Gość: . IP: *.echostar.pl 29.07.03, 12:16 WSZYSKICH LUDZI Z SLD ZAKUĆ W ŁAŃCUCHY, UBRAĆ W PASIAKI, ŁOPATA I KILOF DO ŁAPY, I DO ROBOTY!! NAPRAWIAĆ, BUDOWAĆ, KOPAĆ ROWY, DZURY POZALEPIAĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG! 29.07.03, 12:35 Gość portalu: . napisał(a): > WSZYSKICH LUDZI Z SLD ZAKUĆ W ŁAŃCUCHY, UBRAĆ W PASIAKI, ŁOPATA I KILOF DO > ŁAPY, > > I DO ROBOTY!! > > NAPRAWIAĆ, BUDOWAĆ, KOPAĆ ROWY, DZURY POZALEPIAĆ!! mam chyba lepszy pomysł po co nam drogi? drogi do nikąd? a przez buraki to nie lepiej? albo maliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piort Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG! IP: *.com.pl 29.07.03, 13:27 Dla czego tylko z SLD? Może by wzorem marszałka Piłsudskiego cały parlament wraz z rządem zagonic do budowy dróg. Warto by rozszerzyć skład ekipy o polityków samorządowych i administrację państwową. Nie to żeby się nad nimi znęcać, ale spanie w barakach, praca łopatami (bardzo zdrowa), jedzenie - niezbędne minimum biologiczne bez frykasów, na noc skuwanie zeby się zintegrowali, a w razie niewydajnej pracy redukcja racji żywnościowych. Chętnie się zgłoszę na nazorcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG! IP: *.echostar.pl 29.07.03, 14:11 Gość portalu: Piort napisał(a): > Dla czego tylko z SLD? Może by wzorem marszałka Piłsudskiego cały parlament > wraz z rządem zagonic do budowy dróg. Warto by rozszerzyć skład ekipy o > polityków samorządowych i administrację państwową. Nie to żeby się nad nimi > znęcać, ale spanie w barakach, praca łopatami (bardzo zdrowa), jedzenie - > niezbędne minimum biologiczne bez frykasów, na noc skuwanie zeby się > zintegrowali, a w razie niewydajnej pracy redukcja racji żywnościowych. Chętnie > > się zgłoszę na nazorcę! jakby to powiedzieć, masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr-39 Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG! IP: *.net.autocom.pl 29.07.03, 14:37 Czy jesteście wstanie wyobrazić sobie budowanie dróg przez czarną strukturę.Oni przecież też korzystają z naszych dróg i to chyba więcej niż średnio przypada na jednego obywatela.A jaki to byłby szlachetny czyn.Pokolenia by wspominały jak to czarna opcja polityczna pracowała.NIE BRAŁA a DAWAŁA.Ale mi się pietrdoli stary i głupi.Czarni i praca. Oni wiedzą jak brać,a nie jak dawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Dobry PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG! IP: 212.14.60.* 29.07.03, 14:50 Gość portalu: . napisał(a): > WSZYSKICH LUDZI Z SLD ZAKUĆ W ŁAŃCUCHY, UBRAĆ W PASIAKI, ŁOPATA I KILOF DO > ŁAPY, > > I DO ROBOTY!! > > NAPRAWIAĆ, BUDOWAĆ, KOPAĆ ROWY, DZURY POZALEPIAĆ!! Niech wykonuja codziennie 1000% planu Odpowiedz Link Zgłoś