cs137 07.01.07, 02:28 groszek.741.com/Muzyka/weglarka_u_parowozu.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cs137 Re: Plakat 08.01.07, 07:09 www.elvispresley.com.au/elvis/presley/uploads/fefo_love_me_tender_large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ewo8a, to znowu ja: 08.01.07, 08:56 Popros Ceesie Ewe o zdjecie.Kiedys pokazywala,a ze nie bylo to az tak dawno,wiec sie na pewno nie postarzala.Nie chce cie martwic,ale chyba za wysokie progi dla ciebie(i nie tylko dla ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ewo8a, to znowu ja: 08.01.07, 09:06 Moje zdjęcie jest wszystkim zainteresowanym znane. Miałam je przez jakiś czas w wizytówce. 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/uglyfucker2.jpg PS. Dziekuję Ceesie za zainteresowanie moją skromną osobą. Rozumiem, że niedobór kobiet na tym forum bywa dotkliwy, ale naprawdę nie zasłużyłam sobie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Wysokie progi 08.01.07, 09:38 pozarski napisał: > Popros Ceesie Ewe o zdjecie. Przecież Ewa mi przysłała już dawno temu swoje zdjęcie z piskiem i ja je pokazałem kilka dni temu w innym wątku. Nie chce cie martwic,ale chyba za > wysokie progi dla ciebie(i nie tylko dla ciebie). Adorować Damę mozna z każdego poziomu. Każdy błędny rycerz moze wybrać sobie dowolną Damę Serca. Ja spełniam wszystkie kryteria potrzebe do tego,żeby byc błędnym rycerzem. Zbroi co prawda nie mam, ale kompensuje to posiadanie przeze mnie znacznie wiekszej liczby sztuk broni, niz wymagane dla błędnego rycerza minimum, oraz aż trzech hełmów (motocyklowych). Również nie mam rumaka, ale mój motocykl ma coś 80 koni mechanicznych, więc to chyba spełnia kryteria? Co innego, gdy komus chodzi nie o czystą adoracje wyłącznie. Ale "this is not the case". Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wysokie progi 08.01.07, 09:43 Ups,przepraszam,nie wiedzialem,ze juz masz.No,to w takim razie nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś