polski_francuz Mylisz sie 13.06.08, 19:36 bardzo. Dostalem nieslusznie w tenisa. Piatek, 13 jest jedynym rozsadnym tlumaczeniem... PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mylisz sie 13.06.08, 19:48 polski_francuz napisał: > bardzo. Dostalem nieslusznie w tenisa. Piatek, 13 jest jedynym rozsadnym > tlumaczeniem... > > PF w co ty znowu dostales)))) dostaje sie zawsze slusznie,nu chyba,zes koszerny,to wtedy dostaje sie nieslusznie,ale chyba kalectwo tobie jeszcze nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Mylisz sie 13.06.08, 19:58 a gdzie jest ten tenis? bosze, mozę też dziś dostałem w tenisa i nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:00 Moze ja z toba powinienem grac w poludnie zamiast z tym ....slow nie znajduje, co sie osmielil mnie pokonac Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:02 polski_francuz napisał: > Moze ja z toba powinienem grac w poludnie zamiast z tym ....slow nie znajduje, > co sie osmielil mnie pokonac > > Pozdro > > PF "ten" nazywa sie lepszy pf..moj maz nim jest,on chyba tylko raz przegral,jak mu wysiadlo kolano,lokiec i cholera wie co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:33 vicky17 napisała: przegral,jak mu > wysiadlo kolano,lokiec i cholera wie co jeszcze moze to jeszcze to ten tenis wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mylisz sie 13.06.08, 21:28 webaholic napisał: > vicky17 napisała: > > przegral,jak mu > > wysiadlo kolano,lokiec i cholera wie co jeszcze > > moze to jeszcze to ten tenis wlasnie? > > ty sie nie smiej,tenisisci NIGDY nie przerywaja meczu,co najwyzej sa zawozeni po nim do szpitala to faktycznie jest ten tenis,totalny fiol. ja jak mam kolana w proszku to chromole i nie jade na narty,ale moj stary o kulach doczolguje sie na korty,bierze cos na bol i gra,az go zwioza Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:50 Zona powinna kochac meza, pochwalam. A w tenisa dostaje nawet ATP1 Federer (od Nadala), wstydu nie ma. Trzeba grac z dobrymi i starac sie wygrac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:01 webaholic napisał: > a gdzie jest ten tenis? bosze, mozę też dziś dostałem w tenisa i nic o tym nie > wiem? a skad ty sie wybudziles..tu afera afere popedza a ty spisz gdzies pod mostem jako polski biedak) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Mylisz sie 13.06.08, 20:32 vicky17 napisała: > > a skad ty sie wybudziles..tu afera afere popedza a ty spisz gdzies pod mostem > jako polski biedak) walcze z systememnawet w czasie przerw na faq Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 czy to miala byc literka t czy moze p ? 13.06.08, 20:59 czyli co , w tenisa? )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Krystek 13.06.08, 21:01 nie dosc, ze Irish zle zaglosowali to jeszcze ty, polish-Irish swinisz? I to jeszcze w piatek, 15? A fe! PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Krystek 13.06.08, 21:03 Trzynastego! Mnie kurka te literowki zabija...zupelnie jak ten backhand longline co nie chcial przez siatke przeleciac... PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ja tak z radosci 13.06.08, 21:19 opijamy Guinnesskiem to glosowanie to i wybacz,ze tak z doskoku odpowiadam prosit Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ja tak z radosci 13.06.08, 21:29 krystian71 napisała: > opijamy Guinnesskiem to glosowanie > to i wybacz,ze tak z doskoku odpowiadam > prosit a jolka co pije Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ja tak z radosci 13.06.08, 21:38 tez guinnesska, prosit ,rachelko Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ja tak z radosci 13.06.08, 21:49 krystian71 napisała: > tez guinnesska, prosit ,rachelko ty juz skoncz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś