Dodaj do ulubionych

"Droga do kariery prowadzi przez Millera"

IP: *.sgh.waw.pl 29.05.03, 18:32
"Nie widzę w tym nic złego, ale część środowiska filmowego uznała pomysł za
koniunkturalny" - mówi reżyser.
Według jej słów została dopuszczana do atrakcyjnych kąsków.

www.filmweb.pl/,aa=5193,newsday.xml

drugi link - DROGA DO KARIERY

www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=24831
"Pieniądze wyłożył prywatny sponsor - informuje "Dziennik Łódzki"".

propagandzistka czy dokumentalistka ?

stopklatka
Obserwuj wątek
    • gini Re: 'Droga do kariery prowadzi przez Millera' 30.05.03, 01:03
      opla w gore forumowiczka nasza jest, watek promocyjny!!!
      • Gość: AdamM Do Ani, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 01:07
        w ten sposób wchodzisz na paskudną drogę. Czy taką własnie się lubisz? Stajesz
        się obgadujacym osobnikiem, żądnym sensacji. Jak ci, co zarywali dachy w
        sredniowieczu, aby zobaczyć egzekucję. To tak ci się podoba, taką być?

A.
        • gini Re: Do Ani, 30.05.03, 01:10
          Gość portalu: AdamM napisał(a):

> w ten sposób wchodzisz na paskudną drogę. Czy taką własnie się lubisz?
          Stajesz
          > się obgadujacym osobnikiem, żądnym sensacji. Jak ci, co zarywali dachy w
          > sredniowieczu, aby zobaczyć egzekucję. To tak ci się podoba, taką być?
          >
          > A.

A jakim obgadujacym?Ja tylko robie promocje, winienes mi uznanie!!!
          A skad wiesz o jaka forumowiczke chodzi?Przeciez nie wymienilam zadnego nicka?
          O jakiej egzekucji mowisz?Toz to jest reklama, darmowa w dodatku!!!
          • maretina Re: Do Ani, 30.05.03, 11:14
            serio myslisz, ze jestesmy tak ciemni i nie wiemy o kim mowa?
            a moze my sie postaramy i zrobimy Twoja promocje na forum?
            ze zdjeciami, z nazwiskiem...z pelnym zyciorysem...
            ale Ty jestes plytka... glupia i podla... przepraszam za te slowa... moze
            lepiej uzyc przymiotnika: nierozumna, moze masz uszkodzona kore mozgowa i Twoje
            prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.

• rycho7 dlaczego nie piszesz do pacynki stopklatka? 30.05.03, 11:29
              maretina napisała:

> prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.

Nie widzisz swoich emocji pozbawionych racjonalnej argumentacji? Walisz na
              oslep aby w cokolwiek trafic.
              • maretina Re: dlaczego nie piszesz do pacynki stopklatka? 30.05.03, 11:41
                rycho7 napisał:

> maretina napisała:
                >
                > > prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.
                >
                > Nie widzisz swoich emocji pozbawionych racjonalnej argumentacji? Walisz na
                > oslep aby w cokolwiek trafic.
                mylisz sie pod kazdym wzgledem.
                nie odczuwam zadnych emocji, mam dystans do netu, zyje rzeczywistoscia, Ania
                najwidoczniej nie.poczulam odruch obrzydzenia i to opisalam.
                Wiem co napisalam, wiem do kogo napisalam i podpisuje sie swoim nickiem pod tym
                jeszcze raz.
                maretina
                • rycho7 rozumiem solidarnosc dziennikarska 30.05.03, 11:45
                  maretina napisała:

> Wiem co napisalam, wiem do kogo napisalam i podpisuje sie swoim nickiem pod
                  tym
                  > jeszcze raz.

A dlaczego nie do stopklatki? Nie wyjasnilas. A ja nie musze sie domyslac co
                  mialas na mysli.
                  • maretina Re: rozumiem solidarnosc dziennikarska 30.05.03, 12:05
                    zatem nic nie rozumiesz.
                    a co do mojego zawodu, to uprzejmie donosze,ze w kwietniu zminilam profesjesmile
                    • rycho7 Re: rozumiem solidarnosc dziennikarska 30.05.03, 12:08
                      maretina napisała:

> zatem nic nie rozumiesz.

A Ty jak to kobiety nic mi nie wyjasnisz. Urocze.
                      • maretina Re: rozumiem solidarnosc dziennikarska 30.05.03, 12:18
                        rycho7 napisał:
                        >
                        > A Ty jak to kobiety nic mi nie wyjasnisz. Urocze.
                        pewnie. kazdy ma swoj rozum.mi nie wierzysz, zatem zapytaj sobie stopklatke!smile
                        • rycho7 Re: rozumiem solidarnosc dziennikarska 30.05.03, 13:47
                          • Re: Do Ani,
                          maretina30-05-2003 11:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując

serio myslisz, ze jestesmy tak ciemni i nie wiemy o kim mowa?
                          a moze my sie postaramy i zrobimy Twoja promocje na forum?
                          ze zdjeciami, z nazwiskiem...z pelnym zyciorysem...
                          ale Ty jestes plytka... glupia i podla... przepraszam za te slowa... moze
                          lepiej uzyc przymiotnika: nierozumna, moze masz uszkodzona kore mozgowa i Twoje
                          prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.

• dlaczego nie piszesz do pacynki stopklatka?
                          rycho730-05-2003 11:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując

maretina napisała:

> prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.

Nie widzisz swoich emocji pozbawionych racjonalnej argumentacji? Walisz na
                          oslep aby w cokolwiek trafic.

• Re: dlaczego nie piszesz do pacynki stopklatka?
                          maretina30-05-2003 11:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując

rycho7 napisał:

> maretina napisała:
                          >
                          > > prymitywne, pirwotne odruchy maja przewage nad Twoim rozumem.
                          >
                          > Nie widzisz swoich emocji pozbawionych racjonalnej argumentacji? Walisz na
                          > oslep aby w cokolwiek trafic.
                          mylisz sie pod kazdym wzgledem.
                          nie odczuwam zadnych emocji, mam dystans do netu, zyje rzeczywistoscia, Ania
                          najwidoczniej nie.poczulam odruch obrzydzenia i to opisalam.
                          Wiem co napisalam, wiem do kogo napisalam i podpisuje sie swoim nickiem pod tym
                          jeszcze raz.
                          maretina

• rozumiem solidarnosc dziennikarska
                          rycho730-05-2003 11:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując

maretina napisała:

> Wiem co napisalam, wiem do kogo napisalam i podpisuje sie swoim nickiem pod
                          tym
                          > jeszcze raz.

A dlaczego nie do stopklatki? Nie wyjasnilas. A ja nie musze sie domyslac co
                          mialas na mysli.

• Re: rozumiem solidarnosc dziennikarska
                          maretina30-05-2003 12:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując

zatem nic nie rozumiesz.
                          a co do mojego zawodu, to uprzejmie donosze,ze w kwietniu zminilam profesjesmile

rycho730-05-2003 12:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując

maretina napisała:

> zatem nic nie rozumiesz.

A Ty jak to kobiety nic mi nie wyjasnisz. Urocze.

maretina30-05-2003 12:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując

rycho7 napisał:
                          >
                          > A Ty jak to kobiety nic mi nie wyjasnisz. Urocze.

pewnie. kazdy ma swoj rozum.mi nie wierzysz, zatem zapytaj sobie stopklatke!smile

Zebralem powyzej nasza korespondencje. Sugerujesz mi, ze Ci nie wierze. Nie
                          jestem niestety w stanie powyzej znalezc tego w czym Ci nie wierze. Czy chodzi
                          o Twoje emocje? One sa Twoje wiec dlaczego mam wierzyc? Potrafisz mi to
                          wyjasnic? A potrafisz mi odpowiedziec na poprzednie pytania, ktore pozostawilas
                          bez odpowiedzi?

Pozdrawiam
                          • lady_hawk (..................) 30.05.03, 14:02
                            Chcialoby sie przykryc ciezka zaslona milczenia to, co
                            zrobil sgh.waw.pl (Warszawa?)

Ania nie pozwolila.

Ania jest tak prosta i tak rozumna, jak slup telegraficzny.

szkoda slow na dalsze komentarze. Po prostu "kwietni". To
                            ich zywiol. Glupota i podlosc. I nic wiecej.

Ciao!
                            • rycho7 Re: (..................) 30.05.03, 14:07
                              lady_hawk napisała:

> Chcialoby sie przykryc ciezka zaslona milczenia to, co
                              > zrobil sgh.waw.pl (Warszawa?)

Czy ktos mi wreszcie wyjasni czym uraga Miriam ujawinienie jej tozsamosci? Jak
                              ja to obraza na forum? Jak w realu? Co Wyscie sobie ubzdurali? Kobieta nie
                              powinna miec twarzy i chodzic w burce?
                              • Gość: snajper Re: (..................) IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 30.05.03, 14:22
                                rycho7 napisał:

> lady_hawk napisała:
                                >
                                > > Chcialoby sie przykryc ciezka zaslona milczenia to, co
                                > > zrobil sgh.waw.pl (Warszawa?)
                                >
                                > Czy ktos mi wreszcie wyjasni czym uraga Miriam ujawinienie jej tozsamosci? Jak
                                > ja to obraza na forum? Jak w realu? Co Wyscie sobie ubzdurali? Kobieta nie
                                > powinna miec twarzy i chodzic w burce?

Może chodzi o to, że jak ktoś donosił na innego forumowicza do jego pracodawcy
                                jako gmina mniejszości wyznaniowej, to teraz się wstydzi pokazać swą twarz ?

Snajper.
                                • rycho7 zalotnik jej sie znudzil to go faksowo pogonila 30.05.03, 14:32
                                  Gość portalu: snajper napisał(a):

> teraz się wstydzi pokazać swą twarz ?

Dorosla kobieta pogonila zalotnika i teraz ma sie tego wstydzic? I ja mam w to
                                  uwierzyc? Nie chce mi sie nawet oceniac tego jak kobitka moze lub nie moze
                                  pogonic zalotnika. Nawet jak go wczesniej wabila. Cielesnie go nie naruszyla
                                  wiec obdukcja nic nie wykazala. A tutejsze bleble na forum nie byly od poczatku
                                  powazne. Wyciaganie tego ponownie nie podniesie powagi tej bzdury.
                                  • Gość: zak Re: zalotnik jej sie znudzil to go faksowo pogoni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.03, 09:34
                                    rycho7 napisał:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                                    >
                                    > > teraz się wstydzi pokazać swą twarz ?
                                    >
                                    > Dorosla kobieta pogonila zalotnika i teraz ma sie tego wstydzic? I ja mam w
                                    to
                                    > uwierzyc? Nie chce mi sie nawet oceniac tego jak kobitka moze lub nie moze
                                    > pogonic zalotnika. Nawet jak go wczesniej wabila. Cielesnie go nie naruszyla
                                    > wiec obdukcja nic nie wykazala. A tutejsze bleble na forum nie byly od
                                    poczatku
                                    >
                                    > powazne. Wyciaganie tego ponownie nie podniesie powagi tej bzdury.
                                    ej nie tak ostrosmile))))
                                    • rycho7 Re: zalotnik jej sie znudzil to go faksowo pogoni 04.06.03, 09:40
                                      Gość portalu: zak napisał(a):

> rycho7 napisał:

> > Wyciaganie tego ponownie nie podniesie powagi tej bzdury.

> ej nie tak ostrosmile))))

A jak, ma byc nieprawdziwie?
            • Gość: Arek Re: Do Ani, IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 30.05.03, 18:14
              To wszystko prawda, pisz pelna geba, bo Ania w dziecinstwie o Belga-Marca sie
              otarla i tak jej do dzis zostalo, biedna.
        • abecede ta od filmu o Millerze 30.05.03, 08:37

> w ten sposób wchodzisz na paskudną drogę. Czy taką własnie się lubisz?
          > Stajesz się obgadujacym osobnikiem, żądnym sensacji.

komentarz Sueza z listy dyskusyjnej jest trafny.

pełna hipokryzja...

.. bo że jest to ewidentna działaność koniunkturalna, to pewne jak słońce.
          Dziwię się tej pani bo czasy Millera też się kiedyś skończą i będzie miała
          problemy z własnym wizerunkiem. Od teraz już zawsze w mediach będzie figurować
          jako "ta od filmu o Millerze" a w podtekście - lizus. Niestety za naście lat
          przeczytamy pełen pokajań i autorefleksji manifest z przeprosinami i z
          deklaracją że to był błąd - bo takie były czasy kiedy Marian też myślał że jest
          niezwyciężony, aż kiedy ze schodów spadł.... wszystko się zmieniło. Radzę się
          przyłożyć do filmu - jeszcze nie jest wszystko stracone.

która droga jest bardziej paskudna Adamie?

• Gość: AdamM A czy przyszlo Ci do glowy, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 09:17
            ze problem jest prawdziwy, niewymyślony, ze Miller to naprawde LIDER!! Podobnie
            jak liderem byli ojcowie chrzestni, czy Kielbasa, czy Nikoś, czy wielu innych z
            innych dziedzin. Lider - ten, co przewodzi ludziom, narzuca im wlasne zdanie.
            Jak to się stalo, ze ten chlopak z Zyrardowa rzadzi krajem? Otoz w moim
            przekonaniu temat jest wart filmu, podobnie jak wart filmu byl wątek rodziny
            Corleone. I wcale nie żartuję w tym, co piszesz, ty zas propagujesz myślenie,
            ktorego nie akceptuję - uproszczone, licealne schematy.

A.
            • Gość: siedem Re: A czy przyszlo Ci do glowy, IP: 213.216.66.* 30.05.03, 11:35
              skoro tak to nakrecmy film o leszku hitlerze. to byl dopiero cool gosciu, co
              prawda nie przemycal kasy od kgb w walizce ale tez by sie cos fajnego dla
              filmowca znalazło...

5040
            • Gość: zak Re: A czy przyszlo Ci do glowy, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.03, 21:46

> ze problem jest prawdziwy, niewymyślony, ze Miller to naprawde LIDER!!
              Podobnie
              >
              > jak liderem byli ojcowie chrzestni, czy Kielbasa, czy Nikoś, czy wielu innych
              z
              >
              > innych dziedzin. Lider - ten, co przewodzi ludziom, narzuca im wlasne zdanie.
              > Jak to się stalo, ze ten chlopak z Zyrardowa rzadzi krajem? Otoz w moim
              > przekonaniu temat jest wart filmu, podobnie jak wart filmu byl wątek rodziny
              > Corleone. I wcale nie żartuję w tym, co piszesz, ty zas propagujesz myślenie,
              > ktorego nie akceptuję - uproszczone, licealne schematy.
              >
              > A.
              • Gość: www.tiger.edu.pl Re: A czy przyszlo Ci do glowy, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.03, 20:06

> Gość portalu: AdamM napisał(a):
                >
                > > ze problem jest prawdziwy, niewymyślony, ze Miller to naprawde LIDER!!
                > Podobnie
                > >
                > > jak liderem byli ojcowie chrzestni, czy Kielbasa, czy Nikoś, czy wielu inn
                > ych
                > z
                > >
                > > innych dziedzin. Lider - ten, co przewodzi ludziom, narzuca im wlasne zdan
                > ie.
                > > Jak to się stalo, ze ten chlopak z Zyrardowa rzadzi krajem? Otoz w moim
                > > przekonaniu temat jest wart filmu, podobnie jak wart filmu byl wątek rodzi
                > ny
                > > Corleone. I wcale nie żartuję w tym, co piszesz, ty zas propagujesz myślen
                > ie,
                > > ktorego nie akceptuję - uproszczone, licealne schematy.
                > >
                > > A.
              • Gość: zak Re: A czy przyszlo Ci do glowy, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.03, 16:31

> Gość portalu: AdamM napisał(a):
                >
                > > ze problem jest prawdziwy, niewymyślony, ze Miller to naprawde LIDER!!
                > Podobnie
                > >
                > > jak liderem byli ojcowie chrzestni, czy Kielbasa, czy Nikoś, czy wielu inn
                > ych
                > z
                > >
                > > innych dziedzin. Lider - ten, co przewodzi ludziom, narzuca im wlasne zdan
                > ie.
                > > Jak to się stalo, ze ten chlopak z Zyrardowa rzadzi krajem? Otoz w moim
                > > przekonaniu temat jest wart filmu, podobnie jak wart filmu byl wątek rodzi
                > ny
                > > Corleone. I wcale nie żartuję w tym, co piszesz, ty zas propagujesz myślen
                > ie,
                > > ktorego nie akceptuję - uproszczone, licealne schematy.
                > >
                > > A.
    • Gość: Perła o filmie tym jest IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 14:17
      Kibicowałem jak ten film powstawał, i jako jedyny z Was widziałem go. Dlaczego
      jako jedyny? Gdyż przepadł w szponach cenzury.
      Jeżeli ktoś sądzi, że półek nie ma już, to myli się.
      Złośliwych informuję, że najlepiej jest wartość filmu samemu stwierdzić.

Perła
      • rycho7 Miller na wysokim koniu wypadl slabo? 30.05.03, 14:24
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gdyż przepadł w szponach cenzury.

A co niby mialoby wynikac z tego dla niniejszego forum?
        • perla_ Re: Miller na wysokim koniu wypadl slabo? 30.05.03, 14:40
          rycho7 napisał:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > Gdyż przepadł w szponach cenzury.
          >
          > A co niby mialoby wynikac z tego dla niniejszego forum?

tyle samo co ten cały wątek Rysiu. Ty się jednak nie dasz nie lubić.

Perła
          • 7em idzie to divx em wyslac? 30.05.03, 14:59
      • Gość: snajper Re: o filmie tym jest IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 30.05.03, 14:29

> Kibicowałem jak ten film powstawał, i jako jedyny z Was widziałem go. Dlaczego
        > jako jedyny? Gdyż przepadł w szponach cenzury.
        > Jeżeli ktoś sądzi, że półek nie ma już, to myli się.
        > Złośliwych informuję, że najlepiej jest wartość filmu samemu stwierdzić.

To się nie nazywa cenzura. To się nazywa selekcja. Jedne filmy są kupowane i
        wyświetlane. Inne - nie znajdują chętnego nabywcy. Zwykle od jakości filmu
        zależy, czy chętnego do kupna znajdzie, czy na półce zostanie. Chyba nie
        oczekujesz, że w przemyśle filmowym będzie tak jak w rolnictwie ? Cokolwiek by
        się nie nakręciło, to >państwo< lub jakaś Agencja Rynku Filmowego to kupi i
        wyświetlać karze.

Snajper.
        • perla_ Re: o filmie tym jest 30.05.03, 14:34

>
          > > Kibicowałem jak ten film powstawał, i jako jedyny z Was widziałem go. Dlac
          > zego
          > > jako jedyny? Gdyż przepadł w szponach cenzury.
          > > Jeżeli ktoś sądzi, że półek nie ma już, to myli się.
          > > Złośliwych informuję, że najlepiej jest wartość filmu samemu stwierdzić.
          >
          > To się nie nazywa cenzura. To się nazywa selekcja. Jedne filmy są kupowane i
          > wyświetlane. Inne - nie znajdują chętnego nabywcy. Zwykle od jakości filmu
          > zależy, czy chętnego do kupna znajdzie, czy na półce zostanie. Chyba nie
          > oczekujesz, że w przemyśle filmowym będzie tak jak w rolnictwie ? Cokolwiek
          by
          > się nie nakręciło, to >państwo< lub jakaś Agencja Rynku Filmowego to kupi
          > i
          > wyświetlać karze.
          >
          > Snajper.

oczywiście, że rację masz. Z tym, że do konkretnej sprawy trzeba znać
          szczegóły. A poza tym to fakt... TVP "zasypywana" jest filmami o L. Millerze.
          Snajper, popatrz jakie oni sms-y sobie wysyłają. Gdzie Ty żyjesz...
          • perla_ Re: o filmie tym jest 30.05.03, 14:45
            Snajpwer, a co byś zrobił, gdybyś na przykład coś zrobił, ale miałbyś jasną
            sugestię, że jak trochę wytniesz to to opublikują? Tak tylko sobie
            teoretyzuję -smile
            Pokusa wtedy silna jest, bo to i kasy więcej i sam fakt... No, ale i inne
            wartości są.

Perła
            • Gość: snajper Re: o filmie tym jest IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 30.05.03, 14:53
              perla_ napisał:

> Snajpwer, a co byś zrobił, gdybyś na przykład coś zrobił, ale miałbyś jasną
              > sugestię, że jak trochę wytniesz to to opublikują? Tak tylko sobie
              > teoretyzuję -smile
              > Pokusa wtedy silna jest, bo to i kasy więcej i sam fakt... No, ale i inne
              > wartości są.

A to zależy, czy bym to robił >dla idei<, czy >dla pieniędzy<.

Jak robię dla pieniędzy, to klient decyduje co ma być i jak. Chce mieć formatki
              na ekranie w kolorach tęczy ? Jego wola, ja mu takie zrobię. Chce mieć w
              systemie kadrowym nazwiska bez polskich znaków ? Jego decyzja. Najwyżej za pół
              roku będę mu program przerabiał. Rynek, Perła, rynek decyduje, a na tym rynku
              klient jest panem i władcą.

Co innego, jeśli jestem artystą i natchniony piszę wiersze lub maluję to, co mi
              w duszy gra. Wtedy nikt mi nie będzie dyktował, jakimi kolorami mam to
              namalować. Ale wtedy nie będę miał pretensji, że nikt nie chce mi moich dzieł
              kupić i w galeriach wieszać. I nie będę innym od cenzorów wymyslał.

Snajper.
              • Gość: Perła Re: o filmie tym jest IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 14:59

> perla_ napisał:
                >
                > > Snajpwer, a co byś zrobił, gdybyś na przykład coś zrobił, ale miałbyś jasn
                > ą
                > > sugestię, że jak trochę wytniesz to to opublikują? Tak tylko sobie
                > > teoretyzuję -smile
                > > Pokusa wtedy silna jest, bo to i kasy więcej i sam fakt... No, ale i inne
                > > wartości są.
                >
                > A to zależy, czy bym to robił >dla idei<, czy >dla pieniędzy<.
                >
                > Jak robię dla pieniędzy, to klient decyduje co ma być i jak. Chce mieć
                formatki
                >
                > na ekranie w kolorach tęczy ? Jego wola, ja mu takie zrobię. Chce mieć w
                > systemie kadrowym nazwiska bez polskich znaków ? Jego decyzja. Najwyżej za
                pół
                > roku będę mu program przerabiał. Rynek, Perła, rynek decyduje, a na tym rynku
                > klient jest panem i władcą.
                >
                > Co innego, jeśli jestem artystą i natchniony piszę wiersze lub maluję to, co
                mi
                >
                > w duszy gra. Wtedy nikt mi nie będzie dyktował, jakimi kolorami mam to
                > namalować. Ale wtedy nie będę miał pretensji, że nikt nie chce mi moich dzieł
                > kupić i w galeriach wieszać. I nie będę innym od cenzorów wymyslał.
                >
                > Snajper.

100% racji masz. Tak trzeba robić. Spełniać wymagania propagandowe bonzów
                naszych. Biznes jest biznes. Twardo chodzisz po ziemi. Ale powiedz swojej
                kwietnej Ani, i kwietnemu nurniemu, aby potem nie pisali o wazeliniarstwie gdy
                biznes jest.

Perła
                • pollak hehe :) /nt 30.05.03, 15:02
                • rycho7 Re: o filmie tym jest 30.05.03, 15:10

> aby potem nie pisali o wazeliniarstwie gdy
                  > biznes jest.

Ja na tutejszym forum mam problemy generalnie z autorytecistami moralnymi. Ten
                  slowny nowotwor to polaczenie autorytetu z kabarecista. Taki ktos kto
                  autorytarnie robi sobie kpiny z moralnosci. A na dodatek uwaza sie za Autorytet
                  przez duze A. Tu jest czereda takich nawiedzonych. Rzady dusz im sie marza.
                  Sami starsi klatkowi ezrowi. Maja duze zapotrzebowanie na ta swa postawe bo
                  swym autorytetem chcieliby ksztaltowac te fakty, ktore im nie odpowiadaja.
                  Kreacja rzeczywistosci mialaby byc niba wazniejsza od samej rzeczywistosci.
              • Gość: JB Nie poznaję cie Snajper! IP: *.inetia.pl 30.05.03, 15:06
                Ale pełna zgoda. Rynek über alles!!!

Votre JB
          • Gość: snajper Re: o filmie tym jest IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 30.05.03, 14:46
            perla_ napisał:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
            >
            > > To się nie nazywa cenzura. To się nazywa selekcja. Jedne filmy są kupowane i
            > > wyświetlane. Inne - nie znajdują chętnego nabywcy. Zwykle od jakości filmu
            > > zależy, czy chętnego do kupna znajdzie, czy na półce zostanie. Chyba nie
            > > oczekujesz, że w przemyśle filmowym będzie tak jak w rolnictwie ? Cokolwiek
            > > by się nie nakręciło, to >państwo< lub jakaś Agencja Rynku Filmowego to
            > > kupi i wyświetlać karze.
            >
            > oczywiście, że rację masz. Z tym, że do konkretnej sprawy trzeba znać
            > szczegóły. A poza tym to fakt... TVP "zasypywana" jest filmami o L. Millerze.
            > Snajper, popatrz jakie oni sms-y sobie wysyłają. Gdzie Ty żyjesz...

Widocznie ten akurat im się nie spodobał. Ich prawo. O cenzurze tu nie można
            mówić. To nie jest żadna cenzura.

Snajper.
            • Gość: Perła odpowiedź wyżej /ntx IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 14:48

> perla_ napisał:
              >
              > > Gość portalu: snajper napisał(a):
              > >
              > > > To się nie nazywa cenzura. To się nazywa selekcja. Jedne filmy są kup
              > owane i
              > > > wyświetlane. Inne - nie znajdują chętnego nabywcy. Zwykle od jakości
              > filmu
              > > > zależy, czy chętnego do kupna znajdzie, czy na półce zostanie. Chyba
              > nie
              > > > oczekujesz, że w przemyśle filmowym będzie tak jak w rolnictwie ? Cok
              > olwiek
              > > > by się nie nakręciło, to >państwo< lub jakaś Agencja Rynku Film
              > owego to
              > > > kupi i wyświetlać karze.
              > >
              > > oczywiście, że rację masz. Z tym, że do konkretnej sprawy trzeba znać
              > > szczegóły. A poza tym to fakt... TVP "zasypywana" jest filmami o L. Miller
              > ze.
              > > Snajper, popatrz jakie oni sms-y sobie wysyłają. Gdzie Ty żyjesz...
              >
              > Widocznie ten akurat im się nie spodobał. Ich prawo. O cenzurze tu nie można
              > mówić. To nie jest żadna cenzura.
              >
              > Snajper.
    • perla_ o DWÓCH filmach jest 30.05.03, 15:32
      Jeden film prywatnie został zrobiony, a drugi za pieniądze nasze, bo TVP nasza
      jest, tzn podatki na nią płacimy.
      Pytanie: który film miał emisję w TVP?
      Ech, Snajper...

www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=11255
      • Gość: Perła jak film zrobić - Snajper jest IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 16:22
        Snajper, Twoje akademickie wywody dobre są, ale życie weryfikuje to. Myślisz,
        że wszędzie uczciwa konkurencja jest?
        jak zrobić film o premierze?
        trzeba mieć: pomysł, pieniądze, zgodę zainteresowanego. Mozna zrobić to do
        czego przyzwyczaili nas. Ale można SPRÓBOWAĆ inaczej. Bo facet jest cały czas
        filmowany. W samochodzie, w gabinecie, gdy rozmawia przez komórkę, gdy piwo
        pije w kawiarni, etc. Popatrz Snajper, Ty widzisz premiera jak podjeżdża
        samochodem na spotkanie w pałacu z prezydentem. I pokażą ci jak on wysiada i
        tyle. A gdyby tak pokazać o czym on rozmawiał z kierowcą przed chwilą?
        Z tym, że po montażu, "spece" od wizerunku, niewyraźne miny po czymś takim
        mają. Miny - pal licho, ale mają odpowiednie numery telefonów w notesie swym.
        Naiwny Snajper jesteś...
        Ja też taki naiwny byłem. Już nie jestem.

Perła
      • Gość: kinomaniek Perła i atrapa jest IP: *.chello.w.pl 30.05.03, 17:13

pogodna i rozromansowana dziewczyna
        krzesząca miłosne posty
        naiwna i spontaniczna
        uwodziła panów na swoje niespełna trzydzieści lat
        przecież info forumowe od Miriam jest

zostań autorem tej strony Perła

www.filmweb.pl/lknieop.xml?aa=84060
        Filmweb.pl tworzą internauci tacy jak Ty.
        Jeśli pasjonujesz się filmem a to jest Twój idol
        i masz na jej temat ciekawe informacje lub zdjęcia,
        prześlij je do nich koniecznie, a oni je zamieszczą
        w tamtym miejscu, podpisując je Twoim imieniem.

• perla_ cześć Hiacynt 30.05.03, 17:20
          to dzisiaj nie piszesz jako niezalogowany boa? Adres ten sam jest...
          • Gość: ALEKINO dałeś się kupić Perła IP: *.chello.w.pl 30.05.03, 17:32

kilkoma komplementami dałeś się kupić
            Marynia ma z okłądem czterdziesści lat?
            po kłamstwach pozostał tylko

WSTYD !!!!!!!!

• pollak Re: dałeś się kupić Perła 30.05.03, 17:36
              Gość portalu: ALEKINO napisał(a):

>
              > kilkoma komplementami dałeś się kupić
              > Marynia ma z okłądem czterdziesści lat?
              > po kłamstwach pozostał tylko

Tak czy siak, jaka by Perła nie była, to jak widać, na forum znajdzie się
              jeszcze nie jeden - mówiąc brzydko - chuj.

> WSTYD !!!!!!!!

Otóż to.
              • Gość: ALEKINO Re: dałeś się kupić Perła IP: *.chello.w.pl 30.05.03, 17:43

odwracanie uwagi od kłamstw

PRYTWATNY SPONSOR i WSTYD !!

bawcie się dalej, będę zaglądać smile

• Gość: AdamM Jesteś IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 17:45
                  niezłym bydlakiem, kimkolwiek jesteś.

FY
                • pollak Re: dałeś się kupić Perła 30.05.03, 17:48
                  Gość portalu: ALEKINO napisał(a):

>
                  >
                  > odwracanie uwagi od kłamstw

Dobra, nie jestem adwokatem, ale gdy kobieta podaje wiek, to do cholery
                  wierzysz? Przymiarkę trzeba brać, to jedna sprawa, a druga jest milczeniem.

Swoją drogą, zacznij jeszcze cytować, a na prawdę uwierzę Perle smile
                  • Gość: Perła jak to kto to jest? IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 18:07
                    toż to nasz Hiacynt kwietny jest. Pisze czasami jako boa z tego adresu. Rzadko
                    ma możliwość stuknąć z tego kompa, ale jak stuka to tylko o mnie i M.
                    To "okłądem" klasyka Hiacynta jest. Tylko on tak często myli się z tyum "ą" "ę".

Perła
                  • callipso odbieranie całusów 30.05.03, 18:42
                    pollak napisał:

> Dobra, nie jestem adwokatem, ale gdy kobieta podaje wiek, to do cholery
                    > wierzysz? Przymiarkę trzeba brać, to jedna sprawa, a druga jest milczeniem.

Re: Miriam nie wracaj! LEK RATUJACY ZYCIE dla aAutor: Gość: Miriam IP:
                    *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 07-10-2001 13:32 zarchiwizowany

Gość portalu: a napisał(a):

> Droga Miriam!
                    > Czytam te Twoje wypociny i myśłę, że przechodzisz menopauzę i nie wiesz co
                    > pierdolisz.
                    > Nieważne czy jesteś żydówką czy Czeszką.
                    > Jedź do Izraela albo do psychiatryka, ale przestań histeryzować.
                    > Mam w dupie Twój gówniany naród i mam nadzieję, że Twoją bliskowschodnią
                    ojczyznę pochłonie piekło.
                    > Szalom

To ciekawe, kto pisze takie słowa. Z punktu widzenia oczywiście medycyny
                    kryminalnej. Kobieta czy mężczyzna? Człowiek czy bydle (nie mylic ze
                    zwierzęciem) Przecież to twój post jest rozhisteryzowany, z elementami manii
                    przesladowczej i hulającej na całego schizofrenii.

Aha, byłabym zapomniała, ja 1972 rocznik jestem. To jest bardzo dobry rocznik.
                    Win bordeaux - także. To w ogóle niezły rok był. O twojej sempiternie - pisac
                    nie chce nie interesuje mnie co w niej posiadasz. nie grzej sie tak, to juz Ci
                    życze przyjacielsko, głaszcząc cie po głowinie skołatanej. Dobrze, dobrze.
                    Szalom. Juz spokój, spokój. Oddychaj. Mantruj: jestem.
                    Miriam z usmiechem

Re: Zohar.. Iskry święte ... do PollakAutor: Gość: Miriam IP:
                    *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 26-09-2001 13:00 + odpowiedz na list + odpowiedz
                    cytując

Gość portalu: Jb napisał(a):

> Zapraszam na moją pocztę w kwestii Świetych Iskier.Chętnie porozmawiam.
                    > Pozdrawiam Miriam
                    >
                    > Witam Miriam,
                    >
                    > Czytasz czasem swoją pocztę?
                    > Do mnie leci zawsze ten sam krótki tekst, mianowicie "dziękuję za list -
                    całuję
                    > -
                    > Miriam." Tyle już razy te całusy odebrałem, ale żadnych merytorycznych
                    > odpowiedzi.

"Zobaczysz no JB jak ja sie poprawię"

Zająłem się lekturą, nabyłem drogą kupna parę pozycji (targi książk
                    > i żydowskiej w Warszawie na twardej były). Trafiłem później na strony forum
                    > holokaustu. Tam wyszukałem sobie posty po słowie Poland. I jaki był efekt , o
                    > wniskach nie wsponę! Piszą tam ludzie z prof na przodzie. Piszą o Polskce
                    mojej
                    .
                    > Piszą jakby wszystkie rozumy pozjadali. Z ich postów sączy się nienawiść do
                    > Polaków. To nie są ludzie prymitywni. Taki wniosek wyciągnąłem po stylu i
                    > słownictwie, które używają.
                    > Tyle tytułem wstępu.
                    > A pytanie mam takie-
                    > Miriam, jesteś z całą pewnością dzieckiem holocaustu.
                    ______________________________________________________________________________

Nie jestem dzieckiem holocaustu - moja bp Mama była - jam - rocznik 1972.Tyle o
                    sobie powiedziec mogę.

• Gość: Perła rocznik 1972 IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 18:46
                      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=40499&baza=1
                      ktoś się pomylił Hiacynt. Jak myślisz, który portal? -smile

Perła
                      • Gość: Perła Re: rocznik 1972 - przytkało cię Hiacynt? IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 18:58
                        no i co? przelogowujesz się?
                        • pollak Re: rocznik 1972 - przytkało cię Hiacynt? 30.05.03, 19:03

> no i co? przelogowujesz się?

Łżesz Perła, łżesz. Same kłamstwa. wink

Wybaczcie, ale jak ze sobą piszecie to mi się czasem chce śmiać...
                          • Gość: Perła Re: rocznik 1972 - przytkało cię Hiacynt? IP: *.zin.lublin.pl 30.05.03, 19:06
                            pollak napisał:

>
                            > Łżesz Perła, łżesz. Same kłamstwa. wink
                            >

pollak... aż mnie zatkało. To był Hiacynt w pigułce.
                            • Gość: Hiacynt ________OFIARA FORUM________________PERŁA_________ IP: 195.205.252.* 30.05.03, 23:04

Perła – superenergiczny wojownik. Pamiętasz kto i PO CO tak pisał o tobie?

Superenergiczny wojownik o pięknych dłoniach, reszta jego zalet to "ach",
                              a dzisiaj się użalasz, ofiarę z siebie robisz.

Kogoś pytasz - „Podobnie jak i nurni uważasz, żem alfons i prostytutka?”,
                              a innemu forumowiczowi się skarżysz:
                              „Milczysz gdy gini prymitywizmem bucha, milczysz gdy nurni wulgarnie obraża,
                              milczysz gdy Snajper chamstwem się popisuje, milczysz gdy kunce w "odbytach"
                              grzebie.”

Perła to ty? Użalający się „superenergiczny wojownik” ?
                              Dopytującu się, czy go mają za alfonsa?

Od wulgarności i wulgaryzmów bardzo długo tylko ty z Miriam byliście na forum.
                              Od prymitywizmu, prostactwa i chamstwa. Mam cytować te wasze „kurwy”,
                              „kurwidajki”, „pieprzenia”, „rzygowiny” „plwociny” i inne wydaliny w
                              podstawianych przez Miriam „miednicach”?

Ty z Miriam ustaliliście standard na forum wulgarności i bezwstydu.
                              A teraz się pytasz czyś "alfons".

Ofiara forum - Perła.

Miriam na forum aktualności znaczy tyle co "faksiara". Musisz się z tym
                              pogodzić. Ta co przeniosła sprawy forum w real. Ta co doniosła do pracodawcy
                              na innego forumowicza. Za co ? Za słowo "kochanek". Pusty śmiech, gdy czytam,
                              na forum, że jej się oświadczyłeś.

Co słychać w Łodzi u prezesa, chciałoby się zapytać.
                              Wstydu Perła nie znacie, chciałoby się napisać.

Pusty śmiech i WSTYD jak ktoś pisze.
                              Wstyd za donoszenie i wstyd za „tą od Millera” koncesjonowanego prawicowca.

I nie wołaj kwietnych, znajdź sobie miejsce. Spróbuj założyć wątek,
                              nie taki z kadłubowymi myślami.
                              I nie wołaj mnie, dzisiaj uczyniłem wyjątek.

Masz obsesję Perła na moim pukcie. Jeżeli zechce to napiszę kilka listów,
                              i ponownie forum przeczyta twoje słowa
                              „jutra nie ma, bo jak jest jutro to mnie nie ma”. Pamiętasz?

Przestań się miotać. Musisz się pogodzić z faktami. Zajmujesz należne sobie
                              miejsce. I przestań obrażać Anię. Masz kumpla helgopodobnego świnię 137.
                              Pasujecie do siebie.

Jak tam te trzy filmy, w tym jeden fabularny? Jak tam ten link do filmu
                              polskiego perła? Sami z Miriam zrezygnowaliście na forum z prywatności,
                              więc odczepcie się od Ani.

Hiacynt

Ps. A ile lat ma Miriam to jest fakt powszechnie znany.
                            • franiozet Re: rocznik 1972 - przytkało cię Hiacynt? 31.05.03, 00:49

> pollak napisał:
                              >
                              > >
                              > > Łżesz Perła, łżesz. Same kłamstwa. wink
                              > >
                              >
                              >
                              > pollak... aż mnie zatkało. To był Hiacynt w pigułce.

Perła widzi Hiacynta w pigułce nawet. Psychol.
                    • pollak A co mnie obchodzą te cytaty? /nt 30.05.03, 18:49
        • perla_ boa? 30.05.03, 20:02
          już poza TYM kompem jesteś? Klamoty hiacyntowe teraz, nieprawdaż?
    • bzyk7 Droga do kariery prowadzi przez Midrasz 30.05.03, 18:38
      Lata 90' to wielki "boom" dla mniejszosci żydowskiej.
      "Konczą" szkoły, robią filmy, dostają etaty w bankach i fundacjach...
      • Gość: wikul Droga do kariery prowadzi przez boom ! IP: *.acn.waw.pl 30.05.03, 22:36
        bzyk7 napisał:

> Lata 90' to wielki "boom" dla mniejszosci żydowskiej.
        > "Konczą" szkoły, robią filmy, dostają etaty w bankach i fundacjach...

Boom to ci ktoś zrobił jakiś czas temu w ten głupi , pusty łeb i o tej pory
        masz z nim kłopoty . Najlepiej poproś kogoś by zrobił ci jeszcze raz boom ,
        tylko z drugiej strony . Może na wskótek podobnego wstrząsu te resztki szarych
        komórek zaczną ci funkcjonować .
    • Gość: krytyk Re: 'Droga do kariery prowadzi przez Millera' IP: *.icpnet.pl 30.05.03, 21:33
      Propagandowa dokumentalistka
      czyli o starsi bracia( lub siostry) sądzą o komunistach !
      • franiozet No to ile lat ma ta lala? 31.05.03, 00:16
        Na oko dwadzieścia.Na drugie tyle samo. Ale kogo to obchodzi, jak ogólne
        wrażenie małe.

Nieładna kobita, ciężka i niemłoda. Perła pokazał to w zbliżeniu, ale też nie
        to. Potem chciał się zrechabilitować i obiecuje linki do Malinki, tylko potem
        okazuje się, że nie ma.
        • sceptyk A Ty, Franiu, co tak sie fotografiami kobiet 31.05.03, 00:35
          interesujesz? Wykompinuj sobie cos na wlasna reke, w realu, a fotografie innych
          kobiet odpusc sobie. Szpetny jestes? Czy moze przymulony zdziebko i dlatego
          przeszedles na wirtual? Bo, statystycznie, nie sadze, ze jedno i drugie.
          Chociaz sa wyjatki. Ciebie trafilo?
          • franiozet Re: A Ty, Franiu, co tak sie fotografiami kobiet 31.05.03, 00:39
            sceptyk napisał:

> interesujesz? Wykompinuj sobie cos na wlasna reke, w realu, a fotografie
            innych
            >
            > kobiet odpusc sobie. Szpetny jestes? Czy moze przymulony zdziebko i dlatego
            > przeszedles na wirtual? Bo, statystycznie, nie sadze, ze jedno i drugie.
            > Chociaz sa wyjatki. Ciebie trafilo?

A Ty co się wymąndrzasz?I co się mną interesujesz? Podnieca cie wypytywanie
            mnie? Kochasz inaczej palancie? Sam sobie wykompinuj, durniu.
            • Gość: Perła Hiacynt! IP: *.zin.lublin.pl 31.05.03, 00:41
              franiozet napisał:

> A Ty co się wymąndrzasz?I co się mną interesujesz? Podnieca cie wypytywanie
              > mnie? Kochasz inaczej palancie? Sam sobie wykompinuj, durniu.

jakiś ty nieudolny w pacynkowaniu jest.
              • franiozet Re: Hiacynt! 31.05.03, 00:48

> franiozet napisał:
                >
                >
                > > A Ty co się wymąndrzasz?I co się mną interesujesz? Podnieca cie wypytywani
                > e
                > > mnie? Kochasz inaczej palancie? Sam sobie wykompinuj, durniu.
                >
                > jakiś ty nieudolny w pacynkowaniu jest.

Nie wiem czy pacynkowanie to jakaś forma twojej dewiacji, ale na punkcie
                Hiacynta masz kompletny odlot. Z kim ja gadam pedalstwo to istna plaga. Te
                zdjęcia lali to zasłona dymna, nie?
                Nie interesujesz mnie. Fuj.
            • sceptyk Ja tak se mysle 31.05.03, 00:56
              Jak to jest? Bo mamy tu i Perle, i Pollaka, i Wikula, i Snajpera, i Rycha7, i
              AdamMa, i Siedem, i JB, i - nawet - Bzyka7. Pisza roznie, jedni sa za ta
              strona, inni za druga. Ale to ciagle te same nicki. Tak samo sie nazywali pol
              roku temu, a niektorzy i rok temu i jeszcze dawniej.

Natomiast, przy okazji, dali sie poznac tacy 'weterani' forumowi jak Franiozet,
              Kinomaniek, Alekino, Stopklatka, Krytyk etc. Kim Wy jestescie, ze sie spytam?
              Czego sie petaki, male ludziki, boicie? Czyzby na Forum nastal 'Dzien Gnoja'?
            • sceptyk Franciszku 31.05.03, 01:26
              franiozet napisał:

> A Ty co się wymąndrzasz?I co się mną interesujesz? Podnieca cie wypytywanie
              > mnie? Kochasz inaczej palancie? Sam sobie wykompinuj, durniu.
              --------------------------

Nie jestem pewien, ale osmiele sie twierdzic, ze to Twoje zbyt wybujale ego i
              fantazmy erotyczne nakazuja Ci traktowanie zapytania o Twe niezdrowe,
              mlodziencze badz emerytalne, zainteresowanie fotografia jakiejs kobiety, jako
              dowod mego zainteresowania Twa osoba. Ja takie pacynki jak Ty wyrzucam na
              smietnik historii forumowej. Kopem lewa noga.

Choc nie przecze, ze jestes przydatny, by wykazac roznice miedzy Forumowiczami
              a okazjonalnym badziewiem, ktore czasem zakrada sie tchorzliwie na Forum, a
              ktore Ty reprezentujesz. Natomiast Twoj wniosek, ze kocham inaczej wskazywalby
              jednakze na trafnosc mej diagnozy, ze jestes przymulony. Tyle, ze nie lekko. Bo
              choc nawet kochalbym inaczej, to z mego postu to absolutnie nie wynikalo. Ja
              jedynie chcialem wykazac, ze jestes smieciem. Co mi sie zreszta, nad podziw
              latwo, udalo.
              • Gość: wikul Re: Franciszku IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 01:37
                sceptyk napisał:

> franiozet napisał:
                >
                > > A Ty co się wymąndrzasz?I co się mną interesujesz? Podnieca cie wypytywani
                > e
                > > mnie? Kochasz inaczej palancie? Sam sobie wykompinuj, durniu.
                > --------------------------
                >
                > Nie jestem pewien, ale osmiele sie twierdzic, ze to Twoje zbyt wybujale ego
                i
                > fantazmy erotyczne nakazuja Ci traktowanie zapytania o Twe niezdrowe,
                > mlodziencze badz emerytalne, zainteresowanie fotografia jakiejs kobiety,
                jako
                > dowod mego zainteresowania Twa osoba. Ja takie pacynki jak Ty wyrzucam na
                > smietnik historii forumowej. Kopem lewa noga.
                >
                > Choc nie przecze, ze jestes przydatny, by wykazac roznice miedzy
                Forumowiczami
                >
                > a okazjonalnym badziewiem, ktore czasem zakrada sie tchorzliwie na Forum, a
                > ktore Ty reprezentujesz. Natomiast Twoj wniosek, ze kocham inaczej
                wskazywalby
                > jednakze na trafnosc mej diagnozy, ze jestes przymulony. Tyle, ze nie lekko.
                Bo
                >
                > choc nawet kochalbym inaczej, to z mego postu to absolutnie nie wynikalo. Ja
                > jedynie chcialem wykazac, ze jestes smieciem. Co mi sie zreszta, nad podziw
                > latwo, udalo.

Masz rację . Precz z siepactwem ! Ch... precz ! jak mawia (czy raczej pisze)
                gruby członek pewnego ciała .
                Pzdr.
                • wesoly3 Re: Franciszku 31.05.03, 01:53
                  to perla sie zakoszal w miriam ?
                  ieee - taka tlustawa z typowo chazarska paszcza
                  • Gość: Ania Re:Opla w gore promocja jest wlasnie n/t IP: 213.46.162.* 31.05.03, 10:35
                    • Gość: Anusia Re:Opla w gore promocja jest wlasnie n/t IP: 213.46.162.* 31.05.03, 17:34
    • Gość: Perła _________KOMUNIŚCI z FORUM_________ IP: *.zin.lublin.pl 31.05.03, 12:21
      co złego jest w zrobieniu filmu o Millerze? Czy jak ktoś robi film o Hitlerze
      to znaczy, że faszystą jest?
      Hiacynta oburza to. Hiacynta oburza i to, że za prywatne pieniądze robi się to.
      Hiacynt nie oburza się, gdy filmy takie za państwowe robi się. Czyli NASZE, bo
      podatki na TVP płacimy. To dla Hiacynta ok jest, mimo, że czołobitne te filmy
      państwowe są.
      WSTYD - wrzeszczy Hiacynt. Bo według niego to świadczy o tym, iż komuchem
      jesteś. I Kunce nie znając filmu pisze o wchodzeniu w "komusze odbyty".
      Ciekawy sposób pojmowania to jest.
      Hiacynt, nurni, gini, kunce, deklarowali tu, iż WIELKIMI przyjaciółmi tyu są. A
      tyu sam o sobie pisał: "komuch jestem". Pisał o sobie, że do końca w PZPR a od
      początku w SLD jest.
      A mnie nigdy by nie przyszło go głowy, że w takim razie oni też komuchami są. I
      PZPR czy SLD popierają.
      Nigdy jak Kunce pisała o tyu, czy do tyu, nie przyszło mi do głowy aby
      powiedzieć jej, iż w "komusze odbyty" wchodzi.

Perła
      • gini promocja 01.06.03, 07:32

• cartoon_network ladna ta pani ze zdjecia 01.06.03, 08:13
      w filmie rysunkowym sa same brzydule
      • cartoon_network do gory ! 01.06.03, 12:20
        w sieci pisza brzydkie i z odchowanymi wnukami. zdjecie jest wyjatkiem
        potwierdzajacym regule.
        hopla do gory!
        • gini Re: do gory ! 01.06.03, 16:03

• gini Re: do gory ! 01.06.03, 16:19
            Zobaczymy czy tym razem sie uda.
            • gini Re: do gory ! 01.06.03, 17:55
              gini napisała:

> Zobaczymy czy tym razem sie uda.
              • gini Re:Teraz nie jest powtorny post 01.06.03, 18:13

• Gość: Perła ____STOPKLATKA jest_____ IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 19:01
      kim ów tajeminiczy stopklaka jest? Piszący ze Szkoły Głównej Handlowej w
      Warszawie? z adresu: *.sgh.waw.pl

Któż jeszcze pisał z adresu tego?
      Otóż z tego adresu pisał boaaa zdemaskowany potem jako Hiacynt właśnie.
      Ten Wątek o Miriam jest.
      Boaaa tylko o Miriam pisał.
      Hiacynt, studiujesz zaocznie w Warszawie?
      pacynka Hiacynt jest!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2256321&a=2261850
      • gini Re: ____STOPKLATKA jest_____ 01.06.03, 19:03
        Perla dobrze, ze podbijasz , o to wlasnie mi chodzi.Malo czasu mam teraz wic
        potrzebny ktos do podbujania.
        • Gość: Perła głupia gini jest IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 19:41
          skoro sama się przedstawiasz jako "głupia Polka", to ja muszę uszanować zdanie
          twoje.

Perła
          • wojcd Gratulacje 01.06.03, 21:47

> skoro sama się przedstawiasz jako "głupia Polka", to ja
            muszę uszanować zdanie
            > twoje.
            >
            > Perła
            --------------------------------------------------
            Perla, gratuluje swietnej znajomosci jezyka polskiego.
            Tylko pomyslec jakby trzeba bylo Cie podziwiac w Twoim
            rodzimym jezyku i kulturze.

Wojciech
            • Gość: Perła Re: Gratulacje IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 21:50
              wojcd napisał:

>
              > > skoro sama się przedstawiasz jako "głupia Polka", to ja
              > muszę uszanować zdanie
              > > twoje.
              > >
              > > Perła
              > --------------------------------------------------
              > Perla, gratuluje swietnej znajomosci jezyka polskiego.
              > Tylko pomyslec jakby trzeba bylo Cie podziwiac w Twoim
              > rodzimym jezyku i kulturze.
              >
              > Wojciech

To miłe Wojtku co piszesz tu. Ale czy mógłyś mi to przetłumaczyć na... polski
              właśnie?

• wojcd Re: Gratulacje 01.06.03, 21:57

> wojcd napisał:
                >
                > > Gość portalu: Perła napisał(a):
                > >
                > > > skoro sama się przedstawiasz jako "głupia Polka", to ja
                > > muszę uszanować zdanie
                > > > twoje.
                > > >
                > > > Perła
                > > --------------------------------------------------
                > > Perla, gratuluje swietnej znajomosci jezyka polskiego.
                > > Tylko pomyslec jakby trzeba bylo Cie podziwiac w Twoim
                > > rodzimym jezyku i kulturze.
                > >
                > > Wojciech
                >
                > To miłe Wojtku co piszesz tu. Ale czy mógłyś mi to
                przetłumaczyć na... polski
                > właśnie?
                ----------------------------------------------------
                Masz klopoty z polska skladnia. To wiez takie polskie
                niuanse. Nie potrafie Ci tego wytlumaczyc.

Wojciech
                • Gość: Perła Re: Gratulacje IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 21:59
                  wojcd napisał:

>
                  > > wojcd napisał:
                  > >
                  > > > Gość portalu: Perła napisał(a):
                  > > >
                  > > > > skoro sama się przedstawiasz jako "głupia Polka", to ja
                  > > > muszę uszanować zdanie
                  > > > > twoje.
                  > > > >
                  > > > > Perła
                  > > > --------------------------------------------------
                  > > > Perla, gratuluje swietnej znajomosci jezyka polskiego.
                  > > > Tylko pomyslec jakby trzeba bylo Cie podziwiac w Twoim
                  > > > rodzimym jezyku i kulturze.
                  > > >
                  > > > Wojciech
                  > >
                  > > To miłe Wojtku co piszesz tu. Ale czy mógłyś mi to
                  > przetłumaczyć na... polski
                  > > właśnie?
                  > ----------------------------------------------------
                  > Masz klopoty z polska skladnia. To wiez takie polskie
                  > niuanse. Nie potrafie Ci tego wytlumaczyc.
                  >
                  > Wojciech

to składnia jidzisz jest
      • Gość: Perła archiwum dobre jest /ntx IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 19:22
        • Gość: Perła Hiacynt = TCHÓRZ IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 19:35
          bo tak nazywać wulgarne pacynki trzeba!
          • franiozet Re: Hiacynt = TCHÓRZ 01.06.03, 20:05
            Perła zboku, ciągle tego kwiatka miendlisz?A może byś tak łaskawie spełnił tą
            obietnice,że linki do tej swojej grubej Malyny podasz? To co do tej pory
            pokazałeś w tych firankach to się do niczego nie nadaje.
          • Gość: Perła Hiacynt o PRZYJACIELU swoim pisze... IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 20:08
            Hiacynt - boaaa do Borsuka pisał tak. Swego (wtedy jeszcze) PRZYJACIELA właśnie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2105869&a=2216687
            • franiozet Re: Hiacynt o PRZYJACIELU swoim pisze... 01.06.03, 20:18

> Hiacynt - boaaa do Borsuka pisał tak. Swego (wtedy jeszcze) PRZYJACIELA
              właśnie
              > :
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2105869&a=2216687

Czy ktoś może zatrzymać tych pedałów?Jakiś admin tu jest?To chyba nie jest
              forum dla homo niewiadomo? Powinni tego tu zabronić , nie dość że PRZYJACIELE
              to jeszcze upajają się zazdrością . Mścić się będzie taki zbok odtrącony do
              usranej.Co za ksywki mają na przykład Perła,jak kobieta,nawet tego nie ukrywa.
              Fuj!
              • gini Re: W gorke 01.06.03, 20:20

• Gość: andrzej Re: W gorke gini wali IP: *.chello.pl 01.06.03, 20:32
                  arabisko gini nie jebie
                  lata po forum
                  z materacem
                  i wrzeszczy niech
                  mnie jebia
                  w gorke
                  franiohiacynt pommagi
                  pchi buhaaaaaaaa
                  • gini Re: W gorke gini wali 01.06.03, 20:36

• hiacynth _________JUTRA NIE MA ________________________ 01.06.03, 21:11

> kim ów tajeminiczy stopklaka jest? Piszący ze Szkoły Głównej Handlowej w
        > Warszawie? z adresu: *.sgh.waw.pl
        >
        > Któż jeszcze pisał z adresu tego?
        > Otóż z tego adresu pisał boaaa zdemaskowany potem jako Hiacynt właśnie.
        > Ten Wątek o Miriam jest.
        > Boaaa tylko o Miriam pisał.
        > Hiacynt, studiujesz zaocznie w Warszawie?
        > pacynka Hiacynt jest!

łżesz jak zawsze Perła, ten list napisał boaaaa, a nie boaaa zalogowany

Na diwę z gminu
        Autor: Gość: boaaaa IP: *.sgh.waw.pl
        Data: 23-06-2002 19:32 zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
        Twarz od wódy zapuchnięta
        Mocna łapa sciska skręta
        Tłusta fala grzywki w bok
        I zmącony lekko wzrok

===========================================================

prowokujesz mnie psychodeliryczny szczylku od dłuższego czasu.
        ale to ci się nie uda.

gdyby ktoś jeszcze nie wiedział z kim ma do czynienia,
        link do ciebie w pełnej wódczanej krasie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=576374&a=585436

do Hacynta niejakiego adres: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl
        Gość portalu: Perła 24-11-2001 00:12

Myślałem Hiacynt żeś mądrzejszy jest. Jutra nie ma kretynie! Jak byś to
        zrozumiał to byś wiedział. A co ty mi tu imputujesz, że ja coś z Miriam
        ustalam. Miriam niezależna jest. Miriam jest śliczna. Miriam jest wyjątkowa.
        Co Ty myślisz, że ja tak jak ty z Karolem czy też tam z Carminą posty ustalam?
        A skoro jutra nie ma to nie będziesz miał do kogo pisać idioto.

Pierdolę to forum, zgraję łobuzów, Polaków, Żydów, Niemców i innych takich.
        Jak już byś tak chciał wiedzieć Hiacynt to ci powiem: pierdolę to wszystko!

Bo wam się pojebało nieźle. Wciskacie się w ten grajdoł i to wasze życie jest.
        A real to nie żarty są. Prawica, lewica, itd, itp. co mnie to kurwa mać
        obchodzi? A teraz ci powiem i tej bandzie matołów: pieprzycie ciągle to samo
        i nikt z was nie ma odwagi napisać tego co
        najważniejsze w życiu jest. Bo nie wiecie co tak naprawdę najważniesze jest.
        Bo jak byś debilu tak naprawdę wiedział co cię spotkac może to zamkąłyś pysia
        swego. I mi tu morałów nie pierdolił. Tak, tak, zaraz zaczniesz obnosić się z
        obrażoną miną po tym pierdolonym forum jaki skrzywdzony to ty jesteś. Przez
        Perłę oczywiście.

Jutra nie ma! Jasne? Bo jak jutro jest to znaczy, że mnie nie ma.
        Ja sobie żyłem jak żyłem a teraz jutra nie ma. I spierdalaj mi tu z tą całą
        Carminą i tak w ogóle.

Perła - prawdziwa do dzisiaj.

i do sztambuhz jeszcze jeden twój list

OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest perla!@poczta.gazeta.pl
        30-11-2001 08:46 cytując
        Postanowiłem napisać do Was ostatni wątek. Jestem tu jednym z tych co mają
        największy staż. Odchodzę dlatego, że ciągłe przesiadywanie na forum szkodzi
        moim
        interesom a niektórzy stąd zaczęli za bardzo ingerować w moje sprawy osobiste.
        A na to sobie nie pozwolę!Zawsze byłem przeciwny takim pożegnaniom ale w
        ostatnim
        czasie wokoło mojej osoby zrobił sie lekki szum i dlatego wyjaśnić trzeba.
        Fakt,
        rozpirzyłem parę wątków. Dlaczego to zrobiłem? Można przyjąć spokojną wersję
        Borsuka, że Perła bydlakiem jest, lub niepokojacą Orange, że Perła skurwysynem
        jest, albo prostacką Tyu, że Perła psychopatą jest. Nic z tych rzeczy. Nie
        zrobiłem tego z zemsty, zawiści, zazdrości, chęci odwetu itd. itp. Jeden
        Hiacynt
        domyślił się chyba w końcu w czym rzecz była. Ale Hiacynt z Ciemnogrodu jest i
        Wam nie powie. Niech tak zostanie jak jest. Tam gdzie uważałem, że przegiąłem
        przeprosiłem już. Do nikogo nie mam pretensji i lubię Was. Dlatego odchodzę z
        dumą i podniesioną głową. Perła

=======================================================

• franiozet Re: _________JUTRA NIE MA _______________________ 01.06.03, 21:29
          No chłopaki,jutra całe szczęscie nie ma. Było za to wyraźnie wypite u Perły i
          ta śliczna Miriam jako pokrywka całej sprawy. Współczuję Hiacyntowi takiego
          nachalnego i nachlanego eksprzyjaciela. Może teraz pojmie Perła wreszcie,że
          pod zły adres trafia jak widze i szans nie ma.Hiacynt pisze wyraźnie,że nie
          chce z Perłą mieć doczynienia i czas żeby Perła to zrozumiał a przynajmniej
          przeszedł na priw. Admin powinien się nim zająć, zwłaszcza że piszą,że
          przystojny to może Perle o to chodzi,żeby się zadeklarować adminowi.
        • Gość: Perła Hiacynt literki liczy... IP: *.zin.lublin.pl 01.06.03, 21:44
          co ty tu będziesz nam głodne kawałki wstawiał. pociągnęło się o literkę za
          dużo, nieprawdaż? wierszyk w stylu boaaa jest czyli twój kłamliwy i tchórzliwy
          pacynkarzu.
          Wstyd jako pacynka występować!!!
          Pusty śmiech!!!
          • gini Re:Promujemy dalej n/t 01.06.03, 22:24

• rycho7 Re:Promujemy dalej n/t 02.06.03, 08:36
              • Gość: zak Re:Promujemy dalej n/ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.03, 16:53
                up!!!!
              • Gość: . Re:Promujemy dalej n/ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.03, 22:58
          • franiozet Re: Hiacynt literki liczy... 01.06.03, 23:02

> co ty tu będziesz nam głodne kawałki wstawiał. pociągnęło się o literkę za
            > dużo, nieprawdaż? wierszyk w stylu boaaa jest czyli twój kłamliwy i
            tchórzliwy
            > pacynkarzu.
            > Wstyd jako pacynka występować!!!
            > Pusty śmiech!!!

Perła znowu o pustce i pacynce oczywiście do kogo wiadomo,że do Hiacynta.
            Perła marzy o pociąganiu za literkę? Czy są tu jacyś admini i patrzą na te
            plugastwa spokojnie?
            A czemu wierszyk kłamliwy? O kim jest ten wierszyk?Pewnie znowu blefujesz,
            żeby uwagę pociągnąć.Wstyd takim nachalnym typem być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka