xenocide 28.12.08, 17:45 Czy moze ktos mi wyjasnic dlaczego dziennikarze nie maja wstepu na teren Gazy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 17:48 teren walk, zamkniety dla wszystkich oprocz wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 17:50 aaaa, zebys nie zostal bez informacji, to tu znajdziesz na biezaco: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=88990029 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89020704 Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide dziwne 28.12.08, 17:59 dana33 napisała: > teren walk, zamkniety dla wszystkich oprocz wojska. W Iraku i Afganistanie sa dziennikarze i jesli dobrze pamietam to sa strefy gdzie trwaja dzialania wojenne. Wiec nie bardzo rozumiem to embargo na informacje ze zrodel niezaleznych. Dane jednej ze stron konfliktu nie moga byc miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: dziwne 28.12.08, 18:03 Mnie to nie dziwi. Dziennikarzy nie zapraszano przeciez do gulagow sowieckich na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: dziwne 28.12.08, 18:10 cyniol napisał: > Mnie to nie dziwi. Dziennikarzy nie zapraszano przeciez do gulagow sowieckich n > a > Syberii. Duzo mozna znalezc utyskiwan na niesprawiedliwe podejscie do dzialan Izraela, wiec powinno im zalezec aby wszystko dzialo sie przy otwartej kurtynie. Przeciez dziennikarze opisza jak bylo naprawde i Izrael moze tylko na tym skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dziwne 28.12.08, 18:15 jasne, jasne.... dziennikarze nic, tylko pisza prawde.... a te zdjecia falszowane, ktore tak chetnie zamieszczaja, jak te z tamtej wojny libanskiej.... a te reportaze pelne prawdy i tylko prawdy o ahmadzie al dura... a ta slynna "masakra" jeninska, ktorej nie bylo... a ci dziennikarze, co to filmowali porwanie naszych 3 zolnierzy pare lat temu i palcem nie ruszyli przy tym.... a te historyjki z pierwszej intyfady, kiedy to oplacali arabow w hebronie, zeby mogli cos filmowac... a te cudowne reportaze z pierwszej wojny libanskiej, w ktorej opisywali te straszne zniszczenia spowodowane przed nasze wojsko, tylko jakos dziwnie nie zauwazyli trawki i drzewek rosnacych miedzy tymi ruinami... a te dokladne sprawozdania, jak za wojskiej jechaly israelskie ciezarowki wiozace mleko dla dzieci libanskich... uj, mamy tych uczciwych reporterow od groma i jeszcze troche.... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dziwne 28.12.08, 20:12 dana33 napisała: > jasne, jasne.... dziennikarze nic, tylko pisza prawde.... a te > zdjecia falszowane, ... Jasne, jasne, miłujący pokój Izrael siłą wprowadza tam pokój, i jako że cała racja jest po jego stronie, nie ma niczego do ukrycia... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dziwne 28.12.08, 20:07 xenocide napisał: > Przeciez dziennikarze opisza jak bylo naprawde i Izrael moze > tylko na tym skorzystac. Żartujesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dziwne 28.12.08, 20:10 sz0k napisał: > xenocide napisał: > > > Przeciez dziennikarze opisza jak bylo naprawde i Izrael moze > > tylko na tym skorzystac. > > Żartujesz, prawda? No bo przecież Izrael jedynie siłą wprowadza tam pokój, więc nie powinien mieć niczego do ukrycia, jak sądzę... > Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dziwne 28.12.08, 20:19 taziuta napisał: > sz0k napisał: > > > xenocide napisał: > > > > > Przeciez dziennikarze opisza jak bylo naprawde i Izrael moze > > > tylko na tym skorzystac. > > > > Żartujesz, prawda? > > No bo przecież Izrael jedynie siłą wprowadza tam pokój, > więc nie powinien mieć niczego do ukrycia, jak sądzę... Chyba za dużo zacytowałem, tak naprawdę to chodziło mi tylko o ten fragment: > xenocide napisał: > > Przeciez dziennikarze opisza jak bylo naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dziwne 28.12.08, 18:08 nu, nie wiem, czemu sie tak dziwisz... israel praktycznie nie wpuszcza zagranicznych dziennikarzy od porwania alana johnstona... nie wpuszcza tam tez arabskich dziennikarzy israelskich... nu, i dziennikarze nie tacy chetni tam pojechac, jak wspominaja johnstona.. a oprocz tego, xenocide, jesli jeszcze nie zrozumiales: my nie taki kraj, jak kazdy inny... my specjalny i wyjatkowy kraj... jedyny taki na swiecie.. podskakuj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: dziwne 28.12.08, 18:13 dana33 napisała: xenocide, jesli jeszcze nie zrozumiales: my nie taki > kraj, jak kazdy inny... my specjalny i wyjatkowy kraj... jedyny taki > na swiecie.. Juz ktos kiedys taki kraj chcial zalozyc i skonczylo sie to II wojna swiatowa. > podskakuj dalej... To ma byc grozba ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dziwne 28.12.08, 18:26 nie slyszalam, kto chcial? mysmy nie tylko chcieli... mysmy tez zalozyli... i to co zrobilismy w ciagu 60 lat jest bez precedensu w historii swiata. gryz paznokcie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: dziwne 28.12.08, 18:29 dana33 napisała: > gryz paznokcie dalej.... Obca mi jest ta przypadlosc. A co z tym ? > podskakuj dalej... Mam nadzieje ze nie jestes tchorzem i dokonczysz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dziwne 28.12.08, 19:02 wystarczy to co napisalam.... wiec kto to chcial zalozyc i jakie panstwo i skonczylo to sie druga wojna swiatowa, xenocide? uswiadom mnie... nie wszystko wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: dziwne 28.12.08, 19:06 dana33 napisała: > wystarczy to co napisalam.... Jednak prawidlowo to ocenilem. > wiec kto to chcial zalozyc i jakie panstwo i skonczylo to sie druga > wojna swiatowa, xenocide? uswiadom mnie... nie wszystko wiem.... Pewnie zbyt duzo przebywasz w kuchni dlatego malo wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dziwne 28.12.08, 19:15 aaaaaa...... znowu bylo puste gadanie i slowa rzucone od tak sobie... typowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dziwne 28.12.08, 20:08 dana33 napisała: > a oprocz tego, xenocide, jesli jeszcze nie zrozumiales: my nie taki > kraj, jak kazdy inny... my specjalny i wyjatkowy kraj... jedyny taki > na swiecie.. Na czym polega ta wyjątkowość dana? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 20:03 dana33 napisała: > teren walk, zamkniety dla wszystkich oprocz wojska. i 4 letnich zabijanych terrorystow. nie zapominaj o tych co maja miec fun in the sun. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 18:01 xenocide napisał: > Czy moze ktos mi wyjasnic dlaczego dziennikarze nie maja wstepu na teren Gazy > ? Ubeckie metody przydaja sie teraz na terenie Gazy. A czy dziennikarze zachodni mieli swobodny wstep do Zwiazku Sowieckiego, tudziez innych krajow z bloku komunistycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 18:32 cyniol napisał: > Ubeckie metody przydaja sie teraz na terenie Gazy. A czy dziennikarze zachodni > mieli swobodny wstep do Zwiazku Sowieckiego, tudziez innych krajow z bloku > komunistycznego? Rozumiem ze moga nie ufac dziennikarzom z krajow arabskich ale niech wpuszcza tam amerykanskich, francuskich etc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 19:03 "niech" to ty mozesz do twoich dzieci.... israelowi ty nie bedziesz dyktowac kogo ma wpuszczac, a kogo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 20:09 dana33 napisała: > "niech" to ty mozesz do twoich dzieci.... israelowi ty nie bedziesz > dyktowac kogo ma wpuszczac, a kogo nie... Dana, dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 20:11 sz0k napisał: > > > Dana, dobrze się czujesz? > juz od dawna szwankuje,tyle,ze jak widac wszyscy psychiatrzy na froncie sluza. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Blokada informacyjna Gazy 28.12.08, 20:04 cyniol napisał: > > Ubeckie metody przydaja sie teraz na terenie Gazy. A czy dziennikarze zachodni > mieli swobodny wstep do Zwiazku Sowieckiego, tudziez innych krajow z bloku > komunistycznego? a od kiedy to obce panstwo mowi niezaleznym rzekomo ludziom kto moze do nich wjechac a kto nie? czyz nie nazywa sie takiego stanu okupacja,przez co powinno to zostac potepione? Odpowiedz Link Zgłoś