Gość: wild IP: *.net.bialystok.pl 02.01.02, 23:44 bo mam marchew, i pusty garnek! a siebie nie wypada proponować w tym konkursie! :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteo Re: Czy ktoś ulepi bałwochwalczego Bałwana Forum?:) 02.01.02, 23:49 A czy bedzie mial rozowe okulary tez? I karminowa szminke zamiast kawalka buraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Bałwan Forum?:) IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 00:05 meteo napisał(a): > A czy bedzie mial rozowe okulary tez? I karminowa szminke zamiast kawalka > buraka? buraka mam jest dziwny! srebrny! jak bedzie milczeć w szczere złoto sie zamieni Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Re: Bałwan Forum?:) 03.01.02, 00:15 Gość portalu: wild napisał(a): > meteo napisał(a): > > > A czy bedzie mial rozowe okulary tez? I karminowa szminke zamiast kawalka > > buraka? > > buraka mam jest dziwny! srebrny! jak bedzie milczeć w szczere złoto sie > zamieni ___________ Nie rozumiem. Burak to jest burak. A to zloto po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Re: Wild Jubiler tego Forum?:) 03.01.02, 01:22 meteo napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > meteo napisał(a): > > > > > A czy bedzie mial rozowe okulary tez? I karminowa szminke zamiast kaw > alka > > > buraka? > > > > buraka mam jest dziwny! srebrny! jak bedzie milczeć w szczere złoto sie > > zamieni > ___________ > Nie rozumiem. Burak to jest burak. A to zloto po ile? ______________________ Balwanski Jubiler Forum juz chyba spi, a ja wciaz nie wiem ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild gdzie jest srebrny garnek?:) NIE BÓJ SIĘ!! IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 07:16 meteo napisał(a): > ; a tak na poważnie(?)! uważam że za dużo używasz nie bój sie swojego poczucia humoru! i reakcji euro-banana "społecznego" ta krzywizna jest psychologicznie umotywowana jak na społeczną myśl społecznego umysłu przystało! wiem że bycie euro-społecznikiem ( narodowym - socjalistą ) MUSI być stresujące by przekonać niewiernych do swojego Banan... o pardą Bałwana... moge zacząć dyskusje ;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Czy ktoś ulepi bałwochwalczego Bałwana Forum?:) IP: *.duke-energy.com 03.01.02, 00:06 Gość portalu: wild napisał(a): > bo mam marchew, i pusty garnek! a siebie nie wypada proponować w tym > konkursie! :] Happy New Year Maksiu !!! Dorzucam miotle, najnowszy model, szybko i sprawnie wymiata najwieksze zaspy. Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Re: Czy ktoś ulepi bałwochwalczego Bałwana Forum?:) 03.01.02, 03:26 Aha Miotle w reku zamiast zwiedlych kwiatkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Czy ktoś ulepi bałwochwalczego Bałwana Forum?:) IP: *.proxy.aol.com 03.01.02, 03:50 Gość portalu: wild napisał(a): > bo mam marchew, i pusty garnek! a siebie nie wypada proponować w tym > konkursie! :] Dlaczego nie? Kazdy wie,ze burakiem jestes i glowke swoja ,do garnka tez wlozysz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 nie ulepi a ulepil... 03.01.02, 05:35 lepili go salonowi slodkopierdzacy pseudointeligenci stwierdzili ze jest bohaterem co wybral juz nawet nie mniejsze zlo a dobro wspanale dla ojczyzny ratowania bo czym jak nie dobrem jest jakies glupie sto ofiar smiechu wartci kabotyni sami sie napraszali... i w imie jak najlepiej pojetego patriotyzmu wzial za ryj i pod lufe caly ten antysemicki gnoj i tak zostal bohaterem juz od dwudziestu lat... pala milicyjna zamiast marchewki troche malo wegielkow na guziki mundurku za to sporo lusek... kalach zamiast miotly i optymistyczne spojrzenie w przyszlosc zima wasza? bo wiosna wcale nie wyglada tak zle widziana przez dymne szkla i tylko pozostanie pytanie czy roztopi balwana slonce czy nadciaga kolejne zlodowacenie? walecznym budowniczym balwana na tym forum przygladam sie z podziwem bo jesli nie skrajnej tepoty to trzeba wielkiego samozaparcia by z balwana uczynic idola nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Panie Egon! tylko bez apartheidu! IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 07:06 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > bo mam marchew, i pusty garnek! a siebie nie wypada proponować w tym > > konkursie! :] > > Dlaczego nie? Kazdy wie,ze burakiem jestes i glowke swoja ,do garnka tez > wlozysz!!!! to jest wolny konkurs!! segregacja ludzkich główek wielkością obwodu garnka jest niedopuszczalna w tym konkursie! załóż swoj i badaj miarką i cyrklem kto i dlaczego pasuje lub nie pasuje! zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Re: No to gdzie ten Forumowy Balwan Roku ?:) 03.01.02, 17:03 ... i to zloto tez ?? (inne metale szlachetne rowniez wymieniam Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Bałwany Całego Forum !!!!!!!!! 03.01.02, 19:36 ........ Łączcie się!!!!!!! Strój - nie obowiązujący (mogą być tiule,lekkie pantofelki czy karminowe szminki...... w końcu też kolor burakowy; cytując: "buahhhaa" ) Osoby towarzyszące - zwierzęta (ale tylko udomowione!!! - inaczej powodują problemy sanitarne) typu: borsuki,liski lub ptactwo różne Ozdoby - dopuszczalne perły lub kamienie i metale szlachetne UWAGA!!!! Zadnych kwiatów (a tym bardziej zwiędnietych)- kwiaty mogą wywołać alergie )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete do Meteo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 19:56 meteo napisał(a): > ........ Łączcie się!!!!!!! > Strój - nie obowiązujący (mogą być tiule,lekkie pantofelki czy karminowe > szminki...... w końcu też kolor burakowy; cytując: "buahhhaa" ) > Osoby towarzyszące - zwierzęta (ale tylko udomowione!!! - inaczej powodują > problemy sanitarne) typu: borsuki,liski lub ptactwo różne > Ozdoby - dopuszczalne perły lub kamienie i metale szlachetne > UWAGA!!!! Zadnych kwiatów (a tym bardziej zwiędnietych)- kwiaty mogą wywołać > alergie )) Drogi (-a) Meteo, Styl wydaje się jakby znajomy a nie pamiętam Twojego nicka z dyskusji w w/w gronie. Skąd taka złość w Tobie ? Siedzisz sobie - czytasz - długo wytrzymujesz - a potem nagła eksplozja ? Logujesz się - i do ataku ? A może występowałeś (-aś) pod innymi nickami ? Sądzę, że nie tylko ja mam poczucie deja vu. Nie przeszkadza Ci to ? Acha - jeśli uważasz, że czyjaś kandydatura na Bałwana Forum - czy też na Człowieka Forum - jest najwłaściwsza - to po prostu napisz o tym - ale podpisz się tym samym nickiem pod obydwiema propozycjami. Tak będzie uczciwie. Nie widzę problemu - jeśli to mnie wręczysz tę miotłę do łapy a do nosa będziesz usilnie przytwierdzać marchewkę. Jakoś to przeżyję. pzdr.tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild do Tete :) konkurs juz rozwiązany! IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 20:27 ale można jeszcze składać wnioski! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: do Tete :) konkurs juz rozwiązany! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 20:51 Nie mam żadnego wniosku, Max. Zirytowały mnie mało zawoalowane sugestie Pani (Pana) Meteo. pozdrawiam, )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: do Tete :) konkurs juz rozwiązany! IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 20:57 Gość portalu: tete napisał(a): > Nie mam żadnego wniosku, Max. Zirytowały mnie mało zawoalowane sugestie Pani > (Pana) Meteo. > > pozdrawiam, )tete Meteo o! o! o! a garnek był srebrny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete do Maxa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 21:03 Meteo = Srebro ??? A może jeszcze jakiś nick ? Czyżby Twoje dochodzenie zakończyło się jakimś odkryciem ? Nie ujawnisz ? pozdrawiam, ) tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild . IP: *.net.bialystok.pl 03.01.02, 21:14 Gość portalu: tete napisał(a): > Meteo = Srebro ??? > A może jeszcze jakiś nick ? > Czyżby Twoje dochodzenie zakończyło się jakimś odkryciem ? Nie ujawnisz ? Colombo?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk kompleksy pochodzenia IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 23:07 meteo ma najwyrazniej jakies freudowskie kompleksy, na temat mezaliansu srebra z platyna . Zbyt bliskie krzyzowki czesto owocuja nieudanym potomstwem, ktore potem zatruwa srodowisko. W zadnym wypadku nie nalezy dopuszczac takich krzyzowek w sasiedztwo organizmow zywych (ludzie, zwierzeta, rosliny) lub substancji organicznych (np. perly). Maxiu Zamiast tradycyjnego garnka proponuje patelnie - wyjdzie kaszkiet Lenina. wszystkich poza meteo pozdrawiam ( ono tez nie pozdrawia - tete nie badz taka cholernie uprzejma. ono ma to i tak w..) borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Borsuku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:30 Noski Noworoczne - pozwolisz (choć ja nie futerkowe zwierzę)? Wszystkiego dobrego ! Chciałabym - żeby się cokolwiek wyjaśniło z tymi pacynkami. Tak sobie wymyśliłam, że może z Nowym Rokiem ... a tu bz. Czym rozeźliłeś LadyHawk ? Szukałam po wątkach i nie znalazłam.A to przytoczone - nijak nie uzasadnia takiego wybuchu złości. pozdrawiam serdecznie, )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: hm.. IP: *.net.bialystok.pl 04.01.02, 00:43 Gość portalu: tete napisał(a): > nijak nie uzasadnia takiego wybuchu złości. jak to co? Borsuk flirtował z ... ;X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladyhawk Re: Borsuku - do Tete IP: *.tele2.pl 04.01.02, 11:48 Gość portalu: tete napisał(a): > Noski Noworoczne - pozwolisz (choć ja nie futerkowe zwierzę)? Wszystkiego > dobrego ! > Chciałabym - żeby się cokolwiek wyjaśniło z tymi pacynkami. Tak sobie > wymyśliłam, że może z Nowym Rokiem ... a tu bz. > > Czym rozeźliłeś LadyHawk ? Szukałam po wątkach i nie znalazłam.A to > przytoczone - nijak nie uzasadnia takiego wybuchu złości. > > > pozdrawiam serdecznie, )tete > Droga Tete, wie, ze troszke dokuczyl i niech tak zostanie. Powiedzmy, pare razy nadepnal na bucik - a ze stopki stabilnosc rozmiarem gwarantuja - nie, zeby pretensjonalnie wielkim ale i nie gejszowo drobniutkie, to kopytkiem latwo... No i nie przesadzajmy z ta zloscia. Na troszke swawoli hawk dostal pozwolenia, ot co, a troszke sie szykowal. A co do balwanka - chyba za zimno dzisiaj na prace w ogrodku. Moze weekend przyniesie ocieplenie i ukleimy takiego "do trzeciego pietra". Jakiez piekne sa te lodowe rzezby w Moskwie presentowane pod opieka dziadka Mroza, nieprawdaz? Niestety tego typu akcje wymagaja dluzszych przygotowan a jak wiadomo u nas zima kaprysna bywa. Pozdrawiam, M_hawk Odpowiedz Link Zgłoś