Dodaj do ulubionych

Satanistyczne treści propagowane sa przez ogólnopolską telewizję!!!

IP: 217.99.0.* 11.04.01, 15:09

UWAGA!
To chyba najwyższy czas aby coś zrobić z ofensywą zła i propagandą sekt w
naszym kraju! Okazuje się , że telewizja pod przykrywką "reality show" lansuje
religię satanistyczną. Znana sekta satanistyczno-faszystowska przyznała się iż
bohaterowie tego niebezpiecznego społecznie przedsięwzięcia są jej członkami
(!!!)
Oto co znalazłem na oficjalnej stronie tego złowrogiego ugrupowania
określającego się mianem "SZATANOWCÓW" (nie podaję adresu gdyż treści tam
zawarte są wielce demoralizujące)

".....Ha! Także my uważnie obserwujemy ten program... TVN to nasza ulubiona
stacja, w końcu powiedzieli o naszej stronie w głównym wydaniu Faktów (to
dowód, że wśród dziennikarzy TVN są zaprzysięgli szatanowcy).
Oglądając program, już drugiego dnia nabraliśmy podejrzeń, a szóstego (!!!)
dnia stało się dla nas jasne, że...

UCZESTNICY BIG BROTHER SĄ SZATANOWCAMI I NAZISTAMI!!!

Czyż Piotr Lato nie nosi koszulki z Metalliką?
Czyż drugi Piotr nie nosi czarnej skórzanej kurtki?
Czy Manuela nie przypomina wam Behemota lub innego potwora?
Czy Alicja nie wygląda jak Kochanica Szatana?
Monika to wspaniały przykład Aryan Madchen!!!
Gosia ma na twarzy szatanski znak...
Klaudiusz mieszka w Niemczech....
Anna od dawna jest zatwardziałą faszystką, mamy na to dowody...
Janusz jest typowym faszystą-psycholem, uwielbiamy takich!
Karolina jest tak głupia, że musi być jedną z nas!!!
Grześ jest typowym napalonym szatanowskim playboyem, co to gania wszystko co ma
dupę...
A Sebastian? wydaje się normalny, ale zajebiście się maskuje!!! .... "

A OTO SZCZEGÓŁOWE CHARAKTERYSTYKI CZŁONKÓW-SZATANOWCÓW;

"Piotr - znany członek klanu Hells Angels, brał udział w zamieszkach podczas
festiwalu w Altamont, gdzie własnoręcznie zajebał na śmierć 6 osób.
Zaprzysięgły szatanowiec

Manuela - w loży szatanowskiej z Pasterki nazywana jest Black Tapirem. Jej
niepohamowany głód i zabójczy śmiech, paraliżujący wrogów i strącający ptaki z
nieba czyni z niej bardzo niebezpiecznego osobnika... Na jednym z koncertów
Varg Norska 88 pożarła dwóch nieostrożnych kindermetali, którzy podeszli zbyt
blisko...

Sebastian - z pozoru normalny człowiek, leśniczy. Jednak właśnie on opanował w
mistrzowskim stopniu sztukę wtopienia się w społeczeństwo, co pozwala mu
niepostrzeżenie działać. Jako leśniczy stoi za zaginięciami grzybiarzy oraz
tajemniczymi gwałtami na żubrach w Puszczy Białowieskiej.

Anna - najstarsza z uczestników, pamięta wspaniałe lata 30 w Niemczech, gdzie
była aktywną uczestniczką wieców faszystowskich, organizowała także imprezy z
cyklu "Kraft Durch Freude". Obecnie jako kierowca rajdowy może realizować swoje
hobby - często *przypadkowo* wjeżdża w tłum kibiców jadąc 300 km/h...

Alicja - obsesyjnie opętana myśli o zajściu w ciążę z Szatanem, pielęgnuje
swoje ciało. Podczas swojego pobytu we Włoszech uwiodła ponad 366 księży.
Legenda głosi, że raz wzięła do dupy 5 kutasów...

Grześ - szatanowski playboy, rozpryskujący swoje szatańskie nasienie po
wszystkich, i nie tylko po przedstawicielkach płci żeńskiej. Złoty łańcuch na
jego szyi świadczy o tym, że stoi wysoko w hierarchii szatanowskich dorfniaków.
Jako obieżyświat uprawiał orgiastyczny sex chyba w każdym klimacie i na każdej
szerokości geograficznej... Podczas programu miał miejsce nieprzyjemny
incydent, którego nie pokazano - Grześ rozerwał jedną z kur na śmierć podczas
aktu płciowego z owym nieszczęsnym ptakiem.

Monika - doskonała w swej rasowej czystości aryjska dziewczyna. Jej czysty,
teutoński głos pozwala jej na umilanie życia innym uczestnikom śpiewaniem
germańskich pieśni bojowych, np. "Heili hailo". Jej mąż jest sobowtórem Adama
Małysza, z czego Monika jest bardzo dumna.

Janusz - Strażnik miejski, posiadacz czarnego pasa karaczutsu. Jest okazem
zdrowia. Lubi pastwić się nad ofiarami, wbijając im członka do uszu. Zna ponad
666 rodzajów na uśmiercenie człowieka bez użycia broni. Z tego, co
zaobserwowaliśmy, jego ulubioną pieśnią jest znana faszystowska przyśpiewka -
"Rota".

Piotrek - najmłodszy z uczestników, z tego tytułu już pierwszej nocy przeszedł
rytualny zbiorowy gwałt. Gra na gitarze. Jest przedstawicielem Nowej Fali
Szatanowstwa, jest przyszłościš naszego ruchu. Stanowczo odrzuca oskarżenia o
to, jakoby był classic metalem.

Klaudiusz - stary faszol i były kibic Ruchu Chorzów. Obecni mieszka w
Niemczech, ziemi swoich praojców. Prowadzi małą knajpkę "Vaterland", gdzie
serwuje przysmaki z Żydów i Turków. Prowadzi także szatanowskie bistro,
rozprowadzając po Niemczech płyty Proctumitisa i Pagan Warriora. Lubi walić z
bańki.

Karolina - z pozoru typowa słodka idiotka o ilorazie inteligencji niższym od
polnego kamienia. W rzeczywistości jest najmądrzejszym i najprzebieglejszym z
uczestników, ma ksywkę "Mózg" (Grześ ma ksywkę "Pinky"). Karolina jest
najbardziej znaną groupie na blackmetalowej scenie.

Gosia - kolejna aryjska kobitka, naturalna fuhrerka całej bandy. Szatańskie
znamię na twarzy świadczy o tym, że Nasz Pan Szatan wybrał ją do wielkich
czynów. Krążą pogłoski, jakoby była spokrewniona z Flodą."

Na tej szatanistyczno - faszystowskiej stronie można poza tym znaleźć wiele
innych dowodów na to iż big braderowcy próbują przekazać podświadomości widzów
(a w szczególności młodszej ich części) treści satanistyczne, zakodować w
niewinnych duszach zło i wyprać nasze mózgi

NIE DOPUŚĆMY ABY TA STRASZLIWA ZARAZA JAKĄ JEST SZATANIZM OPĘTAŁA NASZ NARÓD!
NIE DAJMY SIĘ SEKTOM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszko (sic!) .....Zbuntowany Anioł IP: 217.99.0.* 11.04.01, 15:22
      Także niewinny z pozoru serial "zbuntowany anioł" jest niebezpieczną
      szatanowską propagandą. Przecież ZBUNTOWANY ANIOŁ to nikt inny jak sam LUCYFER
      (!!!) natomiast piosenka z czołówki tego "serialu"(w istocie wypieracza mózgów)
      puszczona od tyłu ujawnia przerażający szatano-służalczy przekaz! Na oficjalnej
      stronie sekty szatanowców można także przeczytać wywiad z ONEIRO (imię jednego
      z diabłów) - kobietą - kołem napędowym tego niecnego przedsięwzięcia, udającą
      aktorkę a w istocie groźną szatanistką(do czego przyznaje sie tylko przed
      swoimi współwyznawcami)
    • Gość: Luzer Re: Satanistyczne treści propagowane sa przez ogólnopolską telewizję!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.04.01, 00:40
      A może Ty jesteś Rycharski?! To by wiele wyjaśniało...
    • Gość: ethanol sam juz nie wiem IP: 151.152.101.* 12.04.01, 01:20
      Powiedz no Zbysiu
      Jaja se robisz czy ty tak na powaznie ??
      Bo juz sam nie wiem.

Luzer: a kto to ten Rycharski ???

ethanol
      • Gość: Luzer Re: sam juz nie wiem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.04.01, 00:36
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Luzer: a kto to ten Rycharski ???

A, to, widzisz, znany w całej południowej Polsce
        tropiciel diabłów, o którym mówią, że rano widzi diabła
        nawet we własnej żonie.
        • Gość: Al Re: sam juz nie wiem, ki diabeł? IP: *.piwet.pulawy.pl 13.04.01, 09:09
          Witaj Luzer
          Ot, taka miła, przedświąteczna gadka o diabłach. Pozdrowienia dla rogatych, o
          pardon, Rezul, wszystko mi się myli: gdzie śledzik, gdzie jajeczko, gdzie
          temacik........ Wszystkiego naj....
    • Gość: La Vey Re: Satanistyczne treści propagowane sa przez ogólnopolską telewizję!! IP: 195.117.22.* 13.04.01, 09:32
      <b>Bracie Zbigniewie!!!</b>

Twoj list jest jak sztylet w nasze serca. Tyś, który szedł z nami ramie w ramie
      głosząc triumf naszego pana Wielkiego Kozła, teraz zdradzasz nasza wspólnote,
      posługując się bronią ze wzech miar okrutną - ujawniając naszych współbraci.
      Zapisane ci to bedzie na wieki.

Czarny Jeździec (czasem) Bez Głowy
      • Gość: zbyszko Re: Satanistyczne treści propagowane sa przez ogólnopolską telewizję!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 15:19
        Gość portalu: La Vey napisał(a):

> <b>Bracie Zbigniewie!!!</b>
        MAM NA IMIĘ ZBYSZKO! A NIE JAKIŚ TAM ZBIGNIEW , chyba pomyliłeś mnie z innym
        bratem, bo ja żem bratem szatanowcom nigy nie był ino tropię ich jako robactwo
        jakoweś

> Twoj list jest jak sztylet w nasze serca. Tyś, który szedł z nami ramie w ramie
        > głosząc triumf naszego pana Wielkiego Kozła, teraz zdradzasz nasza wspólnote,
        > posługując się bronią ze wzech miar okrutną - ujawniając naszych współbraci.
        > Zapisane ci to bedzie na wieki.

HA HA HAA , Albowiem powiada księga; "A diabeł , który ich zwodził zostanie
        wrzucony do jeziora z ognia i siarki, gdzie znajduje się zwierzę i fałszywy
        prorok, i będą dręczeni dniem i nocą na wieki wieków"(I Jan 20,10)

Zaprawdę powiadam Ci opamiętaj się!
        AMEN
    • zbyszko DLA WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW! - wywiad Natalią Oreiro 15.04.01, 16:23
      widzę tutaj sporo naiwnych niedowiarków, ale może ten wywiad (także z
      oficjalnej strony szatanowców) z od twórczynią roli "zbuntowanego anioła"
      przekona was o prawdzie, że NATALIA OREIRO JEST SŁUGĄ SZATANA!!!

FRAGMENTY WYWIADU Z NATALIĄ OREIRO (zachowałem oryginalne, choć obrazoburcze
      słownictwo);

MT - Powiedz mi, czy trudno ukrywać przed światem swoje prawdziwe ja?
      NO - Cóż, z początku bardzo cierpiałam, nie mogąc codziennie kopulować
      rytualnie i składać martwych małych zwierzątek w ofierze, ale z czasem
      nauczyłam się nieźle maskować. Popatrz tylko, te małe niewinne dzieciaczki,
      czytające BRAVO myślą, że jestem tylko pustą, bezmózgową plastikową
      piosenkareczką trzeciej kategorii, ha ha ha!!!
      MT - No fakt, nieźle ich w chuja zrobiłaś...
      NO - Nie przeczuwają, że słuchając moich piosenek w rzeczywistości ich małe
      umysły są brutalnie gwałcone wielkim czarnym kutasem naszego Pana, Szatana! Za
      parę lat ani się nie spostrzegą, a już będą palić kościoły, czytać Mein Kampf i
      owijać taśmą klejącą chomiki, żeby im się nie rozpadły, kiedy je będą rżnąć!!!
      MT - Grasz w serialu "Zbuntowany Anioł"...
      NO - Tak, to ja wpadłam na pomysł, żeby pod płaszczykiem telenoweli przekazywać
      szatanowskie treści...
      MT - Ale przyznasz, że inspirowała cię pogańsko-okultystyczna telenowela "W
      kamiennym kręgu"...
      NO - Oczywiście, oraz słynny serial o brazylijskiej czarnej magii i
      perwersyjnym seksie, czyli "Niewolnica Isaura"...
      MT - Czy uważasz, że w ten sposób wzrośnie liczba szatanowców?
      NO - Ależ oczywiście! W samej Argentynie po emisji mojego serialu liczba
      podpaleń kościołów wzrosła sześciokrotnie! Wieczorem nie możesz przejść po
      plaży, żeby nie natrafić na szatanowców ryutalnie kopulujących wśród fal...
      Mmmm.... znowu się podnieciłam.... chodźmy dalej się p..."
      • Gość: fajdros Re: DLA WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW! - wywiad Natalią Oreiro IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.01, 17:41
        To nie jest tak jak mówisz, to prawda, że Natalia O. współżyje z chomikami, bo
        tak naprawdę jest przebranym facetem, ma jednak tak małego kutasa, że tylko z
        chomikiem potrafi zaznać przyjemności. Kiedy pewnego razu natalka został
        wyszydzony przez szatanowców, którzy nie mieli bladego pojęcia o sekrecie tego
        przebranego dewianta, Oneiro tak się wściekł, że przeżył orgazm na oczach
        widzów, przy kręceniu na żywo któregoś z kolei odcinka. Mało brakowało, a cała
        sprawa wyszła by na jaw.
        (Grześ jest faktycznie człowiekiem do specjalnych poruczeń - mówią na
        niego "cichy masturbator", specjalizuje się bowiem w przekabacaniu na stronę
        szatanowców, samogwałcicieli poprzez współuczestniczenie w kreowanym przez
        niego satanistycznym akcie onanizmu - przy tym postawił sobie za punkt honoru
        użycie jak najmniejszej ilości słów przy agitacji na rzecz pozyskania nowych
        członków - jego rekord to jeden pomruk wydany już w czasie wspólnej ejakulacji,
        kiedy ofiara była już całkowicie szatannowcom zaprzedana)
        Grześ przebywając akurat w pobliżu (Brazylia), jako wysłannik Tejkowskiego
        (XXXVII wcielenie Draculi - karierę rozpoczął przejmując agendę sekty na Europę
        Srodkową detronizując poprzez pucz, ojca Rydzyka, który chcąc nie chcąc musiał
        założyć nową sektę - w starej był już na straconej pozycji; tejkowski później
        awansował na członka zarządu) ds. utworzenia nowo powstałej jednostki
        szatanowców w Ameryce poł., widząc szansę pozyskania nowego członka, wziął całą
        sprawę w swoje ręce - stosując metody znane tylko najgłębiej wtajemniczonym
        agentom tej podłej sekty - zahipnotyzował publiczność, realizatorów i
        wszystkich, którzy mają coś z tym wspólnego, tak, że kompromitująca tajemnica
        Oneiro pozostała w ukryciu. Wykorzystywane to jest jednak (w posiadanie sekty
        jest film kiedy podniecony Oneiro wyciera chusteczką ospermioną pałeczkę) do
        szantażu biednego Oneiro, który chcąc nie chcąc, musi z nimi współpracować,
        gwałcąc mózgi poprzez szatanowskie treści zbuntowanego anioła. Oneiro, jednak,
        z racji tego, że pośledniejszym członkom sekty znana jest chlubna przeszłość
        jego przodka (ten awansował już na pozycję zausznika antychrysta)
        wykorzystywany jest przez władzę jako swoistego rodzaju element edukacyjny - to
        dodaje animuszu nowym członkom (stąd ten wywiad - jakoby Oneiro nie tyle był
        zaprzedany, ale współuczestniczył w akcie kreacji polityki sekty).
        Grześ jednak działając w niekonwencjonalny dla siebie sposób postanowił dokonać
        aktu pokuty, w celu szatanowskiego oczyszczenia, dlatego wspólnie z innymi
        skruszonymi członkami (z racji jakichśtam przewinień) tej sekty, udał się na
        dobrowolne odosobnienie, do szatanowskiego przytułku - domu Big Brother. Tam
        największa pokutą dla niego jest to, że nie może oddawać się ulubionej
        kontemplacji onanistycznej w trakcie werbowania nowych członków, nie ma bowiem
        kogo werbować. - Tyle mówią fakty...
        • zbyszko Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku 15.04.01, 19:20
          Widze , że mam do czynienia z dobrze poinformowana osobą. Czy wiesz może coś
          więcej o powiązaniach ojca Rydzyka z Szatanowcami? Bardzo interesuje się tą
          sprawą - obiło mi się coś o uszy ale nie uzyskałem dotąd żadnych rzetelnych
          informacji. Każdy normalny człowiek domyśla się , że ojciec Rydzyk służy
          ciemnej stronie mocy jednak ja chciałbym poznać także jakieś konkrety.

Czy to prawda , że jego pseudonim; OJCIEC(6 liter) RYDZYK(6 liter) powstał na
          chwałę bestii? Przecież gdy dodamy do tego nazwę jego organizacji; MARYJA(także
          6 liter!) otrzymamujemy (sic!!!) TRZY SZÓSTKI!

Słyszałem także że słowa; "KYZ DYR CEIC JO" (czyli pseudonim czytany od końca)
          to pradawne magiczne zaklęcie nieodzowne w trakcie niektórych szatanistowskich
          obrzędów.
          • Gość: fajdros Re: Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.01, 20:40
            zbyszko napisał(a):

nie rozgryzłem jeszcze do końca, ale obok domniemanego zaklęcia (pseudonim
            czytany wspak), istotny jest anagram z tegoż pseudonimu - RODZIC YKEJY (po
            odrzuceniu jednej literki "C", która jako element zachwaszczający wprowadza
            pierwiastek haosu - niezwykle istotny dla wzmiankowanego zaklęcia) - ikea, a
            właściwie luksusowa kanapa w niebieskie prążki z IKEI to symbol satanowskiego
            zamrożenia mózgów. Element bardzo często wspomagający siłę przekazu treści
            czarnej mszy odbywającej się na zawołanie poprzez posadzenie wygodnickiego dupska
            na tymże meblu przed telewizorem, tudzież przed radiem maryja (ku niezadowoleniu
            ojca "niestety" tylko dla bardziej zaawansowanych, z co bardziej wypchanymi
            portfelami, stąd ekspansja radia za ocean). Ikea pojawiła się w polsce wraz z
            zaistnieniem na falach radiowych w.w. odstępcy od głównego nurtu satanowskiego,
            urosła w siłę tylko dzięki patologicznemu hipnotyzowaniu mebli przez kozich
            synów, którzy z czasem przejęli udziały w diabelskiej już wtedy firmie. Rydzyk
            wówczas jeszcze zwierzchnik srodkowoeuropejskich satanowców uzurpował sobie prawo
            RODZICA tej diabelskiej taktyki - w środowisku zawrzało, a sytuację wykorzystał
            Tejkowski. Pseudonim jednak, w przeciwieństwie do pełnionej funkcji udało mu się
            zachować w nieco zmienionej funkcji. Jako wcześniejszy przedstawiciel koziego
            rodu na Europę środkową, pomimo niechlubnego odłączenia się od głównego nurtu, ma
            całkiem niezłe układy z kozami, (nie czynią mu wstrętu) - z racji poważanej
            skądinąd w kręgach roboty - puszcza więc śmiało na falach kozią muzykę wraz z
            beczeniem jego rogatych współpracowników. Taktyka śmiała i rewolucyjna, ale wiele
            jeszcze do tego aby odkupił sprzeniewierzenie się głównej fali.
            • Gość: zbyszko Re: Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 23:02
              A ja nieszczęsny zaufałem temu podstępnemu słudze Belzebuba. Wierzyłem w niego,
              był mi ojcem świątobliwym....Lecz na szczęście w porę przyszło opamiętanie.
              Pierwsze wątpliwości pojawiły się już jakiś czas temu gdy zaczął się mylić w
              czsie mszy (to znaczy wtedy wydawało mi się, że to pomyłki) i na przykład
              zamiast: "a słowo ciałem sie stało" , mówił: "a ciało słowem sie stało", albo
              zamiast głoski "Ł" wymawiał zwyczajne "L" w zwrocie "Łaska Pana Jezusa niechaj
              będzie z wami wszystkimi". Kiedy zaś mówił "...który gładzi grzechy świata"
              wykonywał ręka charakterystyczny gest głaskania(!!!). Z czasem zauważałem coraz
              więcej tego rodzaju "kruczków". Na zadawane przez radiosłuchaczy pytania
              najchętniej odpowiadał: "NE MA" , -czego "nie ma" zastanawiali się wierni, a ja
              wraz z nimi; czy nie ma odpowiedzi?, pieniędzy na radio? awansu na biskupa?
              czego nie ma????????
              WTEDY NAGLE MNIE OLŚNIŁO! "NEMA" to przecież odwrócony "AMEN" (!!!), kiedy
              skojarzyłem to z trzema szóstkami (ojciec-6, rydzyk-6, maryja-6) i festiwalem
              pieśni religijnej sponsorowanym przez radio-maryja na pólwyspie Hel(od
              angielskiego "hell"=piekło) byłem już prawie pewien! ZŁO ZACZAIŁO SIĘ W TAM
              GDZIE NAJMNIEJ SIĘ GO SPODZIEWAŁEM.

Teraz już znam prawdę o tym sprytnym zwyrodniałym szatanowcu. Od tego czasu
              tropię i plenię tę zarazę wszelkimi siłami jakie jeszcze pozostały mi po owym
              straszliwym wstrząsie. Nie poznałem jeszcze wszystkich tajemnic i przejawów
              szatanizmu, ale jestem bliski celu.....

Uważasz zatem drogi Fajdrosie , że ów Rydzyk jest obecnie przywódcą herezji (na
              tle głównego nurtu szatanowskiego). Czy jest to jedynie sekta, a może można
              mówić tu czymś w rodzaju schizmy w łonie kościoła szatanowskiego (zważywszy na
              to jak ogromną organizacją kieruje ojciec redaktor)?

PS;
              Co do pseudonimu to widać tu doskonale jak wielopłaszczyznowa może być
              symbolika szatanowskich haseł. Sposobów interpretacji jest wiele -ale zawsze
              okazuje sie, że przekazywane treści to szatanowski sygnał dla podświadomości
              niewinnych śmiertelników.
              Zauważ, że imię "ojciec rydzyk" można także odczytać porzez nalizę semantyczną.
              "Rydzyk" to przecież "grzyb" (albo "grzybek" - a zdrobnienie może mieć związek
              z typowym dla rytuału szatanowskiego szyderstwem) a "grzyb" bywa (najczęściej w
              Chinach -tym na wskroś szatańskim kraju) symbolem długiego życia, mądrego
              przewodnictwa lub nowonarodzonej duszy ludzkiej. Znaczenie słowa "ojciec"
              wydaję się natomiast oczywiste.
              Rydzyk przemawia zatem do nas; "to ja wasz ojciec, będę w mądry sposób
              prowadził was ku ziemskiej nieśmiertelności a wasze dusze odrodzone zostaną w
              imie pana naszego szatana"

• Gość: fajdros Re: Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.04.01, 00:41
                EOT, czyli ciąg dalszy zwierzeń hochsztaplera nigdy nie nastąpi.
              • Gość: fajdros Re: Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku IP: 213.25.236.* 16.04.01, 00:41
                EOT, czyli ciąg dalszy zwierzeń hochsztaplera nigdy nie nastąpi.
                • zbyszko Re: Re; Szukam informacji o ojcu rydzyku 16.04.01, 01:23
                  Gość portalu: fajdros (albo jakiś podszyty sługus szatana) napisał(a):

> EOT, czyli ciąg dalszy zwierzeń hochsztaplera nigdy nie nastąpi.

EOT, CCD; ZHN??? ..........to ci dopiri szatański szyfr, czyli co ZCHN też???

• zbyszko inne ukryte treści przekazywane przez radio maryja 16.04.01, 19:17
                    Zresztą anagram hasła; "ojciec rydzyk" ujawniony przez fajdrosa nie jest
                    jedynym możliwym. Mianowicie z liter; O,J,C,I,E,C,R,Y,D,Z i K
                    układamy czsownik trzeciej osoby liczby pojedyńczej czasu teraźniejszego
                    "RODZI".

Pozostałe litery to; C,C,Y,Y,J,E,K, -jak można je odczytać? Otóż w bardzo
                    prosty sposób, zdając sobie sprawę jak istotnymi symbolami w szatanowskim
                    rytuale są liczby odczytujemy je własnie jako liczby. Sprawdzamy którymi
                    kolejnymi literami w alfabecie są dane litery; C -to 3 litera alfabetu, Y -to
                    25 litera, J -10, E -4, K -11. Tym sposobem otrzymujemy ciąg liczb;

3,3,25,25,10,4,11

Jeżeli je zsumujemy otrzymamy wiele wyjaśniającą liczbę 81. Przecież 81 jest
                    kwadratem dziewiątki (!!!)

81 = 9x9

A liczba 9 to nic innego jak zakamuflowane trzy szóstki! Jak by nie odczytywać
                    liczby bestii zawsze otrzymujemy dziewiątkę.
                    (iloczyn trzech szóstek to przcież 216=6x6x6, natomiast suma trzech szóstek to
                    18=6+6+6, po popularnym zabiegu numerologicznym(zsumowanie cyfr) liczby te
                    zawsze zamieniają się (sic!) w dziewiątkę; 2+1+6=9 i 1+8=9, zresztą odwrócona
                    szóstka również staje się dziewiątką)

Dziewiątka - symbol ukrytego antychrysta, podniesina dodatkowo do kwadratu
                    (czyli antychryst przemnożony sam przez siebie!) wyjaśnia wszystko. "OJCIEC
                    RYDZYK" czyli ten który "RODZI 81" innymi słowy pseudo można odczytać; "TEN,
                    KTÓRY RODZI ANTYCHRYSTA DO POTĘGI" (!!!!!)

• Gość: ethanol Re: inne ukryte treści przekazywane przez radio maryja IP: *.coh.org 16.04.01, 20:56
                      O !!!...zesz ty !!!
                      to wszystko wyjasnia. Na pocz. nie chcialem w to wszystko wierzyc. Myslalem
                      sobie : " jakies bzdury" , ale teraz kurna widze ze to nie zarty.
                      Zbyszko!!!..przekonales mnie, w zasadzie to udowodniles, ze szatanowcy daza do
                      przejecia kontroli na swiecie.
                      Zbyszko ??..jak ich rozpoznawac ???...na podstawie przypisywania cyfr do ich
                      imion i nazwisk ???....czy to zawsze dziala ???
                      A jak np. nie znam kogos imienia lub nazwiska ???...sa jakies inne sposoby ???

ethanol
                      • zbyszko do ethanola 16.04.01, 21:16
                        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Zbyszko ??..jak ich rozpoznawac ???...na podstawie przypisywania cyfr do ich
                        > imion i nazwisk ???....czy to zawsze dziala ???

-Zazwyczaj tak, ale oczywiście nie zawsze. Sposobów kamuflażu jest wiele, oni po
                        prostu lubią liczby różne takie sztuczki kabała, magia itp

> A jak np. nie znam kogos imienia lub nazwiska ???...sa jakies inne sposoby ???

-Są różne, musisz być czujny i pamiętać o tym , że szatanowiec jest wielce
                        przebiegły. Oczywiście bez nazwiska też można go poznać, znamię na ciele, dziwne
                        gesty, ubiór, spojrzenie.....
                    • zbyszko Ciąg dalszy; inne ukryte treści przekazywane przez radio maryja 16.04.01, 21:06
                      Cóż natomiast może oznaczać tajemniczy i z pozoru bezsensowny zwrot "RADIO
                      MARYJA" uchodzący za nazwę tej tajemniczej instytucji?

Spróbujmy postąpić tak jak ostatnim razem. W końcu anagramy to znana sztuczka
                      szatanowców. Według mnie "RADIO MARYJA" to anagram kamuflujący czas nadejścia
                      antychrysta (tego którego ma porodzić rydzyk, co udowodniłem powyżej)

Przypatrzmy się wyrazom "RADIO MARYJA", po pozostawieniu jedynie skrajnych
                      liter; R-adi-O M-aryj-A otrzymamy wyraz;

"ROMA"

"ROMA" - to oczywiście po łacinie Rzym. Może sie wydawać, że oznacza to miejsce
                      w którym objawi się antychryst, jest to całkiem prawdopodobne(w końcu Watykan
                      byłby wymarzonym miejscem). Jednak osobiście skłaniam sie ku hipotezie iż Rzym
                      w tym przypadku symbolizuje cały świat na który zstąpi bestia(antychryst).
                      Pamiętajmy przecież , że jedna z interpretacji biblijnych trzech szóstek mówi o
                      tym iż trzy szóstki to imię Nerona (które po hebrajsku daje sumę 666). Neron
                      czyli ten który spalił Rzym (tu świat) i jako pierwszy prześladował chrześcijan
                      to symboliczny antychryst, który ma nadeść w czasie , który oznaczaja pozostałe
                      litery w zwrocie "RadiO MaryjA".

Po utworzeniu wyrazu "ROMA" pozostają nam litery; ADIARYJ
                      jeśli nadal posługiwać będziemy się łaciną dwie pierwsze czyli AD oczywiście
                      oznaczają zwrot ANNO DOMINI (czyli po prostu rok). Mamy zatem; "ROMA AD.
                      IARYJ" czyli po polsku;

RZYM, ROKU PAŃSKIEGO.....IARYJ

-Pozostaje tylko odcyfrować jaką datę oznaczają litery IARYJ, nie jest to
                      niestety proste zadanie gdyż posługując się różnym metodami otrzymałem jak
                      dotąd kilka interesujących dat i nie wiem, która jest właściwa, być może
                      któraś z nich oznacz rok założenia organizacji rydzyka gdyż trzy z nich dotyczą
                      lat dziewiędziesiatych, niestety nie wiem kiedy powstała ta organizacja gdyż na
                      jej oficjalnej stronie takowych informacji nie odnalazłem
                      • Gość: zbyszko Re: Ciąg dalszy; inne ukryte treści przekazywane przez radio maryja IP: 217.99.0.* 18.04.01, 17:38
                        Tak, tak, nie wygląda to wszystko zbyt optymistycznie. Szatanowcy mają władzę...
                        • Gość: ethanol Re: Ciąg dalszy; inne ukryte treści przekazywane przez radio maryja IP: *.coh.org 18.04.01, 21:33
                          No wlasnie zauwazylem,
                          przeanalizowalem imiona i nazwiska moich znajomych
                          i ich zachowanie i wychodzi na to ze wiekszosc to szatanowcy. Co do reszty nie
                          mam pewnosci ale podejrzewam ze tez. Kurna, wychodzi na to ze ja otoczony
                          szatanowcami jestem.
                          Musze byc czujny jak czekista
    • Gość: zbyszko Re: Satanistyczne treści propagowane sa przez ogólnopolską telewizję!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 02:16
      no a teraz jeszcze te ptaki ciernistów krzewów... to koniec
      • Gość: jurek1 do Zbyszka IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 00:49
        Człowieku daj sobie na luz. Po trzech miechach codziennego palenia marychy w
        nadmiernych ilościach dostałeś chyba lekkiego rozmiękczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka