balzer 09.06.03, 01:20 Pamietacie kłamliwe sondaże OBW: TAK - 49%, NIE - 51. Wyszło szydło z worka kto naprawde usiłował manipulowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balzer Re: OBW jednak MANIPULOWAŁA 09.06.03, 11:43 Gdzie sie podziali wszyscy fani OBW ? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Manipuluje chyba balzer... 09.06.03, 11:52 Dane OBW przytoczzone przez balzera pochodzą z okresu dość odległego. Ostatnie prognozy, które widziałem dawały ok 70% za. A chyba balzer nie kwestionuje, że rozkład opinii mógł się zmieniać w czasie. W szczególności znaczny wpływ mogły miec słowa Papieża z 19 maja, a cytowane przez balzera wyniki OBW są chyba wcześniejsze. Czy balzer ma jakąś fobię na punkcie OBW ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Toz to polityka, Panowie! 09.06.03, 12:15 Jakie byly pierwsze wyniki? 18 przeciw 82 za. I ten wynik poszedl w swiat. Nie bylo danych z warminsko-mazurskiego. Pewnie przypadkiem. Ale moze i przypadkowi ktos pomogl... A Millera musial nauczac Tymochowicz. Ciekawa jestem, czy byl suflerem w KOpenhadze. Wczorajsza gestykulacja byla swiezo wyuczona, na moje oko. Tez manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Jasne... 09.06.03, 19:36 Powiedz mi że w 2 miesiace liczba eurosceptykow nagle wzrosła z 49% na 77% Manipulacja jak cholera i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Jasne..wersja poprawiona 09.06.03, 19:38 Powiedz mi że w 2 miesiace liczba euroentuzjastow nagle wzrosła z 49% na 77% Manipulacja jak cholera i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Inne sondażownie są "bliskie prawdy" IP: *.pl 09.06.03, 13:52 Ostatnie sondaże OBW były inne. Natomiast inne ośrodki są "miarodajne chcesz powiedzieć. PBS przeciw 11% było 22,5 - minimaln błąd miał wynosić 3%. Pentor Tak 84 przeciw 10, było 22,5 - minimalny błąd 3% CBOS frekwencja wyniesie 81% było 58% minimaln błąd 3%. Co chcesz udowodnić, żę OBW się myli a reszta jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Blazer, tez jestem ciekaw odpowiedzi/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 23:06 Gość portalu: Skrzypek napisał(a): > Ostatnie sondaże OBW były inne. > Natomiast inne ośrodki są "miarodajne chcesz powiedzieć. > PBS przeciw 11% było 22,5 - minimaln błąd miał wynosić 3%. > Pentor Tak 84 przeciw 10, było 22,5 - minimalny błąd 3% > CBOS frekwencja wyniesie 81% było 58% minimaln błąd 3%. > Co chcesz udowodnić, żę OBW się myli a reszta jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Gdzie się podział Blazer ? /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Skad wiesz kto manipulował manipulatorze ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 23:18 Czy OBW czy ktoś przy urnach ? Jak narazie to Ty najwiecej manipulujesz. Podawaj najbardziej aktualne wyniki z zaznaczeniem ktory to miesiac + wyniki innych sondazowni razem z linkami dla porownania, a wtedy zaczniemy rozmawiac konkretnie, Panie Manipulatorze. Bo po tym co zrobiles, to nie uwierze w nic co napiszesz "z glowy". Odpowiedz Link Zgłoś