majac juz niezle w
              czubie,wznioslem toast do pieknej(nieobecnej) blondynki,przyjaciolki drf i
              matki jego dzieci. No,nie wyobrazasz sobie,co sie dzialo.Pejszns wybiegla z
              sali i do konca(mojego) pobytu juz sie do mnie nie odezwala.Probowalem ja
              przeprosic(sam nie wiem za co,bo tamta kobieta jest nie tylko od pejszns
              piekniejsza,ale i madrzejsza; niestety pejszns jest mlodsza i fanatyczna jak
              drf),ale bez skutku.Ot i caly konflikt.Potem naturalnie doszla ta piekielna
              Hatikva68 i caly ten brzydki interes przeniesiony na Aqua.Oczywiscie masz racje
              nie chcac sie zadawac ze zdolna do wszystkiego(zlego)wariatka.Kto tego chce? Ja
              na pewno nie,ale teraz juz dla wlasnej przyjemnosci,po tych wszystkich
              perypetiach, bede ja tu trzymal,jak to sie mowi,na czubkach palcow. Pozdrawiam
              i mam nadzieje,ze bedziemy sie jeszce spotykac, tu,na aqua.
              • ewa8a Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 27.11.06, 15:27
                Zabawna historia. No cóż.... nie panuje nad emocjami, dała temu zresztą
                niejednokrotnie wyraz.

> Dzieki Ewo,ale z niej sie leje niekontrolowanie i nic z tego,co pisze nie ma
                pokrycia w faktach.

Nie musisz mi o tym mówić. Jak przeczytałam, że Ty nawet donosiłeś na nią do
                Giertycha, to w tym momencie przejrzałam na oczy. Sama wielokrotnie prosiłam,
                by poparła jakimiś cytatami głupoty, które tworzy, ale jak wiesz bez echa.

> Pozdrawiam
                i mam nadzieje,ze bedziemy sie jeszce spotykac, tu,na aqua.

Oczywiście, że będziemy, ja się nigdzie nie wybieram.
              • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 16:23
                Sorry,zeby sie nie przyczepila pejszensowa.Spotkalem ja(z drf) jeszcze raz w
                Warszawie na piwie.Skonczylo sie awantura,bo to podstarzale dziewcze
                przyczepilo sie do mojej brody(metaforycznie).Cos jej w mojej brodzie sie nie
                podobalo i zwracala wszystkim ludziom,znajomym i nie, na to uwage.Musialem
                przywolac ja do porzadku.That's it.
                • taras10 Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 17:29
                  Jest na to metoda (choc domyslam sie nieco spozniona). Napisz do niej: "Droga
                  patience, wtedy w puszczy przekroczylem granice twojej zazdrosci. Nie bylo to
                  moim celem, nie czuje sie wiec winny. Ale jesli zalezy tobie na tym, to goraco
                  przepraszam". Ona cie z kolei przeprosi za czepianie sie brody i powinniscie
                  sie wszyscy spotkac w puszczy Kampinoskiej. Wszyscy - znaczy trojkat, a moze
                  nawet kwartet (drf z matka jego dzieci, a ty powinienes sie wziac za patience.
                  Tylko najpierw zgolic brode). Co ty na to, pozarski?
                  • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 17:34
                    taras10 napisał:

> Jest na to metoda (choc domyslam sie nieco spozniona). Napisz do niej: "Droga
                    > patience, wtedy w puszczy przekroczylem granice twojej zazdrosci. Nie bylo to
                    > moim celem, nie czuje sie wiec winny. Ale jesli zalezy tobie na tym, to
                    goraco
                    > przepraszam". Ona cie z kolei przeprosi za czepianie sie brody i powinniscie
                    > sie wszyscy spotkac w puszczy Kampinoskiej. Wszyscy - znaczy trojkat, a moze
                    > nawet kwartet (drf z matka jego dzieci, a ty powinienes sie wziac za
                    patience.
                    > Tylko najpierw zgolic brode). Co ty na to, pozarski?
                    Zgolic brode?Nigdy!Ale wiem,ze czujesz do pejszns conajmniej
                    sympatie,wiec,jesli ci na tym zalezy,zrob to wszystko,co tu tak ladnie
                    zaplanowales,za mnie.Masz wolna reke.
                    ___
                    • taras10 Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 18:16
                      Moja sympatia do patience opadla mi, gdy przeczytalem, na kogo glosuje.
                      • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 18:19
                        taras10 napisał:

> Moja sympatia do patience opadla mi, gdy przeczytalem, na kogo glosuje.

Co?Nie chcesz walczyc?Przeciez moze ci sie uda ja przekonac,zeby juz dala
                        spokoj z rewolucja i zabrala sie za (na przyklad) rodzenie dzieci,pranie
                        pieluch i gotowanie dobrego jadla dla mezula?

___
                        • taras10 Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 19:01
                          Ja mam walczyc z patience? Nie mam o co. Ty to robisz za wszystkich.

pozarski napisał:

> taras10 napisał:
                          >
                          > > Moja sympatia do patience opadla mi, gdy przeczytalem, na kogo glosuje.
                          >
                          > Co?Nie chcesz walczyc?Przeciez moze ci sie uda ja przekonac,zeby juz dala
                          > spokoj z rewolucja i zabrala sie za (na przyklad) rodzenie dzieci,pranie
                          > pieluch i gotowanie dobrego jadla dla mezula?
                          >
                          > ___
                          > a teraz tylko gwalcic koty Kaczynskiego
                          > autor:drf
                          • pozarski Re: Link dla aktywu.Na O moderacji goraco cz.2 PS 27.11.06, 19:02
                            taras10 napisał:

> Ja mam walczyc z patience? Nie mam o co. Ty to robisz za wszystkich.

Nienie.Migasz sie.Ja nie walcze O pejszns,tylko Z pejszns.Zasadnicza roznica.

___
                            • terran p0zerski...rozmawiaj ze zgryzem_bieruta 27.11.06, 20:43
                              macie podobne sposoby...wink
                              • pozarski Re: p0zerski...rozmawiaj ze zgryzem_bieruta 27.11.06, 20:56
                                terran napisał:

> macie podobne sposoby...wink

O, schizo yz bek. Wszyscy,co chca wiedziec,wiedza kto jest kto.Np,kto nie
                                wie,ze terran jest idelfons_zgryz.bieruta,teraz juz wie.A kto nie wie,ze i
                                jeden i drugi to drf,tez juz wie.Dalej nie bede wyliczal,chyba ze wrocisz.Wtedy
                                bede.

___
                                • terran odlatujesz kompletnie pozer 27.11.06, 21:20
                                  ty wierzysz ze zgryz to ja??????
                                  czubku!

• pozarski Re: odlatujesz kompletnie pozer 27.11.06, 21:25
                                    terran napisał:

> ty wierzysz ze zgryz to ja??????
                                    > czubku!
                                    >
                                    Nie wazne, w co ja wierze dajczgewand.Wazne sa fakty.A fakt jest taki,ze
                                    idelfons_zgryz.bieruta,tak jak terran i drf,jak agat 44 i bw06,jak zupagrzybowa
                                    i sanatorium_psychiatryczne,to jedna i ta sama osoba.Jesli uwazasz,ze tak nie
                                    jest,laskawie przedstaw mi dowody.

___
                  • patience Daj spokoj taras 27.11.06, 17:44
                    To jest gosc ktory byl bardzo serdecznym i najlepszym przyjacielem do czasu
                    kiedy niektorzy zaczeli na serio organizowac wspolprace z instytucja, jakiej
                    nazwy obiecalam nie wymawiac. Wtedy mu pekla zylka. Zaczal robic bardzo dziwne
                    rzeczy i tyle. Na forum tez trafil w jednym celu, sam to powiedzial. A mnie
                    nienawidzi za to ze bralam udzial w organizowaniu pewnego spotkania w
                    sztokholmie ktore przyspieszylo bieg spraw i otworzylo bramy tejze instytucji na
                    badania podstawowe. Nic wiecej w tym nie ma.
                    • pozarski Re: Daj spokoj taras 27.11.06, 17:47
                      patience napisała:

> To jest gosc ktory byl bardzo serdecznym i najlepszym przyjacielem do czasu
                      > kiedy niektorzy zaczeli na serio organizowac wspolprace z instytucja, jakiej
                      > nazwy obiecalam nie wymawiac. Wtedy mu pekla zylka. Zaczal robic bardzo dziwne
                      > rzeczy i tyle. Na forum tez trafil w jednym celu, sam to powiedzial. A mnie
                      > nienawidzi za to ze bralam udzial w organizowaniu pewnego spotkania w
                      > sztokholmie ktore przyspieszylo bieg spraw i otworzylo bramy tejze instytucji
                      n
                      > a
                      > badania podstawowe. Nic wiecej w tym nie ma.
                      >
                      >
                      Heheh.Przenosisz dyskusje z forum O moderacji tutaj?Prosze bardzo.Bedzie
                      ciekawie i ja juz sie ciesze na dalszy ciag.

___
                      • patience Nope 27.11.06, 18:00
                        Ty juz miales swoj Dzien Dobroci i starczy. I tylko z jednego powodu chce mi sie
                        z toba rozmawiac. Pamietam jaki kiedys byles sympatyczny i dowcipny, lubilam
                        cie. Teraz mam swiadomosc ze jestes sam jak palec i ze potrzebujesz kogos, kto
                        wie o tobie rozne paskudne rzeczy, a jednak rozmawia. Jesli kiedys ci sie
                        polepszy, to docenisz. Jesli nie, to spelniam dobry uczynek, mimo ze w zasadzie
                        zupelnie na niego nie zaslugujesz. Dzisiaj zrobilam ci bryk, za ktory sam mnie
                        pochwaliles, no nie? Moze za ktoryms razem ci w tym lbie cos zaskoczy moze nie.
                        Zal mi ciebie, mimo wszystko. Nie sadze, zeby twoje stany lekowe mialy
                        uzasadnienie w nie wiem jakim zyciorysie. To raczej efekt peknietej zylki i
                        szczerze ci zycze polepszenia. Nawet jesli tego teraz nie doceniasz. A teraz idz
                        sobie i daj porozmawiac z innymi, a najlepiej o czym innym niz o tobie.
                        przyznasz ze duzo ci dzisiaj poswiecilam czasu. Zasluzylam na odpoczynek od ciebie.
                        • pozarski Re: Nope?Yes!Yes!Yes! 27.11.06, 18:07
                          Jak na razie brygadzistko pejszns WSZYSCY chca odpoczac od ciebie.Twoje
                          komplementy dotyczace przeszlosci sa rownie autentyczne,co twoje
                          fakty.Napisalem o tym w odpowiedzi Ewie,wiec mozesz sobie to przeczytac.
                          Spotkalismy sie 2 razy i bylo to o 2 razy za wiele.Szlas na nerwy
                          wszystkim,ktorzy mieli z toba do czynienia w Kampinosie,tak jak i teraz idziesz
                          na nerwy wszystkim,ktorzy maja z toba do czynienia tutaj.No,moze nanomozgowi
                          nie.Wiec idz sie leczyc,jak ci dobrze radzi tu pare osob i nie zawracaj juz
                          gitary.

___
                          • patience Jak sobie zyczysz p000zi. 27.11.06, 18:49
                            Jestes Odrazajacy Zly Twardziel Propagandowy Ktoremu Wierza WSZYSCY.
                            wink))
                            • pozarski Re: Jak sobie zyczysz pejszns 27.11.06, 18:58
                              patience napisała:

> Jestes Odrazajacy Zly Twardziel Propagandowy Ktoremu Wierza WSZYSCY.
                              > wink))
                              >
                              >
                              Zloscisz sie jak zazdrosna kobietka(znalem ich kopy).Dziekuje za komplement.

___
                              • patience Wiedzialam ze ci sie spodoba ;))) 27.11.06, 19:10
                                Tylko jakby to powiedziec. Z tymi kobietkami na kopy. Oczywiscie nie poddaje w
                                watpliwosc, skoro tak twierdzisz, ale, hm, jakby tu elegancko... czy naprawde ci
                                sie wydaje, ze wszystkie kobietki lubia jak sie je bije?
                                • pozarski Re: Wiedzialem, ze nie zrozumiesz.:)) 27.11.06, 19:14
                                  patience napisała:

> Tylko jakby to powiedziec. Z tymi kobietkami na kopy. Oczywiscie nie poddaje w
                                  > watpliwosc, skoro tak twierdzisz, ale, hm, jakby tu elegancko... czy naprawde
                                  c
                                  > i
                                  > sie wydaje, ze wszystkie kobietki lubia jak sie je bije?
                                  >
                                  >
                                  Biedaczko,o czym ty znow tu bredzisz?Czy ja cie uderzylem?No,musialas mnie z
                                  kims pomylic,ale tak to juz z paranoidalnymi schozofrenikami bywa.Zapytaj
                                  drf,ktory jest ekspertem od tych spraw i ma wikipedie w malym palcu.

___
                                  • pozarski Re: Wiedzialem, ze nie zrozumiesz.:)) PS drf wsty- 27.11.06, 19:23
                                    dzi sie chyba wejsc na to forum,wiec bryluje u "siebie" na aqua2996.Dobrze,ze
                                    jestesmy w temacie schizofrenii,bo wlasnie tutaj drf jako terran pisze do drf
                                    jako idelfons_zgryz.bieruta.Ocencie sami,jesli macie ochote.

do izgryza..
                                    Autor: terran
                                    Data: 27.11.06, 19:12 skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                    idelfons.zgryz_bieruta napisał:

> Myslalem, ze ta czerwonka Lapter-Pozarski wykruszy sie po jakims czasie ale
                                    wid
                                    > ze, ze on w tym
                                    > swoim psychopatycznym widzie belkocze bezustannie....

a ty tez jestes kawal huuuumorysty ...

pojawiasz sie strzelasz i znikasz...

snajper?

>unikasz rozmowy?

___

• patience Re: Wiedzialem, ze nie zrozumiesz.:)) 27.11.06, 19:24
                                    Oczywiscie ze nie. Oddalabym natychmiastsmile)) To tylko taka drobna uwaga na
                                    dobranoc, zebys sobie powyobrazal jaki z ciebie Twardziel i poszedl spac jeszcze
                                    bardziej szczesliwy niz wtedy, gdy entuzjastycznie probowales zwrocic uwage
                                    calego forum na bryk WKP(b) o twoich Wiekopomnych Dokonaniach w Zakresie
                                    Twardzielstwa Wobec Wrogow, pechowo zamieszczonego na innym forum, wiec ktos
                                    moglby nie zauwazyc. Zasnij wiec szczesliwy, dobranoc smile
                                    • pozarski Re: Wiedzialem, ze naprawde nie zrozumiesz.:)) 27.11.06, 20:11
                                      patience napisała:

> Oczywiscie ze nie. Oddalabym natychmiastsmile)) To tylko taka drobna uwaga na
                                      > dobranoc, zebys sobie powyobrazal jaki z ciebie Twardziel i poszedl spac
                                      jeszcz
                                      > e
                                      > bardziej szczesliwy niz wtedy, gdy entuzjastycznie probowales zwrocic uwage
                                      > calego forum na bryk WKP(b) o twoich Wiekopomnych Dokonaniach w Zakresie
                                      > Twardzielstwa Wobec Wrogow, pechowo zamieszczonego na innym forum, wiec ktos
                                      > moglby nie zauwazyc. Zasnij wiec szczesliwy, dobranoc smile
                                      >
                                      >
                                      Zaraz zaraz,mowisz teraz o czym?Taka enigmatyczna,a ja nie wprawiony w
                                      odczytywanie szyfrow.WKP(b)?To juz raczej drf wie cos o tym.Ma te lata i
                                      doswiadczenie.Wolalbym jednak,zebys zaczela mowic ludzkim glosem;do bozego
                                      narodzenia jeszcze troche czasu co prawda,ale zmus sie.
                                      ___
                                      a teraz tylko zaczac gwalcic koty Kaczynskiego
    • taras10 Re: Przenosze krucjate drf i pejszns tutaj,zeby i 26.11.06, 11:39
      Nie rozumiem ani w zab o co tu chodzi. Sa to wasze sprawy, w ktorych sie
      zapewne kisicie od dluzszego czasu. Wykorzystujecie forum do tych spraw, a
      przeciez wiem, ze potraficie dyskutowac (i to jakosciowo) na inne tematy. Nikt
      z was niczego nie udowodni drugiemu, nikt z was przed drugim sie nie ugnie,
      wiec po co walczyc tutaj?
      • patience W zupelnosci sie zgadzam. 26.11.06, 11:52
        Ze swojej strony sie moge zobowiazac ze w moich postach sie nie pojawi termin
        "IPN". Oczekuje wzajemnie, ze pozi i ewunia przestana mnie przesladowac za to,
        co pisza ludzie pojawiajacy sie na forum w wyniku akcji popularyzatorskiej poziego.
        • ewa8a Re: W zupelnosci sie zgadzam. 26.11.06, 11:59
          Na forum nikt się nie pojawia oprócz ciebie, pałającej żądzą zemsty, twojego
          kopiującego przyjaciela i osoby prześladowanej, którą z pewnością nie jesteś
          ty, chociaż bardzo byś wszystkim to chciała wmówić.
          Zajrzałam do twojego bloga, bo go kiedyś Pozarski reklamował, że robisz jakieś
          filozoficzne dygresje. Masz skłonnosci do przekręcania nazwisk. Nietsche tak
          naprawdę nazywał się NietZsche, a Maciarewicz (zakładka) to MaciErewicz.
          Podobnie sprawa ma się z IDElfonsem. Warto zwracać uwagę na takie szczegóły,
          skoro juz masz zacięcie publicystyczne.

No i oczywiście ucałuj Idelfonsa. Może nie w usta, bo wygadał się, że jest
          kobietą.
          • patience Re: W zupelnosci sie zgadzam. 26.11.06, 12:03
            Taka inteligentna, doswiadczona forumowiczka, a nie wie, po co jest forum abuse?
            Robisz to celowo. Oboje jestescie zwyczajne szuje, ewuniu. I nie mam nic wiecej
            do dodania "w temacie".
            • ewa8a Re: W zupelnosci sie zgadzam. 26.11.06, 12:09
              Co robię celowo ?
              I dlaczego mam pisać na abuse ? Ofiara niech broni się sama, jest dorosła.
              Oczywiście, że jestem szują, bo nie dobiłam leżącego, tylko wyciagnęłam mu
              pomocną dłoń, gdy juz zupełnie przekroczyliście granice przyzwoitości.Wyciagnij
              wreszcie jakieś wnioski ze swojego postepowania i przestań robić z siebie
              pokrzywdzone niewiniątko.
              • patience Raz, dwa, trzy, odmaszerowac/nt 26.11.06, 12:13

• ewa8a Re: Raz, dwa, trzy, odmaszerowac/nt 26.11.06, 12:19
                  Ubawiłaś mnie dzisiaj po raz drugi – pierwszym były te wzruszające słowa,
                  skierowane do IDelfonsa. Twoja bezradność jest przykra dla kogos, kto
                  obserwował cie, jak świetnie dawałaś sobie radę z róznymi galbami itp. Widzisz –
                  żądza zemsty odbiera rozum, czego dowodem są twoje posty, a szczególne tak
                  idiotyczne, jak ten ostatni. Zostaw przynajmniej po sobie miłe wspomnienie i
                  już się nie kompromituj.
            • pozarski Re: W zupelnosci sie NIE zgadzam. 26.11.06, 12:14
              To ci nie ujdzie plazem pejszns.Nie dosc,ze mnie traktujesz jak diabla,to
              atakujesz jedyna forumowiczke,ktora pokazala,co slowo solidarnosc naprawde
              znaczy i co czlowieka,ktory o moralnosci nie czerpie wiadomosci z brykow,jak
              ty, a stosuje ja w codziennym zyciu, moze spotkac,kiedy zostanie skonfrontowany
              z typem,ktory w sobie skoncentrowal wszystkie parszywe cechy,jakie
              identyfikujemy w faszystowskich odlotach - wlasnie toba pejszns.

_____
              • patience Twoje arcydzielo sztuki donosicielskiej 26.11.06, 12:25
                rozkolportowaliscie w tysiacach jesli nie dziesiatkach tysiecy egzemplarzy. Fora
                dyskusyjne, listy majlingowe, majling prywatny, po wszystkich kontynentach
                swiata. Mozna wiec powiedziec ze emigracja jest w znakomitej kondycji, skoro
                tylko 200 osob sie postanowilo do tego przylaczyc. Ale nawet jesli z tych 200
                tylko kilka postanowi utrudnic zycie jakiejs osobie, to tej osobie moze byc
                nieprzyjemnie. Zmienilam juz nr tel. Przeczekuje wasze napady i odjazdy. Ale
                zaczynam miec dosyc. Mamy rok 2006. Odwalcie sie.
                • pozarski Re: Twoje arcydzielo sztuki donosicielskiej 26.11.06, 12:30
                  patience napisała:

> rozkolportowaliscie w tysiacach jesli nie dziesiatkach tysiecy egzemplarzy.
                  For
                  > a
                  > dyskusyjne, listy majlingowe, majling prywatny, po wszystkich kontynentach
                  > swiata. Mozna wiec powiedziec ze emigracja jest w znakomitej kondycji, skoro
                  > tylko 200 osob sie postanowilo do tego przylaczyc. Ale nawet jesli z tych 200
                  > tylko kilka postanowi utrudnic zycie jakiejs osobie, to tej osobie moze byc
                  > nieprzyjemnie. Zmienilam juz nr tel. Przeczekuje wasze napady i odjazdy. Ale
                  > zaczynam miec dosyc. Mamy rok 2006. Odwalcie sie.
                  >
                  >
                  Alez ty bredzisz.Jedynymi osobami,ktorzy te liste(troche wiecej osob,bo ponad
                  300,na tak niewielka grupe,jaka jest Reunion68,to juz jest cos)kolportuja
                  jestescie wy:patience i drf.Ale pierwszy raz na otwartym forum.I to wam nie
                  ujdzie plazem.

_______
                  • ewa8a Re: Twoje arcydzielo sztuki donosicielskiej 26.11.06, 12:33
                    To już wiadomo, dlaczego zdesperowany IDelfons opublikował ich nazwiska. Może
                    choć trochę biedakowi w ten sposób ulżyło. Jeszcze jedno zupełnie
                    nieprzemyślane posunięcie i to w dodatku u osoby o ,,nietuzinkowej
                    inteligencji''.
                    • pozarski Re: Twoje arcydzielo sztuki donosicielskiej 26.11.06, 12:36
                      ewa8a napisała:

> To już wiadomo, dlaczego zdesperowany IDelfons opublikował ich nazwiska. Może
                      > choć trochę biedakowi w ten sposób ulżyło. Jeszcze jedno zupełnie
                      > nieprzemyślane posunięcie i to w dodatku u osoby o ,,nietuzinkowej
                      > inteligencji''.
                      >
                      Tak,ale teraz juz nie tylko moje nazwisko pokazalo sie na tym forum.Ciekawe jak
                      na to zareaguja inni,ktorzy dostapili zaszczytu.
                  • patience Znakomicie. Forum abuse czeka /nt 26.11.06, 12:34

• pozarski Re: Znakomicie. Forum abuse czeka /nt 26.11.06, 12:37
                      patience napisała:

>Znakomicie.Forum abuse czeka.

No to zamelduj.

____
                      • patience Re: Znakomicie. Forum abuse czeka /nt 26.11.06, 12:41
                        pozarski napisał:

> patience napisała:
                        >
                        > >Znakomicie.Forum abuse czeka.
                        >
                        > No to zamelduj.
                        >

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=52890145&a=52890145

____
                        > a teraz tylko gwalcic koty Kaczynskiego
                        > autor:drf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka