Dodaj do ulubionych

Czym się spić

IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:31
Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka
ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie?
Obserwuj wątek
    • eliot Re: Czym się spić 02.09.03, 15:33
      Gość portalu: newman napisał(a):

> Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka
      > ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie?

Polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7756217
      • Gość: newman Re: Czym się spić IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:43
        Dzięki za adres ale nie jestem zawodowcem i rekordów bić nie zamierzam. To
        przykre że polak takie rzeczy potrafi.
    • rycho7 Re: Czym się spić 02.09.03, 15:40

> Mam zły dzień ale nie jestem flustratem. Muszę się spić dzisiaj jak świnka
      > ale czystą wódeczką. Po której jest maksymalne odejście i zatrucie?

Polecam jednolitrowa buteleczke wypita na raz, z gwinta. Dziala niezawodnie.
      Ostatnio zanotowano taki sposob przed paroma miesiacami.
      • Gość: newman Re: Czym się spić IP: 195.205.190.* 02.09.03, 15:45
        Mam za krótkie flaki, tyle na jednego macha mi się nie zmieści. Ja nie pytam
        ile tylko czego?
        • rycho7 ja tylko wino 02.09.03, 15:53

> Mam za krótkie flaki, tyle na jednego macha mi się nie zmieści. Ja nie pytam
          > ile tylko czego?

Ze mna nie pogadasz. Ja pijam wino. Kiedys gdy musialem pijac wodke to
          nauczylem sie, ze najlepsze sa najczystsze. Ograniczaja kaca. Wspolczesnych
          typow nie znam.

Z tym gwintem to byl wisielczy humor. Nie probuj pod zadnym pozorem. Wywoluje
          szok i zejscie smiertelne przed przyjazdem karetki. Wypicie literka przez pare
          godzin to zupelnie co innego.
          • Gość: bez kazdej dobrej wodki IP: 192.120.171.* 02.09.03, 16:26
            + sok pomaranczowy, lub grapefruitowy.

do tego salata i bialy ser.

maximum spicia
            minimum kaca
    • Gość: n0str0m0 czlowiek z wyobraznia upija sie popitka IP: 61.51.201.* 02.09.03, 16:09
      ale skoro masz kiepski dzien...
      to posluchaj rycha smile

nostromo
    • alfalfa Re: Czym się spić 02.09.03, 16:18
      Jak czytam głównie skupiono się na "na umór". No to moja propozycja "czym":
      Szopenem (patriotycznie), Finlandią (prawie patriotycznie, no w kazdym razie
      można dobrać smaki) i ewentualnie Smirnoff (całkiem
      niepatriotycznie). "Fikołków" nie, bo może głowa boleć. Lepiej standardowo -
      duuuża porcja golony na wstępie a potem to już z ogóreczkiem na podorędziu
      popić wyżerkę.

Dla prawdziwych estetów - rum. Czysty.
      pzdr.
      A.
      • Gość: Aram Re: Czym się spić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 21:47
        A co Ci się stało, przyjacielu? Upicie się ma sens tylko z radości. Ze złości
        czy przygnębienia to bezsens. Nie pomaga a groźne,można źle skończyć. Jeżeli z
        uciechy to polecam - na szybko - szampana (najlepiej rosyjskiego) pół na pół z
        czystą i z lodem. Efekt szybki, kac średni. Może być parę sznapsów (piwo z
        czystą), idzie szybko i przyjemnie ale kac - gigant.
        A tak na spokojnie polecam dobrze zmrożonego Maximusa (licencja fińska,
        wódeczka niedoceniana w kraju, raczej dla smakoszy). I na koniec - nie pij
        sam,nie pij w gromadzie. Najlepszy jest kameralny odjazd z fajną kumpelką, z
        perspektywą wspólnego śniadania. Bo zawsze najważniejsze jest zakończenie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka