leje-sie 22.10.07, 19:43 moralnym oczywiście, miejscowe blaszaki wrócą do magazynów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Uciśnione feministki, podziemie homoseksualne 22.10.07, 20:06 i inni krzewiciele postępu powinni trzymać kciuki za jak najdłuższym udziałem JKM w polityce. Genialny manewr jarociński odciął LPR od państwowej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie To chyba nie pierwszy 22.10.07, 20:26 genialny manewr JKM? Jarek K. ksywa "Genialny Sratek" mógłby u niego nauki pobierać. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: To chyba nie pierwszy 22.10.07, 20:33 leje-sie napisał: > genialny manewr JKM? Nie pierwszy, mam nadzieję, że ostatni. Trzy razy 1,5 proc. dało 1,3 proc. To niezgodne z matematyką, ale polityka rządzi się innymi prawami. Ja nie głosowałem na listę LPR by: 1) nie dawać kasy Giertychowi 2) wyrzucić JKM z polityki. Cel pierwszy odfajkowany, z drugim będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A jakie masz zdanie o 22.10.07, 22:03 (bo temat JKM został już zgłębiony i wyczerpany) wyzwolonych feministkach i nadziemnych homoseksualistach? Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: czy zrealizuja obietnice???? 22.10.07, 23:47 Jeden z posłów PO 2 lata temu stwierdzil: "Platforma Obywatelska od początku walczy i mogę państwu obiecać, że konsekwentnie będzie walczyć z finansowaniem partii z budżetu państwa. I niezależnie od tego, ile razy jeszcze politycy różnej maści będą apelowali do nas o edukację, o nawrócenie się na tę koalicję skoku na kasę podatników, będziemy bardzo konsekwentni w zwalczaniu przywilejów władzy i finansowania z budżetu państwa" Obecnie PO będzie finansowana przez podatników kwotą ok. 50 mln złotych rocznie (w latach 2006-2007 po około 20 mln zł. rocznie), nie licząc zwrotu kosztów kampanii, diet, funduszy na biura, itd. W obecnym stanie trudno mówić o demokracji i aby jakakolwiek nowa partia mogla zaistnieć jeśli wszystko opiera sie na kasie i szumie medialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Można się było spodziewać desantu... 23.10.07, 09:21 ...śfeckich kretynów. Większość jest głupia, towarzyszu. Traktowanie jako latarni morskiej woksupopuli grozi wtarabanieniem się na rafy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy vox populi - vox dei 23.10.07, 09:30 xiazeluka napisała: >Większość jest głupia, towarzyszu Traktowanie jako latarni morskiej > woksupopuli grozi wtarabanieniem się na rafy. zgadzam sie. demokracja to glupi ustroj bo zul spod budki z piwem czy stara babcia z zespolem otepiennym ma taki sam glos jak profesor uniwersytetu czy prezes duzej firmy niesety nie ma lepszego ustroju niz demokracja wiec z musu calkowicie ja poperam i pamietaj vox populi - vox dei Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nonsens z tymi woksami 23.10.07, 10:45 ...ponieważ znaczyłoby to, że Bóg jest kretynem (większość wszak jest głupia). Lepsza od demotfukracji jest stara, poczciwa monarchia, wolna od tych wyborczych szopek, skorumpowanych mafii zwanych partiami i polityków, obiecujących gruszki na wierzbie za cudze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Nonsens z tymi woksami 23.10.07, 16:14 Nieustraszeni Łowcy Komuchów to jak partyzanci z wyciętego lasu. Kiedyś na uchu u dzielnicowego z MO, a dziś Zyśki Korczaginy. ChIWD ! Niech mają. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Nonsens z tymi woksami 25.10.07, 09:43 stan.borys napisał: > Nieustraszeni Łowcy Komuchów to jak partyzanci z wyciętego lasu. > Kiedyś na uchu u dzielnicowego z MO, a dziś Zyśki Korczaginy. > ChIWD ! Niech mają. Koło D. ! Żeby przyjemności nie mieli ... . Odpowiedz Link Zgłoś