lady.papeteria 04.03.07, 11:33 wszystkiego dobrego życzę. Pewnie tu nie ma Kaziów, ale może YES!YES!YES! tu zagląda i będzie mu bardzo miło. Imieniny to imieniny,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady.papeteria Re: Wszystkim Kazikom 04.03.07, 11:43 lady.papeteria napisała: > > wszystkiego dobrego życzę. Pewnie tu nie ma Kaziów, ale może YES!YES!YES! tu > zagląda i będzie mu bardzo miło. Imieniny to imieniny,no nie? > Jeszcze zaśpiewam Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! Niech żyje nam! Niech mu gwiazdka pomyślności, nigdy nie zagaśnie, A kto z nami nie wypije, niech go piorun trzaśnie. Niech mu życie lepszym będzie, niż śledziowa zupa, Niech mu nigdy nie odmówi, żadna zdrowa dupa. [...] a resztę Państwo niech dośpiewa www.joemonster.org/article.php?sid=2557 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wszystkim Kazikom 04.03.07, 12:31 lady.papeteria napisała: > Jeszcze zaśpiewam > (...) > Niech mu nigdy nie odmówi, żadna zdrowa dupa. Słowem: Kaziu, kaziukaziu, zakochaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: Wszystkim Kazikom 04.03.07, 12:34 thans za kazka marcina , chyba nie ma nic vis a vis że powiem za niego YES ! www.werner-sucht.de/modules/My_eGallery/gallery/animationen/Penis/917.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Podnisę toast za Wasze zdrowie. 04.03.07, 16:12 lady.papeteria napisała: > > wszystkiego dobrego życzę. Pewnie tu nie ma Kaziów, ale może YES!YES!YES! tu > zagląda i będzie mu bardzo miło. Imieniny to imieniny,no nie? > Kazik do mnie zadzwonił )) Bawcie się miło. Ja tu jeszcze dziś wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Podnisę toast za Wasze zdrowie. 04.03.07, 16:18 lady.papeteria napisała: > Kazik do mnie zadzwonił Z Londynu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Podnisę toast za Wasze zdrowie. 04.03.07, 16:23 ewa8a napisała: > lady.papeteria napisała: > > > > Kazik do mnie zadzwonił > > Z Londynu ? > Nie z Londynu, z W ... arszawy, ale też Kazik . Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Podnisę toast za Wasze zdrowie. 04.03.07, 16:26 lady.papeteria napisała > > Nie z Londynu, z W ... arszawy, ale też Kazik . > Jeszcze w domu?Kazik czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Podnisę toast za Wasze zdrowie. 04.03.07, 16:45 pozarski napisał: > lady.papeteria napisała > > > > Nie z Londynu, z W ... arszawy, ale też Kazik . > > > Jeszcze w domu?Kazik czeka! > Pozarski! nie poganiaj mnie. Kazik, jak mnie kocha, to poczeka Dobra to idę. pa ! Odpowiedz Link Zgłoś