webaholic 26.02.08, 01:29 nic nie wyniosła z nauk idola? Bo Stalinowi ręka nigdy nie drżała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Gdzie okrąglak? Siwej reka drgnęła? 26.02.08, 01:53 webaholic napisał: > nic nie wyniosła z nauk idola? Bo Stalinowi ręka nigdy nie drżała. > > dajcie spokoj na razie spotykamy sie na moim blogu az nie wymyslimy dalszych krokow. pelno jest mozliwosci w necie i to bez opieki idiotow szkoda czasu na te ich stalinowskie dyrektywy i plucia jakis zapyzialych troli. tu siedzi klika kolesiow,ktorzy uwazaja,ze posiadaja swiat i kazdy im sie powinien klaniac. mnie juz te zabawy w ciuciubabke znudzily,bo jak wypelnisz jedno polecenie to cie na drugim zagna,a te ich bzdety ,ktorymi zaslaniaja sie jak kazdy tchorz, osobiscie mnie juz przestaly interesowac. wpadne pare razy pobawic sie,ale nie mam ochoty marnowac czasu na tych,ktorzy mego czasu nie sa warci. jeszcze raz tchorze pokazli,ze boja sie PRAWDY i boja sie konkurencji,bo ta jest zabojcza dla nich. nowe forum juz powstaje,tylko info nie bedzie tu postniete,bo nie mam ochoty na szmelc zza sciany,by mnie sledzil i podwachiwal. sprawdz e-mail bo tak bedziemy sie komunikowac pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Witaj Vicky 26.02.08, 02:15 Co za banda niedorozwojów, wycinanie konkurencji to było dobre za stalina, ale teraz stosuje bardziej finezyjne metody na udowodnienie swojej racji. Oni tkwią w latach 40 i 50. Albo w buszu w Afryce tam też sie kasuje niewygodnych gości. Moja praca wymaga ode mnie aktywności intelektualnej męczące czasami ale przynajmniej chleb przez mnie zarobiony nie smakuje jak gó.. P.S Bede sprawdzac poczte, pisz czesto) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Witaj Vicky 26.02.08, 02:26 webaholic napisał: > Co za banda niedorozwojów, wycinanie konkurencji to było dobre za stalina, ale > teraz stosuje bardziej finezyjne metody na udowodnienie swojej racji. Oni tkwią > w latach 40 i 50. Albo w buszu w Afryce tam też sie kasuje niewygodnych gości. > Moja praca wymaga ode mnie aktywności intelektualnej męczące czasami ale > przynajmniej chleb przez mnie zarobiony nie smakuje jak gó.. > P.S Bede sprawdzac poczte, pisz czesto) bo to sa ludzie stalina i ta mentalnoscia chca zawojowac swiat. nikt ci jasno nie powie co mozesz a czego nie,ale jak jakiegos tam kopniesz za bardzo to od razu caly eretz dzwoni,ze gwalt im sie dzieje a admini na bacznosc salutuja. znudzilo mnie to juz bo nie znosze kneblowania geby w taki sposob. pojdz na dowolne fora a poczytasz 10 razy bardziej smiale wypowiedzi a tu to jak w domu starcow:kazdy musi tylko jedna herbatke pic o jednym smaku,inaczej juz kogos obrazisz a agora nie moze tego zniesc,ze ktos wypowiada sie inaczej niz ci dobrodzieje. co za ciemnogrod,nic dziwnego ,ze im poczytnosc spadla a na tych forach to juz tylko siedza oplacani przez nich naganiacze i agenci propagandy syjonistycznej. reszte wywialo. wlasnie cos wynalazlam i testuje jak dziala. dam ci znac w e-mailu,bo tych szambelanow to mam doscniech sie tu zacmojaka na smierc tym falszem,jedynie kto je kupi to oni sami Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Witaj Vicky 26.02.08, 03:22 zamknęli okrąglak, straszą, że zamkna aqua, nudą zaczyna tu wiac. W końcu wszyscy pójdą w długa a siwa z fabryki wywalą. Nie wie jeszcze, ze na wszystkim poza kasowaniem postów na forum trzeba sie znac. Wykopać rów tez trzeba umiec Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Witaj Vicky 26.02.08, 03:26 webaholic napisał: > zamknęli okrąglak, straszą, że zamkna aqua, nudą zaczyna tu wiac. W końcu > wszyscy pójdą w długa a siwa z fabryki wywalą. Nie wie jeszcze, ze na wszystkim > poza kasowaniem postów na forum trzeba sie znac. Wykopać rów tez trzeba umiec a niech zamykaja co chca. w koncu jak ma sie tu propagoawac tylko badziewie,ktore dana roznosi po forach to to dobre jest dla 5 jej paziow,ale nie dla swiata. sprawdz e-mail bo wlasnie cos testuje. moze sie skrzykniemy i wyjdzie. na agore szkoda czasu,te ich gry sa dobre dla jakis bezpanskich kojotow,ale ja zyje w innym kraju niz pan mycnik nie mam ochoty na komusze cugle. nie po to wyjechalam z tego raju by sluchac sie jedenego,ktoremu chyba film sie zacial. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 hahahahahaha....... 26.02.08, 09:36 ale sie usmialam rochellinko..... poszlam sprawdzic twoj blog... dumnie pisze 4 komentarze.... z tych 4 komentarzy to 3 wpisy niejakiej narayan, z ktorego jeden wycielas, w ramach twojego twierdzenia, ze "polecam salon24,gdzie takiej stalinowskiej cenzury nie uswiadczysz lub inne blogi", i twoja odpowiedz tej narayan, bez bluzgow oczywiscie, czystym, arystokratycznym francuskim: "jakiego nieszczescia na ryju koszerny? mamy juz nowe forum spoko ,ale niestety nie przesylam zaproszen do was. zapamietaj sobie jedno koszerny cieciu -NIGDY nie bede cierpiala z powodu bycia odrzucona przez wasz chlam,to jest dla mnie zaszczyt nie porazka. porazka jest sprzedawanie swej dupy za nic a to robi cala wasza koszerna banda od lat. zapraszam na mordobicie bez waszych przyjaciol z gie wu a zobaczymy jaka macie odwage ciule. nie krepujcie sie tchorzyki jedne.jedno co potraficie to sledzic niewygodnych na wlasnym gruncie a juz na innych plaszczyznach to was strach oblatuje. a jesli chodzi o komunikacje to zrobilo to pare osob prywatnie a tylko was juz swedzi tylek by zaczac rozrobe na forach,ktore kontrolujecie. nic z tego na ryju.cheers" vicky-swiatjestokragly.blogspot.com/2008/02/tchorze-z- agory.html ciebie podwachiwac nie trzeba, rochellinko.... wanjajesz juz z odleglosci kilku kilometrow... Odpowiedz Link Zgłoś
viccky_17 Mentalnosc prostytutki 26.02.08, 12:13 vicky17 napisała: porazka jest sprzedawanie swej dupy za nic... Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Mentalnosc prostytutki 26.02.08, 13:59 Vicky tak to już jest - niektóre kobiety zabiera sie najpierw na kolacje, a niektóre od razu klepie sie po tyłku Żeby nie było zbyt szowinistycznie, to od kobiet zalezy własnie Odpowiedz Link Zgłoś
horrowitz oj tak tak 26.02.08, 15:17 viccky_17 napisała: > vicky17 napisała: > porazka jest sprzedawanie swej dupy za nic... Już ty najlepiej o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Gdzie okrąglak? Siwej reka drgnęła? 26.02.08, 12:33 webaholic napisał: > nic nie wyniosła z nauk idola? Bo Stalinowi ręka nigdy nie drżała. Komunisci nauczali, ze cenzura jest potrzebna, aby narod nie zbladzil z jedynej slusznekj drogi. "Demokraci" z GW podazaja wytyczona przez towarzyszy droga Odpowiedz Link Zgłoś
melord Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 12:44 gruba szlag trafi...una to lubi i innch koszernych chudzielcow tez Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 12:51 alez bambusik..... dlaczego mnie ma szlag trafic???? mnie tylko szlag trafial, jak masa ludzi czytala ta wasza antysemicka, wulgarna produkcje... jak pojdziecie na jakis blog, albo nawet na forum, na jakim nie tylko nie ma polakow, ale i polacy nie czytaja, to piszcie co chcecie w jezyku polskim.... nikt was nie zrozumie, i nie bedziecie psuc polsce i polakom ich imienia... bo chyba nie myslisz, ze bedziecie pisac ze soba po angielsku? zerowiec nie umie. po polsku to on tez richtig nie umie, ale nicha... jakos, choc z trudem, mozna go bylo zrozumiec.... forumy gw czyta duzo, duzo ludzi... tak ze dobrze, ze was nie ma tutaj wiecej... )))) schadenfreude rozumiesz? git..... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 12:58 dana33 napisała: nikt was nie zrozumie, i nie > bedziecie psuc polsce i polakom ich imienia... bo chyba nie myslisz, > ze bedziecie pisac ze soba po angielsku? Skoro troszczys sie tak bardzo o dobre imie Polakow, to dlaczego ksiazki Grossa nie krytykowalas? Mysle, ze przejezyczylas sie, chodzilo ci o dobre imie Zydow,nieprawdaz dana? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 13:15 cyniolek..... dobre imie zydzi maja od wiekow..... a co do grossa, to co mam krytykowac, jak nie czytalam? a to co czytalam O ksiazce, to wiem, ze fakty jakie podaje sa udokumentowane. ja nie zmieniam historii, to wy to robicie. ze nie zawsze ladna? nu, tak juz jest. nie tylko polska ma nieladna historie w czesciach, israel tez ma, francja tez ma, usa tez ma. tylko ze w usa, francji i israelu to sie o tym mowi. w polsce sie probuje zmieniac fakty, przynajmniej niektorzy probuja... jest tez dosc polskich, czystych etnicznie historykow, ktorzy podaja te same fakty, co gross.... jakos na tamtych tak nie napadaliscie.... nu, trudno kazdego oskarzac, ze pluje na polske, bo jest zydem. a gross wg halacha zydem nie jest wogole, bo matke mial nie zydowke... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:02 dana33 napisała: > czytalam O ksiazce, to wiem, ze fakty jakie podaje sa udokumentowane. > ja nie zmieniam historii, to wy to robicie. ze nie zawsze ladna? nu, musiałas dana czytać, ze udokumentować tych pierdniec grossa nie potrafi on własnie nie tylko polska ma nieladna historie w czesciach, > israel tez ma, francja tez ma, usa tez ma. tylko ze w usa, francji i > israelu to sie o tym mowi. Co sie mówi? O koniuchach? czy o Morelu? A moze o bagsiku ? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:04 dana napisała , co gross.... jakos na tamtych tak nie napadaliscie.... nu, trudno kazdego oskarzac, ze pluje na polske, bo jest zydem. Żydem? Matka tego kmiota Polka była! A widzisz dama, miałaby meża polaka to by grocha nie było własnie, i jego wypocin i przystojniejszy by był Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 13:00 wasza antysemicka?? co powiesz o SWOJEJ antysemickiej postawie kiedy w prawie kazdym poscie psy wieszasz na Palestynczykach-semitach nawet jak wam kassamy na pustynie strzelaja na wiwat to sa rowniez semickie......antysemitko Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 13:19 bambusik...... ty wyjatkowo pusty bambusik.... ja nie wieszam psow na kazdym tzw. palestynczyku.... tylko na tych terrorystach, co to walcza rzucajac z premedytacja rakiety na cywilow israelskich... ale rozumiem, ze dla ciebie to kazdy tzw. palestynczyk jest terrorysta, jesli tak piszesz. nu, to ty powiedziales. ja mowie tylko, ze 80% jest terrorystami... daje margines dla normalnych tam.... tak, tak, na pustynie... wczoraj spadl jeden na schron z ludzmi, a drugi kolo szkoly, ciezka raniac 10-letniego chlopca, ktoremu po dlugiej operacji uratowano reke, bo by inaczej jej nie mial... spadaj bambusik, bos nie tylko pusty ale i odrazajacy wprost.... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 13:38 dana33 napisała: > tak, tak, na pustynie... wczoraj spadl jeden na schron z ludzmi, a > drugi kolo szkoly, ciezka raniac 10-letniego chlopca, ktoremu po > dlugiej operacji uratowano reke, bo by inaczej jej nie mial... a coz to schrony u was buduja kiedy "rakieta" zrobiona z rury kanalizacyjnej jest zagrozeniem... wspolczuje ci dana siedzenia w takim nedznym schronie...wazne ze macie tam internet bez ktorego dostalabyc chyba kota...nie? ten chlopak powinien byc w szkole....nie obok ilu podobnych chlopakow IDF ma zamiar odstrzelic po drugiej stronie muru w ramach rewanzu?...terorystow ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:09 dana33 napisała: > bambusik...... ty wyjatkowo pusty bambusik.... ja nie wieszam psow > na kazdym tzw. palestynczyku.... tylko na tych terrorystach, co to > walcza rzucajac z premedytacja rakiety na cywilow israelskich... ale > rozumiem, ze dla ciebie to kazdy tzw. palestynczyk jest terrorysta, > jesli tak piszesz. nu, to ty powiedziales. ja mowie tylko, ze 80% > jest terrorystami... daje margines dla normalnych tam.... A ci normalni to skorumpowani, którym okupacja izraelska nie przeszkadza? > > tak, tak, na pustynie... wczoraj spadl jeden na schron z ludzmi, a > drugi kolo szkoly, ciezka raniac 10-letniego chlopca, ktoremu po > dlugiej operacji uratowano reke, bo by inaczej jej nie mial... > spadaj bambusik, bos nie tylko pusty ale i odrazajacy wprost.... za to ty dana jestes urocza, chcecie mieć spokój z smitami to musicie wreszcie ten kraj im oddac i przestać powoływać sie an farmazony o tym, przez 5 lat 5 tysiecy lat temu tam mieszkaliście. Jakby wszyscy rozumowali w ten sposób to o Israel walczylibyście teraz z Włochami np Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:36 jasne oddać im kraj,a oni sami na poniewierkę a może najlepiej,żeby ich w ogóle nie było jak się niektórym marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:40 ariadna-enta napisała: w ogóle nie było > jak się niektórym marzy. Podobno Madagaskar nadal jest aktualny, Antarktyda to ziemia niczyja Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 14:58 cięzki masz dowcip sam jedż na Antarktydę. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 15:41 ariadna-enta napisała: > cięzki masz dowcip > sam jedż na Antarktydę. Dobry pomysł, wyskoczyc na Antarktydę w celach badawczych, zobaczyć zorzę polarną. Potem wrócić do mojej ukochanej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
horrowitz Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 15:19 melord napisała: > gruba szlag trafi...una to lubi i innch koszernych chudzielcow tez jak myślisz ,ile vicky ma tych kroków ? 3? 4? a to ci dopiero zagadka biologiczna )))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 15:52 horrowitz napisał: > jak myślisz ,ile vicky ma tych kroków ? > 3? 4? a to ci dopiero zagadka biologiczna )))) )))))))))))) nie moglam sie oprzec-tez co najmniej dwuznaczne ciekawi mnie jeszcze,czy wszystkie kroki vicky sa rozmieszczone rowno w lini prostej Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 16:04 szczesciara.33 napisała: > horrowitz napisał: > > > jak myślisz ,ile vicky ma tych kroków ? > > 3? 4? a to ci dopiero zagadka biologiczna )))) > > )))))))))))) > nie moglam sie oprzec-tez co najmniej dwuznaczne > > ciekawi mnie jeszcze,czy wszystkie kroki vicky sa rozmieszczone > rowno w lini prostej Ty sazzęsciara masz pewnie w poprzek, to charakterystyczne dla tej nacji i stad też chów wsobny. Ewolucja was skazała na zagłade Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Vicky gdzie nastepny krok? 26.02.08, 16:06 horrowitz napisał: > > jak myślisz ,ile vicky ma tych kroków ? > 3? 4? a to ci dopiero zagadka biologiczna )))) Byłoby prościej jkabyś nie rzucał w szkołe kamieniami, zawsze mozna zapłacić pani i poprosić,zeby sie rozebrała. Nie bedziesz się tak wtedy publicznie wygłupiał Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 vitalia robi sie chlopem 26.02.08, 16:56 horrowitz napisał: > > > jak myślisz ,ile vicky ma tych kroków ? > 3? 4? a to ci dopiero zagadka biologiczna )))) jest vitalio mala roznica miedzy krokiem a kroczem,ale za to nie ma zadnej rownicy miedzy nickiem vitalia a prostytucja slowna z ktora ten nick sie kojarzy.a jak widac danutka i vitalia tak sie wstydza swego kroku na tym forum,ze musialy przywdziac nowe nicki dla niepoznaki,albo juz tak sie zatracily ze szczescia,ze zamienily sie w jedno smierdzace g... faktycznie tys lady od szaletow o pieknym nicku 1000 klozetow.chyba ktos bedzie mial nowa inspiracje by ciebie malpowac. melordzie sprawdz e-mail,bo jak widac tu eretzkie kible wybily i koszerne baby dostaja jak zwykle fiola na czyjs temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: vitalia robi sie chlopem 26.02.08, 17:36 rachelka skoro tak o szaletach i g..wnie lubisz nawijać to widocznie lubisz przebywać w takich miejscach co widać,słychać i czuć aż za nadto po kazdej twojej obecności na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Vicky 26.02.08, 20:01 nie ma u mnie poczty od Ciebie!! Moze proletariuszki w przerwie miedzy chichotaniem z robolami a bronowaniem uniemożliwiły nam wysyłanie korespondencji. Spróbuj jeszcze raz także z innego konta. Jesli się nie uda mam gg Maglary, napisze do niej Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Vicky 26.02.08, 21:46 jasne wehabolic proletariuszki gawędzące z robolami mają plecy i znajomości gdzie trzeba i wpuściły wirusa do twojej poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 26.02.08, 21:48 webaholic napisał: > nie ma u mnie poczty od Ciebie!! > Moze proletariuszki w przerwie miedzy chichotaniem z robolami a bronowaniem > uniemożliwiły nam wysyłanie korespondencji. Spróbuj jeszcze raz także z innego > konta. Jesli się nie uda mam gg Maglary, napisze do niej poslij na moje konto e-mail,bo poslalam ci pare e-maili i az dziwne,ze nic nie doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś