Gość: Obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 13:02 Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 18:21 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. > Ohyda. Józefie Pollaku Zawadzki - miej choć trochę odwagi. Honoru nie masz i nie miałeś, konfidencie bezpieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Na "honor" Kiszczaka - czlowieka "honoru" IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 18:26 Obiektywny nie przyganiaj innym! Wyspowiadaj się lepiej ze wszystkich swoich nicków. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Na 'honor' Kiszczaka - czlowieka 'honoru' 01.09.03, 18:29 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Obiektywny nie przyganiaj innym! Wyspowiadaj się lepiej ze wszystkich swoich > nicków. Przed chwilą ostrzegłem kogoś, że dyskutuje właśnie z nim (w wątku pojawił się w kilku swoich wcieleniach). Jak widzisz, na reakcję nie trzeba było długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Na 'honor' Kiszczaka - czlowieka 'honoru' 01.09.03, 18:30 pollak napisał: > pojawił się w kilku swoich wcieleniach). Jak widzisz, na reakcję nie > trzeba było długo czekać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7723384&a=7740354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak boli cie zboczal, stary ubeku, jak się słowo prawdy o tobie napisze? 01.09.03, 18:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Haha, Obiektywny Bucu, podpisz się swoim nazwis- IP: *.icm.edu.pl 01.09.03, 18:25 kiem. Wstydzisz się swojego Siwiński? Haha, Mamucia Kupo. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 03.09.03, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Ja bym raczej podążał tym tropem 01.09.03, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7613050&a=7642852 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast a może polisham, to ten sam poziom IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: a może polisham, to ten sam poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:30 "Józef Zawadzki" to "pollak" ! polisham jest o wiele bardziej inteligenty od Józia pollaka Zawadzkiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Pies mylera Obiektywny znow w akcji!!! IP: 212.14.60.* 02.09.03, 12:17 I tym razem stary SB-ek Obiektywny puszy sie, bo oto wytropil i zdemaskowal nastepnego wroga polskiej lewicy komunistycznej i swego wodza l.mylera Gratulacje! nie ustawaj w pracy dochrapiesz sie niedlugo moze stanowiska astepcy kapusty - rowniez bojownika o te jedyna prawdziwa prawde! P.S. Nie jestem fanem jozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Ja "jokastym" tylko się podcieram ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 13:02 Nie pytajcie jak to wygląda - bo nie wiem. Po wypróżnieniu się chwytam "jokastego" swą prawą dłonią i starannie wycieram sobie nim okolice odbytu. Po czym spuszczam "jokastego" do kanalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny "pollak" jest o wiele głupszy od "Zawadzkiego" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 13:12 "pollak" to b. konfident. Niegramotne toto. I jedyne co potrafi to pisać donosy. Jak to ubecka kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Subiektywny Obiektywny,Obiektywnym Bucem jest. IP: *.icm.edu.pl 02.09.03, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: Subiektywny Obiektywny,Obiektywnym Bucem jest IP: 212.14.60.* 02.09.03, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny "jokasty"służy mi (wiernie) do podcierania się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 14:04 Nie pytajcie jak to wygląda - bo nie wiem. Po wypróżnieniu się chwytam "jokastego" swą prawą dłonią i starannie wycieram sobie nim okolice odbytu. Po czym spuszczam "jokastego" do kanalizacji. Obowiązkowy "jokasty" wydostaje się ze zrzutu ścieków i po dokonaniu zabiegów higienicznych zgłasza pokornie gotowaość do powtórnego wykorzystania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 'jokasty'służy mi (wiernie) do podcierania si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 15:48 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Nie pytajcie jak to wygląda - bo nie wiem. Po wypróżnieniu się > chwytam "jokastego" swą prawą dłonią i starannie wycieram sobie nim okolice > odbytu. > Po czym spuszczam "jokastego" do kanalizacji. > > Obowiązkowy "jokasty" wydostaje się ze zrzutu ścieków i po dokonaniu zabiegów > higienicznych zgłasza pokornie gotowaość do powtórnego wykorzystania. "pollak" obraziłeś się ruro ? Przecież ty nie masz honoru ! Mogę ci sprzedać "jokastego". Będzęiesz się z nim całować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Kolektywny! Nikt z toba nie chce gadac debilu! IP: 212.14.60.* 02.09.03, 16:00 ..wiec zamknij ryj i nie pier... o honorze! psie milera! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Józef Zawadzki" to "pollak" ! 02.09.03, 16:31 Dlaczego tak uważacie ? Przecież pollak to chłopiec pięknie prawicowo ukształtowany i praktykujący katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Znowu zboczal gadasz sam do siebie. To nie jest normalny objaw /nt 02.09.03, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Wybaczam Ci "pollak" ! Kochany chłopcze !!! 02.09.03, 17:01 Bo jesteś chłopcem prawicowo ukształtowanym i praktykującym katolikiem. Poza tym ja nie do siebie - tylko do Ciebię, rozdygotany wewnętrznie młodzianku się zwracałem. IPN-em się nie przejmuj. Jakoś się to załatwi. (Trochę może to kosztować ... .) Całuję Cię jak zwykle serecznie, Twój Etos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "Józef Zawadzki" to "pollak" ! IP: *.chello.pl 03.09.03, 08:08 Oczywiście, że tak. Ta menda "pollak" pisze pod wieloma nickami. Konfident zawsze konfidentem zostanie. W SB nauczono "pollaka" podpisywać doniesienia wieloma kryptonimami. I to tej kurwie zostało do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ! 03.09.03, 10:08 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Oczywiście, że tak. Ta menda "pollak" pisze pod wieloma nickami. > Konfident zawsze konfidentem zostanie. W SB nauczono "pollaka" podpisywać > doniesienia wieloma kryptonimami. I to tej kurwie zostało do dziś. Jak możesz tak poniżać tego bohaterskiego kombatanta walk o prawicowe oblicze naszej prowincji. "Józef pollak Zawadzki" jest poza wszelkimi podejrzeniami. Cześć Jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 'jokasty'służy mi (wiernie) do podcierania si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 15:08 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > Nie pytajcie jak to wygląda - bo nie wiem. Po wypróżnieniu się > > chwytam "jokastego" swą prawą dłonią i starannie wycieram sobie nim okolic > e > > odbytu. > > Po czym spuszczam "jokastego" do kanalizacji. > > > > Obowiązkowy "jokasty" wydostaje się ze zrzutu ścieków i po dokonaniu > zabiegów > > higienicznych zgłasza pokornie gotowaość do powtórnego wykorzystania. > > > "pollak" obraziłeś się ruro ? Przecież ty nie masz honoru ! > Mogę ci sprzedać "jokastego". Będzęiesz się z nim całować !!! Już nie uzywam jokastego. Zmierzwił się i zaśmiardł. Teraz uzywam pollaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek [...] IP: *.chello.pl 04.09.03, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Marka [...] IP: *.chello.pl 04.09.03, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: Przepraszam za syna ! IP: 155.139.50.* 04.09.03, 15:33 Bylo na tym forum kretynow wielu, Ale najwiekszy , Jozio Zawadzki,ofiara burdelu. Czolko niskie , geba kaprawa, Genitalia w zaniku, czaszeczka mala Kiszka stolcowa ogromna Stad do zaparc sklonnosci Ten organ , to zrodlo jego wiadomosci Haha Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ! 04.09.03, 15:34 Gość portalu: patolog napisał(a): > Bylo na tym forum kretynow wielu, > Ale najwiekszy , Jozio Zawadzki,ofiara burdelu. > Czolko niskie , geba kaprawa, > Genitalia w zaniku, czaszeczka mala > Kiszka stolcowa ogromna > Stad do zaparc sklonnosci > Ten organ , to zrodlo jego wiadomosci > > > Haha Józio pollak Zawacki wcale taki nie jest ! No może trochę ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ! IP: *.chello.pl 04.09.03, 16:41 ojcze ty stary cwelu to czego mnie płodziłeś bydlaku z burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatus Jozia Re: 'Józef Zawadzki' ! czlowiek(?) chory IP: 155.139.50.* 04.09.03, 18:19 Gość portalu: Marek napisał(a): > ojcze ty stary cwelu > to czego mnie płodziłeś > bydlaku z burdelu Jom musil, bom byl pijany Mamuncia, stara k... z brudu lepila sie do sciany I tak walilem, ze rzesistka pochwowego ubilem. Kretek blady przezyl to piatke Ja dzis syfa mam na pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery [...] IP: *.chello.pl 05.09.03, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNY [...] IP: *.spierdalaj.obiektywny.oszolomie 05.09.03, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny "pollak" ruro - zabolało, co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 09:47 I nie przysyłaj już do mnie swojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak" jasne to napewno 05.09.03, 13:44 to arabskie gowno. Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. > Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' jasne to napewn IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 05.09.03, 13:54 Haha sie zbudzil Poszedl do sracza Troszke sie zadumal I na forum wraca Te same balwanstwa Rozne glupie nicki Ciagle pomyje,plugastwa i klamstwa Calkowity brak logiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.spierdalaj.prowoczku.z.petah.tikva 05.09.03, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pro+se Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ?! 05.09.03, 15:05 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. > Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.spierdalaj.prowoczku.z.petah.tikva 05.09.03, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Zawadzki' to 'pollak" ale zalatuje arabskim smrod 05.09.03, 16:14 pro+se napisał: > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. > > Ohyda. Zalatuje arabskim smrodem , to zapewne taki splodzony na szybko (przez arabka "studenta"teroryste ) bekart niedopasowany ani tu ani tam. Ale ma wyjscie , w Gazie go przyjma ,albo do Ramala ...po co tu smecic przeciw demokracji i przeciw Izraelowi. Niech sie tam udziela .. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Do kundla 05.09.03, 18:59 puls napisał: > po co tu smecic przeciw demokracji i przeciw Izraelowi. Cytuj. No chyba że bedziesz robił ze swej rasistowskiej mordy cholewę... Cytuj moje teksty, rasistowski kundlu. Ty wszo, nawet zwykle nie wypowiadam się na temat Izrael-Palestyna, tylko przeciwko tobie, pokrako z Izraela. Spierdalaj z tego forum i go nie spamuj. Won! Za tobą ciągną się zwykle idioci jeżdżący sobie po 'rzydkach'. Nie chcemy was tutaj. Wiedziałem że się w końcu spotkacie w jednym wątku, dwa wielonickowe śmiecie, jeden ubek i drugi żydowski rasista (pewnie też ubek).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "pollak" - jak zwykle łżesz ! IP: *.chello.pl 05.09.03, 19:32 Powiedz "pollak" (zamiennie "Józef Zawadzki") dlaczego ty tak nienawidzisz Polski i Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Zapytaj się telewizji.trwam, czy kto tam w tobie akurat siedzi, ubeku. 05.09.03, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Do kundla - jeszcze 05.09.03, 19:39 Zobacz jakie ścierwo nam tu ściągasz. Nie chcemy cię tutaj, prowoczku, rozumiesz? Musimy znosić poniższe ścierwo, to jeszcze kundlu ty ich będziesz prowokował... Won! Zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7816662&a=7820881 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "Józiu pollak Zawacki" jesteś tchórzem ! IP: *.chello.pl 05.09.03, 19:52 Nie masz odwagi odpowiedzieć na proste pytanie. Dlatego kładę ci lachę na czoło i leję na ciebie mocnym strumieniem gorącego moczu. Pij, ale nie siorb, bo nie lubię chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Obiektywny - jesteś idiotą 05.09.03, 20:05 nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie - dlaczego jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "pollak" - śmierdzący tchórz i zboczeniec !!! IP: *.chello.pl 05.09.03, 20:11 Stara pierdoła o wielu nickach (pollak, Józef Zawadzki, Ignorant, f ... itd.) nie ma odwagi, aby powiedzieć dlaczego tak bardzo nienawidzi Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak hehe 05.09.03, 20:13 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Stara pierdoła o wielu nickach (pollak, Józef Zawadzki, Ignorant, f ... itd.) Hehe, udowodnij ciulu tezę o tej mnogości nicków. Wiem, stary ubeku, ża masz już cholewę z gęby, ale tak prostą rzecz którą tu lansujesz chyba potrafisz udowodnić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "Józef Zawadzki" to "pollak" !!!! IP: *.chello.pl 05.09.03, 20:22 "Józef Zawadzki" to "pollak" ?! - zastanawiał się Obiektywny. Ja wiem, że "Józef Zawadzki" to "pollak". Nieuk i zwykły stary smieć. W górę ! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak hehe 05.09.03, 20:28 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Ja wiem, że "Józef Zawadzki" to "pollak". > Nieuk i zwykły stary smieć. Twa wiedza, ubeku, jest za prawdę imponująca. Całkiem niedawno żeś wrzeszczał 'pollak to Paweł ze Sławna'. Więc się do cholery zdecyduj, co? > W górę ! No to w górę! A widzisz, ubeku, masz jednak z mordy cholewę, bo po za twoimi urojeniami nie masz nic, wielonickowy piesku Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: hehe 05.09.03, 20:34 W górę. Bo już w trzecim poście od góry jest scharakteryzowany wielonickowy idiota zwany czasem szczerym, obiektywnym, itp. A mnie tu znają od lat. A ciebie mają w dupie. ))) pozdrawiam serdelecznie Więc ... w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: hehe IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 05.09.03, 20:34 Jozio Zawadzki star pierd...a Nic nowego powiedzic nie zdola Czlonek w zaniku Mozdzek maluti Oto sa skutki Ciaglego chlania wodki Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: hehe 05.09.03, 20:38 Gość portalu: patolog napisał(a): > Jozio Zawadzki star pierd...a > Nic nowego powiedzic nie zdola > Czlonek w zaniku > Mozdzek maluti > Oto sa skutki > Ciaglego chlania wodki > > Hehe I ja się zgadzam. To idiota z pierdolcem na punkcie Żydów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery patolog ma rację !!! IP: *.chello.pl 05.09.03, 20:43 pollak star pierd...a Nic nowego powiedzic nie zdola Czlonek w zaniku Mozdzek maluti Oto sa skutki Ciaglego chlania wodki Hehe PS pollak czasem uzywa nicku "Józef Zawadzki" ! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: patolog ma rację !!! 05.09.03, 20:50 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Szczery star pierd...a > Nic nowego powiedzic nie zdola > Czlonek w zaniku > Mozdzek maluti > Oto sa skutki > Ciaglego chlania wodki > > Hehe > > PS > Szczery czasem uzywa nicku "Obiektywny" ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7734504&a=7821833 I zapamiętaj sobie płynące przesłanie: A ciebie wszyscy mają w dupie! ))) PS. Podbijaj czasem wątek, ok? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery "pollak" - nie płacz konfidencie ! IP: *.chello.pl 05.09.03, 20:51 Bardzo się zdenerwowałeś ? Znowu cię stara dziadygo sraczka ze strachu dopadła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Re: szczery sierp z młotem...w obiektywie IP: *.chello.pl 05.09.03, 20:51 ty jesteś jak ten glut czerwony cały popierdolony raz go wciągasz raz łykasz i znów ci wyłazi z kinola takiś jest pająku czerwony po prostu popierdolony poczemu Ty Pollak gadasz z tym zasmarkanym? nie boisz się jakiego SARSA? to gnój i smark ojszczyj go i daj mu w kark Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Doku - Ty nie jesteś ta sama 05.09.03, 20:55 dokumenda co kiedyś. Ona tak nie pisała. Ona była sztywna jak każda urzędnicza biurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Doku - Ty nie jesteś ta sama IP: *.chello.pl 05.09.03, 21:23 oczywiste żem nie duku-menda ale jak tak zmieniają te kurwy czerwone nicki ja też sie bawie nie daj sie tym kutasom nie gadaj z tym jebniętym szerym obiektywnym to zwykły śmieć a śmiecia miejce w śmietniku, chłe, chłe Odpowiedz Link Zgłoś
pro+se Re: 'Józef Zawadzki' to 'pollak' ?! 06.09.03, 12:57 pro+se napisał: > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > Wskazuje na to poziom intelektualny (depresja !) tego zboczeńca. > > Ohyda. Coraz bardziej potwierdza ta teze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo1111 'pollak' jesli jestes Arabem jak ludzie twierdza - 06.09.03, 11:00 To apeluje takze do ciebie .......przeciez masz "kolegow z Bliskiego wsch" "gosci" w Polsce , nie zniszczcie naszego stylu zycia.... >____Do__naszych__arabskich__braci__apel___!@@@@@@ <><>BADZ SPRYTNY_MOZNA_ZAROBIC_KASE_ZA_terrorystow islamistow moga byc w Polsce. Ktos wezmie 25 milionow za Sadama , za jego synkow juz wzieli kase ........a ty BRACIE mozesz tez zarobic , wsyp terrorystow (tak jak to robia caly czas Arabowie w Autonomi Palestynskiej --kabluja do Izraela na Hamas , Jihad i innych) FAJNY LINK !!!! www.rewardsforjustice.net/english/wanted_captured/Wanted_Terrorist.htm USA STATE DEPARTMENT obiecuje nagrody za bandytow i terorystow !!! ZERKNIJCIE tam na WANTED TERRORISTS i zobaczycie tam tylko arabskie mordy i imiona ALI ,MOHAMED ,AL , ABDULLAH ,HAMED .... Jednym slowem same przyjemniaczki ,ladne muzulmanskie towarzystwo ! Tam gdzie muzulmanie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda 'pollak' jestes konfidentem jak ludzie twierdzą IP: *.chello.pl 06.09.03, 14:03 i nic ci łachu nie pomoże chowanie się za "Józia Zawackiego" bo jest z ciebie z kurwa konfidencka jak Kaspijskie Morze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Szłyszysz, Obiektywny, co ci prawda napisała? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: 'pollak' jesli jestes Arabem jak ludzie twier 06.09.03, 18:35 wojo1111 napisał: > To apeluje takze do ciebie .......przeciez masz "kolegow z Bliskiego wsch" > "gosci" w Polsce , nie zniszczcie naszego stylu zycia.... > > >____Do__naszych__arabskich__braci__apel___!@@@@@@ > > > <><>BADZ SPRYTNY_MOZNA_ZAROBIC_KASE_ZA_terrorystow islamistow moga > byc w > Polsce. > > > Ktos wezmie 25 milionow za Sadama , za jego synkow juz wzieli > kase ........a ty BRACIE > mozesz tez zarobic , wsyp terrorystow (tak jak to robia caly czas > Arabowie w Autonomi Palestynskiej --kabluja do Izraela na Hamas , > Jihad i innych) > > FAJNY LINK !!!! > www.rewardsforjustice.net/english/wanted_captured/Wanted_Terrorist.htm > USA STATE DEPARTMENT obiecuje nagrody za > bandytow i terorystow !!! > > ZERKNIJCIE tam na WANTED TERRORISTS i > zobaczycie tam tylko arabskie > mordy i imiona ALI ,MOHAMED ,AL , > ABDULLAH ,HAMED .... > Jednym slowem same przyjemniaczki ,ladne > muzulmanskie towarzystwo ! > Tam gdzie muzulmanie - Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: 'pollak' jesli jestes Arabem jak ludzie twier 07.09.03, 00:25 wojo1111 napisał: > To apeluje takze do ciebie .......przeciez masz "kolegow z Bliskiego wsch" > "gosci" w Polsce , nie zniszczcie naszego stylu zycia.... > > >____Do__naszych__arabskich__braci__apel___!@@@@@@ > > > <><>BADZ SPRYTNY_MOZNA_ZAROBIC_KASE_ZA_terrorystow islamistow moga > byc w > Polsce. > > > Ktos wezmie 25 milionow za Sadama , za jego synkow juz wzieli > kase ........a ty BRACIE > mozesz tez zarobic , wsyp terrorystow (tak jak to robia caly czas > Arabowie w Autonomi Palestynskiej --kabluja do Izraela na Hamas , > Jihad i innych) > > FAJNY LINK !!!! > www.rewardsforjustice.net/english/wanted_captured/Wanted_Terrorist.htm > USA STATE DEPARTMENT obiecuje nagrody za > bandytow i terorystow !!! > > ZERKNIJCIE tam na WANTED TERRORISTS i > zobaczycie tam tylko arabskie > mordy i imiona ALI ,MOHAMED ,AL , > ABDULLAH ,HAMED .... > Jednym slowem same przyjemniaczki ,ladne > muzulmanskie towarzystwo ! > Tam gdzie muzulmanie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Dajcie spokój "pollakowi" (Józefowi Zawadzkiemu) IP: *.chello.pl 07.09.03, 14:41 Czy nie widzicie, że ten zapłakany kapuś bliski jest całkowitego zeszmacenia ? Z kogo będziemy robić sobie jaja, jak ta konfidencina utopi się klopie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Dajcie spokój 'pollakowi' (Józefowi Zawadzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:10 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Czy nie widzicie, że ten zapłakany kapuś bliski jest całkowitego zeszmacenia ? > Z kogo będziemy robić sobie jaja, jak ta konfidencina utopi się klopie ?! Popieram ! PS "pollak" napisz koniecznie, że ja to Szczery, telewizja, zanudzony, AdamM itd !!! Odpowiedz Link Zgłoś