Dodaj do ulubionych

Gwoli scislosci

11.08.07, 14:08
Ludzie tacy jak dana33 czy marouder sa juz w takim wieku, ze jednego
sie nauczac, - nie przyjmuja zadnej innej prawdy. Bo mozg przed
smiercia im sie zagotuje i bedzie nieszczescie.
Obserwuj wątek
    • rycho7 nie doceniasz jej 11.08.07, 14:30
      maglara napisała:

> Ludzie tacy jak dana33

Dana powstala z dymow kominow krematoryjnych jej Wybranego Narodu.
      Nic jej sie nie moze zagotowac ani umrzec. To jest wcielona
      nienawisc. Taka Talmudyczna od powstania Wszechswiata 5000 lat temu.
      • maglara Re: nie doceniasz jej 11.08.07, 14:45
        rycho7 napisał:

> maglara napisała:
        >
        > > Ludzie tacy jak dana33
        >
        > Dana powstala z dymow kominow krematoryjnych jej Wybranego Narodu.
        > Nic jej sie nie moze zagotowac ani umrzec. To jest wcielona
        > nienawisc. Taka Talmudyczna od powstania Wszechswiata 5000 lat
        temu.

Do tego zre swinine, zachwalajac ja w nieboglosy, a przodkow na
        grilla wklada by jej sie czasami byt nie pogorszyl.
        Takie to zydostwo
        Wszystko na manny przerabiane, cud, ze to koscia w gardle nie stanie.
        • ariadna-enta Re: nie doceniasz jej 11.08.07, 14:58
          skąd się takie coś jak maglara bierze.
          Trzeba być ostatnim skur..synem,żeby takie rzeczy o ludziach pisać.
          Idż na swoje forum tam pasujesz jak ulał
          z tą niewyparzoną gębą.
          • marouder Zdaje sie, pijaczka 11.08.07, 15:02
            Sposob formulowania sadow wydaje sie na to wskazywac.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48452&w=67293591&a=67293591&v=2&wv.x=0
            • maglara Re: zwyczajny cham koszerny 11.08.07, 15:08
              marouder napisał:

> Sposob formulowania sadow wydaje sie na to wskazywac.
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48452&w=67293591&a=67293591&v=2&wv.x=0

Nie mam watpiwosci juz, zwykle chamisko bezradne
              Kim ty sie stales czlecze, zal mi ciebie ale tylko troche
              • marouder Nie pij tyle a rozmawiac z toba i tak nikt 11.08.07, 15:10
                ..nie bedzie zlodziejko.
                • maglara Re: Nie pij tyle a rozmawiac z toba i tak nikt 11.08.07, 15:15
                  marouder napisał:

> ..nie bedzie zlodziejko.

sluchaj ty cieciu, o rozmowe z toba pantoflarzu nie wnosze, sam sie
                  napraszasz szczegolnie nie znosze z chamami potomkami zydowskiego
                  komunisty rozmawiac, verstanden ? also. Raus
                  arivederci smile
                  • marouder Nie pij tyle glupia. Przestaniesz pic,jeszcze beda 11.08.07, 15:18
                    ...z ciebie ludzie a tak rownia pochyla.
                    • maglara Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:20
                      marouder napisał:

> ...z ciebie ludzie a tak rownia pochyla.

ale ci kosza zydzie juz dawno dalam smile cmok na pocieszenie
                      • ariadna-enta Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:28
                        kobieto na prochach jesteś,że tak kąsasz?
                        pośmiewisko z siebie robisz i tyle.Weż coś na odtrutkę bo sama się
                        pogrążasz.
                        na mnie tam możesz klepać co chcesz.

• maglara Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:33
                          ariadna-enta napisała:

> kobieto na prochach jesteś,że tak kąsasz?
                          > pośmiewisko z siebie robisz i tyle.Weż coś na odtrutkę bo sama się
                          > pogrążasz.
                          > na mnie tam możesz klepać co chcesz.
                          >
                          Z tego co wiem pani kaczko i sie przyznalas publicznie - nigdy
                          zadnej ksiazki nie przeczytalas, jedyna ksiazka pani kwaczaca jest
                          forum, do tego zamkniete by twoja glupote ukryc, wiec spadaj
                          dziecino i kwacz dalej, ale nie ze mna, za wysokie progi.
                          • ariadna-enta Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:42
                            kobieto ja się przyznałam,że ani jednej książki nie przeczytałam?

idż już bo idiotkę kompletną z siebie zrobiłaś.
                            Prześpij,wytrzeżwiej,a potem przeczytaj coś tu nawaliła.
                            • maglara Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:47
                              ariadna-enta napisała:

> kobieto ja się przyznałam,że ani jednej książki nie przeczytałam?
                              >
                              > idż już bo idiotkę kompletną z siebie zrobiłaś.
                              > Prześpij,wytrzeżwiej,a potem przeczytaj coś tu nawaliła.

no trudno, kaczusiu, zakwakaj i marsz do ksiegarni.
                              • ariadna-enta Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:53
                                maglarciu ja pójdę do księgarni
                                a ty do psychiatry
                                pasuje?
                                • maglara Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 16:01
                                  DNO
                          • dana33 Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:44
                            mowisz maglarciu, ze ariadna sie przyznala, ze nie przeczytala ani
                            jednej ksiazki???
                            daj no link do tej spowiedzi ariadny..... chetnie to przeczytam...
                            znaczy sie jestem pewna w 100% ze masz taki link, nie? ostatecznie
                            zawsze umiecie udowodnic, ze piszecie prawde, tylko prawde i cala
                            prawde.... szczegolnie niemieckie maglary maja linki do wszystkiego..
                            tak ze dalli, dalli z tym linkiem..... czekam....
                            • maglara Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 15:49
                              dana33 napisała:

> mowisz maglarciu, ze ariadna sie przyznala, ze nie przeczytala ani
                              > jednej ksiazki???
                              > daj no link do tej spowiedzi ariadny..... chetnie to przeczytam...
                              > znaczy sie jestem pewna w 100% ze masz taki link, nie? ostatecznie
                              > zawsze umiecie udowodnic, ze piszecie prawde, tylko prawde i cala
                              > prawde.... szczegolnie niemieckie maglary maja linki do
                              wszystkiego..
                              > tak ze dalli, dalli z tym linkiem..... czekam....
                              Dana jak Cie kocham,
                              sama wiesz ze link do tego jest w skasowanym Forum Osseya, wiec
                              wybacz
                              ale ta debilka kwaczaca sama to napisala , wierz mi na slowo
                              • ariadna-enta Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 16:11
                                Dana daj spokój.Będziesz z nią dyskutować ?
                                Mnie tam wisi co ona o mnie pisze.
                                Sama o sobie daje świadectwo i się wystawia.

• dana33 Re: Tesnisz za mna, wiem... 11.08.07, 19:03
                                jasne, maglarciu.... w tym skasowanym forum osseya..... zawsze te
                                linki sa w skasowanych forach albo watkach..... nawet sie nie
                                zdziwilam twoja odpowiedzia....
                                tobie na slowo wierzyc? alez oczywiscie.... nie wpadloby mi do glowy
                                nie uwierzyc ci na slowo...
                      • maglara Re: Teraz powaznie kmiotku marouderze 11.08.07, 15:29
                        Mam upowszechnic to co na Love i Cyniola nagadales ty mierny
                        czlowieku, wtedy kiedy czules sie bezkarny ?
                        mowilam ci raz
                        ZAMILCZ
                        • marouder Opowszechniaj pijaczko, mnie tam rybka:) 11.08.07, 15:32
                          Informacji o was nigdy dosyc, jeszcze sie ktos pomyli i potraktuje jak ludzi.
                          Pisz.
                          • maglara Re: masz juz mokre gacie ? 11.08.07, 15:34
                            z prawdy czy spuszczenia ?
                  • bio.mum ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:20
                    Raz słowik śliczne pienia wywodził na żerdzi,
                    A obok usiadła maglara, wypięła się i śmierdzi.
                    Przestań - błaga ją słowik - bo mnie tu szlag trafi.
                    Trudno - odrzekła maglara - każdy robi co potrafi.
                    • maglara Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:24
                      bio.mum napisała:

> Raz słowik śliczne pienia wywodził na żerdzi,
                      > A obok usiadła maglara, wypięła się i śmierdzi.
                      > Przestań - błaga ją słowik - bo mnie tu szlag trafi.
                      > Trudno - odrzekła maglara - każdy robi co potrafi.

Piekne. prosze o wiecej uwagi dla maglary smile))
                      • bio.mum Lewatywa ci nie zaszkodzi 11.08.07, 15:29
                        Święta krowa

Mlekodajna, piękna, zdrowa,
                        Żyła kiedyś zwykła krowa.
                        Z przodu żarła trawę z sieczką,
                        A z tyłu dawała mleczko.
                        Dawała je w zimie, w lecie,
                        Uwielbiali krowę kmiecie.
                        Prawie hołd składali krowie,
                        Aż jej przewrócili w głowie.
                        Uwierzyła że jest święta
                        I zrobiła się nadęta,
                        Okrąglejsza od balona,
                        I jakaś taka natchniona...
                        Poszedł ją wydoić Wicek,
                        A krowa w krzyk: - Won od cycek!
                        W ziemię bij przede mną głową,
                        Jestem bowiem świętą krową!
                        Przyjechał krówski pan likarz,
                        - Co ty tak - powiada - brykasz?
                        Krowa, nie speszona wcale,
                        - Odejdź - mówi - konowale,
                        Właśnie czuję, że powoli
                        Dostaję już aureoli!
                        - Nieraz - rzekł lekarz - przy wzdęciu
                        Szajba odbija bydlęciu,
                        Nie bierz żeż, durny bawole,
                        Tej szajby za aureolę,
                        I posłuchaj mojej rady -
                        Zrób ze dwa lub trzy przysiady,
                        Bo cię te gazy uśmiercą!
                        - Milcz - krowa na to - bluźnierco!
                        Nie chciała słuchać dyrektyw,
                        Bluzgała stekiem inwektyw,
                        Aż doktor, co nie miał czasu,
                        Zasunął jej szprycę z kwasu,
                        Poczem schował się w lucernie,
                        A ta krowa jak nie świernie!
                        (czyli jak nie zaświergoli)
                        I brzuch jej opadł powoli,
                        Znów zrobiła się zwyczajna,
                        Grzeczna, i w ogóle fajna...
                        Wniosek: żadne dyrektywy,
                        Nie zastąpią lewatywy!
                    • webaholic Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:31
                      jesu biomasa jeszcze sie pojawiła, od razu wiedzialem czym śmierdza te jej
                      antypolskie teksty na FK
                      • bio.mum Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:35
                        webaholic napisał:

> jesu biomasa jeszcze sie pojawiła, od razu wiedzialem czym śmierdza te jej
                        > antypolskie teksty na FK

Nie gadam z faszystami i rydzykowcami. Sio.
                        • webaholic Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:40
                          ty tumanie faszystom to ty w doope włazisz bo marki do Izraela przelewają
                          rasistowski tuku mniejszość narodowa korzysta z gościny gospodarzy czyli Polaków
                          i ma obowiązek ich szanować, a tobie tuku jak się nie podoba to mundurek i na BW
                          ginącej łojczyzny bronic (czyli zabijać Palestyńczyk w ich własnym kraju)
                          • bio.mum Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:44
                            webaholic napisał:

> ty tumanie faszystom to ty w doope włazisz bo marki do Izraela przelewają
                            > rasistowski tuku mniejszość narodowa korzysta z gościny gospodarzy czyli Polakó
                            > w
                            > i ma obowiązek ich szanować, a tobie tuku jak się nie podoba to mundurek i na B
                            > W
                            > ginącej łojczyzny bronic (czyli zabijać Palestyńczyk w ich własnym kraju)

A teraz przełóż mi to z waszego na polski.
                            • webaholic Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 15:59
                              ty tuku na polski nie zasłużyłaś
                              • absztyfikant Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 17:55
                                Mamusko, nie gadaj z tymi trollami, szkoda klawiaturysmile
                                • bio.mum Re: ze specjalną dedykacją dla maglary 11.08.07, 18:32
                                  absztyfikant napisał:

> Mamusko, nie gadaj z tymi trollami, szkoda klawiaturysmile

Nie uczłowieczać? No dobrasmile
                                  >
                          • marouder Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie poprosila 11.08.07, 15:50
                            Wio, do roboty!
                            • webaholic Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:00
                              wolski to tylko żydzi znają, wiec mnie nie pytajsmile
                              i nie tłumacz bo mnie wolski wali
                              • bio.mum Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:03
                                webaholic napisał:

> wolski to tylko żydzi znają, wiec mnie nie pytajsmile
                                > i nie tłumacz bo mnie wolski wali

Jarosław Kaczynski nigdy się nie wstydził swojego pochodzenia. Co nie zmienia
                                faktu, że miał czas, żeby nauczyć się hymnu kraju,którego jest obywatelem.
                                • webaholic Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:08
                                  bio.mum napisała:

>
                                  > Jarosław Kaczynski nigdy się nie wstydził swojego pochodzenia. Co nie zmienia
                                  > faktu, że miał czas, żeby nauczyć się hymnu kraju,którego jest obywatelem.
                                  >
                                  Tak sie wstydził swojego pochodzenia, ze nazwisko z Kalkstein na Kaczyński zmienił

• bio.mum Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:12
                                    webaholic napisał:

> Tak sie wstydził swojego pochodzenia, ze nazwisko z Kalkstein na Kaczyński zmie
                                    > nił
                                    >

Tym samym dyskredytując samego siebie w oczach i Żydów i Polaków. Tylko
                                    tranzystorysci zostali mu wierni.
                                    • webaholic Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:21
                                      bio.mum napisała:
                                      > Tym samym dyskredytując samego siebie w oczach i Żydów i Polaków. Tylko
                                      > tranzystorysci zostali mu wierni.
                                      >
                                      reprezentowani przez Kwasa - Stoltzmana, Lewartowa - Geremka, Bufetowej - Hajki
                                      jakieś tam, Balerowcza Issaca jakiegoś tam?
                                      pełna lista
                                      www.radioislam.net/thetruth/polishnames.htm
                                      • bio.mum Re: Zebys z wolskiego przelozyl pani Bio cie popr 11.08.07, 16:24
                                        webaholic napisał:

> www.radioislam.net/thetruth/polishnames.htm

Jesli myślisz, że otworzę ten link to chyba masz nie po kolei w głowie. Omijał
                                        szerokim łukiem antysemickie grajdoły.
                      • marouder Psik. Porzadny antysemita lubujacy sie 11.08.07, 15:39
                        ...w forumowych zlodziejkach, patologicznych klamczuchach a prywatnie
                        pijaczkach, to temat dla seksuologa mlody czlowieku.
                        • bio.mum Młody? Myslisz ze to student tranzystorysty? 11.08.07, 15:40
                          marouder napisał:

> ...w forumowych zlodziejkach, patologicznych klamczuchach a prywatnie
                          > pijaczkach, to temat dla seksuologa mlody czlowieku.

Ja myslalam, że woźny.
                          • marouder Egzaktly, Droga Bio:))/nt 11.08.07, 15:44

• webaholic Re: Młody? Myslisz ze to student tranzystorysty? 11.08.07, 15:46
                            bio.mum napisała:

> Ja myslalam

przestań sie kompromitować bufetowo bis ( zad i fizjonomia)
                            • marouder A ty zawsze o sobie, kiedy piszesz o innych. Tfu.. 11.08.07, 15:48
                              ..niesmaczne, to jest. Szczegolnie przy swietej sobocie.

webaholic napisał:
                              >
                              > przestań sie kompromitować bufetowo bis ( zad i fizjonomia
                            • bio.mum Zad i fizjonomia to to samo sztudenciku 11.08.07, 15:48
                              webaholic napisał:

Ale czego wymagać od kogoś kto wierzy w kreacjonizm.
                              • webaholic w twoim wypadku na pewno 11.08.07, 15:50
                        • webaholic Re: Psik. Porzadny polonofob lubujacy sie 11.08.07, 15:44
                          w zakłamanych, sprzedajnych łżeżydach to temat ... dla nikogo
                          • marouder No to po xuj piszesz mloda osobo? 11.08.07, 15:46
                            webaholic napisał:

> w zakłamanych, sprzedajnych łżeżydach to temat ... dla nikogo
                            • webaholic o tobie nie pisze, ale masz intelekt jak kij od 11.08.07, 15:50
                              szczotki wiec tego nie zrozumiales
          • maglara Re: nie doceniasz jej 11.08.07, 15:11
            ariadna-enta napisała:

> skąd się takie coś jak maglara bierze.
            > Trzeba być ostatnim skur..synem,żeby takie rzeczy o ludziach pisać.
            > Idż na swoje forum tam pasujesz jak ulał
            > z tą niewyparzoną gębą.

a ty kaczka co tu kwaczesz ?
            boli kaczke ? piorko po porku powyrywam ty nieudany kwaczy kwaa i
            miauuuuu miocie
      • maglara Re: nie doceniasz jej 11.08.07, 14:49
        zapraszam na
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48452
        • dana33 gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 15:41
          kilka uwag, jesli pozwolisz, a nawet jesli nie pozwolisz:

"Falsch, ...fick dich im deine dicke Arsch, hast du schon gefüje du
          Arsch oder soll ich mehr zudrücken ?"

bardziej falszywie juz byc nie moze, maglarciu..... powinno byc:

fick dich in dein dicker arsch..... arsch ist der nicht die....
          gefüje.... wus is dus??????

WOHER hast du es.... powinno byc woher hast du das.....

twoj polski rowniez pozostawia co nie co do zyczenia:
          Mruczysz... ZABIJA ZA GLASZCZANIE
          glaszczEnie, glaszczenie, maglarciu, nie glaszczAnie....

to wszystko w watku, ktory otworzylas... o kulturze niemieckiej...
          moze tak, zanim sie zabierzesz za kulture niemiecka, albo za
          jakakolwiek kulture, zacznij od najblizszej.... od wlasnej:

wiagre wez moze te opakowanie mnie podnieci

milej niedzieli, maglarciu..... smile)))
          • maglara Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 15:58
            dana33 napisała:

> kilka uwag, jesli pozwolisz, a nawet jesli nie pozwolisz:
            >
            > "Falsch, ...fick dich im deine dicke Arsch, hast du schon gefüje
            du
            > Arsch oder soll ich mehr zudrücken ?"
            >
            > bardziej falszywie juz byc nie moze, maglarciu..... powinno byc:
            >
            > fick dich in dein dicker arsch..... arsch ist der nicht
            die....
            > gefüje.... wus is dus??????
            >
            > WOHER hast du es.... powinno byc woher hast du das.....
            >
            > twoj polski rowniez pozostawia co nie co do zyczenia:
            > Mruczysz... ZABIJA ZA GLASZCZANIE
            > glaszczEnie, glaszczenie, maglarciu, nie glaszczAnie....
            >
            > to wszystko w watku, ktory otworzylas... o kulturze niemieckiej...
            > moze tak, zanim sie zabierzesz za kulture niemiecka, albo za
            > jakakolwiek kulture, zacznij od najblizszej.... od wlasnej:
            >
            > wiagre wez moze te opakowanie mnie podnieci
            >
            > milej niedzieli, maglarciu..... smile)))

Sluchaj ty stara zgrzybialo cipo

Nie pouczaj mnie mowic i pisac po niemiecku, bo na okraglo musze
            wiedziec z kim i o czym rozmawiam.
            Moja praca polega na tym ze musze sie i komunikowac i odpowiadac
            wylacznie po niemiecku, a jesli ty jenteligentko zydowska masz cos
            do poprawiania to od samej siebie zacznij

Zacznij przestan swinine zryc !
            • bio.mum Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 16:01
              maglara napisała:

>
              > Sluchaj ty stara zgrzybialo cipo
              >
              Kto cię do pracy przyjął....
            • dana33 Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 16:14
              tak sie sklada, maglarciu, ze mieszkalam w austrii wiele lat,
              studiowalam tam rowniez, w domu moim mowi sie po niemiecku wlasnie i
              znam ten jezyk doskonale. rowniez bardzo lubie ten jezyk, za
              bogactwo slownictwa i logike. tak, ze jak widze kogos, kto ta
              fantastycznie kaleczy ten jezyk, to go poprawiam... smile)))
              musi to dosc zaloznie wygladac, jak po tylu latach w niemczech muszac
              sie "i komunikowac i odpowiadac wylacznie po niemiecku", ciagle
              jeszcze nie wiesz, ze jest der arsch a nie die arsch..... moze
              dlatego, ze myslisz o sobie arsch, a ty jestes die a nie der???

zlozylam sobie twoje kulturane slowa razem i wyszlo mi, ze jestem
              "jenteligentko zydowska ci.."..... tego jeszcze nie mam na liscie
              zwrotow, tych kulturalnych oczywiscie, w stosunku do mojej osoby...
              zapisalam sobie... smile))))
              • maglara Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 16:34
                Brawo dana zakladaj dalej a tatus pewnie niezyjacy niech ci bedzie
                wzorem
                • dana33 Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 16:48
                  taaak, juz i mojego ojca wciskasz w ta twoja kulture....
                  innych argumentow nie masz?

ale zgadza sie.... moj ojciec, rowniez moj ojciec, jest dla mnie
                  wzorem.
                  • maglara Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 17:04
                    dana33 napisała:

> taaak, juz i mojego ojca wciskasz w ta twoja kulture....
                    > innych argumentow nie masz?
                    >
                    > ale zgadza sie.... moj ojciec, rowniez moj ojciec, jest dla mnie
                    > wzorem.

chodzilo o teczki ktore zakladal a POTEM musial wy.. ac z Polski
                    Wzor ? no wzor
                    balbinka sie skonczyla
                    • dana33 Re: gwoli scislosci, maglarciu.... 11.08.07, 17:53
                      slonko.... ty tez zaczynasz pisac moje odyseje?
                      pisz pisz.... skomunikuj sie najpierw z grzesiem der germanskim, ten
                      ma wszystkie dane.... smile)))
    • vicky17 powiem jedno 11.08.07, 15:49
      jesli juz zapraszacie gosci z naszego forum tylko po to by wbijali klina w moje
      forum,bo taki byl cel zaprosin maglary do kotow pana mruczalskiego,to miejcie na
      tyle kultury by nie obrabiac jej dupy zanim zamknie drzwi. czy jest cos bardziej
      chamskiego niz celowe zaproszenie kogos tylko po to by go wysmiac jak wyjdzie i
      bezkarnie sobie pluc na innych uczestnikow forum,gdzie ta osoba pisze.
      brzydzicie mnie wszycy a najbardziej brzydza mnie wasze
      kapowania,donosy,falszywe krzyki,lamenty do administracji i wszawe e-maile z
      pogrozkami pisane przez kabotynow jak wy. gzijcie sie razem az spadniecie z
      foteli,ale po waszych wpisach na moim forum widac jak bardzo troszczycie sie
      chociazby o ofiary holocaustu,skoro napuszczacie wasze trole aby sie z nich smialy.
      milego weekendy przed kompem zycze,tylko nie otwierajcie okien bo swieze
      powietrze wam zaszkodzi a na twoim miejscu maglara wyszlabym stad i zamknela
      drzwi. starczy tych kocich smrodow,tam po nich nikt nie sprzata.
      • ariadna-enta Re: powiem jedno 11.08.07, 16:07
        rachela mylisz się
        maruder maglarę zaprosił,ale byłam temu od samego początku pzreciwna
        i mówiłam o tym otwarcie.
        Nikt nie używał w stosunku do niej żadnych epitetów tylko
        powtarzałam jak mantrę,że jej nie ufam bo znam ją z innych forów.
        Tak to ja przede wszystkim maglary nie chciałam i możecie teraz na
        mnie pluć ile wlezie.Zresztą potem inni przyznali mi rację
        maglara miała chwilowy wstęp i wykorzystała to
        łżac,że ją wyzywaliśmy i śmialiśmy się z niej.użyliśmy tylko
        sformułowania "biedna kobieta" i coś w tym stylu. Nie było żadnych
        wulgaryzmów pod jej adresem.

wy chcecie żyć w zgodzie i spokoju?
        to pytam po cholerę tu przylazła i otworzyła tak prowokacyjny wątek
        mieszając ludzi z błotem.Jak chciała tylko zaprosić na okrągły to
        mogła to zrobić w cywilizowany sposób,a nie robiąc wycieczki
        osobiste.
        Idżcie z Bogiem na swoje forum i obgadujcie ludzi tam u siebie
        a nie na otwartym forum i nie jątrzcie.
        • maglara Re: Sluchaj kaczko 11.08.07, 16:20
          ariadna-enta napisała:

> rachela mylisz się
          > maruder maglarę zaprosił,ale byłam temu od samego początku
          pzreciwna
          > i mówiłam o tym otwarcie.
          > Nikt nie używał w stosunku do niej żadnych epitetów tylko
          > powtarzałam jak mantrę,że jej nie ufam bo znam ją z innych forów.
          > Tak to ja przede wszystkim maglary nie chciałam i możecie teraz
          na
          > mnie pluć ile wlezie.Zresztą potem inni przyznali mi rację
          > maglara miała chwilowy wstęp i wykorzystała to
          > łżac,że ją wyzywaliśmy i śmialiśmy się z niej.użyliśmy tylko
          > sformułowania "biedna kobieta" i coś w tym stylu. Nie było żadnych
          > wulgaryzmów pod jej adresem.
          >
          > wy chcecie żyć w zgodzie i spokoju?
          > to pytam po cholerę tu przylazła i otworzyła tak prowokacyjny wątek
          > mieszając ludzi z błotem.Jak chciała tylko zaprosić na okrągły to
          > mogła to zrobić w cywilizowany sposób,a nie robiąc wycieczki
          > osobiste.
          > Idżcie z Bogiem na swoje forum i obgadujcie ludzi tam u siebie
          > a nie na otwartym forum i nie jątrzcie.

Dladzego lzesz
          Weszlam do was ... 42 watki byly wylacznie na moj temat, wiekszosci
          to bylo obojetne , tylko ty zakwakalas swoja nienawisc, dany nie
          bylo wtedy´.
          Wiec kwakalas sama.
          Ok. Weszlam, przeczytalam watki i wycofalam sie przepraszajac innych
          za zamieszanie.
          Maruder wkroczyl i wywalil mnie
          Wtedy rozwarlas swoja jape za moja dupa kolezanko, dana ci w tym
          wtorowala a maruder malo nie zemdlal ze strachu ze sie narazil dwom
          chamkom. Mysleliscie, ze nie widze falszywe dupki
          Dana podala moj wpis na temaT LOVE ....
          PRAWIE TRZY GODZINY myslalam nad tym czy zrobic to samo.
          Zrobilam - pokazujac wasza cholerna hipokryzje
          • ariadna-enta Re: Sluchaj kaczko 11.08.07, 17:06
            maruder jest mi wdzięczny,ze mu dobrze doradziłam kretynkpo.
            • mahabone I co,koniec przedstawienia? n/t 11.08.07, 17:35

• dana33 Re: I co,koniec przedstawienia? n/t 11.08.07, 17:59
                hahahahaha...... widze, ze interesujace, nie?
                napewno nie koniec... zraniona duma i wscieklosc nie pozwola po
                prostu na zakonczenie... brnie sie dalej, zeby tylko miec ostatnie
                slowo.... tez mam niezla zabawe... smile)))
                • mahabone Re: I co,koniec przedstawienia? n/t 11.08.07, 18:22
                  dana33 napisała:

> hahahahaha...... widze, ze interesujace, nie?
                  > napewno nie koniec... zraniona duma i wscieklosc nie pozwola po
                  > prostu na zakonczenie... brnie sie dalej, zeby tylko miec ostatnie
                  > slowo.... tez mam niezla zabawe... smile)))

---------------------------------------------------------------------

Przecież Wy nie możecie bez siebie żyć.
                  I powodem wcale nie jest nienawiść,Wy się na swój sposób
                  lubicie,takie odnoszę wrażenie.
                  • marouder Nie, maglara i rachela od dawna stracily poczucie 11.08.07, 18:42
                    ..rzeczywistosci.
                    Sadza np. zupelnie bezpodstawnie, ze obmowa, patologiczne klamstwo, banowanie
                    oskarzanych w poswieconym im watkach personalnych osob na swoim otwartym forum,
                    wycinanie oraz manipulacja watkami zabanowanych a takze publikowanie prywatnych
                    listow bez zgody piszacego to powod do dumy, ze takie dzialanie zapewnia im
                    sympatie i szacunek innych forumowiczow.

Czy ty mahabone chcesz udzielic im wsparcia w w/w dziele?
                    Jesli tak, nie krepuj siesmile
                    • mahabone Re: Nie, maglara i rachela od dawna stracily pocz 11.08.07, 19:18
                      marouder napisał:

> ..rzeczywistosci.
                      > Sadza np. zupelnie bezpodstawnie, ze obmowa, patologiczne
                      klamstwo, banowanie
                      > oskarzanych w poswieconym im watkach personalnych osob na swoim
                      otwartym forum,
                      > wycinanie oraz manipulacja watkami zabanowanych a takze
                      publikowanie prywatnych
                      > listow bez zgody piszacego to powod do dumy, ze takie dzialanie
                      zapewnia im
                      > sympatie i szacunek innych forumowiczow.
                      >
                      > Czy ty mahabone chcesz udzielic im wsparcia w w/w dziele?
                      > Jesli tak, nie krepuj siesmile

---------------------------------------------------------------------

A Ty jesteś czysty i niewinny jako ta lelija?
                      • marouder W tym konkretnym wypadku, jak lelyja:)/nt 11.08.07, 19:28

• dana33 Re: I co,koniec przedstawienia? n/t 11.08.07, 19:08
                    lubimy sie mowisz???? nuuuuuuu..... chyba sie mylisz...
                    oni nienawidza zydow do glebi swojego jestestwa, ja nimi pogardzam.
                    to chyba nie za bardzo lubienie... smile))
      • marouder ailoftu klamczucho, jesli maglara mnie upowazni 11.08.07, 16:20
        ...przesle ci jej list, w ktorym niepochlebnie wyraza sie o tobie icyniolu
        proszac o przyjecie na moje forum.
        Ja jej nie zapraszalem klamczucho patologiczna.
        • dana33 Re: ailoftu klamczucho, jesli maglara mnie upowaz 11.08.07, 16:25
          hahahahahaha....... nu, to juz jestem w domu... smile)))
        • maglara Re: sluchaj CHAMIE 11.08.07, 16:26
          marouder napisał:

> ...przesle ci jej list, w ktorym niepochlebnie wyraza sie o tobie
          icyniolu
          > proszac o przyjecie na moje forum.
          > Ja jej nie zapraszalem klamczucho patologiczna.

przeslej to tu gnoju, co za chamidlo przebrzydle, daje ci zgode !!!
          • maglara Re: sluchaj CHAMIE 11.08.07, 16:28
            OK ja sama to zrobie ty chamie
            • marouder Prosze oto list maglary na jej specjalne zyczenie: 11.08.07, 16:31
              Od:

elaf <maglara@gazeta.pl>
              Data:

2007-08-08 11:37
              Do:

marouder@gazeta.pl
              Temat:

Odp.
              rozwiń nagłówek

Witaj Andrzeju smile

Z dana na pienku nie mam specjalnie, vitalie znam malo, a pisac tam gdzie
              pisze ten roztropek na c. - nie mam checi.
              Rozbestwil sie, blad love, ze mu do reki "waaadze" dala, takie chlopki nie
              potrafia z niej korzystac, obrzydzil mi to forum. Tym bardziej, ze sloma co
              i rusz mu z walonek wypada.

A o ksiazkach, polityce i pierdolkach lubie pogadac, wiec jesli nie masz nic
              przeciwko mojej tam obecnosci ... smile)

Pozdrawiam Ela
              • maglara Re: Prosze oto list maglary na jej specjalne zycz 11.08.07, 16:38
                marouder napisał:

> Od:
                >
                > elaf <maglara@gazeta.pl>
                > Data:
                >
                > 2007-08-08 11:37
                > Do:
                >
                > marouder@gazeta.pl
                > Temat:
                >
                > Odp.
                > rozwiń nagłówek
                >
                >
                >
                > Witaj Andrzeju smile
                >
                > Z dana na pienku nie mam specjalnie, vitalie znam malo, a pisac
                tam gdzie
                > pisze ten roztropek na c. - nie mam checi.
                > Rozbestwil sie, blad love, ze mu do reki "waaadze" dala, takie
                chlopki nie
                > potrafia z niej korzystac, obrzydzil mi to forum. Tym bardziej, ze
                sloma co
                > i rusz mu z walonek wypada.
                >
                > A o ksiazkach, polityce i pierdolkach lubie pogadac, wiec jesli
                nie masz nic
                > przeciwko mojej tam obecnosci ... smile)
                >
                > Pozdrawiam Ela

Ì GDZIE TU JEST O LOVE KMIOTKU ????

Petlisz sie czlowieku, ta zydowskosc wsretna po bokach wychodzi
                A moze to te srebrniki ? nie wiem
                • marouder Pros nauczyciela o zwrot pieniedzy, ze cie nauczyl 11.08.07, 16:43
                  ..pisac a czytac, co napisalas, juz nie.
                  • maglara Re: OTO glos skowytu skopanego kocura n/T 11.08.07, 16:47
                    marouder napisał:

> ..pisac a czytac, co napisalas, juz nie.
        • vicky17 Re: ailoftu klamczucho, jesli maglara mnie upowaz 11.08.07, 16:28
          marouder napisał:

> ...przesle ci jej list, w ktorym niepochlebnie wyraza sie o tobie icyniolu
          > proszac o przyjecie na moje forum.
          > Ja jej nie zapraszalem klamczucho patologiczna.

jestes w mojej skrzyneczce zablokowany. nie obchodzi mnie co pisala maglara na
          moj temat,obchodzi mnie wasza perfidna gra,ktora polega na tym by ZAWSZE wbijac
          klina w ludzi i podkopywac konkurentow. nie zgadzamy sie z maglara co do
          wszystkich rzeczy to nie jest tajemnica,ale jesli ma mi cos do powiedzenia to
          zrobi to sam a nie poprzez kocich lacznikow. zycze wam byscie zaczeli oddychac
          swoim zyciem a nie moimi forami,bo jak pomimo waszych utrudnien ida dobrze,a jak
          mi nie pojda to tak czy tak mam wlasne zycie i sporo podrozy,a wiec czlowieku
          zyj ty swoimi smieciami,ale nie smij mi smieci posylac,bo podam do adminow,ze
          znowu wywolujesz niesnaski miedzyforumowe.
          ps.jesli sama sie wpraszala do ciebie a ty ja wpusciles to tym bardziej dziwi
          mnie wasza nienawisc do niej. po co ja wpuszczaliscie,skoro jej nie chcieliscie?
          logika w tym typo kocia. ja np.zablokowalam wasza grupe dla powodow znanych i
          nie ma powodow do tego by otwarcie wam powiedziec w oczy-brzydze sie takimi
          typami,ktorzy zawsze wbijaja ludziom noz w plecy a nie stac ich na otwarta walke
          wrecz.
          • marouder Nie jestes z natury rzeczy zadna konkurencja.. 11.08.07, 16:32
            ..klamczucho patologiczna.
            • vicky17 Re: Nie jestes z natury rzeczy zadna konkurencja. 11.08.07, 17:51
              marouder napisał:

> ..klamczucho patologiczna.

ciesze sie i malo tego zgadzam sie. konkurencja to wspolzawodnictwo rownego z
              rownym a nie smietniska ze Swiatemsmile
              pre pana zycze powrotu na swoje gumna i zajmowania sie wywozka wlasnych smieci a
              nie roznoszenia smrodu po forach agory. nie kazdy pracuje w MPO,bo nie musi na
              szczescie. za liscik dziekuje,dowodzi jednego:za chamstwem lepiej nie miec nic
              do czynienia bo zawsze wbije ci noz w plecy a przyjemnosci z obcowania z nimi
              nie masz zadnejsmile
              milego miauczenia zycze i jak zwykle czytajcie mnie uwaznie,bo z nudow kapcie
              wam spadna jak tego nie bedziecie robic.
        • jan9930 Przepraszam ze sie wtracam 11.08.07, 21:59
          ale przeczytalem ten list. Nie potrzeba nadmiernej inteligencji aby zauwazyc ze to odpowiedz na list wczesniejszy a kontekst sugeruje ze ten wczesniejszy list byl zaproszeniem na forum gdzie mozna pogadac o ksiazkach, polityce.

Poniewaz list Maglary adresowany jest do niejakiego Andrzeja a Ty masz w swojej wizytowce podane imie Andrzej to mozna przypuszczac ze byl to list od Ciebie.

Wydaje mi sie ze Ty nie piszesz prawdy o tym ze Maglary nie zapraszales.
          • maglara Re: Przepraszam ze sie wtracam 11.08.07, 22:03
            Janie, tak bylo,... --
            • marouder Oczywiscie, jest to list wtory 11.08.07, 23:27
              ...Moge opublikowac pierwszy i moje odpowiedzi na kazdy z nich..Nie zapraszalem
              jej (maglary). Opublikowalem na forum "Swiat jest okragly" post (usuniety
              zreszta przez vicky17) w ktorym podalem adres mojego forum. Po jakims czasie
              maglara poprosila o przyjecie. Przedtem w ciagu kilku lat aktywnosci na forach
              moze z 10-20 razy zamienilem z nia neutralne komentarze, wiec nie bylem
              niechetny przyjeciu.
              O opublikowaniu reszty korespondencji niech zadecyduje zlodziejka.
              • marouder Post wyzej jest odpowiedzia dla jan9930/nt 11.08.07, 23:30

• dana33 Re: Post wyzej jest odpowiedzia dla jan9930/nt 11.08.07, 23:56
                  rochellinka nie zacytuje tego twojego postu z jej forum, ktory
                  wyciela, no i oczywiscie zaprzeczy, ze taki byl...
                  to jest ich specjalna metoda dzialania....
                  potem oczywiscie latwo oskarzyc, zmanipulowac wszystko, i na koniec
                  napisac, ze linkow nie ma, bo akurat ten post zostal wyciety...
                  juz nawet nie mozna sie oburzac.... mozna sie tylko smiac... smile)))
                  • marouder Dano, jedyny sposob na nich, to mowic prawde:) 12.08.07, 00:02
                    Tego sie boja najbardziej, psychiczne, diabel wie czym poranione pokurcze.
                    • vicky17 Re: Dano, jedyny sposob na nich, to mowic prawde: 12.08.07, 00:08
                      marouder napisał:

> Tego sie boja najbardziej, psychiczne, diabel wie czym poranione pokurcze.

alez kolego marKotny jedynym pokurczem,tchorzem i smierdzielem w tym wypadku
                      jestes ty. w koncu to twoje ZADANIA by usunac watek, w ktorym dawales maglarze
                      info na skrzynke. czy ty myslisz patafianie,ze kazdy musi tak klamac jak ty i
                      twoj kociokwiksmile zreszta mnie to ani parzy ani ziebi,ale na zlodzieju czapka
                      gore a im wiecej krzyczysz tym bardziej chcesz zagluszyc swoje matactwa.ciesz
                      sie bo nareszcie w twoim kociokwiku cos sie dzieje,inaczej zdychacie bo tlenu
                      wam brakuje. milego miauczenia zycze bo dzis za duzo cwierkalam z wasza holotka.

Zadam usuniecia watku, ktory klamliwie przedstawia role,
                      przynaleznosc etniczna, wyznawane i praktykowane zasady etyczne
                      forumowiczow zablokowanych prze Pania na Pani forum.

Jednoczesnie informuje, ze jesli ten watek nie zostanie usuniety
                      wniose do Administracji, a ze mna inne zainteresowane osoby o
                      zamkniecie Pani forum.
                      Argumentow mi nie zabraknie.

Zycze Milego Dnia

Marouder
                      • marouder Mam klamczucho patologiczna zachowany ten watek 12.08.07, 00:12
                        ..i kazdy, kto bedzie mial ochote, by sie z tym plugastwem zapoznac, moze go
                        otrzymac.

Zas to, co znowu publikujesz, to moj list do ciebie, na ktorego publikacje nie
                        dostalas zgody.
                        A teraz won holoto!
                        • vicky17 Re: Mam klamczucho patologiczna zachowany ten wat 12.08.07, 01:37
                          good ja tez, a teraz faktycznie streczycielu holoty forumowej..poszol won i
                          niech kazdy sobie 2 razy poczyta ten watek i sie zastanowi,czy to takiego bagna
                          jak wasze pownien wchodzic,bo potem nie ma konca szantazy i pomowien gnojku
                          smierdzacy.
                          • marouder Paszla won, a na pozegnanie wierszyk:) 12.08.07, 01:44
                            Poszla Wikcia pod dzwonnice
                            Zapalila se gromnice.
                            Matko Boza z polskiej ziemi
                            Spraw, niech cus go tu oniemi.

On z Semity brudne trzyma,
                            Pejs zapuszcza, nie goli sie!
                            Po tom przyszla pod dzwonnisie,
                            Bys go Matko pogonila!
              • vicky17 Re: Oczywiscie, jest to list wtory 11.08.07, 23:55
                marouder napisał:

> ...Moge opublikowac pierwszy i moje odpowiedzi na kazdy z nich..Nie zapraszalem
                > jej (maglary). Opublikowalem na forum "Swiat jest okragly" post (usuniety
                > zreszta przez vicky17) w ktorym podalem adres mojego forum. Po jakims czasie
                > maglara poprosila o przyjecie. Przedtem w ciagu kilku lat aktywnosci na forach
                > moze z 10-20 razy zamienilem z nia neutralne komentarze, wiec nie bylem
                > niechetny przyjeciu.
                > O opublikowaniu reszty korespondencji niech zadecyduje zlodziejka.

oj nieladnie klamac kolego,nieladnie. vicky wykasowala bo towarzysz marKotny
                grozil kalbowaniem,zamknieciem forum,pojsciem do adminow i uruchomieniem plecow
                by mnie zmiesc z powierzchni ziemi a przy okazji podsylal w tym samym czasie
                milutkie info do strasznej maglary.fakt wszystko poszlo na TWOJE zadanie
                glupku,moge to odczernic prosze bardzo,wtedy twoje zawijasy wyjada na jaw.nie
                znosze tchorzliwych chlopow,ktorzy zniewazaja kobiety zeby kryc swoje
                niedopieszczone 4 litery.

Autor: marouder☺ 08.08.07, 02:20
                Dodaj do ulubionych
                Odpowiedz cytując Odpowiedz

Maja prawo. To sa czesto strasi ludzie. Na nic im tego rodzaju atrakcje.
                Acha, masz >>@ u siebie na koncie.

rozumiem,ze to @ to zaproszenie na forum kociokwiku,ktore chamsko pisales na
                moim wpisiesmile
          • vicky17 Re: Przepraszam ze sie wtracam 11.08.07, 22:24
            jan9930 napisał:

> ale przeczytalem ten list. Nie potrzeba nadmiernej inteligencji aby zauwazyc ze
            > to odpowiedz na list wczesniejszy a kontekst sugeruje ze ten wczesniejszy list
            > byl zaproszeniem na forum gdzie mozna pogadac o ksiazkach, polityce.
            >
            > Poniewaz list Maglary adresowany jest do niejakiego Andrzeja a Ty masz w swojej
            > wizytowce podane imie Andrzej to mozna przypuszczac ze byl to list od Ciebie.
            >
            > Wydaje mi sie ze Ty nie piszesz prawdy o tym ze Maglary nie zapraszales.

nie tylko to ale chamsko ujawnia jej imie,co jest niezgodne z polityka
            AGORY,ktora sam prosil o wyciecie jego danych personalnych. nastepny zraniony
            jelen. co za chamstwo,ale to w ich grupie hobby,ujawnianie danych tych,ktorzy
            mieli nieszczescie tej bandzie sie przedstawic.
      • dana33 Re: powiem jedno 11.08.07, 16:23
        rachelciu... szczescie mojego zycia.... pisze ci to ciagle od nowa,
        a ty nikak nie chcesz farsztejn.... nikt nie wbija klina w twoje
        forum, tylko wy sami sobie.... tak juz macie, co zrobic? ale
        zauwazylam w ostatnich dwoch dniach, ze troche mniej o moim wybranym
        narodzie... ze nawet juz o peru mowa, i o biegunie polnocnym i o
        australii.... tylko ze zerowiec tam nie pisze... ale nicha.... on
        tylko umie o kastnerze, nic innego sie nie zdazyl ode mnie nauczyc,
        bo przestalam z nim szprechowac...

sluchaj, moja najlepsza przyjaciolko.... moze tak skrobniesz na
        skrzynke giwi, kropki i siwej, wiesz, bez swiadkow, i zapytasz sie
        ich, kto przysyla te wszystkie "donosy,falszywe krzyki,lamenty do
        administracji i wszawe e-maile z pogrozkami" ???? bo przeciez ile
        razy bym cie nie zapewniala, ze to nie my, to i tak nie uwierzysz...
        widzisz, rochellinko..... mnie nie zalezy na wycinaniu was, ganc na
        odwrot: szkoda ze was wycinaja i ze caly swiat i jego ciocia nie
        widza tego, co wy tutaj tak kulturalnie piszecie....
        buzka, zlotko i nie denerwuj sie za duzo...
        ci.. jeneligentna... (lepsza ci.. jenteligentna niz nie
        jenteligentna, nie?)
    • marouder Na koniec mile "Lejdis", klamczucho Rochellino i 11.08.07, 16:41
      ...zlodziejko maglaro zalozcie podobny watek na FS na przykladsmile)
      Tak, zeby juz nikt, na kim wam zalezy nie mial co do was watpliwosci.
      • maglara Re: Chamusiu 11.08.07, 16:43
        marouder napisał:

> ...zlodziejko maglaro zalozcie podobny watek na FS na przykladsmile)
        > Tak, zeby juz nikt, na kim wam zalezy nie mial co do was
        watpliwosci.

spadasz bo prawda zabila ?
        Wez lopate i wykop dol czlecze.
        • marouder hehehe, nawet alkoholiczka poddana dzialaniu 11.08.07, 16:51
          ...wystepujacego w zespole alkoholowym sytemu zaprzeczen wie, ze wlasna reka
          oznaczyla, jako niedotykalnych, siebie, swoja tzw. przyjaciolke i reszte
          antysemickiego towarzystwa z forum Swiat jest okragly.
          Uczestnicy forow gazety, majacy prawie w 100% dosc waszych osob, powinni
          przyslac ci kwiaty.
          • maglara Re: hehehe, nawet alkoholiczka poddana dzialaniu 11.08.07, 16:58
            marouder napisał:

> ...wystepujacego w zespole alkoholowym sytemu zaprzeczen wie, ze
            wlasna reka
            > oznaczyla, jako niedotykalnych, siebie, swoja tzw. przyjaciolke i
            reszte
            > antysemickiego towarzystwa z forum Swiat jest okragly.
            > Uczestnicy forow gazety, majacy prawie w 100% dosc waszych osob,
            powinni
            > przyslac ci kwiaty.

Aha, spadaj koles
            • maglara Re: spadaj chamidle i odkochaj sie we mnie n/t 11.08.07, 21:39
              > Aha, spadaj koles
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka