ppp67 11.07.03, 21:55 bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: era oszukuje IP: *.onhill.gda.pl 12.07.03, 01:57 ppp67 napisał: > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 zł mam podobne doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
lron Zaraz tam - oszukuje... ;))) 12.07.03, 02:18 ppp67 napisał: > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 > zł Przecież musiala tak zrobic! Zastanow sie. Czy gdyby Cie Era poprosila o wyrazenie zgody na dopisanie jej 100 zl z Twojego konta, to czy zgodzilabys/zgodzilbys sie na to? Nie! No i widzisz! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zaraz tam - oszukuje... ;))) IP: *.onhill.gda.pl 12.07.03, 20:28 lron napisał: > ppp67 napisał: > > > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie > 100 > zł > > Przecież musiala tak zrobic! Zastanow sie. Czy gdyby Cie > Era poprosila o wyrazenie zgody na dopisanie jej 100 zl z > Twojego konta, to czy zgodzilabys/zgodzilbys sie na to? > Nie! No i widzisz! ))))) napewno widzę ubytek 100 zł za abonament, którego nie podpisałem no widzisz (( Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: Zaraz tam - oszukuje... ;))) 12.07.03, 21:20 Gość portalu: ewa napisał(a): > lron napisał: > > > ppp67 napisał: > > > > > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie > > 100 > zł > > > > Przecież musiala tak zrobic! Zastanow sie. Czy gdyby Cie > > Era poprosila o wyrazenie zgody na dopisanie jej 100 zl z > > Twojego konta, to czy zgodzilabys/zgodzilbys sie na to? > > Nie! No i widzisz! ))))) > > > napewno widzę ubytek 100 zł za abonament, którego nie podpisałem > no widzisz (( Skoro zroiła to bezprawnie zgłoś się do Komitetu Obrony konsumenta. Strona internetowa to: www.uokik.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Zaraz tam - oszukuje... ;))) 12.07.03, 22:31 Gość portalu: ewa napisał(a): > napewno widzę ubytek 100 zł za abonament, którego nie > podpisałem > no widzisz (( Przepraszam. Czasem sie zagalopuje w zartach. To bylo z mojej strony niestosowne. Jeszcze raz - sorry. Jasne, ze to swinstwo ze strony operatora. Ale chyba sprawa jest do wyjasnienia, a kasa do odzyskania? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: era oszukuje 13.07.03, 12:51 małe literki (6-teczka) tak aby klijent nie przeczytał, niedomówienia... jakieś koszty operacyjne o których wcześniej cisza... a potem bach ..rachunek astronomiczny.. to nie jest uczciwe traktowanie klijenta... to jest po prostu bezczelna manipulacja ze strony Ery... na szczęście jest wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: era oszukuje 13.07.03, 13:01 Gwarantuję Ci, że w każdej umowie coś takiego znajdziesz. A jeśli nie doczytałaś, to już niestety Twoja wina. przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: era oszukuje 13.07.03, 13:05 przemo_c napisał: > Gwarantuję Ci, że w każdej umowie coś takiego znajdziesz. A jeśli nie > doczytałaś, to już niestety Twoja wina. przykro mi. - mam umowę.. i nigdzie tam nie zapisano, że poniosę koszty operacyjne prawie 80 zł... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_c Re: era oszukuje 13.07.03, 13:08 Jeśli nie jest to napisane, to nie płać i zgłoś się do Urzędu Ochrony Konsumenta. Wszelkie porady są udzielane bezpłatnie. Zrób tak i nie płać. trzymam kciuki za Twoją sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -iza Re: era oszukuje IP: *.onhill.gda.pl 13.07.03, 15:54 ppp67 napisał: > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 zł ... oj coś wiem o tym... trzeba być przynajmniej w okularach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: era oszukuje IP: *.onhill.gda.pl 13.07.03, 19:15 Gość portalu: -iza napisał(a): > ppp67 napisał: > > > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 zł > > ... oj coś wiem o tym... trzeba być przynajmniej w okularach Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: era oszukuje 15.07.03, 08:05 Gość portalu: gg napisał(a): > Gość portalu: -iza napisał(a): > > > ppp67 napisał: > > > > > bez mojej zgody era do rachunku dopisała sobie prawie 100 zł > > > > ... oj coś wiem o tym... trzeba być przynajmniej w okularach Odpowiedz Link Zgłoś