Dodaj do ulubionych

Hahahahahahaha

19.07.08, 16:44
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=63641
Obserwuj wątek
    • perla sam założyłeś? /ntx 19.07.08, 16:54

• absztyfikant Re: sam założyłeś? /ntx 19.07.08, 16:55
        Na glowe nie upadlem.
        • perla Re: sam założyłeś? /ntx 19.07.08, 16:56
          absztyfikant napisał:

> Na glowe nie upadlem.
          >

czyżby?
          • absztyfikant Re: sam założyłeś? /ntx 19.07.08, 16:57
            Mysliscie, ze jak rzucicie podejrzenia na nasza frakcje to wam tego forum nie
            zamkniemy?smile)))
            • dana33 Re: sam założyłeś? /ntx 19.07.08, 17:02
              smile))))))
            • perla póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:08
              tam udziela się właśnie smile))
              • cyniol Re: póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:11
                perla napisał:

> tam udziela się właśnie smile))
                >
                No wlasnie, ja wlasnie od Absztyfa o tym forum dowiedzialem siesmile))
                • perla Re: póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:13
                  cyniol napisał:

> No wlasnie, ja wlasnie od Absztyfa o tym forum dowiedzialem
                  siesmile))

ja też smile
                  bardzo mu zależy na reklamie forum tego, coś za bardzo właśnie smile))
                  • absztyfikant Re: póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:14
                    Perlisty, jestem adminem na 4 forach. Mam co robicwink A o nowym okraglaku
                    dowiedzialem sie od kolegi z ukrytego forumwink
                    • ariadna-enta Re: póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:33
                      ładnie się przywitałam.)
                • dana33 Re: póki co to wasza frakcja 19.07.08, 17:13
                  hej, dulski cyniolku..... fajnie to zrobiliscie.... smile)))
                  kiedy mnie zablokujecie?
                  zaraz wymysle jakis prowokacyjny temacik na wasz nowy okraglak.. smile))
        • dana33 hihihihihihihihi...... 19.07.08, 16:57
          ale zabawa..... smile)))
          zobaczymy, kiedy im zamkna okraglak nr.4..... smile))))
          ale musze przyznac, ze bractwo jest uparte..... smile))
          nu, ja tez... smile))))
          • off_nick Ale to forum 19.07.08, 17:07
            jest tylko dla dorosłych więc nie sądzę aby je założyła dzieciarnia
            z poprzednich okrąglakówwink

dana33 napisała:
            • dana33 Re: Ale to forum 19.07.08, 17:12
              ten dulski to mi "pachnie" cyniolkiem...
              cyniolek antysemita first class, ale mimo wszystko innej klasy nich
              rochellina... smile)))) zauwazylam to juz sledzac dokladnie tamte,
              zamkniete okraglaki.... a rochellina to chyba juz nie moze otwierac
              zadnych forumow... smile))))
              ale zabawa na koniec szabatu... smile)))
              • off_nick Nie sądzę 19.07.08, 17:19
                aby Cyniolek był założycielem,przyznałby sięwink))

dana33 napisała:
                • dana33 Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:24
                  nu, nie wiem..... nie jestem pewna.... pierwszy okraglak zalozyla
                  tez rochellina, ale uzyla ossejskiego, jak dobrze pamietam....
                  potem inaczej sie wkrecala..... moze uzyla webholica ta raza, jesli
                  ty masz niucha, ze to nie cyniolek? ale mi wyglada cusik jednak na
                  cyniolka..... ten moj zydowski nos wprawdzie sie czasem myli, ale
                  niezbyt czesto... smile)))
                  • cyniol Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:31
                    A dlaczego niby mialbym sie ukrywac. Swojego nicka nie wstydze sie i NIGDY pod
                    innym nie pisze, poniewaz bana tez nigdy nie mialem. Nie bardzo rozumiem wasz
                    sposob rozumowania, ale penie od siedzenia w swiecie wirtualnym swira mozna
                    dostac, czego przykladem wlasnie Dana jestsmile
                    • dana33 Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:35
                      ja swir????? ty cyniolku to juz nikak nie rozumiesz mojej osobowosci
                      i przenikliwego myslenia...
                      ty moze i byc nie pisal, ale rochellina tyle pisala o waszej
                      przyjazni w realu, ze sie tak znacie i cenicie, ze absolutnie mogles
                      sie poswiecic w imie tej przyjazni... ty mi tu oczu nie zamydlaj,
                      cyniolku.... a jesli sie myle, to tez nie duzo.... jeden z waszego
                      bractwa to na sicher.... a czy ty, webaholic czy inny perlisty, to
                      jeden szanc: parafracujac cepskie "na tiegieran, na tiegieran" to
                      wy: na zyda, na zyda....

nie ze mna ten numer, brunery....
                      • cyniol Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:38
                        dana33 napisała:

.
                        >
                        > nie ze mna ten numer, brunery....

Dana, czy ty kiedykolwiek wydoroslejesz?smile
                        • dana33 Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:41
                          cyniol....... padlam, ja ciebie mowie, padlam.....
                          pierwsze normalne zdanie od ciebie do mnie.....
                          moze ty jestes normalny?
                          buzka cyniolku.... daj bog i nie wydorosleje nigdy... smile))))
                          • cyniol Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:53
                            dana33 napisała:

> cyniol....... padlam, ja ciebie mowie, padlam.....
                            > pierwsze normalne zdanie od ciebie do mnie.....
                            > moze ty jestes normalny?
                            > buzka cyniolku.... daj bog i nie wydorosleje nigdy... smile))))

No to skoro normalnie rozmawiamy, to przyjmij do wiadomosci, ze mi nic na temat
                            forum tego nie bylo wiadome, az do momentu zalozenia watku przez Absztyfa, git?smile)))
                            • dana33 Re: Nie sądzę 19.07.08, 18:08
                              przyjmuje do wiadomosci, ze mi to napisales... smile)))
                              • cyniol Re: Nie sądzę 19.07.08, 18:21
                                no to dobrze, ze potwierdzilas przyjecie mojego oswiadczeniasmile))
                              • off_nick Ale Ty 19.07.08, 18:22
                                uparta jesteś;skoro Cyniol mówi,że to nie on założył to znaczy,że
                                tak jest.
                                Stawiałabym raczej na kogoś innego z przeciwnej frakcjiwink

dana33 napisała:
                                • dana33 Re: Ale Ty 19.07.08, 18:24
                                  hm...... na kogo?
                                • cyniol Re: Ale Ty 19.07.08, 18:25
                                  Dan dobrze o tym wie, po prostu chce sie podroczyc trochesmile))
                                  • off_nick Dana jakby 19.07.08, 18:44
                                    wiedziała to by powiedziała,mnie się wydaje,że ktoś w szlachetności
                                    serca podejmuje próbę ucywilizowania stosunków między frakcjami.
                                    Niepokoi mnie nick założyciela,który to nick sugeruje ,że będzie to
                                    pruderyjne forum dla dorosłych.

cyniol napisał:
                                    • absztyfikant Re: Dana jakby 19.07.08, 18:45
                                      Nick sugeruje tez, ze zalozyciel bedzie mial wszystko w pewnej czesci ciala...
                                      • off_nick Tzn luzik? n/txt 19.07.08, 18:50

absztyfikant napisał:
                                        • absztyfikant Re: Tzn luzik? n/txt 19.07.08, 18:55
                                          www.chrabja.art.pl/
                                          • dana33 Re: Tzn luzik? n/txt 19.07.08, 19:01
                                            nu, ja z cyniolem na pelnym luziku w tej chwili przynajmniej, a to
                                            juz cos jest...
                                            oprocz tego, to to swietna stronka, absztyfikant.... zapomnialam, ze
                                            dulski mial na imie felus....
                                            ale napewno felusiak nie zalozyl tego nowego okraglaka, tego jestem
                                            pewna.... a moze ty wiesz, kto z naszych przyjaciol ma felus na imie?
                                            ale nie nick, tylko wiesz, prawdziwe imie.... felicjan....
                                            a z drugiej strony to to moze byc babka, nie? jak ma rochellina na
                                            prawdziwe? felicitas? felicitas rochellinowa niezle pasuje.....
                                            hm.... musze isc popatrzec w karty... smile))))

mam tamta zabawe teraz z tym nowym okraglakiem.... smile)))
                                  • dana33 Re: Ale Ty 19.07.08, 18:50
                                    jakie podroczyc, cyniol..... jak zobaczylam to pierwsze normalne
                                    zdanie do mnie, i dalej poszlo tak przyjaznie, to co ja ci ide
                                    powiedziec.... zmieklam zupelnie... a jak jeszcze poczytalam sobie
                                    pare twoich wpisow na innym watku i wspomnialam, jak pisales na
                                    dwoch watkach na poprzednim okraglaku, piszac normalnie o konflikcie
                                    mojego mocarstwa, to cyniol.... nu, co ja mam ciebie powiedziec...
                                    patrze na ciebie zupelnie innym oczkiem.... wiesz.... lagodnie i bez
                                    agresji.... smile))))
                                    • cyniol Re: Ale Ty 19.07.08, 19:02
                                      dana33 napisała:

lagodnie i bez
                                      > agresji.... smile))))

ja nie jestem agresywnym osobnikiem przeciez, a tamto forum to mysle, ze ktos
                                      sobie po prostu jaja robi czy tez prowokuje i pewnie nikt tam nie bedzie
                                      uczestniczyl, wiec niepotrzebny ten rwetessmile
                                      • dana33 Re: Ale Ty 19.07.08, 21:05
                                        tak myslisz????
                                        rwetes? ja tam rwetesu nie widze, a zabawe mam swietna... smile))
                      • absztyfikant Re: Nie sądzę 19.07.08, 17:39
                        au.youtube.com/watch?v=Vb3IMTJjzfo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka