Dodaj do ulubionych

widze czarno

08.10.08, 16:23
nawet po dozgonnych zapewnieniach wyrzuconych jednym tchem na bezdechu podczas
wczorajszej debaty prezydenckiej,ze na wypadek ataku na izrael nasz weteran
mccain ruszyl by na 10 wojne bez zastanowienia,to jednak sentyment wiekszosci
amerykanow niestety idzie w inna strone.
oj czarno widze,ale harvardowo za to.

www.realclearpolitics.com/epolls/maps/obama_vs_mccain/
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: widze czarno 08.10.08, 16:32
      to jednak sentyment wiekszosci
      > amerykanow niestety idzie w inna strone.
      Nic sie nie martw ten opa jest mocny/przynajmniej w pysku/pociagnie
      za soba innych.
      Przepraszam errata
      Popcha przed soba innych.
      • vicky17 Re: widze czarno 08.10.08, 17:03
        grzegorz1948 napisał:

> to jednak sentyment wiekszosci
        > > amerykanow niestety idzie w inna strone.
        > Nic sie nie martw ten opa jest mocny/przynajmniej w pysku/pociagnie
        > za soba innych.
        > Przepraszam errata
        > Popcha przed soba innych.

przykro jest patrzec na konfrontacje mlodszych ze starszymi,zwlaszcza jak mlodsi
        sa i lepiej wyksztalceni, i maja lepsza prezencje i lepiej rozumieja pytania i
        znacznie szybciej kojarza. mysle,ze kazdy czlowiek powinien sobie zdaewac sprawe
        i ze swoich mozliwosci i co moze a czego nie w roznym wieku robic,bo po co sie
        osmieszac i przezywac niepotrzebne porazki.
        • grzegorz1948 Re: vicky17 08.10.08, 17:11
          przykro jest patrzec na konfrontacje mlodszych ze
          starszymi,zwlaszcza jak mlods
          > i
          > sa i lepiej wyksztalceni, i maja lepsza prezencje i lepiej
          rozumieja pytania i
          > znacznie szybciej kojarza. mysle,ze kazdy czlowiek powinien sobie
          zdaewac spraw
          > e
          Tu sie z toba nie zgadzam.Mlodzi dla kariery zrobili by
          wszystko,nawet swoja matke by sprzedali.Starsi wychodza z
          zalozenia "Co kto mi moze teraz zrobic?Teraz moge powiedziec to co
          mysle bo egzystencje mam zapewniona a dobre mniemanie o mojej osobie
          lepiej na tym swiecie zostawic"Naturalnie spikole sa sterowani przez
          starych ale z ukrycia,nigdy ich nie widac i to jest niebezpieczne.
          Jezeli chodzi o prezydenta to nie mam na ten temat pogladu- prawie
          ich nie znam- a wybor kto ma bardziej ekskluzywna bielizne to mnie
          nie bawi.
          • vicky17 Re: vicky17 08.10.08, 17:17
            grzegorz1948 napisał:

> > e
            > Tu sie z toba nie zgadzam.Mlodzi dla kariery zrobili by
            > wszystko,nawet swoja matke by sprzedali.Starsi wychodza z
            > zalozenia "Co kto mi moze teraz zrobic?Teraz moge powiedziec to co
            > mysle bo egzystencje mam zapewniona a dobre mniemanie o mojej osobie
            > lepiej na tym swiecie zostawic"Naturalnie spikole sa sterowani przez
            > starych ale z ukrycia,nigdy ich nie widac i to jest niebezpieczne.
            > Jezeli chodzi o prezydenta to nie mam na ten temat pogladu- prawie
            > ich nie znam- a wybor kto ma bardziej ekskluzywna bielizne to mnie
            > nie bawi.

sprzedajnosc ludzi nie jest zwiazana z wiekiem,ale wiek narzuca pewne limity i
            raczej nie mozna ich pokonac. tak jak nie stajesz do maratonu z kims mlodszym
            ,bo wiadomo,ze przegrasz tak samo musisz zrozumiec,ze starajac sie o tak wysokie
            stanowisko jesli dobrze nie kojarzysz narazasz sie na porazke i to dosc spora.
            • grzegorz1948 Re: vicky17 08.10.08, 17:24
              Jezeli wyborcy widza tylko bicepsy to zal mi tych wyborcow.
              Po wyborze Kohla na kanclerza spotkalem mloda Niemke polskim
              paszportem konsularnym ktora z niewiescia "skromnoscia" powiedziala
              ze glosowala na Kohla bo mial ladniej skrojone ubranie.
              Tak dojsc ze nie powiedziala nic o bieliznie.
              • vicky17 Re: vicky17 08.10.08, 17:34
                grzegorz1948 napisał:

> Jezeli wyborcy widza tylko bicepsy to zal mi tych wyborcow.

wyborcy widza niemoznosc odpowiedzenia na pytanie z powodu niekojarzenia a poza
                tym widza starszego,zmeczonego czlowieka a trudno sie litowac nad kims kto ma
                miec tak odpowiedzialne stanowisko,z takim harmonogramem majac do pomocy
                dzierlatke hokejowa,bez zadnego doswiadczenia.
                • grzegorz1948 Re: vicky17 08.10.08, 18:36
                  a trudno sie litowac nad kims kto ma
                  > miec tak odpowiedzialne stanowisko,z takim harmonogramem majac do
                  pomocy
                  > dzierlatke hokejowa,bez zadnego doswiadczenia.
                  Regan cowboy powiedzial kiedys ze praca jako prezydenta zajmuje mu 4
                  godziny dziennie.Czy byla to praca owocna to jak ja tak tez ty
                  przekonalismy sie w 1981/82.A widocznie mowil prawde bo Clinton
                  znalazl wiele czasu na zaspokojenie swoich wielbicielek.To taka mala
                  zlosliwa degresja.
                  • vicky17 Re: vicky17 08.10.08, 18:44
                    grzegorz1948 napisał:

> Regan cowboy powiedzial kiedys ze praca jako prezydenta zajmuje mu 4
                    > godziny dziennie.Czy byla to praca owocna to jak ja tak tez ty
                    > przekonalismy sie w 1981/82.A widocznie mowil prawde bo Clinton
                    > znalazl wiele czasu na zaspokojenie swoich wielbicielek.To taka mala
                    > zlosliwa degresja.

czasy regana mamy za soba,a niestety teraz wiadomo bylo,ze mial juz wtedy
                    alzheimera i w koncu sporo zlych rzeczy tez narobil,ale obecnie stoimy przed
                    jednym z najgorszych kryzysow od czasow wielkiej depresji i chyba nie czas na
                    prezydenta,ktoremu marzy sie nowa wojna,slepe poparcie dla jednego kraju, ktory
                    nie umie dac spojnej odpowiedzi na proste pytanie bo nie kojarzy,ktory widac jak
                    bardzo jest zmeczony i wkurzony pewnymi pytaniami a ktory do tego ma swego
                    zastepce kobitke bez zielonego pojecia o czym sie mowi. wybacz,ale ta
                    partia,ktora ma na czele busia w obecnej chwili wystawiajac mccaina jest z gory
                    na przegranym,bo musi.
                    ich oponent to nie clinton z przeszloscia tylko dosc prezny i niesamowicie
                    elokwentny przeciwnik a do tego trzeba wystawic podobnego a nie 72 latka z
                    "dzierlatka" trzymajaca kij hokejowy i mrugajaca oczkiem.
            • off_nick Nie pleć bzdur, 08.10.08, 17:33
              vicky17 napisała:

ale wiek narzuca pewne limity i
              > raczej nie mozna ich pokonac. tak jak nie stajesz do maratonu z kims mlodszym
              > ,bo wiadomo,ze przegrasz tak samo musisz zrozumiec,ze starajac sie o tak wysoki
              > e
              > stanowisko jesli dobrze nie kojarzysz narazasz sie na porazke i to dosc spora.

bo jak Twoje wywody mają się do kariery Toscaniniego i Furtwänglera?
              O Churchill'u i dziesiątkach innych nie wspomnę.
              • vicky17 Re: Nie pleć bzdur, 08.10.08, 17:36
                off_nick napisała:

>
                > bo jak Twoje wywody mają się do kariery Toscaniniego i Furtwänglera?
                > O Churchill'u i dziesiątkach innych nie wspomnę.
                >
                >

chyba nie chwycilas sensu mych mysli,ale to nie pierwszy raz zreszta.
                poczytaj i troche,poobserwuj o czym mowie a potem mi WC laduj jako przyklad. nie
                zapomnij rowniez ,ze musisz miec odniesienie do NASZYCH czasow,a te sie nieco
                pozmienialy. dawniej kobieta z twoim wyksztalceniem rzucaja takim brukowym
                jezykiem byla by uznana za.. i dobrze o tym wiesz.
                • off_nick No nie, 08.10.08, 17:47
                  spadłam ze śmiechu z podłogismilesmilesmile
                  Twoje myśli mają jakikolwiek sens?
                  A w ogóle to Ty myślisz?
                  Jeżeli tak,to czym?
                  No i na koniec;jakim językiem Ty mówisz?

vicky17 napisała:
                  • vicky17 Re: No nie, 08.10.08, 17:54
                    off_nick napisała:

> spadłam ze śmiechu z podłogismilesmilesmile
                    > Twoje myśli mają jakikolwiek sens?
                    > A w ogóle to Ty myślisz?
                    > Jeżeli tak,to czym?
                    > No i na koniec;jakim językiem Ty mówisz?
                    >
                    >
                    mowie jezykiem jaki rozumiesz skoro mi odpowiadasz i za mna lazisz. na forum
                    mamy do wyboru tematy,nicki i styl jaki reprezentuja a wiec nie rozumiem po co
                    ,jako wybitna rosyjska intelektualistka z otwocka, lazisz za mna skoro masz
                    lepszych interokutorow niz ja. nie zamierzam ani zmieniac siebie,ani mego stylu
                    tylko dla ciebie bys mogla szczeknac w tonacji ,ktora tobie odpowiada.
                    jeszcze raz mowie debata prezydencka miedzy znacznie mlodszym i bardziej preznym
                    umyslowo obama nie wyszla zbyt dobrze znacznie starszemu i nieco mniej
                    dysponowanemu maccainowi, co bylo widoczne dla wszystkich i co raz po razie nie
                    wychodzi temu drugiemu tak jak sobie zaplanowal. partia,ktora wsadza dziwne
                    osoby na tego pozycje majac tak bystrego przeciwnika jest skazana na porazke, co
                    chyba bedzie mialo miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka