absztyfikant 28.02.08, 18:20 Dla Aquanetarian: www.youtube.com/watch?v=aH11IfeVmU0 I takze cos dla moich "ulubiencow": www.youtube.com/watch?v=hKZEo6d-ypc Witam i melduje, ze wrocilem na kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesciara.33 Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:19 prawie godzina minela a tu pierwsza przyszla cie przywitac szczesciara nie sadz jednak Absztifikancie,ze inni Aquanetarianie cie ignoruja. po prostu zamozwancze szczesciary po wariacku witaja z usmiechem kazdego 'nowego nieznajomego' to chyba z braku zrownowazonego rozeznania kto swoj a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:25 Serwus Szczesciaro, mam jakies takie dziwne i nieodparte wrazenie, ze skads sie znamy Zycze Ci milego czwartku, ktory sie juz niestety nieuchronnie konczy Pozdrawiam muzycznie: www.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14 Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:32 absztyfikant napisał: > Serwus Szczesciaro, mam jakies takie dziwne i nieodparte wrazenie, > ze skads sie znamy Zycze Ci milego czwartku, ktory sie juz > niestety nieuchronnie konczy lubie koncowke czwartkow. polubilam bohatera czwartkowego serialu "dr.House" mam z nim cos wspolnego nawet dwie wspolne cechy. brak mi tej jednej,najcenniejszej. nie jestem wybitna specjalistka w diagnozowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:33 Nie ogladam TV od 2005 roku, wiec nie wiem kto on zacz Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:41 absztyfikant napisał: > Nie ogladam TV od 2005 roku, wiec nie wiem kto on zacz > jego osobowosci nie da sie opisac,przynajmniej ja nie potrafie. lubie tego goscia,choc ma wokol samych wrogow swojej nietuzinkowej osobowosci.gdyby nie byl najlepszym diagnosta caly szpital by glosowal za jego wyrzuceniem z pracy.a baby go kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Ave Aquanet! 29.02.08, 08:12 absztyfikant napisał: > Wampir energetyczny? > odwrotnie stworzyl zespol lekarzy,ktorzy bez niego...byliby tylko konowalami zwyczajnymi Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Ave Aquanet! 28.02.08, 19:36 absztyfikant napisał: >Pozdrawiam muzycznie: > <a href="www.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14" wybrales najlepiej jak chyba mozna bylo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sporo sie dzialo jak mnie nie bylo ;-) 28.02.08, 19:28 Wlasnie przeczytalem szczegolowy raport, ktory dla mnie przygotowano Same sukcesy Tutaj muzyczny komentarz: www.wrzuta.pl/audio/uO8DOUxXOw/mala_apokalipsa P.S. Tez sie ciesze, ze Cie widze Ariadno Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Sporo sie dzialo jak mnie nie bylo ;-) 28.02.08, 19:30 trzymamy tu rękę na pulsie.) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sporo sie dzialo jak mnie nie bylo ;-) 28.02.08, 19:32 Nomen omen "Pulsie")))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Absztyfikant, zdiagnozowalem twoj stan 28.02.08, 22:49 Absztyfikant, zdiagnozowalem twoj stan. Jest to faza maniakalna bipolar depression( manic-depressive). Bierz chlopie leki bo bedziesz mial twarde ladowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Ave Aquanet! 29.02.08, 01:10 absztyfikant napisał: [...] Dziękuję za to pozdrowienie Odpowiedz Link Zgłoś