Gość: informator IP: 168.143.123.* 07.07.03, 17:50 www.nszzsol.lodz.pl/inter/internowani.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL jak ma na imie krzys52? - Kretyn... n/tx IP: *.echostar.pl 07.07.03, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Dzieki za informacje. IP: *.proxy.aol.com 07.07.03, 18:32 Wyglada mi na to, ze zrobiono blad w moim imieniu. Jedynym wiezionym Patora byl Krzysztof Patora. Bledow jest wiecej. Po pierwsze jest to lista INTERNOWANYCH a nie wyrokowcow, wiec nie wiem dlaczego znalazlem sie tam - podobnie jak Jerzy Kropiwnicki(5lat), Andrzej Slowik(5lat), Jan Luczak(3lata), Bogdan Michal Idzikowski(2 lata) Ponadto lista nie zawiera chocby Zbigiewa Rybarkiewicza(3lata i emigracja do Szwecji) czy Jerzego Kality (2 lata i emigracja do USA). Od czasu wyemigrowania w zasadzie nie interesowalem sie Etosem, i nie lgnalem do niego wiec nie zetknalem sie z tymi listami dotad. Teraz wyslalem stosowny e-mail na podany adres i mamnadzieje ze zareaguja zmiana imienia. . Jeszcze raz dzieki za info. K.P. . PS....Czy to byla jedyna lista jaka znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni niewdzieczniku52! 07.07.03, 18:46 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Jeszcze raz dzieki za info. > K.P. a gdzie dla mnie podziekowania kombatancie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6832925&a=6855843 czyz nie bylem pierwszy ktory potwierdzil ze cierpiales za miliony?! na deser to co bylo jeszcze przed informatorem: ----------------- do Ani Autor: nurni@NOSPAM.gazeta.pl Data: 07-07-2003 17:30 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > Jurku, > > no i widzisz z jaka tepa osoba masz do czynienia w tej Smierduszce. Czdego > > taka > > > > kretynka oczekuje bym jej przedstawil jako dowod - przez internet w dodatk > u?! > > > A jak ja mam przez internet znalezc ten dowod? Aniu taki dowod tez jest/byl gdy krecio uznal za stosowne epatowac swoim kombatanctwem w ktorejs z wyszukiwarek znalazlem taka strone krecio tez wie ze dowod na jego uwiezienie kazdy chetny moze znalezdz dalsze dywagacje to podpieranie samouwielbienia nieszczesnego skupcie sie raczej na prostym pytaniu pytaniu ktore nieraz stawial Sceptyk jak mozna pogodzic rzekoma walke z komuna z braterstwem broni z urbanem przyklad jaruzelskiego co prawda pokazuje ze owszem mozna tyle ze zwiazana z tym ekwilibrystyka wystawia kombatanta52 na posmiewisko > Druga sprawa skoro piszesz, ze SW byl ok i nie masz pretensji do tych co cie > zamykali tylko lizesz im tylki to co chcesz ode mnie? otoz to! ------------------------------- pozdrawiam :0 twoj dobrodziej nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator nie znalazlem innych list IP: 130.94.107.* 07.07.03, 18:48 tylko ta jedna. to jest informacja od twojego wroga. teraz zastanow sie gdy bedziesz kogos obrazal. moze to on znalazl liste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Mysle, ze to pewnie błąd /nt IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Zastanawiam sie, czy to rzeczywiście błąd... /nt IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 19:00 monopol napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabisiak Czy to ten patora? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.07.03, 19:35 free.polbox.pl/f/flasher/g_fabisiakland.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Meczennik Krzysio52 milosnikiem zomowca Krakena 07.07.03, 19:44 A jak sie ma ten twoj krysztalowy charakter i twoja misja ratowania Polski do popierania Krakena ktory przyznal sie ze byl w ZOMO i bil ludzi z opozycji ? Czyzbys zrozumial ze ZOMO mialo racje ? ps: I tak wiem ze mi nie odpowiesz. Rozdziawisz tylko gebe i bedziesz udawal ze nie bylo pytania. Jakie to typowe dla wszystkich dupkow! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zostawcie Krzysia w spokoju 07.07.03, 20:33 On na liście jest z błędem. Wysłał maila w odpowiednie miejsce i niedługo będzie na liście bez błędu. Będąc na liście Krzyś może pluć dookoła, teraz mu wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Czy to ten patora? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.03, 22:02 Gość portalu: fabisiak napisał(a): > free.polbox.pl/f/flasher/g_fabisiakland.html Tak, to ten Patora. Znam tez inne osoby na tej liscie. Prezentuja one dosc szerokie spektrum forumowiczow ze starego forum Wirtualnej Polski. Nawet widze miedzy nimi jednego z UPR-u. Jakos wtedy mozna bylo rozmawiac bez obrzucania sie inwektywami. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Czy to ten patora? 07.07.03, 22:06 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Gość portalu: fabisiak napisał(a): > > > free.polbox.pl/f/flasher/g_fabisiakland.html > > Tak, to ten Patora. Znam tez inne osoby na tej liscie. Prezentuja one dosc > szerokie spektrum forumowiczow ze starego forum Wirtualnej Polski. Nawet widze > miedzy nimi jednego z UPR-u. Jakos wtedy mozna bylo rozmawiac bez obrzucania > sie inwektywami. > Jurek No to spójrz łaskawie co się dzieje poniżej.Można,zapewniam cię,tylko to zależy od kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 19:51 zwlaszcza do moralisty antykomunisty sceptyka co ci ktorzy teraz wyjasniaja z kim moze a z kim nie moze sie byly opozycjonista zgadzac robili za komuny ? moze tu mamy pelne forum wojownikow przeciwko rezimowi /w wypadku sceptyka sadze ze 40 lat biegal po lasach i strzelal do komuchow taki jest dzis odwazny/ ? a moze przytlaczajaca wiekszosc dzisiejszych antykomunistow co pisza teraz tak odwaznie siedziala wtedy w domach i robila co rezim kazal /moze jak nizinski czasami w kiblu, gdzie nikt tego nie widzial, wznosila toasty za pilsudzkiego, ale na 1 maja juz maszerowala z tlumem/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ty to miałeś dobrze..... IP: *.echostar.pl 07.07.03, 20:00 Gość portalu: Blong napisał(a): > co ci ktorzy teraz wyjasniaja z kim moze a z kim nie moze sie byly > opozycjonista zgadzac robili za komuny ? > moze tu mamy pelne forum wojownikow przeciwko rezimowi /w wypadku sceptyka >sadze ze 40 lat biegal po lasach i strzelal do komuchow taki jest dzis odwazny/ >a moze przytlaczajaca wiekszosc dzisiejszych antykomunistow co pisza teraz tak > odwaznie siedziala wtedy w domach i robila co rezim kazal /moze jak nizinski > czasami w kiblu, gdzie nikt tego nie widzial, wznosila toasty za pilsudzkiego, > ale na 1 maja juz maszerowala z tlumem/ ? Przepraszam, że piszę w twoim stylu, ale.... nie każdy miał tak dobrze jak Ty i latał na pochody i zebrania z pełnym przekonaniem i z czcią nabożną wpatrywał się we właściwe (jedynie słuszne) portrety. I witał z kwiatami Zmechanizowane Oddziały pewnej Rezerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:36 jakos sie nam przemnozyli biedne komuchy rzadzily narodem 40 milionow opozycjonistow Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 20:39 Gość portalu: Blong napisał(a): > jakos sie nam przemnozyli > biedne komuchy rzadzily narodem 40 milionow opozycjonistow Trochę młody byłem. Ciebie rozumiem, miłość do komuchów od zawsze. Może kiedyś z tego wyjdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:41 pollak napisał: > Trochę młody byłem. > Ciebie rozumiem, miłość do komuchów od zawsze. Może kiedyś z tego > wyjdziesz... a kto twierdzi ze popieram poprzedni rezim czy komuchow, popieranie lewicy nie oznacza poparcia dla pzpr itd. itp. to tak gdybys przypadkiem nie wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 20:45 Gość portalu: Blong napisał(a): > a kto twierdzi ze popieram poprzedni rezim czy komuchow, popieranie lewicy nie > oznacza poparcia dla pzpr itd. itp. > to tak gdybys przypadkiem nie wiedzial Ja ich tam, panie, nie rozróżniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:47 pollak napisał: > Ja ich tam, panie, nie rozróżniam. moze zbyt slabe okulary ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 20:50 Gość portalu: Blong napisał(a): > pollak napisał: > > > Ja ich tam, panie, nie rozróżniam. > > moze zbyt slabe okulary ? Dlaczego? W ostateczności popatrz na naszą lewicę. To spadkobiercy (jeśli nie ci sami) katów Polaków. Pod sąd z nimi. Zresztą ich rządy mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 20:53 Dodać do tego jeszcze zgubną ideologię tolerantyzmu powszechnego, tak popularną w pedalskiej UE. No nie ma nic normalnego w tej lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:55 pollak napisał: > Dlaczego? W ostateczności popatrz na naszą lewicę. To spadkobiercy (jeśli > nie ci sami) katów Polaków. Pod sąd z nimi. Zresztą ich rządy mówią same > za siebie. zwlaszcza taka puszowna czy jakis inny tober to starzy komunistyczni mordercy )) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 20:57 Gość portalu: Blong napisał(a): > zwlaszcza taka puszowna czy jakis inny tober to starzy komunistyczni > mordercy )) To dzieci, omamione ideologią swoich tatusiów. Karierowicze, spadkobiercy po PZPR. Tak, wiem, jest też młodzieżówka PPSu, LPRu (wspaniałe chłopaki, Samoobrony (Panie, miej nas w swojej opiece), czy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:00 pollak napisał: > To dzieci, omamione ideologią swoich tatusiów. Karierowicze, > spadkobiercy po PZPR. > Tak, wiem, jest też młodzieżówka PPSu, LPRu (wspaniałe chłopaki, > Samoobrony (Panie, miej nas w swojej opiece), czy innych. wszyscy w mlodziezowkach sld i up to spadkobiercy po pzpr ? masz jakis dowodzik ? to tak jak by twierdzic ze wszyscy dorosli niemcy to spadkobiercy nsdap i hitler jugend Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:10 Gość portalu: Blong napisał(a): > wszyscy w mlodziezowkach sld i up to spadkobiercy po pzpr ? > masz jakis dowodzik ? > to tak jak by twierdzic ze wszyscy dorosli niemcy to spadkobiercy nsdap i > hitler jugend Skoro są w tych partiach, które zostały zakładane przez ich tatusiów... Zresztą ta sama ideologia. A Niemcy jak Niemcy, budują Rzeszę za naszą zachodnią granicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:12 pollak napisał: > Skoro są w tych partiach, które zostały zakładane przez ich tatusiów... > Zresztą ta sama ideologia. cala mlodziezowka to dzieci partyjnych ? dowodzik ? > A Niemcy jak Niemcy, budują Rzeszę za naszą zachodnią granicą... a sa to spadkobiercy hitlerjugend i nsdap ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:15 Gość portalu: Blong napisał(a): > cala mlodziezowka to dzieci partyjnych ? > dowodzik ? Albo dzieci partyjnych, albo naiwnych że Lenin chciał dobrze , albo karierowicze. Napewno wyznawcy zgubnej i zbrodniczej ideologii. > > > A Niemcy jak Niemcy, budują Rzeszę za naszą zachodnią granicą... > > a sa to spadkobiercy hitlerjugend i nsdap ? Tego nie powiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:18 pollak napisał: > Albo dzieci partyjnych, albo naiwnych że Lenin chciał dobrze , albo > karierowicze. Napewno wyznawcy zgubnej i zbrodniczej ideologii. ja moge tak samo o prawicy twierdzic ze jest zgubna i zbrodnicza. w sumie i kosciol mozna by pod to podciagnac /zwlaszcza ze jego podejscie spoleczne jest lewicowe - czyli jak piszesz zgubne i zbrodnicze/ i jak sam napisales nie tylko partyjni tam sa, sa tam ludzie jak w kazdej innej mlodziezowce /napewno i u upieerdkow beda jacys z komunistycznymi tatusiami czy dziadkami/ > Tego nie powiedziałem. to nie twierdz tego ani o wszystkich z sld Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:31 Gość portalu: Blong napisał(a): > ja moge tak samo o prawicy twierdzic ze jest zgubna i zbrodnicza. A gdzie Ty masz prawicę w Polsce? > w sumie i > kosciol mozna by pod to podciagnac /zwlaszcza ze jego podejscie spoleczne jest > lewicowe - czyli jak piszesz zgubne i zbrodnicze/ To się nazywa "społeczna nauka kościoła". > i jak sam napisales nie tylko partyjni tam sa, sa tam ludzie jak w kazdej innej > > mlodziezowce Wyznają zgubną ideologię. /napewno i u upieerdkow beda jacys z komunistycznymi tatusiami czy > > dziadkami/ Ale oczy im się wyraźnie otworzyły. > > Tego nie powiedziałem. > > to nie twierdz tego ani o wszystkich z sld Skoro SLD wywodzi się od PZPR, wiec dlaczego mam o nich tego nie twierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:40 pollak napisał: > A gdzie Ty masz prawicę w Polsce? ziieeeeeeeew tylko prosze, nie zaczynaj z upieerdkowskimi argumentami ze tylko oni to ta jedyna najprawdziwsza prawica > To się nazywa "społeczna nauka kościoła". a jak to nie jest w religii a w polityce to sie to nazywa lewica > Wyznają zgubną ideologię. ta co kosciol w tej sprawie > Ale oczy im się wyraźnie otworzyły. ale i tak sa spadkobiercami pzpr )) > Skoro SLD wywodzi się od PZPR, wiec dlaczego mam o nich tego nie > twierdzić? prawie kazdy starszy niemiec byl albo w hitler jugend albo w nsdap czy jest ich spadkobierca ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 22:00 Gość portalu: Blong napisał(a): > ziieeeeeeeew > tylko prosze, nie zaczynaj z upieerdkowskimi argumentami ze tylko oni to ta > jedyna najprawdziwsza prawica A co, awuesy? > > To się nazywa "społeczna nauka kościoła". > > a jak to nie jest w religii a w polityce to sie to nazywa lewica Jednak jest kilka 'drobnych' różnic. Tak, wiem, jest też katolewica. Ale tych się wyparłem. > ta co kosciol w tej sprawie Np. tolerantyzmu powszechnego? > > Ale oczy im się wyraźnie otworzyły. > > ale i tak sa spadkobiercami pzpr )) Skoro postępują inaczej... > > Skoro SLD wywodzi się od PZPR, wiec dlaczego mam o nich tego nie > > twierdzić? > > prawie kazdy starszy niemiec byl albo w hitler jugend albo w nsdap czy jest ich > > spadkobierca ? A mają te same ideały co kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:41 pollak napisał: > A co, awuesy? w awuesach bylo tyle kanap ze z pewnoscia sie troche prawicy znajdzie > Jednak jest kilka 'drobnych' różnic. Tak, wiem, jest też katolewica. Ale > tych się wyparłem. idee i cele podobne nie tylko u "katolewicy" ale i u kosciola normalnego > Np. tolerantyzmu powszechnego? pisalem o polityce spolecznej nie o ideologii > Skoro postępują inaczej... ooo nie, pisales o tamtych z sld z racji ich pochodzenia a nie postepowania jesli chodzi o postepowanie to nie zauwazylem u zadnej z parlamentarnych mlodziezowek popieranie tego co bylo przed 89 > A mają te same ideały co kiedyś? tak jak i lewicowe mlodziezowki nie maja tych samych idealow co w 89 Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:12 Gość portalu: Blong napisał(a): > wszyscy w mlodziezowkach sld i up to spadkobiercy po pzpr ? > masz jakis dowodzik ? Jadą na tym samym wózku Blong. Czerpią profity z tych samych brudnych interesów, co stary partyjny beton. Razem nas okradają. Czyli jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:15 monopol napisał: > Jadą na tym samym wózku Blong. Czerpią profity z tych samych brudnych > interesów, co stary partyjny beton. Razem nas okradają. Czyli jak jest? a to ze ktos wstapil do takiej mlodziezowki z powodu idealizmu to zupelnie wykluczasz ? jesli tak to nie znasz sie na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:17 Gość portalu: Blong napisał(a): > a to ze ktos wstapil do takiej mlodziezowki z powodu idealizmu Miejmy nadzieję że z tego wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:19 pollak napisał: > Miejmy nadzieję że z tego wyrośnie miejmy nadzieje ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bardziej podoba mi się nadzieja Pollaka 07.07.03, 21:21 Błąd popełnić może każdy. Jednak, gdy przejrzy na oczy, powinien się wycofać. Młodzieży - uciekaj z SLD! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:23 mlodziezy wchodz do sld i wykopaj starych od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: :) 07.07.03, 21:27 Gość portalu: Blong napisał(a): > mlodziezy wchodz do sld i wykopaj starych od koryta Teraz ich kolej na koryto? A może wogóle zlikwidować koryto. Może tak je wypłycić, aby nie było się do czego dobierać? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: :) 07.07.03, 21:30 pollak napisał: > A może wogóle zlikwidować koryto. Może tak je wypłycić, aby nie było się > do czego dobierać? Likwidacja koryta - to dobre hasło dla nowej partii Ale czy Lepper nie krzyczy właśnie w ten deseń? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: :) 07.07.03, 21:34 monopol napisał: > Ale czy Lepper nie krzyczy właśnie w ten deseń? Ale on zdaje się, że mówi coś o karmnikach czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:31 pollak napisał: > Teraz ich kolej na koryto? > A może wogóle zlikwidować koryto. Może tak je wypłycić, aby nie było się > do czego dobierać? swietny pomysl, problem w tym ze koryto zawsze beda "likwidowac" ci co z niego zra /niezaleznie od partyjnych kolorow/ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: :) 07.07.03, 21:36 Gość portalu: Blong napisał(a): > swietny pomysl, problem w tym ze koryto zawsze beda "likwidowac" ci co z niego > zra /niezaleznie od partyjnych kolorow/ Skąd, ja w tej chwili mogę je obciosać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:38 pollak napisał: > Skąd, ja w tej chwili mogę je obciosać. wejdz do sejmu czy rzadu, zatrudnij jako pomocnikow krewnych i znajomych i potem pogadamy )) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: :) 07.07.03, 22:01 Gość portalu: Blong napisał(a): > pollak napisał: > > > Skąd, ja w tej chwili mogę je obciosać. > > wejdz do sejmu czy rzadu, zatrudnij jako pomocnikow krewnych i znajomych i > potem pogadamy )) Żeby się schamić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong :))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:37 pollak napisał: > Żeby się schamić? a no wlasnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:19 Gość portalu: Blong napisał(a): > a to ze ktos wstapil do takiej mlodziezowki z powodu idealizmu to zupelnie > wykluczasz ? jesli tak to nie znasz sie na ludziach Tego nie wykluczam. Jeśli jednak poznał się na tym, czym jest SLD, to jako uczciwy idealista powinien stamtąd zmykać. Tylko mi nie mów teraz, że nieuczciwi w SLD stanowią znaczną mniejszość. Być może i tak jest, ale skoro jest to tolerowane przez większość, oznacza to, iż dla partii tej ważna jest nie ideologia, ale prywata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:22 monopol napisał: > Tego nie wykluczam. Jeśli jednak poznał się na tym, czym jest SLD, to jako > uczciwy idealista powinien stamtąd zmykać. > albo starac sie to zmienic tak by mozna nie wstepowac do zadnej partii bo kazda ma swoje swinie i prywaciarzy > Tylko mi nie mów teraz, że nieuczciwi w SLD stanowią znaczną mniejszość. Być > może i tak jest, ale skoro jest to tolerowane przez większość, oznacza to, iż > dla partii tej ważna jest nie ideologia, ale prywata. jest sporo ludzi co chca cos zmienic naprz. taki celinski, jeszcze nie slyszalem /oprocz tego ze to zdrajca/ zadnych konkretnych zarzutow przeciwko niemu a w wypadku jakichkolwiek nagannych zachowan on czesto jako pierwszy wystepuje z ostra krytyka czas to chce panie, czas i cierpliwosc bo w sld sa tacy sami ludzie jak w kazdej innej partii co udowodnily poprzednie rzady aws Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:28 Gość portalu: Blong napisał(a): > albo starac sie to zmienic > tak by mozna nie wstepowac do zadnej partii bo kazda ma swoje swinie i > prywaciarzy To trzeba było wywołać w SLD trzęsienie ziemi, był kongres, była szansa. Beton jednak zbyt mocno przyrósł do fundamentów. Idealiści niech stamtąd uciekają, bo nie zdziałają nic. > > > jest sporo ludzi co chca cos zmienic naprz. taki celinski, jeszcze nie > slyszalem /oprocz tego ze to zdrajca/ zadnych konkretnych zarzutow przeciwko > niemu a w wypadku jakichkolwiek nagannych zachowan on czesto jako pierwszy > wystepuje z ostra krytyka > czas to chce panie, czas i cierpliwosc bo w sld sa tacy sami ludzie jak w > kazdej innej partii co udowodnily poprzednie rzady aws AWS to też była partia prywatna, Mańka Krzaklewskiego własność. Niestety historia AWS to pokaz rozpadu prawicy, szkoda że tak się stało. Jeśli AWS było złe, to jakie jest SLD? Nie było do tej pory tylu afer jak za obecnych rządów, nie kryto aferzystów tak bezczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:35 monopol napisał: > To trzeba było wywołać w SLD trzęsienie ziemi, był kongres, była szansa. Beton > jednak zbyt mocno przyrósł do fundamentów. Idealiści niech stamtąd uciekają, bo > nie zdziałają nic. zdzialaja, brutalnie mowiac trzeba poczekac jak wiekszosc betonu powymiera bo chyba z mentalnoscia tzw. postkomunistyczna sporej czesci politykow /niezaleznie od partii/ chyba juz nic zrobic sie nie da a z drugiej strony zawsze lepiej jak zostanie kilka uczciwych ludzi a nie tylko same swinie > AWS to też była partia prywatna, Mańka Krzaklewskiego własność. Niestety > historia AWS to pokaz rozpadu prawicy, szkoda że tak się stało. aws to bylo glownie ugrupowanie zlozone z dziesiatek prawicowych partyjek, jak sie okazalo prawie kazda o tej samej mentalnosci co sld > Jeśli AWS było złe, to jakie jest SLD? Nie było do tej pory tylu afer jak za > obecnych rządów, nie kryto aferzystów tak bezczelnie. jesli patrzyc na afery to sld juz chyba jest "lepsze" jesli patrzyc na sprawnosc rzadzenia to narazie "rekord" aws im sie nie udalo przekonac, ale sa juz blisko Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Ależ panowie,taka kulturalna.. 07.07.03, 21:45 ..wymiana poglądów pod tytułem takiego wątku??? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bo my są kulturalne ludzie... 07.07.03, 21:50 ...i cieszymy się, że Krzyś jest na liście. Tera nie możemy już mięchem rzucać, co nie Astro Ty nasza? Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Bo my są kulturalne ludzie... 07.07.03, 21:53 monopol napisał: > ...i cieszymy się, że Krzyś jest na liście. > > Tera nie możemy już mięchem rzucać, co nie Astro Ty nasza? > Jestem pod wrażeniem! Tak trzymać! P.S. A tego...nie przechodzi przez gardło bom po kolacji...niech skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Bo my są kulturalne ludzie... 07.07.03, 22:00 astra18 napisała: > Jestem pod wrażeniem! Tak trzymać! > > P.S. A tego...nie przechodzi przez gardło bom po kolacji...niech skręca. Oj nie mów nic, nie mów, bo Ci kołkiem w gardle stanie i zatchniesz się jeszcze... Szybko popij szklanką letniej wody lepiej i trzy razy spluń przez lewe ramię Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:47 Gość portalu: Blong napisał(a): > zdzialaja, brutalnie mowiac trzeba poczekac jak wiekszosc betonu powymiera > bo chyba z mentalnoscia tzw. postkomunistyczna sporej czesci > politykow /niezaleznie od partii/ chyba juz nic zrobic sie nie da > a z drugiej strony zawsze lepiej jak zostanie kilka uczciwych ludzi a nie tylko > > same swinie Ja mam wrażenie, że taki Leszek Miller na przykład to jest nieśmiertelny... Na co tu czekać? Trzeba było ich na zbity pysk już teraz wywalić, bo inaczej kraj rozpierdzielą do końca, a niewiele już trzeba do tego. SLD przyjęło postawę zachowawczą, utrzymały się stare struktury, te same dupy siedzą na stołkach, te same łapy z koryta wygarniają. Dobrze im wszystkim w tym sosie. > aws to bylo glownie ugrupowanie zlozone z dziesiatek prawicowych partyjek, jak > sie okazalo prawie kazda o tej samej mentalnosci co sld AWS to przeszłość. Skończyło się. Teraz jest SLD, Miller i wszystkie z tym związane problemy. > jesli patrzyc na afery to sld juz chyba jest "lepsze" O z pewnością - pobili rekordy w tej dyscyplinie. > jesli patrzyc na sprawnosc rzadzenia to narazie "rekord" aws im sie nie udalo > przekonac, ale sa juz blisko Tu bym polemizował. Nie twierdzę, że Buzek gospodarce dobrze zrobił. Ale Miller zniszczył znacznie więcej. A wtakiej na przykład ochronie zdrowia, to gorszego od Łapińskiego ministra zdrowia już nikt nie wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: tez wielki opozycjonista ? :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:36 monopol napisał: > Ja mam wrażenie, że taki Leszek Miller na przykład to jest nieśmiertelny... > Na co tu czekać? Trzeba było ich na zbity pysk już teraz wywalić, bo inaczej > kraj rozpierdzielą do końca, a niewiele już trzeba do tego. > SLD przyjęło postawę zachowawczą, utrzymały się stare struktury, te same dupy > siedzą na stołkach, te same łapy z koryta wygarniają. > Dobrze im wszystkim w tym sosie. pisalem ze to chce czas > AWS to przeszłość. Skończyło się. Teraz jest SLD, Miller i wszystkie z tym > związane problemy. aws to przyklad tylko na to ze nie ma roznicy kto rzadzi /w mentalnosci/ > Tu bym polemizował. Nie twierdzę, że Buzek gospodarce dobrze zrobił. Ale Miller > zniszczył znacznie więcej. > A wtakiej na przykład ochronie zdrowia, to gorszego od Łapińskiego ministra > zdrowia już nikt nie wymyśli. tu sie jeszcze nie zgodze, bo nie widze nic zniszczonego /narazie / raczej zaniechanie jakiejkolwiek pracy /choc moze to i lepiej bo reformatolow juz chyba nie chcemy / Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: tez wielki opozycjonista ? :) 08.07.03, 07:26 Gość portalu: Blong napisał(a): > pisalem ze to chce czas Ile czasu jeszcze minie zanim oni znikną? I czy młodzieży z SLD na tym naprawdę zależy? > aws to przyklad tylko na to ze nie ma roznicy kto rzadzi /w mentalnosci/ AWS jest takim przykładem. Ale Balcerowicz? A Mazowiecki i jego pierwszy rząd, potem rządy Bieleckiego, Suchockiej na przykład? Po upadku komuny już od początku nie było różowo, ale władza starała się pracować z korzyścią dla kraju i nawet niekiedy jej się to udawało. Pierwszych lat po końcu PRL nie można porównać do tego, co dzieje się dziś. > > tu sie jeszcze nie zgodze, bo nie widze nic zniszczonego /narazie / raczej > zaniechanie jakiejkolwiek pracy /choc moze to i lepiej bo reformatolow juz > chyba nie chcemy / Przepraszam bardzo - Łapiński zreformował Ochronę Zdrowia po raz kolejny. Trzeba w tym siedzieć, żeby wiedzieć jak bardzo namieszał. Długo nikt tego nie naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:53 Z tą Pusz to żeś trafił jak kulą w płot. Ta pani w Poznaniu dała sie... poznać))) Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 21:57 alfalfa napisał: > Z tą Pusz to żeś trafił jak kulą w płot. Ta pani w Poznaniu dała sie... > poznać))) No to nie trzymaj pary w gębie tylko dawaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 22:02 astra18 napisała: > alfalfa napisał: > > > Z tą Pusz to żeś trafił jak kulą w płot. Ta pani w Poznaniu dała sie... > > poznać))) > > > No to nie trzymaj pary w gębie tylko dawaj!!! Eee, kablować mam? No nie wiem... Kto chce i tak wie. Blong wie (sądzę). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: tez wielki opozycjonista ? :) 07.07.03, 22:03 alfalfa napisał: > astra18 napisała: > > > alfalfa napisał: > > > > > Z tą Pusz to żeś trafił jak kulą w płot. Ta pani w Poznaniu dała sie. > .. > > > poznać))) > > > > > > No to nie trzymaj pary w gębie tylko dawaj!!! > > Eee, kablować mam? No nie wiem... > > Kto chce i tak wie. Blong wie (sądzę). > pzdr. To nie "kabel"tylko niussss...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: pytanie za 10 zl 07.07.03, 20:05 Gość portalu: Blong napisał(a): > zwlaszcza do moralisty antykomunisty sceptyka > co ci ktorzy teraz wyjasniaja z kim moze a z kim nie moze sie byly > opozycjonista zgadzac robili za komuny ? A co Cię to? Rozprawiamy (przynajmniej ja) o tym co K52 robi tu i teraz. Jak rozumiem, K52 jest usprawiedliwiony i jako ofiara ma prawo wpypisywać co mu się podoba. To by potwierdzało tezę, że jest to człowiek chory psychicznie. > moze tu mamy pelne forum wojownikow przeciwko rezimowi /w wypadku sceptyka Może, a może nie. Mamy natomiast człowieka, który napluje na to co święte z uśmiechem na twarzy. Domyślam się że jest to po Twojej linii, jednak nie każdy potrafi docenić przesłanie w stylu tej świni Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:38 pollak napisał: > A co Cię to? Rozprawiamy (przynajmniej ja) o tym co K52 robi tu i teraz. > Jak rozumiem, K52 jest usprawiedliwiony i jako ofiara ma prawo > wpypisywać co mu się podoba. To by potwierdzało tezę, że jest to człowiek > chory psychicznie. A to proste, czemu mnie to. Jesli ktos wyjasnia jak sie powinien prawdziwy byly opozycjonista dzis zachowywac, to z pewnoscia mowi z wlasnego dobrego doswiadczenia /naprz. z wiezienia/. > Może, a może nie. Mamy natomiast człowieka, który napluje na to co > święte z uśmiechem na twarzy. Domyślam się że jest to po Twojej linii, > jednak nie każdy potrafi docenić przesłanie w stylu tej świni Urbana. kiedys krzysiowi powiedzialem ze mi sie jego styl nie podoba, to tak do tych twoich aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: pytanie za 10 zl 07.07.03, 20:48 Gość portalu: Blong napisał(a): > pollak napisał: > > > A co Cię to? Rozprawiamy (przynajmniej ja) o tym co K52 robi tu i teraz. > > Jak rozumiem, K52 jest usprawiedliwiony i jako ofiara ma prawo > > wpypisywać co mu się podoba. To by potwierdzało tezę, że jest to człowiek > > chory psychicznie. > > A to proste, czemu mnie to. Jesli ktos wyjasnia jak sie powinien prawdziwy byly > > opozycjonista dzis zachowywac, to z pewnoscia mowi z wlasnego dobrego > doswiadczenia /naprz. z wiezienia/. Popatrz na to co i jak pisze K52. To jest tak nieprawdopodobne, że prawie niemożliwe. Szczerze mówiąc, gdy przeczytałem że K52 za to siedział (jego post do Hiacynta) to się jeszcze bardziej zszokowałem. Ten człowiek jest chory na nienawiść. > kiedys krzysiowi powiedzialem ze mi sie jego styl nie podoba, to tak do tych > twoich aluzji. I tu cały czas o ten styl chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:53 pollak napisał: > Popatrz na to co i jak pisze K52. To jest tak nieprawdopodobne, że prawie > niemożliwe. Szczerze mówiąc, gdy przeczytałem że K52 za to siedział (jego > post do Hiacynta) to się jeszcze bardziej zszokowałem. Ten człowiek jest > chory na nienawiść. nie bede sedzia w sprawie ktorej nie znam - i raczej nie mam mozliwosci poznac, ale jesli imie na tej liscie sie zmieni bedze to raczej jasny dowod na to ze krzys mowil prawde i tym bardziej mnie pozniej ciekawi przeszlosc wszystkich tych moralistow > I tu cały czas o ten styl chodzi. i badz pewny ze ten styl nie popieram /choc nie zaprzecze, ze w spora ilosc pogladow mam taka sama jak on/, zreszta urbana tez przestalem czytac po tym co odkrylem ze jest monotematyczny i nieobiektywny /bo to ze w kosciele sa zlodzieje i zboczenscy to jest jasne kazdemu - bo tak jest w kazdej wiekszej grupie ludzi, ale jego pismo wytwarza obraz, ze tam tylko tacy ludzie a to juz jest czyste klamstwo/ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: pytanie za 10 zl 07.07.03, 21:08 Gość portalu: Blong napisał(a): > pollak napisał: > > > Popatrz na to co i jak pisze K52. To jest tak nieprawdopodobne, że prawie > > niemożliwe. Szczerze mówiąc, gdy przeczytałem że K52 za to siedział (jego > > post do Hiacynta) to się jeszcze bardziej zszokowałem. Ten człowiek jest > > chory na nienawiść. > > nie bede sedzia w sprawie ktorej nie znam - i raczej nie mam mozliwosci poznac, > > ale jesli imie na tej liscie sie zmieni bedze to raczej jasny dowod na to ze > krzys mowil prawde > i tym bardziej mnie pozniej ciekawi przeszlosc wszystkich tych moralistow Mi to różnicy nie robi. Na 90% jestem przekonany że się zmieni (K52 jaki jest, taki jest, ale od początku nie sądziłem żeby to zmyślił). Już zrobiło, jeszcze bardziej dziwię się temu człowiekowi. > > I tu cały czas o ten styl chodzi. > > i badz pewny ze ten styl nie popieram /choc nie zaprzecze, ze w spora ilosc > pogladow mam taka sama jak on/, zreszta urbana tez przestalem czytac po tym co > odkrylem ze jest monotematyczny i nieobiektywny /bo to ze w kosciele sa > zlodzieje i zboczenscy to jest jasne kazdemu - bo tak jest w kazdej wiekszej > grupie ludzi, ale jego pismo wytwarza obraz, ze tam tylko tacy ludzie a to juz > jest czyste klamstwo/ Ok. Można zamienić 'kościół' na 'kler'. Nie złapałem żadnego za rękę, ale z natury człowieka wynika, że musi to występować. Miejmy nadzieję że to się zmieni (część poczuła się za dobrze w nowych warunkach), ale nie będzie nam świnia Urban (czy nawet Michnik) mówił jak ma wyglądać kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: pytanie za 10 zl 07.07.03, 21:12 pollak napisał: > Mi to różnicy nie robi. Na 90% jestem przekonany że się zmieni (K52 jaki > jest, taki jest, ale od początku nie sądziłem żeby to zmyślił). Już > zrobiło, jeszcze bardziej dziwię się temu człowiekowi. Nie zrobi różnicy, bo już wcześniej się zszokowałem. (Dopisuję, bo nieco zamięszałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:14 pollak napisał: > Mi to różnicy nie robi. Na 90% jestem przekonany że się zmieni (K52 jaki > jest, taki jest, ale od początku nie sądziłem żeby to zmyślił). Już > zrobiło, jeszcze bardziej dziwię się temu człowiekowi. i powtarzam wiec, tym bardziej mnie interesuje przeszlosc wszystkich /zwlaszcza wojowniczego sceptyka/ tych moralistow > Ok. Można zamienić 'kościół' na 'kler'. Nie złapałem żadnego za rękę, ale z > natury człowieka wynika, że musi to występować. Miejmy nadzieję że to się > zmieni (część poczuła się za dobrze w nowych warunkach), ale nie będzie > nam świnia Urban (czy nawet Michnik) mówił jak ma wyglądać kościół. kazdy ma prawo pokazywac zle rzeczy, problem tylko w tym jak to robi - to wlasnie przypadek i krzysia i urbana i roznych faktow z mitow Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: pytanie za 10 zl 07.07.03, 21:25 Gość portalu: Blong napisał(a): > i powtarzam wiec, tym bardziej mnie interesuje przeszlosc wszystkich /zwlaszcza > > wojowniczego sceptyka/ tych moralistow Ja to inaczej odbieram. Sceptyk jak i większość nie czepia się K52 za jego przeszłość. Gdy pierwszy raz zobaczyłem watek Monopola, myślałem że ktoś wygrzebał jakieś brudy na temat K52 i zaczął je upubliczniać, co mi się cholernie nie spodobało. Później się okazało że K52 przyznał że był w opozycji i dostał za swoje. Wzbudziło to zdziwienie, że ktoś kogo kaci Polaków lali po plecach, teraz z tymi katami, w brudny sposób atakuje KK. Mało na forum antyklerykałów? Nie mają oni problemów z 'katolicką kołtunerią' takich jakie ma K52. K52 ma problem z ateistami i ludźmi nie związanymi z KK, to świadczy o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:28 niektore rzeczy widzimy podobnie ale niektore /zwiazane zwlaszcza z moim pytaniem/ chyba jednak ciut inaczej zreszta sam jestem ciekaw nie tylko z powodu krzysia ile dzisiejszych zazartych wojownikow z poprzednim systemem wtedy cos robilo realnie bo sluchajac wielu naprawde to wyglada jakby tu 40 lat bylo jakies powstanie Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: pytanie za 10 zl 08.07.03, 00:40 Gość portalu: Blong napisał(a): > zwlaszcza do moralisty antykomunisty sceptyka > co ci ktorzy teraz wyjasniaja z kim moze a z kim nie moze sie byly > opozycjonista zgadzac robili za komuny ? > moze tu mamy pelne forum wojownikow przeciwko rezimowi /w wypadku sceptyka > sadze ze 40 lat biegal po lasach i strzelal do komuchow taki jest dzis > odwazny/ ? > a moze przytlaczajaca wiekszosc dzisiejszych antykomunistow co pisza teraz tak > odwaznie siedziala wtedy w domach i robila co rezim kazal /moze jak nizinski > czasami w kiblu, gdzie nikt tego nie widzial, wznosila toasty za pilsudzkiego, > > ale na 1 maja juz maszerowala z tlumem/ ? -------------------------------------------------- Nie do konca chwytam Twoja ironie. Nie jest chyba zreszta najwyzszych lotow. Zwlaszcza, ze nie mowimy tu o calym 45-leciu PRLu. Uderzasz ponizej pasa, a argumentacje masz 'urbanowa'. Co zreszta nie wywoluje mego specjalnego zdziwienia. Niemniej jednak moge na Twe uszczypliwosci pod moim adresem odpowiedziec osobiscie. Na spotkaniu. Ale nie publicznie, na Forum. Adres mej skrzynki pocztowej masz. I chcialbym dodac, ze nie byl 'opozycjonista' ten, dla ktorego strajk z 14 grudnia byl pierwszym w ciagu trwania Solidarnosci (bo 'wcześniej nasz związek nie miał konfliktów z dyrekcją, oraz powodów do protestów'). sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pytanie za 10 zl IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:32 a ja mowie wlasnie o calym 40 leciu, bowiem jak sam slusznie zauwazyles nie jest bohaterem ten kto dolacza do stada bo juz jest bezpiecznie sobie poprotestowac. szacunek mam do ludzi co potrafili i przed 80 cos robic jak i do tych co w stanie wojennym nie podkulili ogon i ciagle cos robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong p.s. IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:33 to dotyczy szacunku do ich owczesnej dzialalnosci, nie musi sie to przekladac na popieranie tych samych ludzi dzis /naprz. pierwszy z brzegu walesa/ Odpowiedz Link Zgłoś
maretina chlopaki teraz nic innego Wam nie wypada.... 07.07.03, 20:48 jak tylko pasc na twarz przed krzysiem, przed jego Kultura Osobista.... przed jego "Patriotyzmem" i miloscia do calego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maretina Jak Mi Skopac Tluste Du*sko ... :)). IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 07:51 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
maretina oo pewnie kreatura uzywa mojego nicka.transwescyta 08.07.03, 08:35 moze nosi kabaretki i maluje sie szminka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Krzys52 - ofiara gwaltu przez uszy ? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 07.07.03, 21:57 Tak w gwoli ciekawosci. Krzysiu od kiedy masz takie poglady ?, kiedy nastapila przemiana ?, moze w brzuszku mamusi (zygota tak?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 07.07.03, 22:28 Cokolwiek krytycznego by nie mowic o Krzysiu, to jedno jest absolutnie pewne: JEGO POGLADY NIE WYNIKAJA Z OPORTUNIZMU. A czy ktos z Was, ktorzy tu rzucacie na niego kamieniami, moze przedstawic rownie solidne dowody na to, ze Wasze obecne poglady nie wynikaja z oportunizmu? Wy, ktorzy siedzieliscie cichutko, jak mysz pod miotla, kiedy Krzys garowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista IP: 213.46.162.* 07.07.03, 22:44 cs137 napisała: > Cokolwiek krytycznego by nie mowic o Krzysiu, to jedno jest absolutnie pewne: > JEGO POGLADY NIE WYNIKAJA Z OPORTUNIZMU. > A on ma jakies poglady w ogole? > A czy ktos z Was, ktorzy tu rzucacie na niego kamieniami, moze przedstawic > rownie solidne dowody na to, ze Wasze obecne poglady nie wynikaja z > oportunizmu? > A my tu dyskutujemy o pogladach? > Wy, ktorzy siedzieliscie cichutko, jak mysz pod miotla, kiedy Krzys garowal -- > jakie mozecie przedstawic doweody na to, ze Wasz krzykliwy obecny antykomunizm > i proklerykalizm nie wynika po prostu z tego, ze teraz "oplaca sie" > demonstrowac takie poglady? > OOOOOOO cos nowego proklerykalna sie zrobilam. > Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotla. Ale > przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. > A kto tutaj struga bohatera poza kretynkiem? > Jesli Krzys teraz mowi pozytywnie o Urbanie, to mozecie sie, owszem, dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Aniu: a Ty wyszlas za maz z milosci, czy z opor-.. 07.07.03, 23:35 ..tunizmu, przyznaj sie zlotko bez bicia? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aniu: a Ty wyszlas za maz z milosci, czy z op 08.07.03, 08:43 cs137 napisała: > ..tunizmu, przyznaj sie zlotko bez bicia? Wiesz, nie bardzo rozumiem jaki zwiazek ma to pytanie z tematem watku. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Do Ani jeszcze raz 07.07.03, 23:48 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dlaczego mam nie wyciagac wnioskow ?Mam przestac myslec w ogole ? Nie, Aniu! Nie przestac! Masz ZACZAC myslec! Kiedys w koncu powinnas wreszcie ZACZAC myslec! ))))))) Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Ani jeszcze raz 08.07.03, 08:44 cs137 napisała: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Dlaczego mam nie wyciagac wnioskow ?Mam przestac myslec w ogole ? > > Nie, Aniu! Nie przestac! Masz ZACZAC myslec! Kiedys w koncu powinnas wreszcie > ZACZAC myslec! > > > ))))))) Ceesiak Zaczac myslec tak jak Ty czy tak jak kretyn?Ani jedna ani druga opcja mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.07.03, 22:57 Wydaje mi sie zupelnie na odwrot. Chodzi o oplacalny (oplacany?) antyklerykalizm i komunizm. Kraken sie chwalil ze "Jurus Urban" mu placi zeby mieszal na tym forum. Patera jest po wielkim wrazeniem Krakena i Urbana. Dlatego nie wiem co jest oportunizmem a co nim nie jest. >jakie mozecie przedstawic doweody na to, ze Wasz krzykliwy obecny >antykomunizm >i proklerykalizm nie wynika po prostu z tego, ze teraz "oplaca sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jeszcze jeden komplement dla Krzysia52 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:46 Polityczna poprawność dla wielu jest tu grzechem śmiertelnym. Mysle, ze nie mozna postawić Krzysiowi zarzutu o polityczna poprawność. Pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 00:12 cs137 napisała: > (...) Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotla. Ale przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. --------------------------------- Nie jestem w stanie przypisac zadnemu nickowi na Forum zachowan o ktorych wspominasz. Kto struga 'wielkiego bohatera' z tamtych czasow, Twoim zdaniem? Natomiast nie ulega dla mnie watpliwosci, ze istnieje na Forum spora grupa ludzi, ktorzy za komuny zachowywali sie przyzwoicie, za Solidarnosci robili to, co bylo potrzeba chwili, a teraz nadal zachowuja sie przyzwoicie. I nie przelicytowywuja sie tym, co i kiedy zrobili. Bo to po prostu nie wypada. Ze uzyje tego staromodnego okreslenia. Odnosze lekkie wrazenie, ze starasz sie tu nowe standardy moralnosci i przyzwoitych zachowan wprowadzic. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 00:34 sceptyk napisał: > Odnosze lekkie wrazenie, ze starasz sie tu nowe standardy moralnosci i > przyzwoitych zachowan wprowadzic. > > sc-k "Nowe" to pojecie wzgledne, Kolego. Jesli jestes geologiem czy astrofizykiem, to cos, co ma zaledwie 1970 lat, istotnie jest czyms nowym. Dla mnie jednak sformulowana przez Jezusa Chrystusa zasada: "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nia kamieniem" nie jest czyms nowym. Ale moze Ty, Sceptyku, nigdy o tej zasadzie nie slyszales? W takim razie istotnie jest ona dla Ciebie czyms nowym, i mozesz mowic, ze ja chce wprowadzac "nowe normy". Tylko dodaj "nowe dla mnie", hi, hi! Pozdrowienia, Ceesiak PS. Odnosze wrazenie, ze z Krzysiem Ty akurat masz solidnie na pienku! Wiec lepiej od tej pory bede sie trzymal z dala ot tej dyskusji (?), bo, jak wiadomo, gdzie dwoch sie bije, tam trzeci naogol dostaje w morde od ich obu... Za Stalina to sie nazywalo: "stalin'skije szczep'ki". Stalinowskie wiory. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 01:15 cs137 napisała: > Dla mnie jednak sformulowana przez Jezusa Chrystusa zasada: "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nia kamieniem" nie jest czyms nowym. > > Ale moze Ty, Sceptyku, nigdy o tej zasadzie nie slyszales? W takim razie > istotnie jest ona dla Ciebie czyms nowym, i mozesz mowic, ze ja chce > wprowadzac "nowe normy". Tylko dodaj "nowe dla mnie", hi, hi! ----------------------------------- Poniewaz mowimy o Forum, bo tylko to co tu piszemy daje nam wiedze o sobie na wzajem, to akurat nie widze przeszkod, abym nie mogl w tego urbanofila i bluznierce, kamieniem pierwszy rzucic (archiwum do wgladu). I bynajmniej nie jestem jedyny w takiej komfortowej, choc wymuszonej sytuacji. Ponadto przywolywanie slow Chrystusa na obrone belkocacego po chamsku ateisty, wywoluje lekki usmiech na mych ustach. Nie jestem Papiezem. A co Urban ma w tej sprawie do powiedzenia, bylbym raczej ciekaw sie dowiedziec (zartuje; nie jestem ciekaw). Zas relatywizm i lek przed zajeciem wlasnego stanowiska, wynikajacy z filozofii "a bo ja tam wiem, w koncu wszyscy mamy jakies grzeszki na sumieniu", do mnie nie przemawiaja. Wciaz jestem dosc daleki od zaakceptowania hasla tolerantow "Robta co chceta". Choc, jak ktos mi powiedzial, taka filozofia moze w zyciu poplacac. > PS. Odnosze wrazenie, ze z Krzysiem Ty akurat masz solidnie na pienku! Wiec > lepiej od tej pory bede sie trzymal z dala ot tej dyskusji (?), bo, jak > wiadomo, gdzie dwoch sie bije, tam trzeci naogol dostaje w morde od ich obu... Prosze Ciebie rowniez uprzejmie o wstrzymanie sie od zabiegow, majacych na celu 'usymetryczenie' mego 'sporu' z K52. Tu sporu nie ma. Ja jego wartosci nie atakuje, na jego rodzicow nie bluzgam. Bronie jedynie swoich wartosci (ktore bynajmniej nie sa w Polsce wyjatkowe), opluwanych przez tego psychopate. Twoj wniosek koncowy mozna by napisac inaczej: Pijany dresiarz wali kogos na ulicy kijem bejzbolwym. Tamten sie zaslania, stara sie kij wyrwac. Przechodzi Cees i sie wtraca: 'Panowie, nie bijcie sie'. pzdr sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 08:50 cs137 napisała: > sceptyk napisał: > > > Odnosze lekkie wrazenie, ze starasz sie tu nowe standardy moralnosci i > > przyzwoitych zachowan wprowadzic. > > > > sc-k > > "Nowe" to pojecie wzgledne, Kolego. Jesli jestes geologiem czy astrofizykiem, > to cos, co ma zaledwie 1970 lat, istotnie jest czyms nowym. > > Dla mnie jednak sformulowana przez Jezusa Chrystusa zasada: "Kto z was jest bez > > grzechu, niech pierwszy rzuci w nia kamieniem" nie jest czyms nowym. > > Ale moze Ty, Sceptyku, nigdy o tej zasadzie nie slyszales? W takim razie > istotnie jest ona dla Ciebie czyms nowym, i mozesz mowic, ze ja chce > wprowadzac "nowe normy". Tylko dodaj "nowe dla mnie", hi, hi! > > Pozdrowienia, Ceesiak > > PS. Odnosze wrazenie, ze z Krzysiem Ty akurat masz solidnie na pienku! Wiec > lepiej od tej pory bede sie trzymal z dala ot tej dyskusji (?), bo, jak > wiadomo, gdzie dwoch sie bije, tam trzeci naogol dostaje w morde od ich obu... > > Za Stalina to sie nazywalo: "stalin'skije szczep'ki". Stalinowskie wiory. > > Wlasciwie to Ty rozpetals te dyskusje, wiec dlaczego chcesz sie teraz wycoac? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Do Giniuchny od Ceesa 08.07.03, 19:52 gini napisała: > Wlasciwie to Ty rozpetals te dyskusje, wiec dlaczego chcesz sie teraz wycoac? Giniuchno droga, juz Ci tlumacze: Albowiem stwierdzam, Zlotko, ze ogromna wiekszosc dyskutantow w obu tych "Krzysiowych" watkach ma z Krzysiem porachunki, ktore wygladaja na osobiste. Ja tymczasem, akurat tak sie sklada, nigdy z Krzysiem sie nie starlem. Moze to dlatego, ze tematow religijnych unikam jak ognia, bo to nieslychanie grzaski teren. Wiec nie mam z Krzysiem zadnuych osobistych porachunkow. Zatem po prostu nie pasuje do tego towarzystwa, ktore prowadzi dzyskusje. Opowiem Ci taki dowcip z czasow, gdy jeszcze biegalas w pieluszkach. Rok 1968. W jednym zakladzie pracuje niejaki tow. Rozenkranz. Niezreczna sytuacja dla Partii... Niby wzorowy towarzysz, ale to pochodzenie... Trza cos zaradzic... Wzywaja tow. Rozenkranca na spytki. "Towarzyszu Rozenkranc, jakie jest wasze stanowisko w sprawie syjonizmu?" Ten spieszy z odpowiedzia: "Moje stanowisko na temat syjonizmu jest dokladnie takie, jak stanowisko Towarzysza Wieslawa, prosze towarzyszy!" No, widza, tutaj go nie zagna... no to z innej flanki probuja: "A, powiedzcie towarzyszu, jakie jest wasze stanowisko w sprawie rewizjonizmu?" Znow pada natychmiastowa odpowiedz: "Moje stanowisko w sprawie rewizjonizmu jest dokladnie takie, jak Towarzysza Cyrankiewicza, prosze towarzyszy!" Znow niewypal.... Ale przewodniczacemu POP-u jednak przychodzi do glowy, jak tego Rozenkranca zazyc z manki. Pyta: "Jak to, towarzyszu Rozenkanc? Dwadziescia lat w Partii, i wy nie macie wlasnych pogladow?" "Wlasne poglady to ja mam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 01:00 sceptyk napisał: > cs137 napisała: > > > (...) Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotl > a. > Ale przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. > --------------------------------- > > Nie jestem w stanie przypisac zadnemu nickowi na Forum zachowan o ktorych > wspominasz. Kto struga 'wielkiego bohatera' z tamtych czasow, Twoim zdaniem? > Natomiast nie ulega dla mnie watpliwosci, ze istnieje na Forum spora grupa > ludzi, ktorzy za komuny zachowywali sie przyzwoicie, za Solidarnosci robili to, > > co bylo potrzeba chwili, a teraz nadal zachowuja sie przyzwoicie. I nie > przelicytowywuja sie tym, co i kiedy zrobili. Bo to po prostu nie wypada. Ze > uzyje tego staromodnego okreslenia. > > Odnosze lekkie wrazenie, ze starasz sie tu nowe standardy moralnosci i > przyzwoitych zachowan wprowadzic. > > sc-k Słusznie . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 00:57 cs137 napisała: > Cokolwiek krytycznego by nie mowic o Krzysiu, to jedno jest absolutnie pewne: > JEGO POGLADY NIE WYNIKAJA Z OPORTUNIZMU. > > A czy ktos z Was, ktorzy tu rzucacie na niego kamieniami, moze przedstawic > rownie solidne dowody na to, ze Wasze obecne poglady nie wynikaja z > oportunizmu? > > Wy, ktorzy siedzieliscie cichutko, jak mysz pod miotla, kiedy Krzys garowal - - > jakie mozecie przedstawic doweody na to, ze Wasz krzykliwy obecny antykomunizm > i proklerykalizm nie wynika po prostu z tego, ze teraz "oplaca sie" > demonstrowac takie poglady? > > Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotla. Ale > przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. > > Jesli Krzys teraz mowi pozytywnie o Urbanie, to mozecie sie, owszem, dziwic - - > ale z "wyciaganiem daleko idacych wnioskow" nalezy sie powstrzymac. Tego wymaga > > po prostu elementarna przyzwoitosc. > > Niestety, elementarna przyzwoitosc Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 08:40 cs137 napisała: > Cokolwiek krytycznego by nie mowic o Krzysiu, to jedno jest absolutnie pewne: > JEGO POGLADY NIE WYNIKAJA Z OPORTUNIZMU. jestes fizykiem, czy mecenasem krzysia? czy on sam po ludzku nie moze napisac? on bluzni i nas wyzywa a Ty nam tlumaczysz? nie obraz sie, ale dla mnie dowodem na osobowosc krzysia sa jego posty, nie twoje. z tego co on pisze wynika cos przeciwstawnego do Twoich opinii. > A czy ktos z Was, ktorzy tu rzucacie na niego kamieniami, moze przedstawic > rownie solidne dowody na to, ze Wasze obecne poglady nie wynikaja z > oportunizmu? nadmienie tylko, ze krzys wali w nas kamieniami od kilku lat i jakos zyjemy. jest takie powiedzenie: CO DASZ INNYM Z SIEBIE, TO WROCI DO CIEBIE. to czym walil, teraz wraca jak bumerang. > Wy, ktorzy siedzieliscie cichutko, jak mysz pod miotla, kiedy Krzys garowal -- > jakie mozecie przedstawic doweody na to, ze Wasz krzykliwy obecny antykomunizm > i proklerykalizm nie wynika po prostu z tego, ze teraz "oplaca sie" > demonstrowac takie poglady? > > Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotla. Ale > przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. > > Jesli Krzys teraz mowi pozytywnie o Urbanie, to mozecie sie, owszem, dziwic -- > ale z "wyciaganiem daleko idacych wnioskow" nalezy sie powstrzymac. Tego wymaga > > po prostu elementarna przyzwoitosc. > > Niestety, elementarna przyzwoitosc Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jedno jest pewne:Krzys nie jest oportunista 08.07.03, 08:46 nawalil mi komp w trakcie pisania, sorry. > cs137 napisała: > > > Wy, ktorzy siedzieliscie cichutko, jak mysz pod miotla, kiedy Krzys garowa > l -- > > > jakie mozecie przedstawic doweody na to, ze Wasz krzykliwy obecny > antykomunizm > > i proklerykalizm nie wynika po prostu z tego, ze teraz "oplaca sie" > > demonstrowac takie poglady? mnie obecnie nic nie przekona o tym, ze krzys robil to co usilujesz nam wmowic. jest to dla mnie taka abstrakcja jak wycieczka na marsa. > > Ja tez nalezalem do tych, ktorzy siedzieli cicho, jak mysz pod miotla. Ale > > > przynajmniej teraz nie strugam "wielkiego bohatera" z tamtych czasow. noo, a krzys struga przy okazji dowalajac nam wszystkim po kolei. > > Jesli Krzys teraz mowi pozytywnie o Urbanie, to mozecie sie, owszem, dziwi c Odpowiedz Link Zgłoś
maretina pic na wode... fotomontaz 08.07.03, 08:33 z tym siedzeniem za kratkami, chyba ze za cos innego jak za dzialania, ktore sobie przypisuje pewna karykatura czlowieka. uwazam tak dlatego, ze czasami zdarzylo mi sie wejsc na watki tej kreatury forumowej i poczytac jej monologi. nie umiem sobie wyobrazic opozycjonisty z lat osiemdziesiatych z solidanosci, ktory rzuca inwektywami na kosciol katolicki na symbole chrzescijanstwa i na papieza. nikt o zdrowych zmyslach(nawet komuchy) nie zaprzeczaja roli jaka odegral kosciol w dazeniu do wolnosci. rozumiem, ze nie kazdy w polsce jest osoba wierzaca, rozumiem, zekosciol, ksieza maja wiele wad, ale nikt mnie nie przekona, ze ten, kto walczyl w szeregach solidarnosci o pluralizm i szacunek do czlowieczenstwa publicznie nazwie krzyz gownem, ze bedzie pisal lekcewazaco o papiezu. dlatego jesli ta kreatura krzys 52 siedziala za cos, to na pewno nie za wolna polske (bo teraz odmawia nam prawa do glosu innego od niego, bo inaczej nas wyzywa). jesli siedzial, to moze za handel dolarami pod pewexem, albo moze mial jakis nielegalny handelek spirytem. nie uwierze, ze ta kreatura siedziala za cos poczciwego. moze i jakis patora siedzial za wazna sprawe, ale to jeszcze nie znaczy, ze kretyn i patora to jedna i ta sama osoba! ja tez moge napisac, ze jestem krolowa elzbieta i ze stukam z UK. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: pic na wode... fotomontaz 08.07.03, 08:44 maretina napisała: > z tym siedzeniem za kratkami, chyba ze za cos innego jak za dzialania, ktore > sobie przypisuje pewna karykatura czlowieka. > uwazam tak dlatego, ze czasami zdarzylo mi sie wejsc na watki tej kreatury > forumowej i poczytac jej monologi. > nie umiem sobie wyobrazic opozycjonisty z lat osiemdziesiatych z solidanosci, > ktory rzuca inwektywami na kosciol katolicki na symbole chrzescijanstwa i na > papieza. > nikt o zdrowych zmyslach(nawet komuchy) nie zaprzeczaja roli jaka odegral > kosciol w dazeniu do wolnosci. rozumiem, ze nie kazdy w polsce jest osoba > wierzaca, rozumiem, zekosciol, ksieza maja wiele wad, ale nikt mnie nie > przekona, ze ten, kto walczyl w szeregach solidarnosci o pluralizm i szacunek > do czlowieczenstwa publicznie nazwie krzyz gownem, ze bedzie pisal lekcewazaco > o papiezu. > dlatego jesli ta kreatura krzys 52 siedziala za cos, to na pewno nie za wolna > polske (bo teraz odmawia nam prawa do glosu innego od niego, bo inaczej nas > wyzywa). jesli siedzial, to moze za handel dolarami pod pewexem, albo moze mial > > jakis nielegalny handelek spirytem. nie uwierze, ze ta kreatura siedziala za > cos poczciwego. > moze i jakis patora siedzial za wazna sprawe, ale to jeszcze nie znaczy, ze > kretyn i patora to jedna i ta sama osoba! > ja tez moge napisac, ze jestem krolowa elzbieta i ze stukam z UK. > > > > Widzisz Maretino,wiele osób cały czas odwołuje się do rzekomego kombatanctwa tego...jem śniadanie więc nie przełknę...a ja się pytam: co to ma do rzeczy???? My o jednym a obrońcy / niektórzy - wykwintnie mówiąc - zniesmaczeni/tego...o drugim. Nie będę wnikać w niczyje kartoteki tylko odwołuję się do kultury języka jakim się posługują na forum. Pisała już o tym Ania:żadna działalność,najbardziej chwalebna,nie upoważnia do prostackiego,chamskiego zachowania,tu na forum również. I tego się trzymam.O tym jest mowa. A to że tytuły niektórych wątków rozgałęziły się nieco to na wyrazne życzenie tego.... Pozdrawiam iżyczę miłego dnia. P.S.Ten...rozpoczął swoją ulubioną "kampanię"słowną,mam nadzieję,że "strzymasz". Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pic na wode... fotomontaz 08.07.03, 08:49 > P.S.Ten...rozpoczął swoją ulubioną "kampanię"słowną,mam nadzieję,że "strzymasz" pewnie, ze tak. bo to co pisze ta kreatura w ogole mnie nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Cs137 ==> Wikul 08.07.03, 16:31 Wikul napisal: >Do tej pory (pomimo drobnych zastrzeżeń) darzyłem cię umiarkowana sympatią . >To jednak co napisałeś powyżej jest tak zdumiewające że że na tym zakończę . Moj komentarz, wierszem: Ojej! Takim sie okazal straszny lobuz Ze przestaje mnie lubic Wikul Z rozpaczy sie chyba rzuce pod autobus Albo jakis inny wehikul... Zlamany rozpacza Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO Internowany byl Kazimierz Patora nie Krzysztof IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.07.03, 17:10 Zobaczcie na numer 222 listy informatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Cs137 ==> Wikul IP: 217.7.62.* 08.07.03, 17:27 cs137 napisała: > Ojej! Takim sie okazal straszny lobuz > Ze przestaje mnie lubic Wikul > Z rozpaczy sie chyba rzuce pod autobus > Albo jakis inny wehikul... Nie odkladaj na jutro tego, co mozesz zrobic dzis. ) A tak na powaznie. Czy Ty naprawde nie zrozumiales ze tu nie idzie wcale o poglady Koprolalika52, tylko o sposob w jaki je przedstawia. Czy naprawde jestes gotow rozmawiac normalnie z czlowiekiem, ktory ma tak wiele pogardy dla uczuc reprezentowanych przez innych ludzi. Czy gdyby nawolywal do czerwcowego oszczywania sciany placzu, lub majowego srania na kamien w Kaabie mialbys dla niego te sama lagodna tolerancje? Zastanow sie powaznie nad tym pytaniem i odpowiedz mi gdzie tu jest roznica w stosunku do lipcowego zdejmowania gowna ze sciany, gdy ma sie na mysli krzyz? Oczywiscie jego "kombatancka" przszlosc nie ma tu nic do rzeczy. Ale Sceptyk zwrocil uwage na ciekawy szczegol w jego opowiesci: nie mieli zadnych konfliktow z dyrekcja, az do wprowadzenia stanu wojennego. A potem co? I dlaczego tak pozno? Byles wtedy w Polsce, pamietasz tamta atmosfere. Znam jedego wysoko notowanego partyjnego, ktory po ogloszeniu stanu wojennego rzucil legitymacje. Moze K52 zareagowal podobnie gwaltownie. Mozliwe. Mysle ze tak moglo byc. Ale moze bylo inaczej Moze kontrola wymknela sie z rak Kapo52? I poszedl siedziec razem z innymi jako Konfident52? Jaki to ma zwiazek z jego obecnymi pogladami? Zaden. Jaki ma zwiazek z jego charakterem? Spory. A my go tu Ceesie... naprawde nie za poglady. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 No widzisz jaki durny z ciebie Borsuk... IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 17:35 Przeciez takze prezentowalem tu poglad na sama forme przedstawiania mych pogladow. W okreslonych tematach - np. aborcja, religia w panstwie, czy utrzymywanie nygusow przez podatnika - jest to jedyna poprawna forma prezentowania pogladow - uznalem. Nalezy wam po prostu pluc na wartosci - inaczej tylko atom moglby was ruszyc. Bo dyskutowac nie ma sensu. Czyli jednak za poglady tepiony jestem, gamoniu ) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Cs137 ==> Wikul 08.07.03, 17:36 cs137 napisała: > Zlamany rozpacza Ceesiak I chyba ślepy w dodatku. Idiotę udajesz? Na tym forum sa również inni antyklerykalni czy proaborcyjni. Karierę zrobił tylko jeden, jak myślisz, dlaczego? Dlaczego wybije się zawsze jakiś K52 czy maniekxxx? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Cs137 ==> Wikul 08.07.03, 18:46 pollak napisał: > cs137 napisała: > > > Zlamany rozpacza Ceesiak > > I chyba ślepy w dodatku. Idiotę udajesz? Na tym forum sa również inni > antyklerykalni czy proaborcyjni. Karierę zrobił tylko jeden, jak myślisz, > dlaczego? Dlaczego wybije się zawsze jakiś K52 czy maniekxxx? Pollaku, Albo mnie natychmiast przepros za niewlasciwa forme Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Cs137 ==> Wikul 08.07.03, 18:54 cs137 napisała: > Pollaku, > > Albo mnie natychmiast przepros za niewlasciwa forme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Cs137 ==> Wikul IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 19:12 pollak napisał: > cs137 napisała: > > > Pollaku, > > > > Albo mnie natychmiast przepros za niewlasciwa forme Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Cs137 ==> Wikul 08.07.03, 19:20 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > [....] Idź sobie, psychopato. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Normalny facet wychowany na westernach ==> Pollak 08.07.03, 19:24 pollak napisał: > cs137 napisała: > > > Pollaku, > > > > Albo mnie natychmiast przepros za niewlasciwa forme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 20:43 cs137 napisała: (...) Oskarzacie Krzysia o plugawe wyzwiska, a ja stwierdzam, ze pod jego adresem padaja rownie plugawe wyzwiska ze strony tak na oko 20 osob. A plugastwo jest zawsze plugastwem. Nie ma tlumaczenia, ze plugastwo uzyte "w dobrej sprawie" jest OK. Kto plugastwem wojuje, sam sie plugawi. Zatem co ja widze? Przyjmijmy, ze Krzys jest "plugawcem". To ja widze jednego plugawca walczacego przeciw dwudziestu plugawcom. > > Cs137 . ::: Brrrrr Wrong!!! Niewlasciwa perspektywa. . Oni umowili sie, ze plugawcem jestem ja, a oni... absolutnie wrecz przeciwnie. ) No wiesz, zeby nie rozumiec tak oczywistych rzeczy(?!) Zaleca sie bys odbyl odpowiednie konsultajcje - na priva. Z nimi. . K.P. . PS...Jak ich oceniasz ze swojej perspektywy - czy mam do czynienia z leworwerowcami czy wrecz przeciwnie?) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: 213.46.162.* 08.07.03, 21:44 cs137 napisała: > pollak napisał: > > > cs137 napisała: > > > > > Pollaku, > > > > > > Albo mnie natychmiast przepros za niewlasciwa forme Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Normalny facet wychowany na westernach ==>Ania 08.07.03, 21:56 Aniu, Ty tego jako baba nie mozesz zrozumiec, bo ten "westernowy etos" siedzi na chromosomie Y, ktorego Ty nie masz. Pozdrowka, Ceesiak PS. Przy okazji: oswiec mnie, prosze, czy Marketina to zona Monopola? (odnioslem jakby takie wrazenie, czytajac posty w tym a moze sasiednim watku). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 22:10 cs137 napisała: > > PS. Przy okazji: oswiec mnie, prosze, czy Marketina to zona Monopola? > (odnioslem jakby takie wrazenie, czytajac posty w tym a moze sasiednim watku). tak jestem zona monopola.i to mnie Twoj serdeczny przyjaciel caly czas wyzywa. cos jeszcze potrzebujesz o mnie wiedziec? pytaj mnie... prosciej. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni przykladowe pytania swinki do Maretiny 08.07.03, 22:15 1 czy wiesz ze jestem profesorem? 2 czy wiesz ze moi studenci b mnie lubia 3 czy wiesz ze dzialalem w opozycji 4 czy wiesz ze mam wielu b znanych przyjaciol 5 czy wiesz ze b dobrze znam angielski 6 czy wiesz jaki przemily i uczciwy ze mnie facet 7 dlaczego tak malo o mnie wiesz?!!!! 8 czy za malo o sobie pisze? 9. 10. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 22:54 maretina napisała: > cs137 napisała: > > > > PS. Przy okazji: oswiec mnie, prosze, czy Marketina to zona Monopola? > > (odnioslem jakby takie wrazenie, czytajac posty w tym a moze sasiednim > watku). > tak jestem zona monopola.i to mnie Twoj serdeczny przyjaciel caly czas wyzywa. > cos jeszcze potrzebujesz o mnie wiedziec? pytaj mnie... prosciej. Marketino, przepraszam, Zapytalem Ani, bo ona jest najlepiej poinformowana osoba na FA Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 09.07.03, 08:12 cs137 napisała: > > Marketino, przepraszam, > Zapytalem Ani, bo ona jest najlepiej poinformowana osoba na FA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: 213.46.162.* 08.07.03, 22:12 cs137 napisała: > Aniu, Ty tego jako baba nie mozesz zrozumiec, bo ten "westernowy etos" siedzi > na chromosomie Y, ktorego Ty nie masz. > > Pozdrowka, Ceesiak > > PS. Przy okazji: oswiec mnie, prosze, czy Marketina to zona Monopola? > (odnioslem jakby takie wrazenie, czytajac posty w tym a moze sasiednim watku). Baby to masz w nosie, ja jestem kobietka, nie potrzebuje chromosomow, by wiedziec pewne rzeczy.Jak mnie ktos atakuje, to wale torna i poprawiam butem. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 22:14 Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Baby to masz w nosie, ja jestem kobietka, nie potrzebuje chromosomow, by > wiedziec pewne rzeczy.Jak mnie ktos atakuje, to wale torna i poprawiam butem. heheh powinnas teraz zazadac przeprosin, nie za forme, ale za TRESC Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 21:55 Normalny facet zastanowi sie czy to nie jest dwudziestu spokojnych przechodniow usilujacych obronic sie przed pijanym, zbydleconym chuliganem. Ten kretyn sam sie przyznal, ze celowo uzywa metody prowokacji. Nie on pierwszy i nie ostatni. Ale za prowokacja musi stac jakas mysl, jakis plan. Tymczasem Patora robi to w ten sposob, ze sam Rydzyk nie bylby w stanie przysporzyc kosciolowi tylu obroncow co on. Pozatem ceesie moje pytanie w poprzednim poscie do Ciebie nie bylo retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ceesa pytanie IP: 213.46.162.* 08.07.03, 22:01 Skoro jestesmy az tacy plugawi, to co jeszcze rrobisz wsrod nas?Ja na Twoim miejscu uciekalabym jak najdalej od takiego plugawego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Do Ceesa pytanie 08.07.03, 22:42 Gość portalu: Ania napisał(a): > Skoro jestesmy az tacy plugawi, to co jeszcze rrobisz wsrod nas?Ja na Twoim > miejscu uciekalabym jak najdalej od takiego plugawego towarzystwa. Przypomnij sobie Ojca Damiana.... Moze ja tez mam podobne poczucie misji? Pzdr., Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ceesa pytanie --tylko nie to IP: 213.46.162.* 08.07.03, 23:05 cs137 napisała: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Skoro jestesmy az tacy plugawi, to co jeszcze rrobisz wsrod nas?Ja na Twoi > m > > miejscu uciekalabym jak najdalej od takiego plugawego towarzystwa. > > Przypomnij sobie Ojca Damiana.... Moze ja tez mam podobne poczucie misji? > > Pzdr., Ceesiak Tu juz jest jeden misjonarz-kretyn 52 , bedziesz mu pomagal w jego misji? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Do Ceesa pytanie --tylko nie to 08.07.03, 23:15 Gość portalu: Ania napisał(a): > Tu juz jest jeden misjonarz-kretyn 52 , bedziesz mu pomagal w jego misji? O! Wyglada mi na to, ze Ty nie slyszalas o Ojcu Damianie, tym z Molokai? Twoje pytanie tak sugeruje. Pzdr., Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ceesa pytanie --tylko nie to IP: 213.46.162.* 08.07.03, 23:18 cs137 napisała: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Tu juz jest jeden misjonarz-kretyn 52 , bedziesz mu pomagal w jego misji? > > O! Wyglada mi na to, ze Ty nie slyszalas o Ojcu Damianie, tym z Molokai? > Twoje pytanie tak sugeruje. > > Pzdr., Ceesiak Rzeczywiscie nie slyszalam o ojcu Damianie tym z Molokai, ale jak przeczytalam, ze masz poczucie misjii- to mi wystarczylo, kretyn ma poczucie misji i jak pomysle, ze jeszcze jeden misjonarz na forum zawital to az ciarki przechodza. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Do Ceesa pytanie --tylko nie to 08.07.03, 23:26 Gość portalu: Ania napisał(a): > Rzeczywiscie nie slyszalam o ojcu Damianie tym z Molokai, ale jak przeczytalam, > > ze masz poczucie misjii- to mi wystarczylo, kretyn ma poczucie misji i jak > pomysle, ze jeszcze jeden misjonarz na forum zawital to az ciarki przechodza. Wiesz co, Zlotko? Zamknij moze jednak te "Kawiarenke". Mam Was wszystkich... w glebokim powazaniu. Na tym Forum trzeba byc CHAMEM po prostu, inaczej czlowiek nie pasuje do towarzystwa! Za probe propagowania cywilizowanych obyczajow sie tylko obrywa po mordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Do Ceesa pytanie --znowu nie retoryczne 08.07.03, 23:32 Ania napisała: > Rzeczywiscie nie slyszalam o ojcu Damianie tym z Molokai, ale jak > przeczytalam, > ze masz poczucie misjii- to mi wystarczylo, kretyn ma poczucie misji i jak > pomysle, ze jeszcze jeden misjonarz na forum zawital to az ciarki przechod > za. Cees odpowiedzial: > Wiesz co, Zlotko? Zamknij moze jednak te "Kawiarenke". Mam Was wszystkich... w > glebokim powazaniu. Na tym Forum trzeba byc CHAMEM po prostu, inaczej czlowiek > nie pasuje do towarzystwa! Za probe propagowania cywilizowanych obyczajow sie > tylko obrywa po mordzie. borsuk pyta: ceesie, czy znane Ci jest pojecie "overkill" Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Ceesa pytanie --tylko nie to 08.07.03, 23:37 cs137 napisała: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Rzeczywiscie nie slyszalam o ojcu Damianie tym z Molokai, ale jak > przeczytalam, > > > > ze masz poczucie misjii- to mi wystarczylo, kretyn ma poczucie misji i jak > > > pomysle, ze jeszcze jeden misjonarz na forum zawital to az ciarki przechod > za. > > Wiesz co, Zlotko? Zamknij moze jednak te "Kawiarenke". Mam Was wszystkich... w > glebokim powazaniu. Na tym Forum trzeba byc CHAMEM po prostu, inaczej czlowiek > nie pasuje do towarzystwa! Za probe propagowania cywilizowanych obyczajow sie > tylko obrywa po mordzie. Tam na dole jest post do szlachetnego szeryfa.Przytoczylam jeden watek, szkoda , ze tam nie probowales propagowac dobrych obyczajow. Bardzo prosze sie wiecej do mnie nie zwracac jako zem plugawa, towarzystwo kretyna dla wacpana w sam raz. Zegnam cie sreberko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 22:35 dachs napisał: > Normalny facet zastanowi sie czy to nie jest dwudziestu spokojnych przechodniow > > usilujacych obronic sie przed pijanym, zbydleconym chuliganem. > Ten kretyn sam sie przyznal, ze celowo uzywa metody prowokacji. > Nie on pierwszy i nie ostatni. Ale za prowokacja musi stac jakas mysl, jakis > plan. > Tymczasem Patora robi to w ten sposob, ze sam Rydzyk nie bylby w stanie > przysporzyc kosciolowi tylu obroncow co on. No wlasnie. Trafiles w sedno. Propaganda Krzysia jest po prostu nieskuteczna, a wiec niegrozna. Po co wiec walic w niego jak w beben? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 22:56 Gość portalu: Jureek napisał(a): > No wlasnie. Trafiles w sedno. Propaganda Krzysia jest po prostu nieskuteczna, > a wiec niegrozna. Po co wiec walic w niego jak w beben? To bardzo proste. Mnie jego propaganda nic nie obchodzi. Ja po prostu lubie swieze powietrze. Ja po prostu nie lubie w swoim otoczeniu facetow bez przerwy puszczajacych baki. Czy jest to wystarczajace wytlumaczenie mojej zdecydowanej niecheci do niego? pozdrawiam Cie jureek serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 22:57 Gość portalu: Jureek napisał(a): > dachs napisał: > > > Normalny facet zastanowi sie czy to nie jest dwudziestu spokojnych > przechodniow > > > > usilujacych obronic sie przed pijanym, zbydleconym chuliganem. > > Ten kretyn sam sie przyznal, ze celowo uzywa metody prowokacji. > > Nie on pierwszy i nie ostatni. Ale za prowokacja musi stac jakas mysl, jak > is > > plan. > > Tymczasem Patora robi to w ten sposob, ze sam Rydzyk nie bylby w stanie > > przysporzyc kosciolowi tylu obroncow co on. > > No wlasnie. Trafiles w sedno. Propaganda Krzysia jest po prostu nieskuteczna, a wiec niegrozna. Po co wiec walic w niego jak w beben? > Jurek .. :::: O to chodzi, Jurku. Ja to temu debilowi mowilem juz kilka razy, ze jest cholernie niekonsekwentny atakujac mnie za cos - co nie ma znaczenia. Ale to musi jakis wsciekly Borsuk ) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> IP: 213.46.162.* 08.07.03, 23:02 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > dachs napisał: > > > > > Normalny facet zastanowi sie czy to nie jest dwudziestu spokojnych > > przechodniow > > > > > > usilujacych obronic sie przed pijanym, zbydleconym chuliganem. > > > Ten kretyn sam sie przyznal, ze celowo uzywa metody prowokacji. > > > Nie on pierwszy i nie ostatni. Ale za prowokacja musi stac jakas mysl > , jak > > is > > > plan. > > > Tymczasem Patora robi to w ten sposob, ze sam Rydzyk nie bylby w stan > ie > > > przysporzyc kosciolowi tylu obroncow co on. > > > > No wlasnie. Trafiles w sedno. Propaganda Krzysia jest po prostu nieskutecz > na, > a wiec niegrozna. Po co wiec walic w niego jak w beben? > > Jurek > .. > :::: > O to chodzi, Jurku. Ja to temu debilowi mowilem juz kilka razy, ze jest > cholernie niekonsekwentny atakujac mnie za cos - co nie ma znaczenia. Ale to > musi jakis wsciekly Borsuk ) > . > K.P. Wiec za to, ze tak prowadzisz swa propagande po kretynsku, zostales kretynem.A walimy w ciebie kretynku jak w beben bo ty walisz w nas. I tak kretyn nie ponial. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Normalny facet wychowany na westernach ==>Borsuk 08.07.03, 22:40 dachs napisał: > Pozatem ceesie moje pytanie w poprzednim poscie do Ciebie nie bylo retoryczne. > > Trza bylo od razu tam zaznaczyc, ze nie bylo! Wygladalo mi wlasnie na retoryczne. Zatem odpowiadam (a w przyszlosci, prosze, zawsze zaznaczaj: "to pytanie jest nieretoryczne"). Ja sam jestem przeciwny umieszczaniu jakichkolwiek symboli religijnych w miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Normalny facet wychowany na westernach ==> 08.07.03, 23:27 cs137 napisała: > Ja sam jestem przeciwny umieszczaniu jakichkolwiek symboli religijnych w > miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Z tymi klamstwami jestes jeszcze zalosniejszy... IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 23:55 Borsuku. A lzesz az ci sie z kity kurzy... Probowales podjac dyskusje w nadzieji oraz adufaniu, ze dla ciebie to male piwo wymanipulowac mnie i zneutralizowac. Wyszedles na glupa - wiele razy. Dupanie taternik jestes. . Nie wyplakuj wiec zrozumienia Ceesa bo obluda az paruje z ciebie. Czemu nie podsunales mu swoich "spierdalaj", pod moim adresem. Wszyscy uzywaliscie tego nagminnie i pierwsi. Ten kretyn Septyk nawet watek na temat waszego "spierdalaj" zalozyl. . Widze ze nurniejesz i septyczejesz a wktotce taka sama glizda z ciebie bedzie, jak z nich. Bez futra. ) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Borsuku IP: 213.46.162.* 09.07.03, 00:05 dachs napisał: > cs137 napisała: > > > > Ja sam jestem przeciwny umieszczaniu jakichkolwiek symboli religijnych w > > miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Czegos zdajesz sie nie rozumiec Cees IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 23:44 cs137 napisała: Tym nie mniej, jestem, oczywiscie, zdania, ze uzywanie obrazliwych nazw w stosunku do jakichkolwiek symboli religijnych jest absolutnie niedopuszczalne. A juz okreslanie krzyza mianem "g..." na polskim forum jest juz wysoce karygodne. Krzys najwyrazniej robil to w celu sprowokowania innych. Powinien tej praktyki niezwlocznie zaprzestac i przeprosic wszystkich, ktorych uczucia obrazil Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: Pytanie do Krzysia52 09.07.03, 19:12 > Miejscem symboli religijnych nie sa sciany budynkow publicznych. To prywatna > sprawa. To co wisi aktualnie w Sejmie to jest symbol panstwowej ideologii - > ideologii panstwa krypto-wyznaniowego. Kretyni wprawdzie bardzo nie lubia > gdy to walkowac oraz woleliby w skupieniu i godnie na ten temat nie > wspominac ale ja mowil bede: to jest panstwo krypto-wyznaniowe a jego > symbole nie sa symbolami religijnymi lecz symbolami ideologii powtornie > zideologizowanego panstwa. > Coz ja na to poradze, ze kretyni gotowi sa klekac przed kazdym slupem > telegraficznym czy patykami "na krzyz". Tymczasem prawda jest jaka jest: to > co w Sejmie i na scianach budynkow publicznych to nie sa symbole religijne. > Te znajduja sie w kosciolach, na szyjach wyznawcow, przy kapliczkach > przydroznych, w prywatnych mieszkaniac itp. itd. Jestem przeciwnikiem > narzucania ideologii i jej symboli ubranych w religijne szatki w celu > zapewnienia im nietykalnosci. > Otoz NIE. Te patyki sa nagie. > Ponadto aktualne panstwo krypto-wyznaniowe charakteryzuje sie nierownoscia > podmiotow politycznych oraz wymuszaniem haraczu na rzecz religii > uprzywilejowanej, od obywateli ktorzy nie chca utrzymywac czyjejs religii. > Nie oczekuj tedy, ze ja kogokolwiek bede tu przepraszal, Ceesie. Tego nie da > sie zrobic. Ja nie przepraszam zlodziei za obrazanie ich wartosci. Po pierwsze gratulacje - udalo Ci sie napisac trzy paragrafy bez bluzgow (prawie). A teraz pytanie: czy Ty placisz podatki w Polsce? Jedno slowo w odpowiedzi, tak lub nie, wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 A ty kto - Inkwizycja? IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 19:52 miss_mag napisała: > > Po pierwsze gratulacje - udalo Ci sie napisac trzy paragrafy bez bluzgow > (prawie). . ::: Lepiej nie badz taka dowcipna. Dla ciebie lepiej, glupia cipo. . A teraz pytanie: czy Ty placisz podatki w Polsce? Jedno slowo w odpowiedzi, tak lub nie, wystarczy. . Nie. Nie place podatkow w Polsce. Mam krewnych i znajomych ktorzy placa. I nie podoba im sie to ze paca na utrzymanie kk. Tylko boja sie odezwac bo zazwyczaj maja takie miss_magi a sasiadki. Jesli sugerujesz ze to nie moja sprawa to jestes po prostu glupia. To jest moja sprawa od momentu w ktorym zdecydowalem, ze to jest moja sprawa. A zdecydowalem dlatego ze Polska jest moja ojczyzna przez co nie jest mi obojetna. Gdyby byla gadalbym na tym F. o gotowaniu zupek oraz markach win. . Teraz ja mam pytanie do ciebie. Podoba ci sie w Stanach? . Wiem ze TAK, bo inaczej bys tu nie siedziala. Zatem podoba ci sie w kraju ktory pod dyskutowanymi to wzgledami jest przeciwienstwem Polski (religia oddzielona jest od panstwa a demokracja jest liberalna). Nie rozumiem zatem dlaczego jeszcze siedzisz TU zamiast powrocic TAM, skoros taka madra. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mag, nie zapomnij dygnac 09.07.03, 20:20 dziekujac Kretynowi za odpowiedz. Wlasciwie to mozesz dygnac po dwakroc. Drugi raz dla de supportera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Sadzisz gnido, ze nieznany mi byl cel tej wyciecz IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 20:24 wycieczki(?) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Sceptyka:) 09.07.03, 20:44 Witaj. Sceptyk, czyżbyś miał cosik do powiedzenia kretynowi52?) Teraz "promieniotwórczy" powinien poczytać jak to "ślicznie" buc52 odpowiedział Missce. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs do bykka 09.07.03, 21:06 bykk napisał: > Teraz "promieniotwórczy" powinien poczytać jak to "ślicznie" buc52 > odpowiedział Missce. I myslisz, ze to go wstrzasnie? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do bykka 09.07.03, 22:04 dachs napisał: > I myslisz, ze to go wstrzasnie? Zobaczymy. Wstrząśnie. Przecież forma pytania zadanego przez m_m, mówi sama za siebie. Takie coś nie może zostać bez echa. Sami powinniśmy też coś z tym zrobić. Może jakiś sąd koleżeński... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do Pollaka 09.07.03, 22:16 sceptyk napisał: > I sad uzna, ze K52 jest Kretynem? Tego nie musi uznawać żaden sąd. Tak miało być i jest, odkąd świat światem. Ja miałem na myśli skandaliczny post miss_mag. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Borsa 09.07.03, 22:31 Borsie, zobacz w innym wątku jak nim "wsztrząsło"! Widać profesora w całej krasie. Cóż zdarza się. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: do Pollaka 09.07.03, 22:35 pollak napisał: > Ja miałem na myśli skandaliczny post miss_mag. Przepraszam, skandalizujacy post wyszedl mi przez przypadek. Naprawde nie chcialam )) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do Pollaka 09.07.03, 23:43 miss_mag napisała: > Przepraszam, skandalizujacy post wyszedl mi przez przypadek. Naprawde nie > chcialam )) A swoją drogą, to K52 ma szczęście, że przez sieć nie można nikomu nałożyć (uwaga) po mordzie (trafne określenie). Bo by K52 wiecznie z obitą twarzą chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: Panowie 09.07.03, 22:32 Dziekuje za obrone. Krzysiowi52 nic nie pomoze. I tak bedzie sie smazyl w piekle )) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do bykka i borsuka 09.07.03, 22:10 dachs napisał: > bykk napisał: > > > Teraz "promieniotwórczy" powinien poczytać jak to "ślicznie" buc52 > > odpowiedział Missce. > > I myslisz, ze to go wstrzasnie? Zobaczymy. > Nie liczylabym na to Borsuku.Moj post do szeryfa czeka od wczoraj... A i w tamtym watku jakos nim nie trzeslo jak kretyn na mnie bluzgal. Cos milego pod postem do szeryfa dopisala niejaka waga. Zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Sceptyku, odebralam staranne wychowanie... 09.07.03, 22:30 ...i nie potrafie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Taaaa, starannie spieprzone wychowanie IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 22:44 miss_mag napisała: ...i nie potrafie inaczej. . :: To wez jakiegos kursa na najblizszym CC. Masz szanse w kazdym badz razie. Ja ciebie uczyl nie bede, Mariollo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Won z F. Glizdo Jezusku. Ty nakrecasz awanture IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 23:30 i do ciebie moga miec pretensje poturbowane chamki. Choc nie tylko do ciebie bo jest jeszcze Nuren, Borsuk, Bykk (Pollak jest w gruncie rzeczy poczciwy). Juz o tym mowilem w tym tygodniu, ale ty masz gdzies czyjes obrazenia spowodowane podpuszczeniem na mnie. Ciebie interesuja twoje gierki. Uwazasz ze jestes kims, podczas gdy jestes ciagle ZERO. Ty jestes wyjatkowo podla i wstretna menda. Dlaczego oni ciagle zadaja sie z toba???? Az taaaakie glupie???? Podobnie ze Smierducha. Jakim popieprzonym glupcem trzeba byc by zadawac sie z tak przewrotna i amoralna kretynka???? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Oczywiscie, ze tak. I przepraszam Cie serdecznie, 09.07.03, 23:39 ze na Twoje kolejne chamstwo wobec kobiet, i moich kolezanek na Forum, zareagowalem. Najlepiej udawac, ze sie nie dostrzega. Przeciez Ty piszesz 'spod celi'. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Won z F. Glizdo Jezusku. Ty nakrecasz awantur 10.07.03, 00:01 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > i do ciebie moga miec pretensje poturbowane chamki. Choc nie tylko do ciebie bo > > jest jeszcze Nuren, Borsuk, Bykk (Pollak jest w gruncie rzeczy poczciwy). Juz o Muszę sie zmienić. Nie mogę taki pozostać. Nie uchodzi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: A ty kto - Inkwizycja? 09.07.03, 21:09 T niegrzeczny chlopcze jak sie odzywasz do kobiety? Ale przynajmniej nie bij jej Krzysiu, bo sie spocisz. A u mnie z bluzgami zalegasz. Przypominam jeszcze mi jestes winien 1,5 bluzga. Jak dlugo mam czekac, nicponiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Twoja glupota jest porazajaca, Borsuku :(( IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 21:23 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: A Ty zawsze tak pytaniem na pytanie? 09.07.03, 22:28 Gdybys wydusil z siebie druga odpowiedz bez bluzga, to uwierzylabym, ze mozna z Toba normalnie rozmawiac. Ale z tego wynika, ze ta jedna bezbluzgowa wypowiedz, to byla aberracja. Teraz do rzeczy: podatkow w Polsce nie placisz, wiec nie jest to Twoja sprawa, co wisi w Sejmie. Bezbronnymi pociotkami sie nie zaslaniaj. Jesli polscy podatnicy zechca zdjac symbole religijne z oficjalnych scian, to to zrobia. Ty sobie mozesz protestowac w Oregonie, tyle tylko, ze jakbys tam tak chamsko sie odezwal, to zaraz ktos by Cie zasadzil za defamation. Nota bene, uwazaj ze slowami, bo ten koncept zaczyna chwytac w Polsce. Dla wyjasnienia mojego stanowiska, bo chyba cos Ci sie pomylilo: jestem aktywnym czlonkiem jednego z wyznan chrzescijanskich, nie zycze sobie, aby jakiekolwiek symbole religijne byly obecne w instutucjach fundowanych z pieniedzy podatnikow, nie zycze sobie porannych modlitw w szkolach czy nauki "creation science", a moje dzieci odbywaja edukacje religijna POZA szkola. Jasne??? Ale moje protesty wyrazam bez chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: A Ty zawsze tak pytaniem na pytanie? IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 23:53 miss_mag napisała: > Gdybys wydusil z siebie druga odpowiedz bez bluzga, to uwierzylabym, ze mozna > z Toba normalnie rozmawiac. Ale z tego wynika, ze ta jedna bezbluzgowa > wypowiedz, to byla aberracja. Teraz do rzeczy: podatkow w Polsce nie placisz, > wiec nie jest to Twoja sprawa, co wisi w Sejmie. Bezbronnymi pociotkami sie > nie zaslaniaj. Jesli polscy podatnicy zechca zdjac symbole religijne z > oficjalnych scian, to to zrobia. Ty sobie mozesz protestowac w Oregonie, tyle > tylko, ze jakbys tam tak chamsko sie odezwal, to zaraz ktos by Cie zasadzil za > defamation. Nota bene, uwazaj ze slowami, bo ten koncept zaczyna chwytac w > Polsce. > Dla wyjasnienia mojego stanowiska, bo chyba cos Ci sie pomylilo: jestem > aktywnym czlonkiem jednego z wyznan chrzescijanskich, nie zycze sobie, aby > jakiekolwiek symbole religijne byly obecne w instutucjach fundowanych z > pieniedzy podatnikow, nie zycze sobie porannych modlitw w szkolach czy > nauki "creation science", a moje dzieci odbywaja edukacje religijna POZA > szkola. Jasne??? Ale moje protesty wyrazam bez chamstwa. . :: Wiesz, Mag, mozesz sobie darowac bycie dowcipna. Albo chcesz rozmawiac albo nie chcesz. Ty m nie robisz zadnej laski odzywajazc sie do mnie i prawde powiedziawszy moglem nadal nie znac Ciebie. Zatem zdecyduj sie. Bo jesli ktos chce rozmawiac to nie zaczyna takim oto wstepem: "Po pierwsze gratulacje - udalo Ci sie napisac trzy paragrafy bez bluzgow (prawie)." - jak zaczelas Ty. Dla mnie jest to chamstwo lukrowane. Bo my nie rozmawialismy wczesniej ze soba i nie uzywalem w srtosunku do Ciebie bluzgow. A jedynie wtakiej sytuacji upowazniona bylabys do cytowanego wstepu. Jesli Tobie wydaje sie, zatem, ze jestes taka dobra to odpowiadam juz teraz: nie jestes. . Czy bylo by ci przyjemnie gdybym, co tu czestym jest zwyczajem, zwracajac sie do Ciebie zaczal: " w zasadzie nie powinienem z Toba rozmawiac bo jestes obrzydliwa, ale dzis mam dzien dobroci dla...". Czy o takim dobrym wychowaniu mowilas wczesniej? Trzepniecie po pysku jako wstep do konwersacji?! A to pozniejsze "Jedno slowo w odpowiedzi, tak lub nie, wystarczy." Za kogo ty sie masz i co chcialas zademonstrowac w ten sposob? Nie dziwilbym sie gdybys nadawala z Polski, gdzie tego typu niegrzeczne wejscia naleza do dobrego tonu (na szczescie nie zawsze i nie wszedzie), ale mieszkasz juz przeciez kilka lat w spoleczenstwie w ktorym delikatnosc i (przesadna czasem) ostroznosc, majace na celu unikniecie dotykania czyichs uczuc, naleza do kultury dnia powszedniego. Tymczasem zachowalas sie wobec mnie jak... . Pozwol, ze zastanowie sie nad merytoryczna czescia Twojego listu i odpowiem w nastepnym poscie. Albo rozmawiam z kims jak rozmawiaja powazni i dobrze wychowani ludzie, albo obrzucam obelgami. Nie mieszam. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Ta Ameryka jest taka roznorodna 09.07.03, 23:57 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > ale mieszkasz > juz przeciez kilka lat w spoleczenstwie w ktorym delikatnosc i (przesadna > czasem) ostroznosc, majace na celu unikniecie dotykania czyichs uczuc, naleza > do kultury dnia powszedniego. > No wlasnie. Mag mieszka w Teksasie. Czy w Oregonie jest inaczej? Bo ja znam tylko dwoch z Oregonu, ale tam chyba zupelnie inne spoleczenstwo zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Tez to wychwyciles? 10.07.03, 00:50 Malo z fotela, Borsuku, nie spadlem, jak te uwage Kretyna przeczytalem. Ja podtrzymuje ma najswiezsza diagnoze, ze on jest nienormalny. Albo blazen. Prawde mowiac, z dwojga zlego wole blazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 PS.Moze jednak odnies sie do niniejszego, najpierw IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 23:58 dopiero wtedy bede mogl rozmawiac dalej Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: No i zaprzeczyles sobie :( 10.07.03, 00:05 W poscie powyzej mowisz, ze nie bedziesz mnie pouczal i do CC mnie wysylasz (choc do Mariolli to piszesz, domyslam sie, ze to do mnie bylo, choc zem nie Mariolla), a teraz mnie pouczasz, jaka roznica miedzy chamstwem a chamstwem lukrowanym jest i jak sie do Ciebie zwracac. Mistrzu??? Poza tym, slaba pamiec masz. Rozmawialismy se soba spory czas temu, kiedy wszedles na Forum Aktualnosci i z nawiska i stanu (OR) sie przedstawiles. Zalozylam teraz, ze to wystarczy, aby sie do rozmowy wtracic. Moj blad Co do merytorycznej strony mojego postu, to nie musisz odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: No i zaprzeczyles sobie :( IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 00:42 miss_mag napisała: > W poscie powyzej mowisz, ze nie bedziesz mnie pouczal i do CC mnie wysylasz > (choc do Mariolli to piszesz, domyslam sie, ze to do mnie bylo, choc zem nie > Mariolla), a teraz mnie pouczasz, jaka roznica miedzy chamstwem a chamstwem > lukrowanym jest i jak sie do Ciebie zwracac. Mistrzu??? Poza tym, slaba > pamiec masz. Rozmawialismy se soba spory czas temu, kiedy wszedles na Forum > Aktualnosci i z nawiska i stanu (OR) sie przedstawiles. Zalozylam teraz, ze > to wystarczy, aby sie do rozmowy wtracic. Moj blad Co do merytorycznej > strony mojego postu, to nie musisz odpowiadac. .. ::: Zanim znow cos powiem chcialbym spytac - czego w ponizszym fragmencie nie rozumiesz(?) Chcialas dowiedziec sie o przyczyny napasci na Ciebie to ci wyjasnilem (mialem taka nadzieje). Zatem raz jeszcze: powodem do napasci na Ciebie byl ten chamski wstep(cytowany ponizej i objasniony). Natomiast w tym kawalku o Mariolli (to byla taka piosenka Tadeusza Chyly) nie ma zadnej sprzecznosci, gdyz wysylam Cie na kursa do CC gdyz sam na nauczanie Ciebie ochoty nie mam. To bylo wczesniej. Pozniej sie zmienilo, gdyz odpisalas Re: A Ty zawsze tak pytaniem na pytanie? - miss_mag, 09-07-2003 22:28, ja odnioslem sie do tego w• Re: A Ty zawsze tak pytaniem na pytanie? Gość: Krzys52, 09-07- 2003 23:53, i dalem ci wyklada o dobrym wychowaniu, na co Ty zaczelas strugac obrazona w • Re: No i zaprzeczyles sobie - miss_mag, 10-07-2003 00:05, i na ten wlasnie odpowiadam aktualnie. No wiec powiedz mi prosze czego nie mozesz zrozumiec z fragmentu przytoczonego (znow) ponizej. Pytam gdyz widze, ze nadal masz problem ze zrozumieniem niewlasciwosci wlasnego postepowania wobec mnie - osoby ktora wczesniej nie napadala na Ciebie i nie obrzucala bluzgami. Dlaczego wiec wyjechalas z tamta dowcipna uwaga o moich bluzgach? Bo widzisz, ja czasem rzeczywiscie posluze sie jakims niecenzuralnym slowem ,ale to nie jest moj chleb powszedni. Na tym F.sa znacznie lepsi pod tym wzgledem - takze wsrod Twoich przyjaciol. Moje sporadyczne dosadne okreslenia gina po prostu w tej masie tekstu ktory pisze. Tymczasem rowniez Ty bierzesz, przy okazji, udzial we wrabianiu mi bluzgow. Lukrowane chamstwo ojasnialem juz wczesniej. Zasada jest prosta, Mag, jesli chcesz rozmawiac to nie zaczynaj takim kretynskim wstepem. Bo jesli zaczynasz to oznacza to, dla mnie, ze rozmawiac jednak nie chcesz a odezwlas sie z zupelknie innych powodow. Bo ze chcialas mnie ponizyc juz na wstepie - to pewne. No wiec czego jeszcze nie rozumiesz? . Oto powtorka interesujacego nas fragmentu: . Wiesz, Mag, mozesz sobie darowac bycie dowcipna. Albo chcesz rozmawiac albo nie chcesz. Ty m nie robisz zadnej laski odzywajazc sie do mnie i prawde powiedziawszy moglem nadal nie znac Ciebie. Zatem zdecyduj sie. Bo jesli ktos chce rozmawiac to nie zaczyna takim oto wstepem: "Po pierwsze gratulacje - udalo Ci sie napisac trzy paragrafy bez bluzgow (prawie)." - jak zaczelas Ty. Dla mnie jest to chamstwo lukrowane. Bo my nie rozmawialismy wczesniej ze soba i nie uzywalem w srtosunku do Ciebie bluzgow. A jedynie wtakiej sytuacji upowazniona bylabys do cytowanego wstepu. Jesli Tobie wydaje sie, zatem, ze jestes taka dobra to odpowiadam juz teraz: nie jestes. . Reszta nalezy oczywiscie do Ciebie - ja to ocenie. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: No i zaprzeczyles sobie :( 10.07.03, 00:53 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Bo my nie rozmawialismy wczesniej ze soba i nie uzywalem w srtosunku do > Ciebie bluzgow. Rozmawialismy, jakies dwa lata temu, ale nie pamietasz. Rzeczywiscie, bez bluzgow. Wtedy jeszcze nie bluzgales. > Jesli Tobie wydaje sie, zatem, ze jestes taka dobra to odpowiadam juz teraz: > nie jestes. Masz absolutne prawo do swojej wlasnego zdania )) > Reszta nalezy oczywiscie do Ciebie - ja to ocenie. Reszta jest milczeniem. Oceniaj sobie, jak chcesz, albowiem "miss_mag goes bye, bye" )) Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li R 09.07.03, 14:27 Nie lubię ceza, ale to dobrze napisał: > Ja sam jestem przeciwny umieszczaniu jakichkolwiek symboli religijnych w > miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Oooo! Jaki czuly i troskliwy Borsuk. I pouczajacy. IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 22:50 ... jak zwykle zreszta. Bez tego nie mozesz zyc, zeby troche nie popouczac - przy kazdej okazji. Moj ty nauczycielu, kochany... . ;;;; dachs napisał: > Tymczasem Patora robi to w ten sposob, ze sam Rydzyk nie bylby w stanie > przysporzyc kosciolowi tylu obroncow co on. > . :::: Dzieki za troske o powodzenie mojej, khmm, khmm, misji. Doceniam. I wierze. Twoj plan jest zdecydowanie lepszy. Zdradz nam go prosze, jesli mozesz - dobrze(?) . Tak debilnie zaklamanego palanta jak ty, Borsuczku, to ja w zyciu nie widzialem. . Tak trzymaj. ) . K.P. > > Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Oooo! Jaki czuly i troskliwy Borsuk. I poucza 08.07.03, 23:01 Sluchaj wiec idioto. Ja nie mam planu walki z kosciolem. Ja po prostu uwazam za kretyna faceta, ktory poswieca sie dla tej idei, a robi to w ten sposob, ze wychodza mu z tego tylko rzesze wrogow. Zeby sie jasniej wyrazic: skrajna nieskutecznosc jest wystarczajacym dowodem kretynizmu. I tylko o to mi chodzilo. Ze jestes do tego jeszcze obrzydliwy, to juz zupelnie inna sprawa. To Twoja sprawa. I zdaje sie, w coraz wiekszym stopniu, ceesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Oooo! Jaki czuly i troskliwy Borsuk. I poucza IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 23:12 dachs napisał: > Sluchaj wiec idioto. > Ja nie mam planu walki z kosciolem. > Ja po prostu uwazam za kretyna faceta, ktory poswieca sie dla tej idei, a robi > to w ten sposob, ze wychodza mu z tego tylko rzesze wrogow. > Zeby sie jasniej wyrazic: skrajna nieskutecznosc jest wystarczajacym dowodem > kretynizmu. > I tylko o to mi chodzilo. > > Ze jestes do tego jeszcze obrzydliwy, to juz zupelnie inna sprawa. To Twoja > sprawa. I zdaje sie, w coraz wiekszym stopniu, ceesa. ... ::: K.P.) To ty ekspert od (skrajnej)nieskutecznosci jestes? Dobry chociaz? Bo przedtem tez tacy byli co wrozyli to samo Urbanowi. Tymczasem... Ziarno wzeszlo, Borsuczku ) A jesli juz tak przekonany jestes do swojej racji, to tym bardziej nie powinienes sie denerwowac, Borsuczku. Czyli tak czy smak to ty kretyn jestes. Alez zasapales sie - strasznie. Przyznaj sie, czerwony jestes jak burak, co? . Twoj krnabrny uczen ) K.P. > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Kretynie nie przeceniaj sie 09.07.03, 08:37 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > dachs napisał: > > > Sluchaj wiec idioto. > > Ja nie mam planu walki z kosciolem. > > Ja po prostu uwazam za kretyna faceta, ktory poswieca sie dla tej idei, a > robi > > to w ten sposob, ze wychodza mu z tego tylko rzesze wrogow. > > Zeby sie jasniej wyrazic: skrajna nieskutecznosc jest wystarczajacym dowod > em > > kretynizmu. > > I tylko o to mi chodzilo. > > > > Ze jestes do tego jeszcze obrzydliwy, to juz zupelnie inna sprawa. To Twoj > a > > sprawa. I zdaje sie, w coraz wiekszym stopniu, ceesa. > ... > ::: > K.P.) To ty ekspert od (skrajnej)nieskutecznosci jestes? Dobry chociaz? Bo > przedtem tez tacy byli co wrozyli to samo Urbanowi. Tymczasem... Ziarno > wzeszlo, Borsuczku ) > A jesli juz tak przekonany jestes do swojej racji, to tym bardziej nie > powinienes sie denerwowac, Borsuczku. Czyli tak czy smak to ty kretyn jestes. > Alez zasapales sie - strasznie. Przyznaj sie, czerwony jestes jak burak, co? > . > Twoj krnabrny uczen ) > K.P. > > > Sondaż TNS OBOP Co Polacy sądzą o Kościele? ZOBACZ TAKŻE • komentuje dla Gazety ks. Józef Kloch, rzecznik Episkopatu Polski (08-07-03, 21:11) ZOBACZ ¤ Zaufanie do Kościoła katolickiego w Polsce. Ifografika (Studio Gazeta 0,07MB) ¤ Udział Kościoła katolickiego w życiu politycznym. Ifografika (Studio Gazeta 0,08MB) ml 08-07-2003, ostatnia aktualizacja 08-07-2003 20:54 Nasze zaufanie do Kościoła utrzymuje się na stałym, wysokim poziomie, choć nieznacznie spadło w porównaniu z latami 90. W tym roku deklaruje je 71 proc. respondentów. Nie ufa Kościołowi 24 proc. Zaufanie do Kościoła jest nie tylko wysokie, ale i powszechne. Nie ma takiej kategorii społecznej, w której więcej niż połowa nie deklarowałaby swego zaufania do Kościoła. Aż 63 proc. osób o lewicowych poglądach i prawie tyle samo zwolenników SLD ufa Kościołowi. Nie mowiac juz o tym, ze na tym forum nie zyskales ani jednego zwolennika za to przeciwnikow bardzo duzo. Prze^raszam , Ceesiek dolaczyl wiec bedzie ci razniej troche. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Do Borsuka 08.07.03, 23:31 dachs napisał: > Ze jestes do tego jeszcze obrzydliwy, to juz zupelnie inna sprawa. To Twoja > sprawa. I zdaje sie, w coraz wiekszym stopniu, ceesa. > Jako czlowiek nieobrzydliwy, nie powinienes zwracac sie do obrzydliwcow. Mam nadzieje, ze bedziesz o tym pamietal i juz wiecej sie do mnie nie bedziesz zwracal ani tu, ani na Kaszalocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Borsuka 08.07.03, 23:34 cs137 napisała: > dachs napisał: > > > Ze jestes do tego jeszcze obrzydliwy, to juz zupelnie inna sprawa. To Twoj > a > > sprawa. I zdaje sie, w coraz wiekszym stopniu, ceesa. > > > > Jako czlowiek nieobrzydliwy, nie powinienes zwracac sie do obrzydliwcow. Mam > nadzieje, ze bedziesz o tym pamietal i juz wiecej sie do mnie nie bedziesz > zwracal ani tu, ani na Kaszalocie. A ty do plugawcow jeszcze wciaz sie zwracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Do Borsuka 08.07.03, 23:50 Juz w innym miejscu zadalem Ci pytanie: czy znasz pojecie overkill? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@ga Re: Do Borsuka IP: 193.140.134.* 09.07.03, 00:01 dachs napisał: > Juz w innym miejscu zadalem Ci pytanie: czy znasz pojecie overkill? ona sprawdza w googlach)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Do Borsuka IP: 217.7.62.* 09.07.03, 09:12 Gość portalu: w@ga napisał(a): > ona sprawdza w googlach)))))) To pytanie bylo do ceesa Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Do Borsuka 09.07.03, 08:18 cs137 napisała: > > Jako czlowiek nieobrzydliwy, nie powinienes zwracac sie do obrzydliwcow. Mam > nadzieje, ze bedziesz o tym pamietal i juz wiecej sie do mnie nie bedziesz > zwracal ani tu, ani na Kaszalocie. szkoda, ze nie znalismy ciebie zanim zostales zaproszony.... wowczas pewnie nie wiedzialbyc co to jest kaszalot.... coz... polka madry po szkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ale Cie minelo Cees odwdzieczanie sie Maretince IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 14:52 ...a tak - odrzucony zostales. maretina napisała: > cs137 napisała: > Jako czlowiek nieobrzydliwy, nie powinienes zwracac sie do obrzydliwcow. M am nadzieje, ze bedziesz o tym pamietal i juz wiecej sie do mnie nie bedziesz zwracal ani tu, ani na Kaszalocie. szkoda, ze nie znalismy ciebie zanim zostales zaproszony.... wowczas pewnie nie wiedzialbyc co to jest kaszalot.... coz... polka madry po szkodzie. . ::: A moze to i dobrze no bo skoro Maretinka jest obrzydliwa to musialoby Cie niezle odrzucac podczas aktu odwdzieczania sie ( . Czyli masz szczescie, Cees, ze nie znaliscie sie przed zaproszeniem Ciebie na Kaszalota Pomijam tu oczywiscie obowiazek dozgonnego bycia wdziecznym, bo gdyby nie oni... . Najsmieszniejsze jest to, ze rozzalonej w swych pretensjach Maretince wydaje sie ze jest glupia po szkodzie...tylko. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ale Cie minelo Cees odwdzieczanie sie Maretin 09.07.03, 15:01 A Ty jak zwykle. Przeczytales polowe, do tego nieuwaznie, niezrozumiales i wydaje Cie sie ze wszystko wiesz. Otoz w cytowanym poscie uzgodnilismy z ceesem, ze Ty jestes obrzydliwy, natomiast ja nieobrzydliwy. Co do siebie samego, to cees zdaje sie byc jeszcze niezdecydowany. Czy Ty pamietasz, moj drogi Krzysiu, ze jestes mi winien jeszcze poltora bluzga. Skoro juz jestes, to moze teraz i bedziemy to mieli z glowy. pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: wikul ==>Cs137 IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 18:33 cs137 napisała: > Wikul napisal: > > >Do tej pory (pomimo drobnych zastrzeżeń) darzyłem cię umiarkowana sympatią > . > >To jednak co napisałeś powyżej jest tak zdumiewające że że na tym zakończę > > Moj komentarz, wierszem: > > Ojej! Takim sie okazal straszny lobuz > Ze przestaje mnie lubic Wikul > Z rozpaczy sie chyba rzuce pod autobus > Albo jakis inny wehikul... > > Zlamany rozpacza Ceesiak Genialne ! Wart Pac pałaca a pałac Paca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO bin Laden tez "tylko" chcial sprowokowac USA IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.07.03, 22:06 No i sprowokowal. Poczatkowo tez usilowalem z nim dyskutowac ale zwyzywal mnie od polglowkow. Wiec przestalem dyskutowac. Tak sie zdarza ze zwyklem dyskutowac na innym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do ceesa szlachetnego szeryfa IP: 213.46.162.* 08.07.03, 22:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6828600 Byles szeryfie w tym watku, jak Twoj podopieczny, nie zaczepiany wystukal sobie ot tak sobie siedem obrazliwych postow pod moim adresem. Zajaknales sie choc, by wytknac, ze to nie w porzadku?Uwazales to za normalne? A dzis piszesz, ze ja jestem plugawa, bo przezywam krzysia?Pewnie tez czytales plugawy watek skierowany do Maretiny i Monopola, nie widzialam bys gdzies protestowal, ze to chamstwo czy cos w tym stylu. WXiesz chyba jak dziala wyszukiwarka?Stuknij sobie nick tego szlachetnego bohatera i poczytaj jak sie obchodzi z ludzmi ,. Skoro mu tak zle, to po co ta gnida tu siedzi? A wiesz po co?Bo inne fora sa moderowane i jego posty by nigdzie nie przeszly.Poza tym ma juz wszedzie tak zjechana opinie, ze nigdzie go nie chca nawet na forum u Urbana.Wiec siedzi tu bo nie ma cenzury, zabanowac go nie zabanuja bo pisze z proxy, tak wiec placze , ze mu zle ale siedzi, jak to menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@ga Re: Do ceesa szlachetnego szeryfa IP: 193.140.134.* 08.07.03, 23:41 Gość portalu: Ania napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6828600 > Byles szeryfie w tym watku, jak Twoj podopieczny, nie zaczepiany wystukal sobie > > ot tak sobie siedem obrazliwych postow pod moim adresem. > Zajaknales sie choc, by wytknac, ze to nie w porzadku?Uwazales to za normalne? > A dzis piszesz, ze ja jestem plugawa, bo przezywam krzysia?Pewnie tez czytales > plugawy watek skierowany do Maretiny i Monopola, nie widzialam bys gdzies > protestowal, ze to chamstwo czy cos w tym stylu. > WXiesz chyba jak dziala wyszukiwarka?Stuknij sobie nick tego szlachetnego > bohatera i poczytaj jak sie obchodzi z ludzmi ,. > Skoro mu tak zle, to po co ta gnida tu siedzi? > A wiesz po co?Bo inne fora sa moderowane i jego posty by nigdzie nie > przeszly.Poza tym ma juz wszedzie tak zjechana opinie, ze nigdzie go nie chca > nawet na forum u Urbana.Wiec siedzi tu bo nie ma cenzury, zabanowac go nie > zabanuja bo pisze z proxy, tak wiec placze , ze mu zle ale siedzi, jak to menda > . Śmierdziuszka to nie menda)))))))) Tobie sie juz nawet nie odpowiada na posty. Wpierdalasz sie w dyskusje nie majac pojecia o co biega. Byle komus przywalic. Masz gotowe 'oceny' i klapki na oczach. Byłem pewny ze jesteś tak głupia jak maretina. Przepraszam za nietakt. Ty jesteś jeszcze głupsza. Właściwie twoimi postami mozna definiowac głupote. Wal sie na ryj Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Do ceesa szlachetnego szeryfa 09.07.03, 08:25 Gość portalu: w@ga napisał(a): > > Śmierdziuszka to nie menda)))))))) jestes i smierdziuchem i menda i pacyna krzysia.... trzy w jednym WOW! jaka promocja! > Tobie sie juz nawet nie odpowiada na posty. Wpierdalasz sie w dyskusje nie > majac pojecia o co biega. Byle komus przywalic. Masz gotowe 'oceny' i klapki na > > oczach. ty za to masz totalna slepote, nie wiem co gorsze.... Byłem pewny ze jesteś tak głupia jak maretina. Przepraszam za nietakt. > Ty jesteś jeszcze głupsza. Właściwie twoimi postami mozna definiowac głupote. oj nie.... zadna glupota na swiecie nie moze konkurowac z twoja! jestes najlepszy i bezkonkurencyjny! > Wal sie na ryj a ty na 21 palec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Do ceesa przyjaciela , obrońcy i towarzysza ... IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 22:28 ... obrońców wolności . Gość portalu: w@ga napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6828600 > > Byles szeryfie w tym watku, jak Twoj podopieczny, nie zaczepiany wystukal > sobie > > > > ot tak sobie siedem obrazliwych postow pod moim adresem. > > Zajaknales sie choc, by wytknac, ze to nie w porzadku?Uwazales to za norma > lne? > > A dzis piszesz, ze ja jestem plugawa, bo przezywam krzysia?Pewnie tez > czytales > > plugawy watek skierowany do Maretiny i Monopola, nie widzialam bys gdzies > > protestowal, ze to chamstwo czy cos w tym stylu. > > WXiesz chyba jak dziala wyszukiwarka?Stuknij sobie nick tego szlachetnego > > bohatera i poczytaj jak sie obchodzi z ludzmi ,. > > Skoro mu tak zle, to po co ta gnida tu siedzi? > > A wiesz po co?Bo inne fora sa moderowane i jego posty by nigdzie nie > > przeszly.Poza tym ma juz wszedzie tak zjechana opinie, ze nigdzie go nie c > hca > > nawet na forum u Urbana.Wiec siedzi tu bo nie ma cenzury, zabanowac go nie > > > zabanuja bo pisze z proxy, tak wiec placze , ze mu zle ale siedzi, jak to > menda > > . > > Śmierdziuszka to nie menda)))))))) > Tobie sie juz nawet nie odpowiada na posty. Wpierdalasz sie w dyskusje nie > majac pojecia o co biega. Byle komus przywalic. Masz gotowe 'oceny' i klapki na > > oczach. Byłem pewny ze jesteś tak głupia jak maretina. Przepraszam za nietakt. > Ty jesteś jeszcze głupsza. Właściwie twoimi postami mozna definiowac głupote. > Wal sie na ryj Odezwał sie (jak zwykle delikatnie i subtelnie) kolejny obrońca dwucyfrowego kretyna . Ściągnicie jeszcze zomowca Krakena , będzie komplet . A to się cs137 ucieszy z takiego zacnego i kulturalnego towarzystwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Chcesz mu wmowic ze 5go lipca tego roku mialo.... IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 00:06 ...miejsce nasze pierwsze spotkanie? Kiedy to ja napadlem brutalnie i wulgarnie na niewinna, biala oraz kompletnie nie znana mi owieczke? A o rownoleglej aktywnosci (chocby) w tych watkach wymierzonych we mnie to juz zapomnialas kretynko? O przeszlosci to ja nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Dlaczego robisz z siebie takie posmiewisko Borsuk? IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 23:04 doprawdy nie potrafie znalezc odpowiedzi na to pytanie. Skrajny masochizm, trudne dziecinstwo, nieukontentowanie kawalerskim zyciem... . Najmilsi!!! Pomozcie swemu koledze Borsukowi . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Dlaczego robisz z siebie takie posmiewisko Bo 08.07.03, 23:06 trudne dziecinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Dlaczego robisz z siebie takie posmiewisko Bo IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 00:25 doprawdy nie potrafie znalezc odpowiedzi na to pytanie. Skrajny masochizm, trudne dziecinstwo, nieukontentowanie kawalerskim zyciem... . Najmilsi!!! Pomozcie swemu koledze Borsukowi . K.P. . :: dachs napisał: trudne dziecinstwo. . ::: Popatrz jakos nie kwapia sie z pomoca twoje przyjacioly. Moze maja dosc twojego przynudzanaia... No bo wiesz co...rzeczywiscie nudny jestes jak cholera. . Ale dobrze. Ja! ci pomoge. Zatem ty opowiedz mi o swym dziecinstwie a ja caly zamieniam sie w sluch. Tylko zeby to bylo cos smiesznego tym razem ) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Czy poszukiwany jestw tym wątku? 09.07.03, 15:55 Mam tu jeden typ. To on? Nie czytałem jeszcze wszystkiego i dlatego pytam,aby nie tracić niepotrzebnie czasu. A. P.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Interesujace historie mi tu opowiadasz, Magu IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 05:50 jestem aktywnym czlonkiem jednego z wyznan chrzescijanskich, nie zycze sobie, aby jakiekolwiek symbole religijne byly obecne w instutucjach fundowanych z pieniedzy podatnikow, nie zycze sobie porannych modlitw w szkolach czy nauki "creation science", a moje dzieci odbywaja edukacje religijna POZA szkola. Jasne??? Ale moje protesty wyrazam bez chamstwa. . ::: Innymi slowy popierasz liberalna demokracje w USA - czyli tam gdzie ona od 200 lat istnieje i ma sie dobrze, bez Twojej pomocy. Niemniej pochwalam. Ciekawe tylko dlaczego do tej pory nie ujawnilas sie z powyzszym. Na polskiej liscie jakos nie krzewisz liberalnej demokracji (ani be ani me, na ten temat) lecz zajmujesz sie konwersacjami o niczym, z ludzmi ktorzy tepia mnie wlasnie za propagowanie liberalizmu (glownie oddzielenia religii od panstwa). Powiesz, ze im idzie o sposob prezentacji, zapewne. Otoz nic bardziej blednego. Zwalczany bylem przez ciemnogrod takze gdy forma byla bez zarzutu. To o tresc chodzilo. Caly czas o tresc. ...Dwa lata temu probowalem dyskutowac z Borsukiem na ten temat. Wymyslil sobie, ze wymanipuluje mnie na "z gory upatrzone pozycje". Zanim poruszylem ten temat Borsuk miedlil oczywiscie o herbatkach, ksiazkach, wierszykach - w dosc licznym gronie zreszta tak im sie konwersowalo. Zainteresowal sie natychmiast gdy zaprezentowalem swoje. Okazalo sie,ze Borsuk takze, a jakze, i jak najbardziej jest za rozdzialem religii od panstwa. Tyle tylko, ze, jak wywalkowalem z niego, ten rozdzial bardziej mu podchodzi na taka chadecka modle. Co ciekawe nie tyle w niemieckim wydani - ktore i ja bym akceptowal - ten rozdzial mial byc lecz wlasnie w polskim. Polski rozdzial religii od panstwa podobal sie Borsukowi lepiej. Czy Tobie takze podoba sie polska wersja "liberalizmu" (z utrzymywaniem religii przez podatnika, konstytucyjnie narzuconym konkordatem, religia w szkolach, symbolami w budynkach publicznych). Z tego co piszesz powyzej Ty jestes za rozdzialem religii od panstwa na amerykanska modle. Dlaczego zatem, ze spytam raz jeszcze, dajesz sie podpuszczac ludziom ktorzy zwalczaja mnie za te same pro-amerykanskie poglady?! ...Odkad pamietam Borsuk nakrecal "dyskusje o niczym", a tematow drazliwych unikal jak ognia. Chyba ze zostawal zmuszony, co szlo jakby zeby mu rwal. Niemniej wylazily wtedy z Borsuka poglady, ktore dla przecietnego Amerykanina bylyby nie do przyjecia - tak wsteczny w stosunku do liberalizmu jest Borsuk. Tymczasem miss_mag woli spedzac czas na dyskusjach o niczym w miejsce chocby zaprezentowania tego co na gorze - jakis rok temu, na przyklad. ...Nie twierdze, ze nie masz prawa rozmawiac tu o czym sie Tobie podoba. Oczywiscie, ze masz. Tyle tylko, ze dziwne wydaje mi sie ustawienie Twoich priorytetow: najpierw herbatki, pozniej marki win a gdzies tam na szarym koncu, i pod przymusem, poglady na obecnosc religii w panstwie tj. na zinstytucjonalizowane narzucanie jej. Bezsprzecznie masz prawo miec te ostatnie w nosie, niemniej, skoro juz deklarujesz sie jak powyzej, moglabys sprobowac zdobyc sie na drobny wysilek ustalenia kto to jest ten facet na ktorego wypuszczaja Cie usluzni koledzy, na priva, badz na forum Helgi. ...Rozumiem, ze Ciebie interesuje grono w ktory w niezobowiazujacy sposob, w milej atmosferze pogadasz sobiena jakies banalne tematy - relax. To jest OK, i relaksuj sie dalej. Nie opowiadaj mi tylko o jakichs swoich protestach ktore wyrazasz bez chamstwa. Bo coz Ty niby mozesz oprotestowywac skoro to co w Stanach podoba Ci sie, a do tego co w Polsce - nie chcesz sie wtacac. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Re: Krzysiu52 10.07.03, 17:34 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Dlaczego zatem, ze spytam raz jeszcze, dajesz sie podpuszczac ludziom ktorzy > zwalczaja mnie za te same pro-amerykanskie poglady?! Krzysiu52, po pierwsze mylisz sie, nie daje sie nikomu podpuszczac. Jestem "sama ze soba na sam". Po drugie, widzisz, to nie o Twoje poglady tutaj chodzi, ale w jaki sposob je wyrazasz. Nie tresc, ale forma. Z ideami mozna dyskutowac, z bluzgami nie. > Tymczasem miss_mag woli spedzac czas na dyskusjach o niczym w miejsce chocby > zaprezentowania tego co na gorze - jakis rok temu, na przyklad. > ...Nie twierdze, ze nie masz prawa rozmawiac tu o czym sie Tobie podoba. > Oczywiscie, ze masz. Tyle tylko, ze dziwne wydaje mi sie ustawienie Twoich > priorytetow: najpierw herbatki, pozniej marki win a gdzies tam na szarym > koncu, i pod przymusem, poglady na obecnosc religii w panstwie tj. na > zinstytucjonalizowane narzucanie jej. Wiesz, to moja sprawa, kiedy i o czym rozmawiam. Prosze, nie ustawiaj mi priorytetow, bo dziwnie mi to wyglada, jak proba ograniczenia MOJEJ wolnosci na rzecz TWOJEJ - a wiec taki sposob rozwiazywania konfliktow, z ktorym tak namietnie walczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Magu IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 18:07 K.P.) Cos mi sie widzi Magu, ze masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. Popieram zatem tym gorecej Twoje prawo do dyskutowania wylacznie o herbatkach, i na herbatkach....dyskutantko . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Cekam na twoje przeprosiny chamko Miss_Mag IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 20:54 Poniewaz maszproblemy z pamiecia i zrozumieniem wiec przypominam fragment tekstu juz ci znanego. . . No wiec powiedz mi prosze czego nie mozesz zrozumiec z fragmentu przytoczonego (znow) ponizej. Pytam gdyz widze, ze nadal masz problem ze zrozumieniem niewlasciwosci wlasnego postepowania wobec mnie - osoby ktora wczesniej nie napadala na Ciebie i nie obrzucala bluzgami. Dlaczego wiec wyjechalas z tamta dowcipna uwaga o moich bluzgach? Bo widzisz, ja czasem rzeczywiscie posluze sie jakims niecenzuralnym slowem ,ale to nie jest moj chleb powszedni. Na tym F.sa znacznie lepsi pod tym wzgledem - takze wsrod Twoich przyjaciol. Moje sporadyczne dosadne okreslenia gina po prostu w tej masie tekstu ktory pisze. Tymczasem rowniez Ty bierzesz, przy okazji, udzial we wrabianiu mi bluzgow. Lukrowane chamstwo ojasnialem juz wczesniej. Zasada jest prosta, Mag, jesli chcesz rozmawiac to nie zaczynaj takim kretynskim wstepem. Bo jesli zaczynasz to oznacza to, dla mnie, ze rozmawiac jednak nie chcesz a odezwlas sie z zupelknie innych powodow. Bo ze chcialas mnie ponizyc juz na wstepie - to pewne. No wiec czego jeszcze nie rozumiesz? . Oto powtorka interesujacego nas fragmentu: . Wiesz, Mag, mozesz sobie darowac bycie dowcipna. Albo chcesz rozmawiac albo nie chcesz. Ty m nie robisz zadnej laski odzywajazc sie do mnie i prawde powiedziawszy moglem nadal nie znac Ciebie. Zatem zdecyduj sie. Bo jesli ktos chce rozmawiac to nie zaczyna takim oto wstepem: "Po pierwsze gratulacje - udalo Ci sie napisac trzy paragrafy bez bluzgow (prawie)." - jak zaczelas Ty. Dla mnie jest to chamstwo lukrowane. Bo my nie rozmawialismy wczesniej ze soba i nie uzywalem w srtosunku do Ciebie bluzgow. A jedynie wtakiej sytuacji upowazniona bylabys do cytowanego wstepu. Jesli Tobie wydaje sie, zatem, ze jestes taka dobra to odpowiadam juz teraz: nie jestes. . Reszta nalezy oczywiscie do Ciebie - ja to ocenie. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Widze, ze dotarlo w koncu, Gnido...... IP: *.proxy.aol.com 11.07.03, 01:21 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Krzysiu52 03.07.13, 06:49 Bardzom ciekaw czy cos z tego dotarlo do Maga... Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 200 POSTOW!!! 200 POSTOW!!! 200 POSTOW!!! 10.07.03, 06:02 Dwusetny post to jest!! Jak sie zagrzewa gladiatorow do bardziej zacieklej walki? (ja juz sie wycofalem z tej walki, ale teraz uczestnicze w charakterze widza, wiec mi zalezy na widowiskowosci). Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Gratuluje!!! IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 06:13 A jaka widowiskowosc zapewnic moze Borsuk. Przeciez to bydle ciagle spi. Ma 3 takich harcerzykow co to robia troche ruchu ale... co to za ruch. Ten ktorego zastapil sobie Septykiem, mial jeszcze troche poukladane we lbie, ale tez nie za bardzo. Samo widowisko zas polegac bedzie na obrzucaniu sie blotem - zdrowym bo (prosze Borsuka) koedukacyjnym. Panie moga byc tolerowane jesli zachowuja sie jak panie, oraz nie zadaja sie z wyzej wymienonymi kretynami. Panie sa teraz warunkowe, wyobraz sobie. Panie chamskie przestaja byc paniami. Gdy tylko narusza w/w zasady - obrywaja z grubej rury i na koszt tych gnojkow, co awantury ciagle rozkrecaja. Zaprowadzam rownouprawnienie dla pan/panow. . Milego ogladania zycze . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś