Dodaj do ulubionych

----------Mosze - Paczka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 10:44
Mosze, stary wariacie, toz to jakby B-52 przeleciał nad moim domem i zrzut
zrobił. Wszystkiego tam pełno, a arachidy, a to fistaszki, a to sezam, chałwy
wszelkie, czekolady, cukierki, nawet jakas kielbasa na ktorą zezwolenia SAN-
EPIDU nie mam - a najlepszy miod. Ciastka słodkie dotarły w dobrej formie.
Dzięki wielkie. Po swiętach wysyłam po trosze wszystkiego do naszych
wspólnych znajomych.
Szalom, Mosze
Scan
Obserwuj wątek
    • Gość: Mosze Na zdrowie.... :-))) IP: 194.90.236.* 24.12.01, 18:50
      Gość portalu: Scan napisał(a):

> Mosze, stary wariacie, toz to jakby B-52 przeleciał nad moim domem i zrzut
      > zrobił. Wszystkiego tam pełno, a arachidy, a to fistaszki, a to sezam, chałwy
      > wszelkie, czekolady, cukierki, nawet jakas kielbasa na ktorą zezwolenia SAN-
      > EPIDU nie mam - a najlepszy miod. Ciastka słodkie dotarły w dobrej formie.
      > Dzięki wielkie. Po swiętach wysyłam po trosze wszystkiego do naszych
      > wspólnych znajomych.
      > Szalom, Mosze
      > Scan

Zapomialem wlozyc daktyle i figi... Co wedlug kielbasy - to hermetycznie zamkniete
      ... i nie dostales ??? To byl kabanos (moze komus na clo spodobalo sie...) nie to
      bedzie im na zdrowie...
      Pozdrawiam,
      Mosze
      • Gość: Miriam Re: Na zdrowie.... :-))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 21:29
        Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
        >
        Mosze, stary wariacie, toz to jakby B-52 przeleciał nad moim domem i zrzut
        zrobił. Wszystkiego tam pełno, a arachidy, a to fistaszki, a to sezam, chałwy
        wszelkie, czekolady, cukierki, nawet jakas kielbasa na ktorą zezwolenia SAN-
        EPIDU nie mam - a najlepszy miod. Ciastka słodkie dotarły w dobrej formie.
        Dzięki wielkie. Po swiętach wysyłam po trosze wszystkiego do naszych
        wspólnych znajomych.
        Szalom, Mosze
        > > Scan
        >
        Zapomialem wlozyc daktyle i figi... Co wedlug kielbasy - to hermetycznie zamkniete
        ... i nie dostales ??? To byl kabanos (moze komus na clo spodobalo sie...) nie
        to bedzie im na zdrowie...
        Pozdrawiam,
        Mosze

PANOWIE! zaniepokoił mnie zwrot Scana "po trosze" - JAK TO??!!
        Jestem poruszona pamięcia Moszego: oto On ZAPOMNIAL włożyc daktyle i figi, czy
        rozumiecie dramatyzm tej sytuacji??? JAK TO?!
        Co Ty Mosze wierzysz, że kabanosa ukradli, Scan, znany smakosz delikatesów,
        osobiście zeżarł - proszę ja Ciebie w zdenerwowaniu - widząc ogrom Twego serca,
        które zmaterializowało się po raz DRUGI i wysłało "słodkie fijołki".
        Mosze? ja Tobie coś napisze... ja mam coś dla Ciebie... i to jest film. Nie,
        Mosze, nie taki, jak mysliszsmile)) to jest - Wajda. Czy lepiej TA Wajda. A
        najlepiej - tej Wajdy film dla Ciebie wysyłam albo via serce (i pieniadze,
        ajacha!) Scana albo własnym! Co wolisz,nu???

pozdrawiam Cię jak stąd do... Ciebiesmile))) Miriam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka