Gość: Mosze Tutaj jestem... IP: *.red.bezeqint.net 27.10.03, 10:17 ... o co chodzi... ) Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: Tutaj jestem... 27.10.03, 12:39 Mosze dawno Cię tu nie widziałem. Wszystko u Ciebie jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Tutaj jestem... 27.10.03, 12:58 k_az napisał: > Mosze dawno Cię tu nie widziałem. Wszystko u Ciebie jest w porządku? jak siedzi w schronie i w masce przeciwgazowej to pewnie poza tym wszystko u niego wporządku. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze jeszcze zipie... IP: *.red.bezeqint.net 27.10.03, 13:50 ...No nie tak, ale alternatywa jest nie wiadoma....) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 jeszcze zipie...uwazaj na islamistow mordercow 27.10.03, 14:13 Gość portalu: Mosze napisał(a): > ...No nie tak, ale alternatywa jest nie wiadoma....) poza tym pozdrawiamy ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Dzis Bagdad... IP: *.red.bezeqint.net 27.10.03, 16:39 Dzis jest pierwszy dzien Ramadanu, fundamentalisci morduja wszystko co "pachnie" z zachodem (Ameryka) Nawet nie zaluja Krzyza Czerwonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Za to pejsaci liberalni demokraci wysadzają IP: 195.94.196.* 27.10.03, 16:42 domy (cywilne jak wszyscy widzieli) i zapewne ten który nazwałby to działalnością terrorystyczną zostanie obwołany antysemitą, saddamistą, pedofilem i czymś tam jeszcze. Ale trudno, Żydzi to obecnie największe zagrożenie dla cywilizowanego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re:do MOSZE IP: *.toya.net.pl 27.10.03, 22:54 nie martw się wszystko mija, po burzy zawsze jest słońce.Dobro zwycięży. Bądź tu obecny z nami. Serdecznie pozdrawiam.kaz. SHALOM. SZMA. Odpowiedz Link Zgłoś