hasz0 31.01.08, 09:34 Kiedy skończyło się? _________zawłaszczanie demokracji___________ i zaczął się _________________putizm__________________? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ______________Podpowiedź nr 1 31.01.08, 09:36 www.polonica.net/rejestr_konfidentow_sady.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______________Podpowiedź nr 2 z GW 31.01.08, 09:43 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4884869.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____ ______________Podpowiedź nr 3 31.01.08, 09:49 www.polonica.net/rejestr_konfidentow_media.htm cuś malutko prawda? ale zgadza się z publikowanymi w prasie newsami choć Aquanetowiec Leje-sie ze Szwecji dostaje apopleksji gdy cytuje ten portal. Ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________Podpowiedź nr 3 31.01.08, 09:54 www.polonica.net/rejestr_agentow_opozycja.htm www.polonica.net/Raport_o_WSI.htm www.polonica.net/czy_o_taka_Polske_chodzilo.htm a reakcja na obronę afer taka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75008512&a=75084110 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________Podpowiedź nr 5 (poprz nr4) 31.01.08, 10:06 porównaj uczestników "Nocnej zmiany" z rządzącą koalicją i tamtą zemstą za zablokowanie cywilnych "spółek polski-radzieckich" oraz zaniechanie lustracji na wiele lat po "nocnej zmianie". Teraz wszystkie media komcentrują się nie na jakosci rzadzenia i absurdalnym niedołęstwie rządu oraz bezczelnym stawianiu prze koalicję wozu przed koniem czyli racji przestępców nad racjami scigających przestępstwa czy pokazywaniu racji strajkujacych, stawianiu im namiotów, podsyłaniu oczekująch karetek na wypadek omdlenia z głodu, dowożenia kanapek i ciepłej zupy przez panią Waltz, podtrzymywaniu na duchu prostestów przez media i panią Kopacz, Chlebowskiego i Komorowskiego, spotykania sie z zonami przez Pawlaka u płota, ustawianiu Toy-Toy na chodniku al na skargach skrzywdzonego.... Ministra Spraw Zagranicznych.... na prezydenta Polski. Bo przecież prezydent ma nic nie wiedzieć i cicho siedzieć. Czy tak media opisywały strajki przed 21.X.2007r.? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 grzeszysz katolu Haszolski 31.01.08, 10:16 hasz0 napisał: > Ministra Spraw Zagranicznych.... na prezydenta Polski Nie wystawiaj falszywego swiadectwa blizniemu swemu. W Palacu Namiestnika Moskwy buldogi gryza sie pod dywanem. Haszolski z percepcja inaczej jest jedynym, ktory tego nie dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Jako szpieg Foucheta i Ochrany 31.01.08, 10:12 hasz0 napisał: > Kiedy skończyło się? > _________zawłaszczanie demokracji___________ > i zaczął się > _________________putizm__________________? Pisz klarowniej. Juz Ci pisalem, ze za Twoimi durnymi linkami nie bede podazal bo mam tak ustawiona przegladarke, zeby mi sie to nie oplacalo czasowo. Jezeli chodzi o Rosje to ma ona malo wspolnego z demokracja historycznie. W przypadku rosyjskim pisanie o "zawłaszczaniu demokracji" jest swiadomym unikaniem pisania o mafijnym zawlaszczaniu Rosji. Co ciekawe w przypadku przywisla wydaje sie, ze to glowny problem Haszolskiego. Roznica miedzy Polska i Rosja polega na tym, ze Polska ma historyczne tradycje "demokracji szlacheckiej" i zlotej wolnosci wraz z empiryczna ocena tegoz przez rozbiory. Putizm jest godna kontynuacja "centralizmu demokratycznego" dobrze zrozumialego dla rosyjskiego ludu miast i wsi. W tym sensie zgodnie z mentalnoscia Rosjan jest wrecz przywroceniem jedynej zrozumialej dla nich demokracji. Ocenianie innych jest zdecydowanie z trudne dla bywalcow ksenofobicznego grajdolka w Breslau. Piotr I wprowadzal "demokracje" poprzez obcinanie brod bojarom wraz z glowami. A wzory mial najlepsze z najlepszych - holenderskie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______kierunek myślenia dobry. Zmień ino zwrot. 31.01.08, 10:36 PO-chwalam. i Pozdrawiam Rychu7a Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __A linki mówia samymi tytułami.Nie musisz otwiera 31.01.08, 10:38 ć skarzysz się jak Sikorski? choć Ci ułatwiam? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: __A linki mówia samymi tytułami.Nie musisz ot 31.01.08, 10:45 Oto "tytuly" kretyna bez linkow: """ ____________________Podpowiedź nr 3 a reakcja na obronę afer taka: ____ ______________Podpowiedź nr 3 cuś malutko prawda? ale zgadza się z publikowanymi w prasie newsami choć Aquanetowiec Leje-sie ze Szwecji dostaje apopleksji gdy cytuje ten portal. Ktoś wie dlaczego? Re: ______________Podpowiedź nr 2 z GW ______________Podpowiedź nr 1 """ Komunikatywnosc urojen Haszolskiego jest zadziwiajaca. Czytasz sie popaprancu czasami? Zgodnie z Twoim zaleceniem nie otworzylem linkow lecz skopiowalem tfurczosc paranoika. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Dlaczego sam cenzurujesz i narzekasz... na braki? 31.01.08, 11:07 ____ ______________Podpowiedź nr 3 www.polonica.net/rejestr_konfidentow_media.htm cuś malutko prawda? ale zgadza się z publikowanymi w prasie newsami choć Aquanetowiec Leje-sie ze Szwecji dostaje apopleksji gdy cytuje ten portal. Ktoś wie dlaczego? ____________________Podpowiedź nr 3 www.polonica.net/rejestr_agentow_opozycja.htm www.polonica.net/Raport_o_WSI.htm www.polonica.net/czy_o_taka_Polske_chodzilo.htm a reakcja na obronę afer taka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75008512&a=75084110 HASZCZ###############: PORÓWNAJ SWOJE OCENZUROWANE POSTY-KOPIE i prawdziwe z których wiadomo jaką zawierają, znana od dawien dawna - treść! Zachowujes sie jak Sikorski: - skracasz czas (tu tekst) powrotu i narzekasz, ze nie rozumiesz sprawy z winy prezydenta! Ogłaszając publicznie jaki jestes głupi! Sikorski nie wiedział, ze prezydent chciał mieć wiedzę PRZED spotkaniem na Ukrainie? Dyplomata nie rozumie słowa przed i po przemówieniu w Brukseli? Że to nie koliduje? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 percepcja debila Haszolskiego 31.01.08, 13:32 hasz0 napisał: > PORÓWNAJ SWOJE OCENZUROWANE POSTY-KOPIE Mozesz to sobie przeczytac juz w moim poprzednim poscie. Tecznicznie z kopji Ctrl-C, Ctrl-V wykasowalem linki. Wyraznie o tym napisalem. > wiadomo jaką zawierają, znana od dawien dawna - treść! Nie uzurpuj sobie pojecia "tresc" do swoich urojen. Macierewicz ma tabun spraw sadowych za urojenia. > - skracasz czas (tu tekst) powrotu i narzekasz, ze nie rozumiesz Wyraznie Ci napisalem, ze nie rozumiem. Pisze Ci od lat, zebys zadbal o swa komunikatywnosc. Ja zdecydowanie i swiadomie unikam domyslania sie co masz na mysli. To obrona przed debilami na forum. Jak jest niejasne i ja zinterpretuje to mam 100% pewnosci, ze debil napisze, ze zle zinterpretowalem ale debil nie poda prawidlowej interpretacji. Bo jakby u debila moga byc prawidlowa interpretacja? > Sikorski nie wiedział Mam podklamkowego w d.pie. Un ma za maly umyslek aby nie dawac sie nabijac w butelke przez swoj dwor. Ale to jest odwieczny problem ludzi, ktorzy dobieraja sobie na wspolpracownikow takich, ktorzy ich nie przerosna. Podklamkowy nie musi sie osmieszac w Brukseli. Jest dostatecznie osmieszony. Ja na miejscu Sikorskiego demonstracyjnie rzucilbym wszystko i kanalami kryta zabka wioslowal do Warsiawki. Co Sikorski dokladnie zrobil. > prezydent chciał mieć wiedzę PRZED spotkaniem na Ukrainie? Chyba nikt do dzis nie wie czego chcial podklamkowy. Un sam tez nie wie, ale to go nie wzrusza. Panstwo to UN. > Dyplomata nie rozumie słowa przed i po przemówieniu w Brukseli? Mylisz dyplomate z psychiatra. A przed i po ja tez nie rozumiem. Belkoczecie Haszolski. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________Kto debilem? Zastanó się jeszcze1 31.01.08, 13:41 Wiem, że się ocenzurowałeś a pretensje kierujesz do mnie jak Sikorski. Wyraźnie to opisałem. Barier nie robi prezydent ani ja w Waszych móżgach sami sobie je robicie - nadrabiając pychą i pluciem! Jestescie jak blixniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________________Kto debilem? Zastanó się jes 31.01.08, 13:52 hasz0 napisał: > Jestescie jak blixniacy! Z Sikorskim jest mi bardzo nie po drodze. Ale jego kontrast do podkalmkowj fatygantki jest olsniewajacy. Jakim musisz byc debilem aby tego nie widziec gdy mnie porowniujesz z nim. > Wiem, że się ocenzurowałeś Jestes niekomunikatywny. Od lat Ci to pisze. Bredzisz i wynagasz wczytywania sie w kazdy Twoj przecinek. Od lat Ci pisze, ze swiadomie nie bede tak robil. > Wyraźnie to opisałem. Wyraźnie Ci sie tak wydaje. To wlasnie tewoje bredzenie i urojenia. > Barier nie robi prezydent ani ja Belkotek i Bolszewik, slusznie sparowani jak u gnojarka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 masz jakies argumenty debilu? 31.01.08, 10:40 hasz0 napisał: > kierunek myślenia dobry. Zmień ino zwrot A moze sie spytaj swego spowiednika o argumenty co do "zwrotu"? Prawoslawie jest zle dopiero 1000 lat. Do dzis nie zrozumialem dlaczego. Biskup Rzymu nie jest rowniejszy miedzy biskupami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: masz jakies argumenty debilu? 31.01.08, 10:57 Rychu7: "pisanie o "zawłaszczaniu demokracji" jest swiadomym unikaniem pisania o mafijnym zawlaszczaniu Rosji." #:TUTAJ ZMIEŃ ZWROT KIERUNKU! antonim: "zawłaszczanie" - odzyskiwanie! Esencja PrOpagandy anty-PiS. Rozumiesz już? Dotyczyło PiS-u Putynizacja zaś to okereslenie własnie "mafijnego zawlaszczania państwa"! Nie zaprzeczysz, ze spisy jaki linkowałem dowodzą powiązań gospodarki ze starym post-sowieckim systemem. Rychu7: Co ciekawe w przypadku przywisla wydaje sie, ze to glowny problem Haszolskiego. Roznica miedzy Polska i Rosja polega na tym, ze Polska ma historyczne tradycje "demokracji szlacheckiej" i zlotej wolnosci wraz z empiryczna ocena tegoz przez rozbiory. #: i co pozostało powyżej z Twego plucia? "Mój problem" okazał się Twoim! Rychu7: Putizm jest godna kontynuacja "centralizmu demokratycznego" dobrze zrozumialego dla rosyjskiego ludu miast i wsi. W tym sensie zgodnie z mentalnoscia Rosjan jest wrecz przywroceniem jedynej zrozumialej dla nich demokracji. #: centralizm demokratyczny = ? no dalej....jestes blisko. Rychu7: Ocenianie innych jest zdecydowanie z trudne dla bywalcow ksenofobicznego grajdolka w Breslau. Piotr I wprowadzal "demokracje" poprzez obcinanie brod bojarom wraz z glowami. A wzory mial najlepsze z najlepszych - holenderskie. #: Własnie sobie obciąłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat __________skad ten wysyp profesorów bez matury? 31.01.08, 11:51 www.dziennik.pl/wydarzenia/article116824/Rosyjski_szpieg_w_polskim_MSZ_i_wywiadzie.html tresc linku dla R7: rosyjski_szpieg_w_polskim_MSZ_i_wywiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: __________skad ten wysyp profesorów bez matur 31.01.08, 13:40 haszszachmat napisał: > rosyjski_szpieg_w_polskim_MSZ_i_wywiadzie Z fragmentu jaki gdzies zacytowales wynika, ze po 1989 byl kierownikiem komorki polskich sluzb specjalnych odpowiedzialnym za wspolprace z sluzbami rosyjskimi. Zapewne nie zrozumiesz tego ale wiekszej bzdury niz powyzej nie da sie napisac. Jawny "szpieg" to potrafi tylko macierewszczyzna wyartykulowac. Gdybys jeszcze nie wiedzial to wywiady na calym swiecie ze soba wspolpracuja. Jawnie i niejawnie. Handluja informacjami. Przykladowo aby zapobiec wysadzeniu przez Czeczencow daru imienia Stalina dla Warszawy od Narodu Radzieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: __________ 31.01.08, 13:45 link gdybyś wyłączył cenzurę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75090754&a=75104287 szpieg to szpieg niezaleznie na jakim stanowisku przekazywał dane o USA Rosji w czasie gdy bylismy w NATO a nie w Ukł. Warszawskim? Czy odwrotnie? Jak był powinien. a nie w Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Haszolski Tatiany szpieg to szpieg 31.01.08, 13:58 hasz0 napisał: > szpieg to szpieg Od lat Ci tlumaczymy po dobroci, ze Haszolski to szpieg. A Ty masz jakies ale. No widzisz, sam piszesz "szpieg to szpieg". To widac, to slychac, to czuc. > przekazywał dane o USA Rosji Ile sie spoznil autobus pod gmach ONZ. Dane-maciaresku, pelna makabreska. Ty tez masz "kompromitujacy" wytrzeszcz oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: TaaaaK? I co wyszpiegowałem? 31.01.08, 14:27 hasz0 napisał: > że lubisz Czeszki? Nie wiem nie probowalem. Ale sadze, ze gdybym napisal, ze szukam bezpruderyjnej to by sie obrazila za pisanie masla maslanego. We Wroclawiu dla Ruskich szpiegowales techniki plucia na portrety, robienie za pacyne Moczara oraz seksualne obyczaje dzikich styropianow. Zadnej krzywdy nie zrobiles bo Cie Tatiana nauczyla jak unikac ciazy pozawatykansko. Ona jest oficerem prowadzacym Cie za f.uta. Macie dlugie 48-centymetrowe raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: masz jakies argumenty debilu? 31.01.08, 13:16 hasz0 napisał: > Nie zaprzeczysz, ze spisy jaki linkowałem dowodzą powiązań > gospodarki ze starym post-sowieckim systemem. W takim stanie jakie je prezentujesz niczego nie dowodza. Jestes beznadziejny. Linkujesz linki do linkow, tak ze sie odechciewa dociekac co Cie poj.balo. Po 45 latach wspolpracy w RWPG teza o powiazaniach z gospodaka sowiecka nie jest odkrywcza. Teza, ze Rosjanie maja u nas swa agenture tez nie jest odkrywcza. Ja dziwilbym sie, gdyby nie mieli. Dziwi mnie takze jak Ty piszesz o jakichs ruskich szpiegach. To dowodzi jedynie szczytow braku profesjonalizmu wspolczesnych polskich kontrwywiadow. Sprawdz moze najpierw na czym polega profesjonalne dzialanie sluzb specjalnych. Banalna podpowiedz, nie polega na organizowaniu konferencji prasowych. > #: i co pozostało powyżej z Twego plucia? Sukces Korei Poludniowej, czego nie pojmiesz. > centralizm demokratyczny = ? no dalej....jestes blisko. To Wy Haszolski jestescie daleko. Tisze jediesz, dalsze budiesz. > Własnie sobie obciąłeś! Was Towarzyszu Haszolski Matuszka Rossija niczego nie nauczyla. Z miastascie a d.pascie. Tytul pozostaje tym bardziej aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czemu nie Chin? 31.01.08, 13:39 R7: Sukces Korei Poludniowej, czego nie pojmiesz. #: kapitalizm zadekretowano komunistycznie w Chinach bez Sorosa a w Korei rządy zapewniają pełne zatrudnie nie ograniczają wielkości produkcji ani nie pytają Brukseli o limity Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Czemu nie Chin? 31.01.08, 13:45 hasz0 napisał: > kapitalizm zadekretowano Wzorzec Korei Poludniowej byl znany nawet juz w 1980/81. Kapitalizm w fabrykach w gulagach na bagnetach "narodow milujacych pokoj i "demokracje"". Szczegolnie odwiecznie miluja bananowe kanonierki wspolczesnie w Iraku i Afganistanie. Ciesz sie, ze sklerotycy nie wpadli na ten pomysl w 1980 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: _______________________Test Hasza ___________ 31.01.08, 13:50 Zawlaszczana demokracja jeszcze odzyskuje swoja independentna pozycje. Dzieje sie tak od dnia wyborow do Sejmu i Senatu. Fiutizm zaczal sie z dniem ogloszenia wynikow poprzednich wyborow parlamentarnych i prezydenckich. Obecnie fiutizmem nazywamy polityke Lecha K. jak najniesluszniej nazywanego prezydentem Polski. hasz0 napisał: > Kiedy skończyło się? > > _________zawłaszczanie demokracji___________ > > Kiedy zaczął się > > _________________fiutizm__________________? > Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _______________________Test Hasza ___________ 31.01.08, 13:56 R7 Ci odpowiedział: - "bredzenie i urojenia." Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Odpowiedzial tobie n/t twojego zaangazowania w.. 31.01.08, 14:02 ..prezydencki fiutizm. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zaangażowanie w krytykę przerwania ekshumacji i 31.01.08, 14:06 włążenia w du'pę USA po "świńskim offsecie" z cena za tarczę? Hipokryzja Cię zżarła do cna. Nie angażujesz się w wypuszczanie przestępców, obronę Sawickiej i niespełnianie cudów kosztem ryzyka wielkich strat na granicach Unii i smierci biedniejszych rodaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to zalozyl PiS w budzecie na 2008 31.01.08, 14:29 hasz0 napisał: > i smierci biedniejszych rodaków ? Tak przewidzial dla "dziadow" Najwiekszy Strateg Zaliborza. Aby "spieprzyli". Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______I jak tam test, Haszu? Wypdał dla Rycha7 i 31.01.08, 16:27 innych tak sam nie będę tych ocen przytaczał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75098401&a=75112789 Rychu musi sobie załozyc autocenzurę )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______może powonien tez pójsc do okulisty oprócz 31.01.08, 16:30 tego specjalisty którego mu jego podswiadomość od dawna podpowiada? Nie widzi kolejności? -----------> Nikt poza toba samym skuteczniej nie dowodzi, ze.. - marouder.eu 31.01.08, 14:01 _________kontrargument godny prominentów PO/n - hasz0 31.01.08, 14:02 Re: _________kontrargument godny prominentów PO/n - rycho7 31.01.08, 14:19 ___Sam się zrobiłeś DEBIlem bo odp dla maroudera/n - hasz0 31.01.08 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: _______I jak tam test, Haszu? Wypdał dla Rych 31.01.08, 16:58 Aha. A jakiego rodzaju był to test? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________Takiego (posłuże cytatem Uchachanego) 31.01.08, 20:22 To oczywiste, że Macierewicz naruszył normy życia uchachany 31.01.08, 18:43 Odpowiedz politycznego w III RP . Przecież tylko idiota mógł twierdzić, że po latach najpierw totalitaryzmu a później autorytaryzmu dawni beneficjenci systemu przenieśli do demokracji jakieś swoje bandyckiej natury powiązania ukrywane przed wzrokiem opinii publicznej . I powiązania te trzeba porwać i zdekomponować jakimikolwiek metodami, choćby poprzez lustrację, dekomunizację i dezubekizację, bo w przeciwnym razie tworzą one sieć swoistego "państwa podziemnego", w którym określają funkcjonowanie sporej części gospodarki, polityki i mediów . I nie ma ta część nic wspólnego z wolnym rynkiem czy wolnymi mediami: raczej z mafią, którą tworzą szczęśliwi beneficjenci tego matrixa . Natomiast człowiek inteligentny, elitarny, czytający GW i Polityke wie doskonale, że to nieprawda; Ot, był sobie ten totalitaryzm, władza co jakiś czas upuszczała krwi motłochowi jak się zaczynał stawiać (lub jak go podpuściła do stawiania się dla przeprowadzenia jakichś rozgrywek w swoim własnym łonie), mimo tego totalitaryzmu była autentyczna opozycja, władzy jakoś rura zmiękła, porozumiała się z tą opozycją i nagle...: ŁUBUDU! SRUU...! DUP! PIERDUT!! Z magmy podupadającego socjalizmu wynurzyła się niczym Afrodyta z piany morskiej tudzież deus ex machina ŚWIEŻUTKA, GOTOWA, MNIAMUŚNA I UFORMOWANA Demokracja, W której rozdano już wszystkie role: kto jej filarem - dawni władcy i dawni opozycjoniści - tyle że NIE WSZYSCY , kto zagrożeniem - ci opozycjoniści, którzy nie zmieścili się do pierwszej puli i wszystkie inne siły wyrosłe w międzyczasie) a największym problemem byli ci, którzy się na taki obraz nie godzili i domagali się zlikwidowania tej reglamentacji . Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Aha. Tak tylko pytam, 31.01.08, 20:43 bo najpierw podejrzewałem, że (wskutek jakiejś pomyłki) pokonywałeś test ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zaciażył Rychu7 i obrodził urojeniami 31.01.08, 20:50 wziętymi z mediów a przypisał je mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dobrze podejrzewałes 31.01.08, 21:06 jaceq napisał: > test ciążowy. Haszolskiemu nieznosnie ciazy pustka jego czaszki. On testowal to ciazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________Majaki majakowskie_________________ 01.02.08, 09:45 Przeczytaj sobie Patentowany Ośle z jakiego powodu jesteś takim chamem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75098401&a=75140399 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________I co? 01.02.08, 09:57 dla jednych bajońskie dochody a dla drugich grosze? ceny irlandzkie a zarobki ukraińskie? bezprawne oczekiwania "kapitalistow" spełniane a łamanie prawa wobec pracowmików akceptowane? wolny rynek medyczny dla "lodziarzy" a restrykcje i kwoty unijne dla schorowanych? Historyk Gross z wykształceniem socjologa komunistycznnego dla potrzeb holocaustu a potępienie dla Strzembosza, Nowaka, Szczęśniaka, Nowaka, Chodakiewicza? Bohaterom programów Jaworowicz prawo Kaduka a aferałom oligarchii prawo Ćwiąkalskiego? Ziobrze zarzuty Sawickiej? i Macierewiczowi Widacki? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ______________I co? 01.02.08, 16:07 hasz0 napisał: > dla jednych bajońskie dochody a dla drugich grosze? Po to skakales bez tyn plot. Kubanczycy sa jednak cwansi od sarmackiego cwoka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______________Majaki majakowskie____________ 01.02.08, 16:05 hasz0 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75098401&a=75140399 Powtorze Ci przyglupie, ze za Twoimi linkami nie zamierzam podazac. Utrwal to sobie. Masz cos to pisz otwartym tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Tadziu 02.02.08, 13:28 pamiętasz swój płacz na strajki za czasów PiSu i wskazywanie palcem winnych ich organizacji? Wiadomo było kto knuł przeciw PiSowi. Powiedz mi w takim razie , kto obecnie stoi za strajkami? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Dziwne to i niesprawiedliwe, że obrażony chłopiec 02.02.08, 14:04 zderzył się z realem. Cuda cuda Panie. Tyle,że PiS nie podburza na drogach i szpitalach i w kopalniach widziałeś ich tam? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _Dziwne to i niesprawiedliwe, że obrażony chł 02.02.08, 14:24 hasz0 napisał: > zderzył się z realem. > > Cuda cuda Panie. > > Tyle,że PiS nie podburza na drogach i szpitalach i w kopalniach > > widziałeś ich tam? ale ktos musi za tymi strajkami stać...!!! toz to Twoja teoria spiskowa. Zobacz do tego jak te strajki się mnożą. Znasz powód? Bo ja tak. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 +++++++++++Dużo się nauczyłeś od swego idola-ćwoka 02.02.08, 14:52 najpierw przypisujesz mi swe urojone majaki a potem z nimi dyskutujesz. AG: > toz to Twoja teoria > spiskowa. Zobacz do tego jak te strajki się mnożą. Znasz powód? > Bo ja tak. #: I nic ci nieprzeszkadza, że pokazuję różnicę w zachowaniach PiS i PO - apele o nieposłuszeństwo, wzywanie do strajków, "rozmowy" antyrządowe ze strajkującymi, Toy-toye, namitoty, bufety bufetowej , oczekujące karetki i festiwal prgramów TVP zacietrzewienie dziennikarzy a dziś? co dzień słyszę strajki wygasają, wrócili do pracy, sytuacja się normalizuje ...skracają się kolejki itd. tylko potem się dowiaduję, że strona związkowa nie podpisała porozumienia płacowego. Oslepłeś i ogłuchłeś? A cyrk z laptopem ? Podtrzymywana krzywo obudowa pokazywana kilka dni? Choć jak ja zobaczyłem zamnknięta na sec przez nieuwagę było tylko lekkei wgniecenie gdzie to WALENI MŁOTEM O KTÓRYM SIĘ TYLE NACZYTAŁEM? Min ma się ajmowac takim"przestępstwem"? I zagłuszaniem komórek w gabinecie premiera? To można w czasie rozmowy mieć włączoną komórkę w kieszeni i kompromitowac na zywo premiera? Ma nie być zagłuszania? Kiep jesteś andrzejku z podwórka tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: +++++++++++Dużo się nauczyłeś od swego idola- 02.02.08, 15:13 oj mój nadinteligentny Tadziu no któż stoi za tymi strajkami? hę? A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 albo Zdrojewskiego - co z nim? zły dla Tuska? 02.02.08, 18:30 AKTUALNOŚCI Macierewicz: Pod rządami Reszki SKW działa bezprawnie Według byłego szefa Służby Kontrwywiadu Wojskowego Antoniego Macierewicza, pod rządami pełniącego obowiązki szefa tej służby pułkownika Grzegorza Reszki, prowadzi się bezprawne postępowania przeciwko funkcjonariuszom kontrwywiadu wojskowego. Poseł PiS powiedział, że wszczęto 6-7 postępowań dyscyplinarnych i kontrolnych www.asme.pl/120119140469341.shtml Odpowiedz Link Zgłoś