Gość: newman IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:31 Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Czym się spić 02.09.03, 15:33 Gość portalu: newman napisał(a): > Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka > ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie? Polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7756217 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newman Re: Czym się spić IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:43 Dzięki za adres ale nie jestem zawodowcem i rekordów bić nie zamierzam. To przykre że polak takie rzeczy potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Czym się spić 02.09.03, 15:40 Gość portalu: newman napisał(a): > Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka > ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie? Polecam jednolitrowa buteleczke wypita na raz, z gwinta. Dziala niezawodnie. Ostatnio zanotowano taki sposob przed paroma miesiacami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newman Re: Czym się spić IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:45 Mam za krótkie flaki, tyle na jednego macha mi się nie zmieści. Ja nie pytam ile tylko czego? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ja tylko wino 02.09.03, 15:53 Gość portalu: newman napisał(a): > Mam za krótkie flaki, tyle na jednego macha mi się nie zmieści. Ja nie pytam > ile tylko czego? Ze mna nie pogadasz. Ja pijam wino. Kiedys gdy musialem pijac wodke to nauczylem sie, ze najlepsze sa najczystsze. Ograniczaja kaca. Wspolczesnych typow nie znam. Z tym gwintem to byl wisielczy humor. Nie probuj pod zadnym pozorem. Wywoluje szok i zejscie smiertelne przed przyjazdem karetki. Wypicie literka przez pare godzin to zupelnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez kazdej dobrej wodki IP: 192.120.171.* 02.09.03, 16:26 + sok pomaranczowy, lub grapefruitowy. do tego salata i bialy ser. maximum spicia minimum kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 czlowiek z wyobraznia upija sie popitka IP: 61.51.201.* 02.09.03, 16:09 ale skoro masz kiepski dzien... to posluchaj rycha nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Czym się spić 02.09.03, 16:18 Jak czytam głównie skupiono się na "na umór". No to moja propozycja "czym": Szopenem (patriotycznie), Finlandią (prawie patriotycznie, no w kazdym razie można dobrać smaki) i ewentualnie Smirnoff (całkiem niepatriotycznie). "Fikołków" nie, bo może głowa boleć. Lepiej standardowo - duuuża porcja golony na wstępie a potem to już z ogóreczkiem na podorędziu popić wyżerkę. Dla prawdziwych estetów - rum. Czysty. pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Czym się spić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 21:47 A co Ci się stało, przyjacielu? Upicie się ma sens tylko z radości. Ze złości czy przygnębienia to bezsens. Nie pomaga a groźne,można źle skończyć. Jeżeli z uciechy to polecam - na szybko - szampana (najlepiej rosyjskiego) pół na pół z czystą i z lodem. Efekt szybki, kac średni. Może być parę sznapsów (piwo z czystą), idzie szybko i przyjemnie ale kac - gigant. A tak na spokojnie polecam dobrze zmrożonego Maximusa (licencja fińska, wódeczka niedoceniana w kraju, raczej dla smakoszy). I na koniec - nie pij sam,nie pij w gromadzie. Najlepszy jest kameralny odjazd z fajną kumpelką, z perspektywą wspólnego śniadania. Bo zawsze najważniejsze jest zakończenie! Odpowiedz Link Zgłoś