aaki 21.06.08, 21:09 www.tvn24.pl/-1,1554553,wiadomosc.html zeby tylko sie tym strusiem nie zadławili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: o cześć wam panowie,magnaci 21.06.08, 21:37 żegnaj Marco ... przez lata mój ulubiony polityku ... od dzisiaj mów mi "proszę pana" ... dupek .... człowiek nie wie przez lata jakich idiotów ma w garnizonie... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: o cześć wam panowie,magnaci 21.06.08, 21:44 aaki napisała: > zeby tylko sie tym strusiem nie zadławili Bo powinny jeść kanapki z mielonkom i zagryzać ogórem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Ten strus to za kare 21.06.08, 22:22 Czy jedliscie strusia? Jest zylasty i smierdzacy. Smakuje jak stary indyk w stanie rozkladu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ten strus to za kare 21.06.08, 22:30 ziutek-kowalski napisał: > Czy jedliscie strusia? Jest zylasty i smierdzacy. Smakuje jak stary > indyk w stanie rozkladu. nie piernicz ziutek..to jedno z lepszych mies dietetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Ten strus to za kare 21.06.08, 22:30 może ich nie stac na kurczaka więc muszą wpieprzać żylastego strusia? ( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ten strus to za kare 21.06.08, 23:16 ziutek-kowalski napisał: > Czy jedliscie strusia? Jest zylasty i smierdzacy. Smakuje jak stary > indyk w stanie rozkladu. Ktoś cię poczęstował zepsutym, śmierdzącym strusiem, a ty myślisz, że każdy struś tak smakuje. ) S. Odpowiedz Link Zgłoś
patience On faktycznie ma specyficzny zapach 21.06.08, 23:49 Ludzie z lepszym wechem wyczuja go nawet, jak jest prawidłowo przyrzadzony, tj. jak dziczyzna. Osobiscie tez wole indora, aczkolwiek mocno woniejąca sarnina na przyklad, jesli dobrze zrobiona, to nie pogardzam Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: On faktycznie ma specyficzny zapach 21.06.08, 23:56 patience napisała: > Ludzie z lepszym wechem wyczuja go nawet, jak jest prawidłowo przyrzadzony, tj. > jak dziczyzna. Osobiscie tez wole indora, aczkolwiek mocno woniejąca sarnina na > przyklad, jesli dobrze zrobiona, to nie pogardzam > > ja mam dosc dobry wech i nie powiem bym cos czula jedzac strusia. ma nieco inny smak niz drob,ale jego mieso (jesli jest swieze i z mlodego strusia) jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: On faktycznie ma specyficzny zapach 22.06.08, 00:22 Chyba chodzi wlasnie o to "nieco inny" Mialam w domu mysliwego, dziczyzne wyczuwam na kilometr i ten nieszczesny strus mi zalatuje wiatrem, nawet jak go sie wymoczy w zalewie przed przyrzadzeniem. Ktos mi tlumaczyl, ze dla pierwotnych ludzi to z kolei nasze mieso by bylo nie do zjedzenia, bezbarwne i nijakie. Swoja droga to dziwne, bo te strusie sa karmione karma przemyslowa, a jednak je jakos czuc specyficznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: On faktycznie ma specyficzny zapach 22.06.08, 01:27 patience napisała: > Chyba chodzi wlasnie o to "nieco inny" no kazde mieso ma swoj smak..wez taka konine,czy dziczyzne,nie mowiac juz o rzeczach z morza..czy prawdziwych golabkach. mnie akurat strus bardzo smakowal,ale jadlam go w afryce a nie w polsce,a tam te cholery pasa sie na lakach,czyli tak jakby juz byly ziolami przyprawione Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: On faktycznie ma specyficzny zapach 21.06.08, 23:58 Żadne mięcho nie śmierdzi jak jest darmowe. Dużo bardziej śmierdzi towarzystwo np. Kaczmarka... ale cóż, jak widac wielu w tych smrodach gustuje... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 co ty chcesz od strusia 21.06.08, 22:30 mieso to bardzo smaczne,sama jadalam i wcale nie takie drogie.a jajka jakie smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Obesity And Depression May Be Linked 22.06.08, 13:56 www.sciencedaily.com/releases/2008/06/080602152913.htm Odpowiedz Link Zgłoś